• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

Malesef gelmeyecek canim. Bir sene olmus , gelseydi coktan gelirdi. Sen beklemeye devam edersen hayatini mahvedeceksin. Ayni trende ileri geri gitmen bir ise yaramaz. Bazen treni degistirmen gerekir.

O gelebilir. Ona hiç belli olmaz. Hem askerde zaten. Hem ben onun bana sevgili olarak gelmesini değil. Yaptıklarında üzgün gelmesini istiyorum.

Yorumun bana tatlı bir tebessüm ettirdi. Çok güzel konuşmuşsun çünkü.
Onun pişmanlığını görmeden o andan kurtulabilir miyim dersin ?
Sence düşünmem gereken birkaç cümle nedir ?

Elbette kurtulursun, hatta asıl o zaman kurtulursun.
Şu an gerçekleşmeyecek bir şeyi bekliyorsun, gündemini ve hayatını bunlarla meşgul ediyorsun.

Evrende bir enerji döngüsü var.

Sen umuta bu denli takılı kaldığın sürece, enerjin onu itmeye devam edecek. (O pişmanlığını göremeyeceksin yani)

Ama sen ne zaman kendini bu öfke, kırgınlık ve kızgınlıktan arındırıp hayatına devam edersen, ne zaman olanları "gerçekten" olduğu gibi kabullenir kendini ve karşındakini affedersen, beklemekte olduğun şeyler o zaman gerçekleşecektir..

Bir bakmışsın bir gün karşında "ben hayvanın tekiyim" diyen biri.:1:

O zaman da gülümseyip gidersin yoluna. Tabi onu kendi yoluna uğurladıktan sonra.

Sana eziyet gibi gelmiyor ama eziyet ediyorsun kendine.

Elbette kurtulursun, hatta asıl o zaman kurtulursun.
Şu an gerçekleşmeyecek bir şeyi bekliyorsun, gündemini ve hayatını bunlarla meşgul ediyorsun.

Evrende bir enerji döngüsü var.

Sen umuta bu denli takılı kaldığın sürece, enerjin onu itmeye devam edecek. (O pişmanlığını göremeyeceksin yani)

Ama sen ne zaman kendini bu öfke, kırgınlık ve kızgınlıktan arındırıp hayatına devam edersen, ne zaman olanları "gerçekten" olduğu gibi kabullenir kendini ve karşındakini affedersen, beklemekte olduğun şeyler o zaman gerçekleşecektir..

Bir bakmışsın bir gün karşında "ben hayvanın tekiyim" diyen biri.:1:

O zaman da gülümseyip gidersin yoluna. Tabi onu kendi yoluna uğurladıktan sonra.

Sana eziyet gibi gelmiyor ama eziyet ediyorsun kendine.

Çok teşekkür ederim gerçekten. Mantıklı ve yerinde cümleler bunlar.
Ben de anlayamadım kendimi Medcezir.
Bak biliyor musun onun en sevdiği şarkılardan biri Medcezir.
Ve aslında onun karakterinin kelime karşılığı bu bence, medcezir !
O kadar gel-gitleri olan biri ki ...
Birinci dakika olan yaşam sevincini , ikinci dakika bulamayabilirsin belki de.
Ya da seni 5 dakika sever de 6. dakika bırakır gider. Öyle bir adam o.
İğrenç ötesi bir ş...siz olabilirken, dünya tatlısı olabilecek kadar da iki ucu arasında fazlaca mesafe bulunan biri.
O yüzden diyorum gelir diye.
Haklısın. Aslında ne var biliyor musun ? Bunu kendime ben yapıyorum.
Çok fazla anlam yüklüyorum. Başkası var dedi gitti. Sevmiyorum dedi.
Daha ne desin ki ?

Yok biliyorum umut olmadığını :27:

Bulduum ismi " ubeydullah " :27: :27:

Ay geçenlerde öyle bir adam vardı, konuşuyorduk, büyük olgun duran da biriydi.. Aynı bu isme benzer ismi vardı. O da sapık çıktı.
Sapıkçeker bir yanım var :( Ama baksan öyle mükemmel vücudum filan yoktur. Etek bile sene de 2-3 giyerim...

