Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sormaz mıyım ben seviyorum sanmışım oysa o sadece sevgi dolu olmakmış yoksa aşk tutku değilmiş
Bu işin altından bir aldatma hikayesi çıkma ihtimali çok yüksek.
Siz ciddi bir adım atıp ayrılınca,çok geçmeden ortaya çıkacaktır.
Bu adam çoktan sizden gitmiş.Evden de gitmesi yakındır.

Yaşadıklarınızın nerdeyse aynısını yaşamış olabilirim. Ben tüp bebek sürecinde boşanmak istediğimi beni artk sevmediğini anladıgımı söylediğimde kabul etmiyordu tek fark buydu. Transferi beklettm ve 5 ay sonra bi msjla aldatıldıgımı öğrendim. Aldatılmak büyük travma umarım bunu yaşamazsın keske ozmn bosansaydın benden dedim en azndan bunu yasamamıs olurdum. Dürüstçe en azından duygularındaki değişimi söylemiş inşallah hersey siizi mutlu edecek sekilde gelişir Allah yardımcınız olsun

Yapacağın şey sana kalan gururunu kucaklayıp arkana bakmadan yoluna devam etmek.O başlatti madem sen hiç bir şeyi ikiletme.Dimdik dur için kan ağlasada taviz verme.Adam hep rahatmis ne derse desin yanında olan bir sen varmış şimdi işler değişsin.Eger gerçekten gitmeye meyilliyse kapıyı sonuna kadar aç yolcu et.Senin olan adam o kapıdan çıkmaz.Ama sen o kapının önünde durursan biraz gezip tozayim aradığımı bulamazsam zaten cepte der böyle bir öyle bir böyle davranır.Kendini de üzme demek yoldaşın değilmis.Bu arada ben aynen yazdığımı yaptım açtım kapıyı sonuna kadar bana dava açan adam yolcu ettiğimi görünce dönüp bizi içeri kilitledi Senin olan gitmez olmayana yol ver gitsin

Bu işin altından bir aldatma hikayesi çıkma ihtimali çok yüksek.
Siz ciddi bir adım atıp ayrılınca,çok geçmeden ortaya çıkacaktır.
Bu adam çoktan sizden gitmiş.Evden de gitmesi yakındır.
Aynı şeyi düşünmeden edemedim. Bu kanıya nereden vardığımı ip uçlarıyla uzun uzun yazardım da, konu sahibini üzmekten başka bir işe yaramaz.

Affetsem nasıl güvenirim yok yok etmicem netleştim o konuda
Adam sizden af istemiyor ki.Bitirmiş kesin olarak.Çocuğunuz olmadığı için sanşlı bile sayılırsınız.Evden gitmesini isteyin.Aileniz müsaitse bir süre onları çağırın.Düğünümde altın takarsın gibi yavşakça konuşması da şu an biri olmasa bile (ki olduğunu düşünüyorum)gelecek hayatının ve ihtimallerin hayalini kurduğunu gösterir.

Sağladığınız konforu geri çekmeniz şart. Adama aynı evde de olsanız yokluğunuzu hissettirmeniz lazım.

Sanki bu isin altinda bir aldatma hikayesi var. Adamin duygulari bitmis o kesin. Aldatmanin ortaya cikmamasi icin arada esiymis rolleri oynuyor gibi. Belki de sucu uzerinde birakmamak icin.
Bir avukatla gorusun ve bu adamla ayni ortamda kalmayin. Belli ki kafanizi karistirip dengenizi bozacak. Bu sekilde saglikli dusunemezsiniz.

Koca 10 yılınız çöp olmuş. Aileniz var ise mümkünse ailenizin yanına dönün o evde durup o adama yemek yapmak bile işkence olurdu bana.

Koca 10 yılınız çöp olmuş. Aileniz var ise mümkünse ailenizin yanına dönün o evde durup o adama yemek yapmak bile işkence olurdu bana.
Kesinlikle çöp oldu. Emek emek işlediğim herşey tedavi sürecim dahil. İçten içe çok kinliyim ona asla affedemiyorum. İyi temennilerde bulunamıcam bu yaşattığını umuyorum kendi de yaşar içine çeke çeke

anlaşmalı olabilecek gibiyse, yani; mal mülk paylaşımında çok detay yoksa, altınlar vs gibi mevzular yoksa eğer, hemen açın davanızı.
ben olsam o istedi o açsın diye de beklemem.
net uzak ve soğuk bir tavrım olurdu çay falan da içmezdim.
sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.
net ve kararlı olun, acıtır belki ama daha çabuk kabuk bağlar yaralarınız.
diğer türlüsü yavaş yavaş tümörün büyümesini izleyip sürekli acı çekmek..

