• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

Ay böyle ş...siz adamlar nasıl yaşıyorlar hala anlamıyorum !
Ben fazla isyankar ve asiyim galiba. Sen daha sakin birisin sanırım bir de zamana bırakan .
Ondan herhalde. Bu sakinliğin.

yok nerdeee sakin değilim bende . ağzıma ne geldiyse saydım ama ona başkasına değil . ya canım zaten şöle birşey var bu tip kadınlar oldukça böle erkekler olmaya evam edicek . kadın herşeye eyvallah diyor . benle aldattı onu başkalarıda olmuş yinede ayrılmadı bırakmadı yani . görüyor bilior aldatıldığını bırakmıyor . birde bu adamla benim aramda 10 yaş falan vardı kadında benden o kadar büyüktü yani olgun insanlarız hepimiz öle küçük falanda değiliz .onlar benden 10 yaş büyük düşün ben 23 yaşındaydım o zamanlar işte . kadın tuhaftı hastalıklı bir şekilde saplantılıydı adama . ne yaptılar benden sonra valla bilmiyorum ama ilk sevgilimdi ilk öptüğüm ilk dokunduğum o yüzden çok hasar gördüm bu ilişkiden . çok büyük hayal kırıklığı yaşadım .

yok nerdeee sakin değilim bende . ağzıma ne geldiyse saydım ama ona başkasına değil . ya canım zaten şöle birşey var bu tip kadınlar oldukça böle erkekler olmaya evam edicek . kadın herşeye eyvallah diyor . benle aldattı onu başkalarıda olmuş yinede ayrılmadı bırakmadı yani . görüyor bilior aldatıldığını bırakmıyor . birde bu adamla benim aramda 10 yaş falan vardı kadında benden o kadar büyüktü yani olgun insanlarız hepimiz öle küçük falanda değiliz .onlar benden 10 yaş büyük düşün ben 23 yaşındaydım o zamanlar işte . kadın tuhaftı hastalıklı bir şekilde saplantılıydı adama . ne yaptılar benden sonra valla bilmiyorum ama ilk sevgilimdi ilk öptüğüm ilk dokunduğum o yüzden çok hasar gördüm bu ilişkiden . çok büyük hayal kırıklığı yaşadım .

Evet benimde ilkti de. Ben çok hakaret yedim. Çok iğrenç hareketlere maruz kaldım. Kötülük baya gördüm. Yoksa sevgimden değil yani bu hırsım.
Onun gibi biri benim gibi bir tane daha iyi birini bulmayı hak etmiyor, ama buluyor adi ! Gıcık oluyorum işte, buna hırslanıyorum.

Evet benimde ilkti de. Ben çok hakaret yedim. Çok iğrenç hareketlere maruz kaldım. Kötülük baya gördüm. Yoksa sevgimden değil yani bu hırsım.
Onun gibi biri benim gibi bir tane daha iyi birini bulmayı hak etmiyor, ama buluyor adi ! Gıcık oluyorum işte, buna hırslanıyorum.

bu tip insanlar hep buluyor evet boş kalmazlar hiç . bunları eğlendirecek kız çok . onlar anlamıyorlar mı sanıyorsun ne mal olduklarını anlıyorlar bal gibi ama işte görmezden geliyorlar .

bu tip insanlar hep buluyor evet boş kalmazlar hiç . bunları eğlendirecek kız çok . onlar anlamıyorlar mı sanıyorsun ne mal olduklarını anlıyorlar bal gibi ama işte görmezden geliyorlar .

