Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır adam gidecek evden.
Kadın niye gidiyor.
Boşanmak isteyen o evden gider.
Sakın ama sakın o evden çıkma.
Lütfen yanluş yönlendirmeyin bilmeden
Ben de böyle düşünüyorum tüm konforumu bozuk bu şehre geldim bir düzen kurdum bir ortam edindim bu arada evimiz iş yerinin hemen dibinde burada kalmak ona ödül gibi herşeyin düzeni var hazır düzene oturacak o gitsin

Lutfen yemegini cayini vs vs yapmayin. Adam disarda baska kadinlarla birlikte oluyor. Eve gelip sizin yaptiginiz yemegi yiyor. Dugununde altin takarim mevzusu ise o kadar ergence ki, o kismi okurken midem bulandi. Tum haklarinizi, nafakanizi alin. Esiniz de evden gitsin. Tutku duydugu kadinlarla yasasin..

Büyük ihtimalle aldatılıyorsunuz malesef.
Bu bir anda soğudum çocuk istemiyorum klasik aldatan erkek beyanı.
Duygusal düşünmeyi bırakıp akıllıca hareket edin lütfen.
Eşinizin size ne sevgisi ne saygısı var.
Sizi daha fazla aptal yerine koymasına izin vermeyin.
Evden gitmesini beklemeyin.direk kapının önüne koyun.
Madem beni istemiyorsun bende seni istemiyorum deyin.
Gururlu ve güçlü davranın lütfen.
Belki saygısı kalır böyle davranırsanız.

Sizi istemeyen adamla aynı evde yaşamayın, bu psikolojik olarak çok yorucu
Bir an evvel düzeninizi değiştirip, davanızı açıp, hayatınızı yoluna koyun
Böyle arafta yaşanmaz, normal değil bu durum,

Insan bazen oyle seyler yasiyor ki yapmam dedigin seyleri yapabiliyorsun.

Bu herif suan ne istedigini bilmez biri, dengesiz hareketlerle seni uzuyor. Yukarda biri yazmis ama baska biri olabilir.

Kagit uzerinde evli olmakta birsey ifade etmez bence, iliski bitmis tamamen. Uzgunum ama ayni evdede yasanmaz.. defolsun gitsin madem..sen hersey yolunda zannederken bebek icin ugrasirken sen birde bunlarla ugrastin.

Bence evleri derhal ayirin yolunuza bakin yani, ne anlami var bir arada olmanin.

Kesinlikle.
Konuş gitsin.
Seninle yavşak şekilde konuşmasına izin verme.
Hemen bu gece ciddi bir konuşma yap.
Evden gitmeyeceğini söyle.
Hukuken boşanmak isteyen taraf gider evden.
Avukat bul hemen kendine.
Bu şekilde seni aşağılamasına izin verme.
Terbiyesiz ya ben sinir oldum burda.
Bağırıp çağırma asla çirkinleşme sakin ciddi ve kararlı bir şekilde konuş.

neden cinnet geçirip, adamın eşyalarını kapının önüne atıp, kapı dışarı etmediniz...
Hayır buda çözüm değil.
Adam kendi gitmeli.
Kusurlu bir davranışı olmamalı konu sahibinin.
Sakin olmalı dava süreci etkilenir

Aldatma varsa keşke kanıt bulabilsen.
Dediğim gibi avukat bul hemen onunla beraber ne yapacağınıza karar verin.

Hayır işte adam evden çıkıp davayı da adam açmalı .
Arkadasu yanlış yönlendirmeyin.
Bütün haklarını alması için adamın dava açması gerek.
Adam yüzde yüz kusurlu olucak işte o zaman.
Şimdi bilerek konu sahibine pıskolojık baskı yapıyor amacı yeter artık deyip evden kaçırmak ve davayı açtırmak .
Sonra o istedi deyip sıyrılacak.
Akıllı ol konu sahibi hemen avukata danış

Aldatma varsa keşke kanıt bulabilsen.
Dediğim gibi avukat bul hemen onunla beraber ne yapacağınıza karar verin.
Ondan ekstra hiçbirşey istemiyorum sadece hayatımdan çıksın istiyorum bu arada bu süreç devamlı olmayacak tabiki onun da öyle bir talebi yok benim de gidecek ama ne zaman o kısmı muallak

Ben de böyle düşünüyorum neden ben gideyim o bu taleple geldi alsın valizini gitsin açsın davasını da zaten yeterince herşey üzerime yük bir de herşeyi kolaylaştırayım mı

Ondan ekstra hiçbirşey istemiyorum sadece hayatımdan çıksın istiyorum bu arada bu süreç devamlı olmayacak tabiki onun da öyle bir talebi yok benim de gidecek ama ne zaman o kısmı muallak
İstemiyorum diye bir şey yok canım.
O senin anne olma hakkını elinden almış.
Bu bile yeter.
Herseyi verecek.
Bide pıskolojık baskı yapıyor.
Gurur yapılacak bir konu değil.

