• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

Şimdi ben Sadece Umut'un mutsuz olmasını istiyorum.
Kız çok mutlu olsun inşallah tabi ki.
Kötü niyet o açıdan yok.
Ama Umut'un mutsuz olmasını istemem bile bi kötü niyet galiba.
Kızı uyarmak ve bir şekilde UmuT'a dünyanın onun etrafında dönmediğini göstermek.
1 mesajla iki kuş :P

Kötü niyet değil mesele. Mesele kendini hala umutun dünyasına sokmaya çalışman.

Aslına bakarsan hiç bir şey senin sandığın gibi olmuyor.

Aksine, umuta dünyanın tam da onun etrafında döndüğünü göstermişsin. "Oh kızlar birbirlerine girdi benim yüzümden, unutulmayan erkek ben"..

İntikam ya da onun mutsuz olması için yaptığın her şey, seni o alt üst eden ana, yani sana "hayatımda biri var" dediği ana zincirliyor farkında değil misin?

Ayağına bir pranga vurmuşsun, çıkarmam da çıkarmam diye ısrar ediyorsun.
Yazılan her mesaja bir "ama"n var.

Umutu düşünmeyi bırakıp, dünyaya çekilecek bir zindan değil de, yaşanacak bir şans olarak bakmayı düşünüyor musun?
Düşünüyorsan ne zaman düşünüyorsun?

Son düzenleme:
canım ıkıncı cumledekı imam şu,yazmıssın ya huzursuzluk olsun ıstıyorum hakkaten oyle oluyo yanı.
o mesajı aldıgımda kıza ınandım tabi kısmen..

Sevgilinin tepkisi ne olmuştu ? İnsanın içine bir ateş düşüyor ya. Bir de biz kadınlar hislerimize inanırız.

offf salak demissin bende kiza sillik dedin sandim
ustekki mesajimi yok say lutfen

umut denen tarzlar yuzsuz yuzsuz kiza

"eski sevgilim hazmedemedi pesimden kostu kabul etmedim diye yapiyor" tarzi seyler soyleyecek
ve daha bir kiymetlenecek diye dusunuyorum bu arada

ayyy hadi face den saldıralım diyicem ama kıza yazık be tatlım.erkekler hakediyor ama kızı tanımıyoruz ki,o da yavrum günahsız ciddi ciddi seviyosa onunda hislerini düşünmek lazım ama bi taraftan

Kötü niyet değil mesele. Mesele kendini hala umutun dünyasına sokmaya çalışman.

Aslına bakarsan hiç bir şey senin sandığın gibi olmuyor.

Aksine, umuta dünyanın tam da onun etrafında döndüğünü göstermişsin. "Oh kızlar birbirlerine girdi benim yüzümden, nutulmayan erkek ben"..

İntikam ya da onun mutsuz olması için yaptığın her şey, seni o alt üst eden ana, yani sana "hayatımda biri var" dediği ana zincirliyor farkında değil misin?

Ayağına bir pranga vurmuşsun, çıkarmam da çıkarmam diye ısrar ediyorsun.
Yazılan her mesaja bir "ama"n var.

Umutu düşünmeyi bırakıp, dünyayı çekilecek bir zindan değil de, yaşanacak bir şans olarak bakmayı düşünüyor musun?
Düşünüyorsan ne zaman düşünüyorsun?

Yorumun bana tatlı bir tebessüm ettirdi. Çok güzel konuşmuşsun çünkü.
Onun pişmanlığını görmeden o andan kurtulabilir miyim dersin ?
Sence düşünmem gereken birkaç cümle nedir ?

ayyy hadi face den saldıralım diyicem ama kıza yazık be tatlım.erkekler hakediyor ama kızı tanımıyoruz ki,o da yavrum günahsız ciddi ciddi seviyosa onunda hislerini düşünmek lazım ama bi taraftan

Tabi canım, bence kız saf duyguları ile ciddi ciddi seviyor.

offf salak demissin bende kiza sillik dedin sandim
ustekki mesajimi yok say lutfen

umut denen tarzlar yuzsuz yuzsuz kiza

"eski sevgilim hazmedemedi pesimden kostu kabul etmedim diye yapiyor" tarzi seyler soyleyecek
ve daha bir kiymetlenecek diye dusunuyorum bu arada

Yok yok asla demem o tarz ahlaksız kelimeler. Tanımıyorum kızı.
Evet senin dediğin gibi diyecek. Umut, kıza.
Ama hangi düşünceyle Umut daha değerlenir ki ?