Bu arada kız bugün Face e girmiş, Umut'un duvara yine video göndermiş "seni kendime sakladım" diye. Adam kendini sana saklamıyor e be kızım diyecektim nerdeyse, bana cevap vermemiş. Ama "görüldü" diye çıkmamış zaten. Büyük ihtimal hala görmedi....

sizin için bitti madem, belki aldatıldınız belki çok kırıldınız anlıyorum zor şeyler yaşamış olabilirsiniz ama o başkasını veya başkalarını tercih etmiş, neden böyle kendinizi düşürüyorsunuz ki? bana biri böyle mesaj atsa ''kıskançlıktan çatlıyor, başka da bişey olduğu yok'' derim.

sizin için bitti madem, belki aldatıldınız belki çok kırıldınız anlıyorum zor şeyler yaşamış olabilirsiniz ama o başkasını veya başkalarını tercih etmiş, neden böyle kendinizi düşürüyorsunuz ki? bana biri böyle mesaj atsa ''kıskançlıktan çatlıyor, başka da bişey olduğu yok'' derim.

Kıskançlıktan çatlayacak bir şey olduğunu düşünsem ben de öyle düşünürdüm ama, kız video paylaşıyor bizimki beğeniyor. Bunu mu kıskanacağım :)

Leon. un kiskandigini sanmiyorum. Onun duydugu kocaman bir ofke.
Umut'a kiziyor, madem boyle bir karaktersizdi, neden benim hayallerimi kirletti diyor.
Belki baska biriyle ilklerini yasayacakti ve onunla evlenecekti. Boyle birinin kizlari kandirmasini hazmedemiyor cunku oteki kizi da boyle kandirabilir, - ki kandiriyorda.
Dedigim gibi sinirda kisilik bozuklugu varmis bu Umut'un ayrintili bakarsan, onun aslinda hasta oldugunu anlarsin.
Ona yapmaya calistigin her kotuluk aslinda sana/hayatina bir cizik atiyor. Onu hayatindan cikarmadigin, baskalariyla mutlu-mutsuz oldugunu takmadigin surece yipranan hep sen olacaksin.

Not: Ilk derken cinsel birliktelikten bahsetmedim.

Son düzenleme:
Bana da yazılmıştı böyle bir mesaj.
Hatta o sıralarda sevgilimle aramız limoniydi.
Birkaç hafta anlatma gereği duymadım sonra barışmak için yanaşınca duygu sömürüsü aracı olarak o mesajı kullanmıştım. Bak bak beni nasıl üzüyorlar senin haberin yok babında...
Neyse işin gerçeği ben pek üzerinde durmadım açıkçası inanmadım da.
Aramızı bozmak isteyen eski sevgili sendromu deyip geçmiştim de sevgilim üzerime daha çok düşmeye başlamıştı bu konuda işime yaramıştı.

Bana da yazılmıştı böyle bir mesaj.
Hatta o sıralarda sevgilimle aramız limoniydi.
Birkaç hafta anlatma gereği duymadım sonra barışmak için yanaşınca duygu sömürüsü aracı olarak o mesajı kullanmıştım. Bak bak beni nasıl üzüyorlar senin haberin yok babında...
Neyse işin gerçeği ben pek üzerinde durmadım açıkçası inanmadım da.
Aramızı bozmak isteyen eski sevgili sendromu deyip geçmiştim de sevgilim üzerime daha çok düşmeye başlamıştı bu konuda işime yaramıştı.

Yani bu ayrımı yapacak iyi bir muhakeme gücü lazım.
Siz, kendinize göre o şekilde adlandırmışsınız mesela.
Ben biliyorum ki bu kız ona inanacak.
Benim mesajımın onları ayıracağını hiç düşünmüyorum.
Çünkü eninde sonunda ayrılacaklar zaten .
Buna benim mesajım sebep olmayacak . Benimki küçük bir uyarı .

Leon. un kiskandigini sanmiyorum. Onun duydugu kocaman bir ofke.
Umut'a kiziyor, madem boyle bir karaktersizdi, neden benim hayallerimi kirletti diyor.
Belki baska biriyle ilklerini yasayacakti ve onunla evlenecekti. Boyle birinin kizlari kandirmasini hazmedemiyor cunku oteki kizi da boyle kandirabilir, - ki kandiriyorda.
Dedigim gibi sinirda kisilik bozuklugu varmis bu Umut'un ayrintili bakarsan, onun aslinda hasta oldugunu anlarsin.
Ona yapmaya calistigin her kotuluk aslinda sana/hayatina bir cizik atiyor. Onu hayatindan cikarmadigin, baskalariyla mutlu-mutsuz oldugunu takmadigin surece yipranan hep sen olacaksin.

