- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
Gelişmelerden haberdar et ben de merak ettim şimdi :26:
Kız mesajı hala görmedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelişmelerden haberdar et ben de merak ettim şimdi :26:
Gençsin ve bu öfke seni kemiriyor. Bütün kaynaklarını buna yöneltip seni daha harika bir insan olmaktan alıkoyuyor. Bende senin yaşadığını yaşadım 19 yaşındaydım onunla tanıştığımda harika iki sene geçirdik. Ailemle tanıştı ve bir gün bilgisayarını karıştırırken fark ettim başka birisi olduğunu.
Çıktım gittim evden ve bitirdim. Umrumda da olmadı ne yaptığı. Yıkılmadım mı yıkıldım ama ona asla belli etmedim. Gizliden arama- mesaj atma msnini yeni nicklerle ekleme vs. olaylara bulaşmadım. Sonra ilahi adalet geldi buldu onu.
Ben yeni limanlara yelken açtım ve eşimi buldum. Onu tanıdıkça ve sevdikçe ne büyük hata olduğunu anlıyorum peşinden aylarca üzülmenin. Ve ben önüme baktığımda istediğim yola gitti herşey.
Sana tavsiyem bir daha bu tarz hareketleri tekrar etme, yanındaki kadına kendini mutlu hissettirme. Eski olduğu halde bu kadar vazgeçilmez olan bir sevgiliye sahip olma hazzını yaşatma. Önüne bak daha kocaman bir hayat var. Yolun başında ayağına takılan taş için heder etme kendini.
Bu şiir de sana gelsin:
Dostum; güneşe bak, toprağa bak, suya bak, buluta bak; fakat, arkana bakma....
Kimin geldiği önemli değil, kimin gelmediği de...
Unutma, yolcu değişir, yol değişir, ama menzil değişmez.
Yolcuya bakıp, yolunu tanıma.
Yola bak, yolcuyu tanı, yolcu hakkındaki kıymet hükmünü ona göre ver.
Vahim olan, yolun yolcusuz olması değil;
Asıl vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır;
Yolsuz, hedefsiz, amaçsız, şaşkın, hercai ve seyyal.....
"En doğru yol: en dikensiz yoldur" diyenler seni aldatıyorlar.
Onlar, karanlık evlerinde kaybettiklerini sokak lambasının altında arayan şaşkınlardır.
Aldırma....
Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir.
Dikenine katlanmaktan söz edenler, aşıkmış gibi davrananlardır.
Gerçek aşık olanlarsa, dikenini de sever.
Dostum, yollar yürümek içindir.
Fakat, şu gerçeği de hiç unutma:
Yürümekle varılmaz, lakin varanlar yürüyenlerdir.
Yol boyunca; yola çıkıp da yürümeyenleri,
Yola oturup, gelen-geçenin ayağına çelme takanları,
Yoldan metafizik uyuşturucularla keyif çatanları,
Tel örgülerle çevirdiği yolu kendisine zindan edip volta atanları,
Maratona 100 metre koşucusu gibi hızlı gidip, 50. metrede yola yatanları,
Yürüyüşün uzun ve yolun zahmetli olduğunu görünce, yolculuk üzerine zor atanları,
Yürümeyi bırakıp, yol-yolcu ve menzil üzerine kalem oynatanları,
Ayağına batan tek bir dikenin faturasını çıkarıp, ömür boyu tafra satanları,
Beyaz atlı kurtarıcıyı gözlemek için ufka bakıp bakıp dağıtanları,
Yanlış kılavuzlara kızıp yolu satanları göreceksin.
Aldırma, yürü.
Halil CİBRAN
Boşuna bu mesajı attığını ve o kızı 1 mesajla inandıramayacağını düşünmekle beraber iyi yaptığını düşünüyorum.
Ama bu defteri burada kapa artık. Aynı yere saplanıp kalma... O insan canını çok acıtmış belli ki, haklısın da ama önüne bakmalısın.
Kötü niyet o kadar çok ki, çoğu kız iftira olarak değerlendiriyor. :/
Evet, deliller olmalıydı. Ama yok işte :/ İçimdeki hınc geçmiyor
Yeni birilerini tanımak yerine eski insanlara takılı kaldığın için geçmiyor emin olabilirsin.