Son düzenleme:
İğrenç ötesi bir ş...siz olabilirken, dünya tatlısı olabilecek kadar da iki ucu arasında fazlaca mesafe bulunan biri.
Daha ne desin ki ?

Üstünden 1 sene geçmiş leonela. Uzun, epey uzun bir zaman.
Silkelenme vakti gelmiş te geçmiş.

O böyle biri. Mecbursun kabullenmeye.
Gelse ne olur?
Hayatının içine bir defa daha edip gider.
Bekle 5 sene daha leo düzelsin diye :1:

Umarım karşına sana layık biri çıkar.
Kanallarını insanlara karşı kapatma:34:

Üstünden 1 sene geçmiş leonela. Uzun, epey uzun bir zaman.
Silkelenme vakti gelmiş te geçmiş.

O böyle biri. Mecbursun kabullenmeye.
Gelse ne olur?
Hayatının içine bir defa daha edip gider.
Bekle 5 sene daha leo düzelsin diye :1:

Umarım karşına sana layık biri çıkar.
Kanallarını insanlara karşı kapatma:34:

Yok ben zaten kanalları bir süreden sonra açtım da, gelenler sapık . O da ayrı trajikomik yani.
Ya benim Umut'u çok sık hatırladığım bile söylenemez de, o kızı görünce biraz sinirleniyorum.

Daha ne desin ki ?

Bahsettigine gore sinirda kisilik bozuklugu varmis. Artik kurtulursun kurtulmazsin senin bilecegin is. Bu m-adama daha fazla deger verip, baska da yorum yapmiyorum.

Adam demisim pardon aslinda madam olacakti. :1:

Son düzenleme:
her şeyden önce bunu düşün bence "ben bu kadar değersiz miyim? zamanım; hem aldatıldığım hem terkedildiğim adamı hala düşünerek geçirecek kadar değersiz mi? kendime haksızlık etmiyor muyum? sevilmeye, mutlu olmaya layık değil miyim?" lütfen arkadaşlar özel olduğumuzu kabul edelim artık, önce kendimize değer verelim ve bize böyle şeyler yaşatan adamları hala düşünmeyelim.. üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen hala onu düşünüyor olman kendine yaptığın en büyük haksızlık bence tatlım.. keşke mesaj atmasaydın diyeceğim ama atmışsın bir kere kıza.. sen atmasaydın bile eninde sonunda o da onun nasıl biri olduğunu anlayacaktı nasılsa.. kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor inan öbür dünyaya kalmadan bu dünyada yaşıyor başklarına çektirdiklerini. sen artık mutlu olmaya bak.. kendine değer ver..

Kızlar, ben yarın girerim yine. Şimdi çıkmam gerek. Çok fena uykum geldi :) İyi geceler hepinize, hepinizi seviyorum. Bazılarınızı biraz daha fazla :P

Ay geçenlerde öyle bir adam vardı, konuşuyorduk, büyük olgun duran da biriydi.. Aynı bu isme benzer ismi vardı. O da sapık çıktı.
Sapıkçeker bir yanım var :( Ama baksan öyle mükemmel vücudum filan yoktur. Etek bile sene de 2-3 giyerim...

Ubeydullah da mı var geçmişte :) Kuzum yanlış insan seçme kriterlerin ne? :1: Bir dahakine tam tersini dene:1:

Son düzenleme:
ayy evet yaptım. çok pişman oldum ama yaptım. o kızla çıkarken beni sevdiğini söylüyordu. o da iyi biri diye üzmek istemiyordu .. lafa bak lafa...
ben de bir gece arkadaşların gazıyla kıza her şeyi anlattım. benimle saatlerce telefonda konuştuğunu falan ... salak gidip yetiştirmiş hemen. benim eskisi de elbette ki inkar etmiş.
sonra da olan oldu zaten. onunla kavga ettik. benden böyle bir şey beklemediğini söyledi. seni hiç tanımamışım dedi. melek görünümlü şeytanmışsın dedi.. :ssz:
sonra da konuşmayı bıraktık

Son düzenleme:
Back