Not: Ilk derken cinsel birliktelikten bahsetmedim.

Not 'u iyiki yazdın , insanlar yanlış yere çekmeye meyilliler. Çok iyi bir tercüman oolmuşsun :) Teşekkür ederimmm London .
İçimde kocaman bir öfke var.

Yani bu ayrımı yapacak iyi bir muhakeme gücü lazım.
Siz, kendinize göre o şekilde adlandırmışsınız mesela.
Ben biliyorum ki bu kız ona inanacak.
Benim mesajımın onları ayıracağını hiç düşünmüyorum.
Çünkü eninde sonunda ayrılacaklar zaten .
Buna benim mesajım sebep olmayacak . Benimki küçük bir uyarı .

Anlıyorum...
Adamı tanıyan sizsiniz sonuçta.
Ancak kızı tanımıyorsunuz. Aynen bana yazılan mesajda da beni tanımadıkları gibi.
Belki de kız da benim gibi hiç kimseye kulak asmayan biri olabilir.
Çok açık söyleyeyim ben ana babamın uyarılarını bile dikkate almayan bir insanım eski sevgiliyi umursamam bile.

Anlıyorum...
Adamı tanıyan sizsiniz sonuçta.
Ancak kızı tanımıyorsunuz. Aynen bana yazılan mesajda da beni tanımadıkları gibi.
Belki de kız da benim gibi hiç kimseye kulak asmayan biri olabilir.
Çok açık söyleyeyim ben ana babamın uyarılarını bile dikkate almayan bir insanım eski sevgiliyi umursamam bile.

Az çok tanıyorum seni forumdan. Yorumlarından filan. O yüzden, senin gibi birinin takacağını sanmam ben de aynen.
Ama senin gibi biri karşıdan ilgi görmediği halde, kalkıp kalpli videolar gönderir miydi ? Bence bunun da cevabı hayır :)
Yani Kızın senin yapında olacağını sanmıyorum.
O kız da takmayacak ama salaklığından.
Sen takmadın çünkü, bu senin hayatın. Ve nasıl hareket edeceğini bilecek kadar akıllı bir kadınsın.

Son düzenleme:
Bende kıskandığını sanmıyorum ama takıntı yapmışsın sanki leonela.
Kız video paylaşıyor sadece beğeniyor demişsin,demek ki takip ediyorsun hala.
Tamam mesaj atmışsın en azından "keşke" demezsin. Ama bundan sonra bence kendi hayatına bakmalısın.
Umut hala senin içinde,başka bir kızla olmasını hazmedemiyorsun.
Ama olması gereken senin kendi yoluna bakman. Tüm iletişimini kesmen hepsiyle.
Ve en önemlisi facebooktan vs onları takip etmemen. Umut şöyle yapmış,kız böyle yapmış takılma bile.
İlahi adalet denilen bir şey var. Sen kızı uyarmasanda mesaj atmasanda,hatta Umutla kız ilişkilerine devam etse de bir gün emin ol bir yerden fire verecek. Rabbim her şeyi biliyor,görüyor. O yüzden senin ayriyetten bir çaba sarfetmene hiç gerek yok.
Aslında boşuna yazıyorum bunları çünkü her insan gibi (yada çoğu insan gibi demek daha doğru olur) bildiğini okuyacaksın.
Ama bu takıntından bir an önce vazgeçersen gerçekten huzur dolu bir insan olacaksın eminim ki.
Ne kadar bu takıntı değil desen de yazdıklarından ben bunu gayet iyi anlıyorum.
Yani demem o ki, bırak herkesi kendi hayatını yaşa. Kim ne yapmış,ne yapacak diye düşünme.. Boşversene :ssz:

