Madem o sizebu şoku yaşatmış, keşke siz de direk çekip gitseydiniz o da şok olsaydı. Yani doğru olan bu mudur emin değilim ama bitti diyene yeniden deneyelim demek karşıdakini daha da itiyor sanki. Ha onca yıl var insna bir şekilde varsa soeun düzeltmek, çözmek istiyor sizi öok, iyi anlıyorum. Adamın espriler yapması da konuştum, ikna ettim sorunu hallettim rahatlığı sankiNerden başlasam nasıl anlaşılır anlatsam bilemiyorum ama sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim 10 yıllık evliyim ve burada okuduğum boşanma konularından birini de benim yazacağım hiç aklıma gelmezdi
10 yıl boyunca eğlenceli kendimce mutlu olduğumu düşündüğüm sevgili saygılı bir birlikteliğim vardı bu süreçte her evlilikte olduğu gibi küsüp barışan ama sonunda orta yolu bulan bir çifttik yaklaşık 1,5 sene önce tüm düzenimizi bırakıp eşimin iş değişikliği nedeniyle farklı bir şehre yaşamaya geldik. Ve evliliğimizin son 3 yılında da tüp bebek süreçleriyle tabiri caiz ise boğuştuk.
Bu sene tatilde eşim kendinde bir değişim olduğunu artık eskisi gibi olmadığını bana karşı tutkusunun bittiğini ve bu evliliğe devam edip etmeme konusunda net olmadığını söyledi. Ben tabi geçici bir süreç olarak düşündüm ve belli de bunu görmezden gelmek işime geldi
Sonra Kasım ayında son tedavi sürecim için başladığımda emin misin devam etmeyebilir evliliğimiz gibi sözler sarfetti ben tabi tek odak noktam bu tedavi süreci olduğu için yine sustum ve karşılık vermeden sürecime devam ettim son aşamada sağlıklı bir embriyo oluştu transfer edeceklermiş diye mesaj attığımda benim fikrimin bir önemi yok mu ben is-te-mi-yo-rum dedi evet aynen böyle yazdı. Bu benim için bir şok oluşturdu sonra eve geldik tutkusunun olmadığını ilk aşık olduğu zamanki gibi olmadığını evliliğin monotonlaştığını söyleyip durdu. Bunlar zaten kırıcıydı ve ben benim çocuk sahibi olmam için hep beni ertelemesinin öfkesini belirten ve beni yarı yolda bıraktığı için onu affetmeceğimle dolu cümleler kustum kendisine çok sinirlenmiştim. Karşımda beni istemediğini söyleyen bir adam ve benim de elimde her koşulda şu 10 yılda yanında olmak destek olmak için harcadığım zaman vardı. Şehir değişikliğini bile onun isteği içim kabul etmiş ailemden uzağa taşınmıştım. Son 1,5 ayımızı gerek mesaj gerek yüzyüze hesaplaşarak geçirdik ve bugün artık sanıyorum durumu kabullendim.
Şimdi önümüzdeki dönem için kendimi hazırlamak istiyorum ama maalesef ev konusunda net bir fikri yok ve o süreçte aynı ortamı paylaşmamız gerekiyor akşam hiçbirşey olmamış gibi yemek yapıyorum beraber yiyoruz çay içiyoruz sanki iki ev arkadaşı gibi ayrı odalarda uyuyoruz
Gelecek için sen de hemen evlenirsin ha gibi geyikler yapılıyor. Espri yapıp oturup gülüyoruz(şaka gibi) bu arada doktorumla konuştum yumurta dondurma işlemi yaptırıcam 37 yaşındayım dedim çok iyi düşünmüşsün diyor.
İş yerindeki sorunları konuşup ah vah ediyoruz.
Eve geç gelirsem bunu sorguluyor araban yoktu nerdeydin diyor seni ilgilendirmez dediğimde ama daha evliyiz sonuçta diyor. Ben sormuyorum bile. Gelen tüm mesajlarımı merak ediyor. Prensim yazan ismini değiştirdim diye trip atıyor ama düğünüm olursa altın al gel diyor.
Daha ne avukata gittik ne dava açtık bu arada şu 1 aylık süreçte tekrar deneyelim dedim hep beni reddetti. Şimdi benim de hevesim kaçtı hatta bugün böyle dedim ama dönüp devam etsek ben sana asla güvenemem artık benim yanımda arkamda olduğuna inancım kalmadı dedim. Aileme söyledim durumu terapiler aldım tek derdim kendimi sağlıklı ve sağlam tutmak şu an.