Ben de aldatıldığınızı düşünüyorum ve adam sizi inanılmaz manipüle ediyor farkında mısınız? Biraz cesur olun lütfen. Zaten adamdan bir şey istemiyorsunuz. Eşyalarını toplayın valizlere koyun, kapı dışarı edin. Psikolojimle oynuyorsun aynı evde yaşayamayız diye kovun gitsin evden. Gidince ev bulur ya da bulamaz, size ne? Şu an için ilk adım adamı kapı dışarı etmek. Konfor alanının dışına itin onu.

Boşanma davasını çabuk aç, oyalanma diye de baskı yapın. Baktınız oyalanıyor gidin avukatla siz konuşun. Anlaşmalı boşanın sorunsuz kapansın bu konu.

Kendinize olan saygınızı yerle bir ediyorsunuz bu süreçte. Adamın yemeğini, ütüsünü yapıp birlikte oturup çay içmek diye bir şey olabilir mi? Kendi mesleği olan aklı başında güzel bir kadınsınız, basın tekmeyi gitsin. Acımayın, daha fazla vakit kaybetmeyin. Ev arkadaşlığını derhal sonlandırın kendi sağlığınız için.

Adam istemiyorum diye bağırırken tüp bebek ısrarınız niye? Karşınızdakini yok sayıyorsunuz sonra sizden uzaklaşınca kurban rolüne giriyorsunuz. Bebek sizin kadar onun da bebeği olacak biraz düşünürseniz. Bunun haricinde evliliğiz bitmiş, uzatmaları oynuyorsunuz. Yüz göz olmamak adına ne kadar çabuk bitirirseniz o kadar iyi.

Çocuk baştan beri isteyip olmadı mı ?
Yeni mi tedaviye baslamistiniz?
Eşinizin hayatında biri var gibi geldi bana.
10 yıl bosunuza zamaninizi almis.
Bir daha evlen çocuk yap işi de oyle anlatıldığı kadar basit değil.
Biraz gerçekçi olmak lazim.
Çocuk fikrinden tamamen uzaksaniz bu adamı bırakın gitsin.

İlk olarak eşiniz başka işler de çeviriyor olsa cidden sevgisi tutkusu bitti diye de ayrılmak istiyor olsa yaptığı çok ayıp, çok çirkin. İnsanlar sanırım evliliğin bir sözleşme olduğunu, sorumluluk olduğunu unutuyorlar da ay aşık olduk evlendik diye dümdüz bakıyorlar olaya. Evlendiyse ve ortada evliliği bozan bir neden yoksa (ki siz olmadığını söylediniz) bu şekilde ayrılmak isteyen bir insan sorumsuz, dengesiz ve güvenilmez biridir. Böyle bir insanla evliliğinizi sürdürseniz bile eşler arasında olması gereken güven ilişkisini sürdüremezsiniz ve iyi bir evlilik olmaz gibi geliyor. Kendinize değer verin, kendinize saygı duyun ve eşinizden uzaklaşın (ve ayrıca bence boşanırken ciddi tazminat talep edin, adam beklemediğiniz bir anda evlilik sözleşmenizi bozmak istemiş, embriyonuzu kullanmanıza engel olmuş vs vs). Farklı bakış açısı olarak da yazdıklarınızda bir örüntü gördüm. Çocuk sahibi olmaya odaklanmışsınız ve eşinizin size dediklerini görmemişsiniz. Kendinize de eşinize de kıymet vermemişsiniz. Sonuçta ayrılmak isteyen bir adam, çocuk istemediğini söyleyen bir adam size de eskisi kadar değer vermiyordur ama bunu görmezden gelip devam etmişsiniz. Şu an da anladığım kadarıyla bu insana hizmet ediyorsunuz evde. Sizi suçlamıyorum ama kendinize değer vermeme konusunda bir örüntü gördüm yani. Aynı evde yaşamak da bu evliliği yok saymanız gerekirken umutlanmanıza neden olabilir gibi ama evinize dair maddi-manevi faktörleri bilmediğimden bir şey diyemiyorum. Bence farklı bakış açısı için buraya yazmanız iyi olmuş. Terapiye başlamanız her şeyden daha iyi olmuş, mutlaka düzenli devam edin. Terapi bu olaydan kendinizi daha iyi tanıyıp gelişerek, daha az yara alarak çıkmanızı destekler. Umarım fayda görürsünüz.

Son düzenleme:
Aslında ısrar değil bir ay önce görüşmeye beraber gittik o gün böyle bir konuşma yaşamadık ki bu zaten uzun bir periyottu embriyolarımız vardır havuz yapıyorduk yani istemese bu zaman kadar istemezdi ilk tedavimiz değildi ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…