Sevgilinin tepkisi ne olmuştu ? İnsanın içine bir ateş düşüyor ya. Bir de biz kadınlar hislerimize inanırız.

sevgılımın tepkısı; bana yar olmadı ona da olmasın hırsı bu demişti..benım kafa karısıklıgımı gorunce ustume düşmeye baslamıstı,erkek arkadasımı da dinledim tabii yargısız ınfaz yapmadım ama bi süre soyutlamıstım duygularımı düşünmek için...
sonuc olaraksa evlenıyoruz:)
kız engel olmak ıcın bu sefer ıntıhar etmez umarım :P tabii işin şakası kız yok oldu gıttı haberımız yok , oda mutlu olsun..
canım bı kadın olarak senı de anlıyorum ama boyle seylerle ugrasman zaman kaybı bence,kendı hayatına odaklanman senı daha kısa surede mutluluga goturecektır...

Onun karaktersiz oldugunu biliyorsun. Kotu niyetli degilsin ama fazla iyi niyetlisin. Umut'un o kizi taktigini mi saniyorsun,senin bu mesajindan sonra ayrilacaklarini mi saniyorsun. Umut gibi biri onu parmaginda oynatir. Bir suru yalan soyler.Acik konusmak gerekirse bu Umut'u mutsuz etmeyecek, bir gun kapina da gelmeyecek.Bunu bekliyorsan, yaniliyorsun. Pesini birakmadigin surece mutsuz olan sen olacaksin.

Gelicek , görücem ve içim soğuyacak :5:

Cansın. Teşekkür ederim yorumun için :) Evet, bütün dünya duymalı ne kadar adi olduğunu.
Ben bu ve bunun gibilere tahammül edemiyorum.
Elimde olsa Robin Hood gibi, zenginden alıp fakire vermeyeceğim de, böyle adamları yok edeceğim.

Leon sen bu umutu o kızdan alıp kendine vermeyi istiyor olmayasın :27:
Senin gibi birine adam gibi adam mı yok cancağızım ya boşversene :31:
Döner dolaşır o da aldatılır birgün gör bak :8:

sevgılımın tepkısı; bana yar olmadı ona da olmasın hırsı bu demişti..benım kafa karısıklıgımı gorunce ustume düşmeye baslamıstı,erkek arkadasımı da dinledim tabii yargısız ınfaz yapmadım ama bi süre soyutlamıstım duygularımı düşünmek için...
sonuc olaraksa evlenıyoruz:)
kız engel olmak ıcın bu sefer ıntıhar etmez umarım :P tabii işin şakası kız yok oldu gıttı haberımız yok , oda mutlu olsun..
canım bı kadın olarak senı de anlıyorum ama boyle seylerle ugrasman zaman kaybı bence,kendı hayatına odaklanman senı daha kısa surede mutluluga goturecektır...

Ama seni biriyle aynı anda mı idare etmiş, bunu mu mesaj atmıştı kız ?

Leon sen bu umutu o kızdan alıp kendine vermeyi istiyor olmayasın :27:
Senin gibi birine adam gibi adam mı yok cancağızım ya boşversene :31:
Döner dolaşır o da aldatılır birgün gör bak :8:

Aslında UmuT'un şöyle tam boynuzlandığını göreyim ben :D Offfff amma güzel olur ya ...

Yok yok, bizim onla öyle bi hayatımız yok birlikte artık. O kesinlikle kabullendiğim bir şey.

Back