Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk baştan beri isteyip olmadı mı ?
Yeni mi tedaviye baslamistiniz?
Eşinizin hayatında biri var gibi geldi bana.
10 yıl bosunuza zamaninizi almis.
Bir daha evlen çocuk yap işi de oyle anlatıldığı kadar basit değil.
Biraz gerçekçi olmak lazim.
Çocuk fikrinden tamamen uzaksaniz bu adamı bırakın gitsin.
Hayır istemedi beni öteledi her seferinde tam karar verdiğimizde de olmadı aslında çok da denemedi diyebilirim bunun için bile kavga ettiğimiz dönemler olmuştu

Büyük ihtimal aldatılıyorsun. Başkasına aşık olmuş. ( tabiki inkar edecektir) Yoksa erkekler düzenini kolay kolay sıkıldım diye bozmaz.
Kusura bakmayın ama nereye kadar bu gurursuzluğu devam ettireceksiniz.
Sizde siz bunu hakediyormusunuz.
Sizin yaptığınız gurursuzluktan başka bir şey değil. Sert konuşuyor olabilirim ama kendine gelmen lazım .

Açık ilişkiye zemin hazırlıyor. Sizi başta çocuk, sonra ayrılıkla tehdit etti. Hiçbir zaman çocuk istemeyecek. Ama birlikte yaşayıp konfor alanından çıkmayacak. Sizi kötüyle korkutup sonra açık ilişki mevzusunu açacak. Kötünün iyisine razi gelmeniz için yapabileceği tek şey bu. Tutarsa tutar ki tutacak gibi duruyor. Tutmazsa da bekar hayatına fuckbudylerle devam edecek.

Açık ilişkiye zemin hazırlıyor. Sizi başta çocuk, sonra ayrılıkla tehdit etti. Hiçbir zaman çocuk istemeyecek. Ama birlikte yaşayıp konfor alanından çıkmayacak. Sizi kötüyle korkutup sonra açık ilişki mevzusunu açacak. Kötünün iyisine razi gelmeniz için yapabileceği tek şey bu. Tutarsa tutar ki tutacak gibi duruyor. Tutmazsa da bekar hayatına fuckbudylerle devam edecek.
Ben koşullar ne olursa olsun devam etmek istemiyorum zaten güvenmiyorum artık ona

Hayır buda çözüm değil.
Adam kendi gitmeli.
Kusurlu bir davranışı olmamalı konu sahibinin.
Sakin olmalı dava süreci etkilenir
haklısınız. adam sevmiyorum istemiyorum diyor. konu sahibi halen adamın yemeğini yapıyor sakin sakin birşey yokmuş gibi... hadi bu gibi şeyler yapmıyorsunuz en azından beslemeyin yaaa.... kendi işini kendi görsün

Ben koşullar ne olursa olsun devam etmek istemiyorum zaten güvenmiyorum artık ona
O zaman kovun evden gitsin. Ev arıyorum vs bahane. Bu kadar net ayrılık isteyen ceketini alır gider otelde kalır. Akşama zeytinyağlı fasulye yanına tereyağlı pilav siparişi vermez. Hadsiz yahu.

Belli ki gönlü kaymış kendi de kayasıca 😬 ben feminist oldum ha bunlar yüzünden.
Bence yoluna bak kardeşim. Bu herif senin ondan gitmeyeceğine o kadar emin ki o nedenle böyle çatır çatır kalbini kırabiliyor. Bence asgari ücret bile alsan bir apart bulup yaşayabilirsin. Ben enin anne olma isteğini anlıyorum. Madem böyle bir isteğin de var önüne bak. Çocuk yokken yapılan boşanmaları ben boşanmadan bile saymıyorum. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna bakarsın. Ondan sonra o görsün gününü. Yüzde verme şuna

Bence travma sürecindesiniz, anlamlandıramadığınız hareketlerinizin, tavırlarınızın hepsi onun akıllı kurnaz eseri. Onun aldatıp aldatmadığını bilemem ama bence kurcalamayın bile. Boşanma davasında onun aldattığını ispatlayıp tazminat talep etmek istiyorsanız o ayrı bir durum. Ama tatlı canınızı eşinizin detaylı kötülüklerini, ,iğrençliklerini öğrenip ne yapacaksınız ki. Yeterince nahoş taraflarını, üslubunu konuşturmuş zaten. Benim fikrime göre ikiniz de 10 senelik bir alışganlığın yapışkanlığı ile hala normal düzeni devam ettiriyorsunuz. İsyan çıkarmanız gerekiyor haberiniz olsun, istenmiyorsunuz, farkındasınız değil mi? Hemde hiçbir düzgün sebep yokken.
Aynanın karşısına geçin ve onun size söylediklerini aynada bir kere de kendinize söyleyin, silkelenmeniz gerekiyor, bu travmanın depresyona neden olmasına izin vermeyin.