Peki şu an niye yazıyorum merak ediyorum sevgili kardeşlerim bu durumu yaşayan, şu durumda benim göremediğimi gören var mı bakış açımı değiştirmek için danışıyorum sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Buraya geldik ilk evimizi taşımadık 1+1 bir evde bir yıl kaldık deli gibi gezdik o kadar eğlendik ki gece kadıköyde deliler gini gezdik sonra yerleşik düzen olsun evimizi taşıyalım dedik çok güzel bir semtte ev bulduk tam keyfimize göre taşındık burada da herşey çok güzeldi sonra bir ayda tepetaklakBen ankaradan istanbula taşınmanın bunalmıştık gibi düşündüm ama istanbulda mutlu muydunuz
Ay şimdi beddua edeceğim doğru diyorsunuz zaten affetmiyorum affetmeyeceğim onu daDava açmaya bakın bir an önce. Sizin mesajlari, karistirip sizi sorgularken kendi başka diyarlara yol almiş olabilir.Kendinden biliyordur.
Bunu hiç soedunuz mu? Bu bir haftaiçind ene oldu, ya d abu bir hafta da anidenmi farkettin falan diye?Evet belki de ondan seven adam zaten böyle yapmazdı
Benim zoruma giden bir hafta önce uyusan uyandırıp seni çok seviyorum diyip öpen adam bir hafta sonra boşancam diyor
Bu dalgalanma benim de net olamama neden oldu
Sormaz mıyım ben seviyorum sanmışım oysa o sadece sevgi dolu olmakmış yoksa aşk tutku değilmişBunu hiç soedunuz mu? Bu bir haftaiçind ene oldu, ya d abu bir hafta da anidenmi farkettin falan diye?
Ciddi saçmalamış. 10 yıldır evlisin de biranda ay ben sevdiğimi snamışım mı diyorsun diue sorarlar adama. Rabnim size hiç olmadığınız kadar ferahlık mutluluk versin inşaallahSormaz mıyım ben seviyorum sanmışım oysa o sadece sevgi dolu olmakmış yoksa aşk tutku değilmiş
İnsam neklemediği,, ummadığı, istemediği bir durumla aniden karşılaşınca bı hissetiğiniz çok normalDeğil tabiki neden zor olsun ben zaten sağlıklı düşündüğümü düşünmüyorum ki. Ama psikolojik olarak hazır olamadığım için hareket edemiyorum
Bence bu dedikleriniz çok saçma boşanmak için oturun adamakıllı beklentilerinizi konusun ya karıkoca gibi davranın yada tamamen ayrılın birbirinze de süre tanıyınNerden başlasam nasıl anlaşılır anlatsam bilemiyorum ama sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim 10 yıllık evliyim ve burada okuduğum boşanma konularından birini de benim yazacağım hiç aklıma gelmezdi
10 yıl boyunca eğlenceli kendimce mutlu olduğumu düşündüğüm sevgili saygılı bir birlikteliğim vardı bu süreçte her evlilikte olduğu gibi küsüp barışan ama sonunda orta yolu bulan bir çifttik yaklaşık 1,5 sene önce tüm düzenimizi bırakıp eşimin iş değişikliği nedeniyle farklı bir şehre yaşamaya geldik. Ve evliliğimizin son 3 yılında da tüp bebek süreçleriyle tabiri caiz ise boğuştuk.
Bu sene tatilde eşim kendinde bir değişim olduğunu artık eskisi gibi olmadığını bana karşı tutkusunun bittiğini ve bu evliliğe devam edip etmeme konusunda net olmadığını söyledi. Ben tabi geçici bir süreç olarak düşündüm ve belli de bunu görmezden gelmek işime geldi
Sonra Kasım ayında son tedavi sürecim için başladığımda emin misin devam etmeyebilir evliliğimiz gibi sözler sarfetti ben tabi tek odak noktam bu tedavi süreci olduğu için yine sustum ve karşılık vermeden sürecime devam ettim son aşamada sağlıklı bir embriyo oluştu transfer edeceklermiş diye mesaj attığımda benim fikrimin bir önemi yok mu ben is-te-mi-yo-rum dedi evet aynen böyle yazdı. Bu benim için bir şok oluşturdu sonra eve geldik tutkusunun olmadığını ilk aşık olduğu zamanki gibi olmadığını evliliğin monotonlaştığını söyleyip durdu. Bunlar zaten kırıcıydı ve ben benim çocuk sahibi olmam için hep beni ertelemesinin öfkesini belirten ve beni yarı yolda bıraktığı için onu affetmeceğimle dolu cümleler kustum kendisine çok sinirlenmiştim. Karşımda beni istemediğini söyleyen bir adam ve benim de elimde her koşulda şu 10 yılda yanında olmak destek olmak için harcadığım zaman vardı. Şehir değişikliğini bile onun isteği içim kabul etmiş ailemden uzağa taşınmıştım. Son 1,5 ayımızı gerek mesaj gerek yüzyüze hesaplaşarak geçirdik ve bugün artık sanıyorum durumu kabullendim.