Bende kıskandığını sanmıyorum ama takıntı yapmışsın sanki leonela.
Kız video paylaşıyor sadece beğeniyor demişsin,demek ki takip ediyorsun hala.
Tamam mesaj atmışsın en azından "keşke" demezsin. Ama bundan sonra bence kendi hayatına bakmalısın.
Umut hala senin içinde,başka bir kızla olmasını hazmedemiyorsun.
Ama olması gereken senin kendi yoluna bakman. Tüm iletişimini kesmen hepsiyle.
Ve en önemlisi facebooktan vs onları takip etmemen. Umut şöyle yapmış,kız böyle yapmış takılma bile.
İlahi adalet denilen bir şey var. Sen kızı uyarmasanda mesaj atmasanda,hatta Umutla kız ilişkilerine devam etse de bir gün emin ol bir yerden fire verecek. Rabbim her şeyi biliyor,görüyor. O yüzden senin ayriyetten bir çaba sarfetmene hiç gerek yok.
Aslında boşuna yazıyorum bunları çünkü her insan gibi (yada çoğu insan gibi demek daha doğru olur) bildiğini okuyacaksın.
Ama bu takıntından bir an önce vazgeçersen gerçekten huzur dolu bir insan olacaksın eminim ki.
Ne kadar bu takıntı değil desen de yazdıklarından ben bunu gayet iyi anlıyorum.
Yani demem o ki, bırak herkesi kendi hayatını yaşa. Kim ne yapmış,ne yapacak diye düşünme.. Boşversene :ssz:

Yok yok canım, ben kabul ediyorum takıntı bu. Evet hazmedemiyorum gerçekten .
İlahi adaleti uzun zamandır görmüyorum ama inanıyorum. Umarım çok yakında görürüm !
Kız msj atarsa cvp vermemeyi düşünüyorum şuan.

ya bi arkadaşım vardı bi adam için uğraştı uğraştı bizi dinlemedi takıntı yapmıştı çünkü, hem de ne takıntı..
sen de öylesin cidden büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle şeyler yapmazdım ya, umrumda olmaz defolsun gitsin bana ne
ne mal olduğunu bildiğin birini unutmak niye zordur ki... anlamıyorum ya.
yanlış anlama sana cidden sempatim var çok tatlı kızsın, ama bu işleri bırak ileride kendine çok güleceksin ama, şu an yaşadığın sinir olma durumu yanına zarar kalacak sadece. değmez.

ya bi arkadaşım vardı bi adam için uğraştı uğraştı bizi dinlemedi takıntı yapmıştı çünkü, hem de ne takıntı..
sen de öylesin cidden büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle şeyler yapmazdım ya, umrumda olmaz defolsun gitsin bana ne
ne mal olduğunu bildiğin birini unutmak niye zordur ki... anlamıyorum ya.
yanlış anlama sana cidden sempatim var çok tatlı kızsın, ama bu işleri bırak ileride kendine çok güleceksin ama, şu an yaşadığın sinir olma durumu yanına zarar kalacak sadece. değmez.

Yok yok yanlış anlamam merak etme canım :) İşin içine öfke girince öyle oluyor. Mal olduğunu bilmen daha çok sinirlendiriyor hatta :)

büyük ihtimalle kız seni kıskançlıkla suçlamıştır ama samimiyetinede güvenebilir tabi. bence sen doğruyu yapmışsın. kız en azından biraz daha temkinli davranıp gözlerini açar. salak yerine düşmemiş olur. herkes senin gibi yalansız doğruyu diğer kıza aktarsaydı bir çok kız ne ş....z olduklarını önceden bilip bu kadar acı çekmemiş olurdu.

Son düzenleme:
büyük ihtimalle kız seni kıskançlıkla suçlamıştır ama samimiyetinede güvenebilir tabi. bence sen doğruyu yapmışsın. kız en azından biraz daha temkinli davranıp gözlerini açar. salak yerine düşmemiş olur. herkes senin gibi yalansız doğruyu diğer kıza aktarsaydı bir çok kız ne ş....z olduklarını önceden bilip bu kadar acı çekmemiş olurdu.