Yeni birilerini tanımaya çalışıyorum. Ya onlar beni beğenmiyor ya ben onları. Gerçekten erkeklerin çoğu farklı bir arayışta... Çok şaşırıyorum artık. Farklı arayışta olmasalar bile, hepsi yalancı. Ben yalana gelemiyorum :/
gerçekten arayışlar artık çok farklı.
Bu arada kız bugün Face e girmiş, Umut'un duvara yine video göndermiş "seni kendime sakladım" diye. Adam kendini sana saklamıyor e be kızım diyecektim nerdeyse, bana cevap vermemiş. Ama "görüldü" diye çıkmamış zaten. Büyük ihtimal hala görmedi....
canım faceden eklemeden gönderdiysen görmemiştir . diğerlerine düşer çünkü msj kutusuna değil . eklemeden mi gönderdin?
ctrl+d yaparsan mesajın sonuna gidenler kutusuna düşer direk .
hayatım son durum ne kız cevap yazdımı?
Nasıl anlamadım canım ? Yazdım gönderdim mesajı. Nasıl yapıcam onu? Facebookta direk , gelenler kutusuna mı düşücek ?
şimdi msjı yaz sonra ctrl+d yaparsan msjının altına direk düşer gelen kutusuna oda görür . bak yap demiyorum ama istersen yani bu şekilde anca görür .yoksa diğer kutusuna düşer ki öle olmuş belli onada bakmaz .ben hiç bakmazdım mesela bir baktım geçen bir sürü msj gönermişler bana diğerden .
Aslında görmesini istemiyorum galiba artık :) Tuhaf bir şekilde :) Bakalım ne zaman görürse. Görmese de olur pek hevesim kalmadı :)
sen bilirsin ama diğerlerine bakmayabilir hiç ve görmeyebilir . amann salla ya . bizi üzenlerden uzak dur . allaha havale et . aslında ben seni anlıyorum bazı şeyleri hazmedemiyorsun ve haklısın . ama işte yapabileceğimiz bir şey yok maalesef en azından şimdilik :)
Ay evet ben bunu yaptım
Ya hepimizin takıntı yaptığı bir eski sevgili olmuştur mutlaka...
Evet, herkesin de bildiği üzere benim de böyle biri var, eski konularımdan bilen bilir.
İlk sevgili ve bir çok şeyin ilki ...
Ondan sonra da hayatıma birileri girmedi. (Girecek gibi oldu, olmadı)
Beni "hayatımda başkası var" diye bırakmıştı. Canımı çok acıtmıştı.
Ve ben o başkası dediği kızı az çok tahmin ediyordum.
Ama o eski sevgilimin ismi Umut olsun. Umut'un bir kankası da ,evet sen varken kız varmış filan demişti ve o kızı da aldatıyor ki 2-3 kişiyle demişti.
İşte ben bu kıza mesaj attım. Malum siteden. Başka bir isimle. Kıza da söyledim, mesaj atmak için açtım bu face i dedim.
Ben biliyorum , Umut hep aynı ş....sizlikte devam edecek.
Diyeceksiniz bırak bu hastalıklı ruh hallerini. Belki kıskançlığından yaptın diyeceksiniz.
Belki evet, ama ben mutsuzluk üstüne mutluluk kurulmaya çalışılmasına gıcığım ! Tahammül edemiyorum bu ş...sizliğe !
Kızın aklının bir köşesinde kalsın. Kıza da söyledim " hislerine yenilme, akıllı davran hemen ona gidip yetiştirme bu mesajı,çünkü biliyorum ne yapıp ne edip inandırır seni, ben de eski kıskanç,paranoyak sevgili olurum yapma bunu" dedim.
Kendi bilir.
Ben uyarımı yapar giderim.
Hayatında hiç bu şekilde bir yola başvuranlar oldu mu? Muhakkak bunu yapanlar olmuştur.
Onların fikirlerini istiyorum. Ve yaptığımı yanlış bulanların da fikirlerini seviyeli, incitmeden istiyorum lütfen arkadaşlar...
Biraz empati :)