Şimdi önümüzdeki dönem için kendimi hazırlamak istiyorum ama maalesef ev konusunda net bir fikri yok ve o süreçte aynı ortamı paylaşmamız gerekiyor akşam hiçbirşey olmamış gibi yemek yapıyorum beraber yiyoruz çay içiyoruz sanki iki ev arkadaşı gibi ayrı odalarda uyuyoruz
Gelecek için sen de hemen evlenirsin ha gibi geyikler yapılıyor. Espri yapıp oturup gülüyoruz(şaka gibi) bu arada doktorumla konuştum yumurta dondurma işlemi yaptırıcam 37 yaşındayım dedim çok iyi düşünmüşsün diyor.
Eve geç gelirsem bunu sorguluyor araban yoktu nerdeydin diyor seni ilgilendirmez dediğimde ama daha evliyiz sonuçta diyor. Ben sormuyorum bile. Gelen tüm mesajlarımı merak ediyor. Prensim yazan ismini değiştirdim diye trip atıyor ama düğünüm olursa altın al gel diyor.
Daha ne avukata gittik ne dava açtık bu arada şu 1 aylık süreçte tekrar deneyelim dedim hep beni reddetti. Şimdi benim de hevesim kaçtı hatta bugün böyle dedim ama dönüp devam etsek ben sana asla güvenemem artık benim yanımda arkamda olduğuna inancım kalmadı dedim. Aileme söyledim durumu terapiler aldım tek derdim kendimi sağlıklı ve sağlam tutmak şu an.
Peki şu an niye yazıyorum merak ediyorum sevgili kardeşlerim bu durumu yaşayan, şu durumda benim göremediğimi gören var mı bakış açımı değiştirmek için danışıyorum sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Ankara’daki hayatınız basıldı peki burdaki gibi çok gezip eğleniyor muydunuz daha mı durağan dıBuraya geldik ilk evimizi taşımadık 1+1 bir evde bir yıl kaldık deli gibi gezdik o kadar eğlendik ki gece kadıköyde deliler gini gezdik sonra yerleşik düzen olsun evimizi taşıyalım dedik çok güzel bir semtte ev bulduk tam keyfimize göre taşındık burada da herşey çok güzeldi sonra bir ayda tepetaklak
Aynen hep çok aktif eğlenceli ve sürekli bir aradaydık çok sohbet ederdik çok eğlenirdik şimdi bunları söylediğimde biz hep çok iyi arkadaş olduk diyorAnkara’daki hayatınız basıldı peki burdaki gibi çok gezip eğleniyor muydunuz daha mı durağan dı
Eminim yorum yazan arkadaşlar gayet mantıklı tavsiyeler vermiştir, bence kendi iyiliğiniz için bir an önce adım atın, hala resmî nikahlı olduğunuzdan boşanma gerçekleşene kadar birbirinize tek sorumluluğunuz sadakat, onun dışında sizin ona karşı hiçbir sorumluluğunuz yok, mesela artık yemeklerinizi kendinize kadar yaptın, ütü, bulaşık, çamaşır vb ev işlerinde yalnızca kendinize ait olanları yapıp çekilin, siz oturduğunuz evden çıkmak istemiyorsunuz sanırım, o zaman eşinize kendisine bir an önce ev bulması gerektiğini söyleyin ve fazla uzatmadan boşanma davasını da açın, aynı evin içinde berabermiş gibi ama birlikte olmadığınız birliktelik sizin psikolojinizi çok yıpratır, bu şekilde yaşamak bir süre sonra sinirlerinizi bozar, kendinizi yıpratmaya değmez.Çalışıyorum ama taşınalı 2 ay oldu evden çıkmak istemiyorum şehrimi de iş olanağım nedeniyle değiştirmek istemiyorum zaten bunu da çok sorguluyor. Sirk evet katılıyorum karşımdakinin de psikolojik olarak iyi olduğunu da düşünmüyorum. Ailem hemen destek olur ne dersem. Ama ben sanki o göbek bağının kesilmemesi işine gelen tarafım
Ev arkadaşlığımız 1 hafta oldu bencede kendisiyle başbaşa kalmalıŞeyde garip 1 aydır ev arkadaşlığı yapana kadar oturup hiç mi konuşmadınız neden böyle oldu,bundan sonra ne olacak falan diye? Neden boşanma davası açmıyormuş mesela hala?
Gerçi adamda haklı bir yandan neden açsın ki ekmek elden su gölden.
Sormadınız mı hiç neyi bekliyormuş boşanmak için? İlk adım sizden gelse sağlam bi tokat olur bence ona.Ev arkadaşlığımız 1 hafta oldu bencede kendisiyle başbaşa kalmalı
Nerden başlasam nasıl anlaşılır anlatsam bilemiyorum ama sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim 10 yıllık evliyim ve burada okuduğum boşanma konularından birini de benim yazacağım hiç aklıma gelmezdi