Kötü niyet o kadar çok ki, çoğu kız iftira olarak değerlendiriyor. :/

Senin anlattığın konuda , kız gerçekten kıskanç,paranoyakmış ve ALLAHtan sevgilinde iyi bir adammış.
Ben Umut'un senin sevgilin gibi biri olmadığını bildiğim için mesaj attım. Ama eminim benim mesaj attığım kişi de senin gibi akıllı biri çıkmayıp, hemen yetiştirecek :)

Gelişmelerden haberdar et ben de merak ettim şimdi :26:

Gençsin ve bu öfke seni kemiriyor. Bütün kaynaklarını buna yöneltip seni daha harika bir insan olmaktan alıkoyuyor. Bende senin yaşadığını yaşadım 19 yaşındaydım onunla tanıştığımda harika iki sene geçirdik. Ailemle tanıştı ve bir gün bilgisayarını karıştırırken fark ettim başka birisi olduğunu.

Çıktım gittim evden ve bitirdim. Umrumda da olmadı ne yaptığı. Yıkılmadım mı yıkıldım ama ona asla belli etmedim. Gizliden arama- mesaj atma msnini yeni nicklerle ekleme vs. olaylara bulaşmadım. Sonra ilahi adalet geldi buldu onu.

Ben yeni limanlara yelken açtım ve eşimi buldum. Onu tanıdıkça ve sevdikçe ne büyük hata olduğunu anlıyorum peşinden aylarca üzülmenin. Ve ben önüme baktığımda istediğim yola gitti herşey.

Sana tavsiyem bir daha bu tarz hareketleri tekrar etme, yanındaki kadına kendini mutlu hissettirme. Eski olduğu halde bu kadar vazgeçilmez olan bir sevgiliye sahip olma hazzını yaşatma. :50: Önüne bak daha kocaman bir hayat var. Yolun başında ayağına takılan taş için heder etme kendini.:16:

Bu şiir de sana gelsin:

Dostum; güneşe bak, toprağa bak, suya bak, buluta bak; fakat, arkana bakma....
Kimin geldiği önemli değil, kimin gelmediği de...
Unutma, yolcu değişir, yol değişir, ama menzil değişmez.
Yolcuya bakıp, yolunu tanıma.
Yola bak, yolcuyu tanı, yolcu hakkındaki kıymet hükmünü ona göre ver.

Vahim olan, yolun yolcusuz olması değil;
Asıl vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır;
Yolsuz, hedefsiz, amaçsız, şaşkın, hercai ve seyyal.....
"En doğru yol: en dikensiz yoldur" diyenler seni aldatıyorlar.
Onlar, karanlık evlerinde kaybettiklerini sokak lambasının altında arayan şaşkınlardır.
Aldırma....

Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir.
Dikenine katlanmaktan söz edenler, aşıkmış gibi davrananlardır.
Gerçek aşık olanlarsa, dikenini de sever.
Dostum, yollar yürümek içindir.
Fakat, şu gerçeği de hiç unutma:
Yürümekle varılmaz, lakin varanlar yürüyenlerdir.
Yol boyunca; yola çıkıp da yürümeyenleri,
Yola oturup, gelen-geçenin ayağına çelme takanları,
Yoldan metafizik uyuşturucularla keyif çatanları,
Tel örgülerle çevirdiği yolu kendisine zindan edip volta atanları,
Maratona 100 metre koşucusu gibi hızlı gidip, 50. metrede yola yatanları,
Yürüyüşün uzun ve yolun zahmetli olduğunu görünce, yolculuk üzerine zor atanları,
Yürümeyi bırakıp, yol-yolcu ve menzil üzerine kalem oynatanları,
Ayağına batan tek bir dikenin faturasını çıkarıp, ömür boyu tafra satanları,
Beyaz atlı kurtarıcıyı gözlemek için ufka bakıp bakıp dağıtanları,
Yanlış kılavuzlara kızıp yolu satanları göreceksin.
Aldırma, yürü.

Halil CİBRAN

Son düzenleme:
Back