Evden gitmesi gerek adamın.
Hemen yolla evden sen sakın gitme.
Ben olsam lütfen derim bir an önce ev bul kendine ve git seninle yaşamak istemiyorum artık.
Senin hala umudun var bu evlilik için.
Ama bu kadar net konuşan bir adamı artık kabul etme .
Yemeğini pişiriyorsun hala şaka gibisiniz.

Hayır hayır onun açması daha doğru .

Eşinizin şehir değişikliği sonrası aklına, hayatına biri girmiş. Şuan adı konmuş ya da konmamış fark etmez ama durum bu.

10 yıllık evlilikte demeyi istemek hemen durumu kabullenememek vs.normal geldi ilk zamanlar için ama artık kendinizi bu rezil durumdan kurtarın. Madem size karşı sevgisi bitmiş, çıksın gitsin evden. Bitirmek isteyen o. Konuşup açın davayı. Beklemek sizi küçük düşürmekten başka birsey değil.
Bu saatten sonra olmaz bu evlilik. Bir umut bekliyorsunuz ama kabul etmelisiniz.

Son düzenleme:
Üzüldüm ama size de çok kızdım.
O yavşakça konuşmalar aşırı can sıkıcı.
Ne demek dügün muhabbeti açmak ve üzerine espriler yapmak.
Pişmanlık yok adamda zerre kadar.
Yemek yapmayın, çamaşırlarını yıkamayın derim.
Madem ev arkadaşlığı sizinkisi kendisi yapsın kendi ihtiyaçlarını.

Evliliğiniz bitmiş ama şu konfor alanı dediğimiz şey var ya kndan çıkamıyor. Ev değişcek düzen değişcek vs. ortada çok büyük bir olay olmayınca da o gücü bulamıyor ama kafasında çoktan bitirmiş. Eğer evliliğiniz 10 yıl boyunca dediğiniz gibiyse hiçbir erkek bir anda sıkıldım deyip düzenini altüst etmez sıkı bir sebep gerekir bu güçlü sebep de belli zaten ama görmek istemiyorsunuz. Acındırarak yalvararak Gitmesini engellemeyin sakın. Sessizce hayatınızı kurun. Sizi kıskanıyor gibi davranmasının altında da bir şey aramayın sonuçta evlisiniz kendi egosunu düşünüyor olabilir

Bunu da çok sorguladım yok diyor hatta öfke duyuyor itham ettiğim için
Beni aldatan eski erkek arkadaşım da yok deyip ithamlarımdan dolayı sinirlenirdi. Üstüne de özür diletmişti böyle bir bir şey düşündüğüm için. Boşanınca bir ay içinde ortaya biri çıkınca şaşırmayın diye yazıyorum bunu

Yani bu kadar yüzsüz ve arsız nasıl oluyor bir adam.
Kadın kan ağlıyor bütün hayalleri yıkılmış.
Suratına yavşak yavşak altın takarsın diyebiliyor
Az vicdan ya tüh rezil.
Bırak evlensin ya yarın pişman olup ben ne yaptım diyecek.
Allah haklının yanındadır.
Sen dik dur 37 yaşında genç bir kadınsın.
Tekrar başlarsın hayatına.
Ama bu adam bir an önce o evden gitmeli.
Böyle bir arsızla 1 dakika daha fazla geçirme .
Bu nasol bir piskolojik baskı ya
Bu ne empati yoksunluğu.
Bitiredebilir ama böyle olmaz bu .
Haklarını konuş hemen dava açsın.
Aklı başına gelir.
İyi bir avukat tut hemen .
Bebek arifesinde bunu yapmış bide.
Her türlü haklısın.
Yaşadığın travmayı pıskolojık manupulasyonu aşağılanma gurur kırıcı davranışlarını bir bir yaxıcaksın dava dosyasına.
Çatır çatır tazminat alıcaksın bu pislikten.
Bugünde başkası adına utandım ya.

Hayır adam gidecek evden.
Kadın niye gidiyor.
Boşanmak isteyen o evden gider.
Sakın ama sakın o evden çıkma.
Lütfen yanluş yönlendirmeyin bilmeden

Hata yapiyorsunuz ona yemek yaparak mesajlarinizi gostererek hesap vererek. O su an evcilik oynuyor sizde musade ediyorsunuz. Bosanma davasini acin bir an once. Sizde ailenizle yasadiginiz sehre donup orda is bulun. Hem yalniz kalmamis olursunuz hem gururunuzu hic etmemis olursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…