Bence artık buna son verin. Şuan yaşadığınız, içinde bulunduğunuz durum çok can yakıcı ve sinir bozucu.
Gün belirleyin. Mesela 2 hafta içinde bir ev bulup gitmeni istiyorum artık, bu durum benim sinirlerimi bozuyor, daha fazla aynı evde, seninle evli şekilde olmak istemiyorum, senden ayrı düzenimi kurmak istiyorum diyerek rest çekin. Bu ne yüzsüzlük ya!.Hem sıkıldım diyor hem de o evde yaşamaya devam ediyor üstüne gereksiz gereksiz şakalar yapıyor.
Bundan sonra da aynı masada yemek yiyip, birlikte oturup çay içerek muhabbet etmeyin. Anlasın artık ne aşamaya geldiğinizi. Kolay ve şaka zannediyor galiba bu adam hayatı.

Aklı
Nerden başlasam nasıl anlaşılır anlatsam bilemiyorum ama sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim 10 yıllık evliyim ve burada okuduğum boşanma konularından birini de benim yazacağım hiç aklıma gelmezdi
10 yıl boyunca eğlenceli kendimce mutlu olduğumu düşündüğüm sevgili saygılı bir birlikteliğim vardı bu süreçte her evlilikte olduğu gibi küsüp barışan ama sonunda orta yolu bulan bir çifttik yaklaşık 1,5 sene önce tüm düzenimizi bırakıp eşimin iş değişikliği nedeniyle farklı bir şehre yaşamaya geldik. Ve evliliğimizin son 3 yılında da tüp bebek süreçleriyle tabiri caiz ise boğuştuk.
Bu sene tatilde eşim kendinde bir değişim olduğunu artık eskisi gibi olmadığını bana karşı tutkusunun bittiğini ve bu evliliğe devam edip etmeme konusunda net olmadığını söyledi. Ben tabi geçici bir süreç olarak düşündüm ve belli de bunu görmezden gelmek işime geldi
Sonra Kasım ayında son tedavi sürecim için başladığımda emin misin devam etmeyebilir evliliğimiz gibi sözler sarfetti ben tabi tek odak noktam bu tedavi süreci olduğu için yine sustum ve karşılık vermeden sürecime devam ettim son aşamada sağlıklı bir embriyo oluştu transfer edeceklermiş diye mesaj attığımda benim fikrimin bir önemi yok mu ben is-te-mi-yo-rum dedi evet aynen böyle yazdı. Bu benim için bir şok oluşturdu sonra eve geldik tutkusunun olmadığını ilk aşık olduğu zamanki gibi olmadığını evliliğin monotonlaştığını söyleyip durdu. Bunlar zaten kırıcıydı ve ben benim çocuk sahibi olmam için hep beni ertelemesinin öfkesini belirten ve beni yarı yolda bıraktığı için onu affetmeceğimle dolu cümleler kustum kendisine çok sinirlenmiştim. Karşımda beni istemediğini söyleyen bir adam ve benim de elimde her koşulda şu 10 yılda yanında olmak destek olmak için harcadığım zaman vardı. Şehir değişikliğini bile onun isteği içim kabul etmiş ailemden uzağa taşınmıştım. Son 1,5 ayımızı gerek mesaj gerek yüzyüze hesaplaşarak geçirdik ve bugün artık sanıyorum durumu kabullendim.
Şimdi önümüzdeki dönem için kendimi hazırlamak istiyorum ama maalesef ev konusunda net bir fikri yok ve o süreçte aynı ortamı paylaşmamız gerekiyor akşam hiçbirşey olmamış gibi yemek yapıyorum beraber yiyoruz çay içiyoruz sanki iki ev arkadaşı gibi ayrı odalarda uyuyoruz
Gelecek için sen de hemen evlenirsin ha gibi geyikler yapılıyor. Espri yapıp oturup gülüyoruz(şaka gibi) bu arada doktorumla konuştum yumurta dondurma işlemi yaptırıcam 37 yaşındayım dedim çok iyi düşünmüşsün diyor.
İş yerindeki sorunları konuşup ah vah ediyoruz.
Eve geç gelirsem bunu sorguluyor araban yoktu nerdeydin diyor seni ilgilendirmez dediğimde ama daha evliyiz sonuçta diyor. Ben sormuyorum bile. Gelen tüm mesajlarımı merak ediyor. Prensim yazan ismini değiştirdim diye trip atıyor ama düğünüm olursa altın al gel diyor.
Daha ne avukata gittik ne dava açtık bu arada şu 1 aylık süreçte tekrar deneyelim dedim hep beni reddetti. Şimdi benim de hevesim kaçtı hatta bugün böyle dedim ama dönüp devam etsek ben sana asla güvenemem artık benim yanımda arkamda olduğuna inancım kalmadı dedim. Aileme söyledim durumu terapiler aldım tek derdim kendimi sağlıklı ve sağlam tutmak şu an.
Peki şu an niye yazıyorum merak ediyorum sevgili kardeşlerim bu durumu yaşayan, şu durumda benim göremediğimi gören var mı bakış açımı değiştirmek için danışıyorum sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Orta yaş bunalımına girmiş olabilir.

Şimdi boşanmak isteyen taraf o olduğu için evden gitmesi gerekiyor.Bir an evvel evden yollayın bir şekilde.bu iğrenç ilişkinin içinde daha fazla durmayın lütfen.kendknize bu haksızlığı yapmayin

Bence artık buna son verin. Şuan yaşadığınız, içinde bulunduğunuz durum çok can yakıcı ve sinir bozucu.
Gün belirleyin. Mesela 2 hafta içinde bir ev bulup gitmeni istiyorum artık, bu durum benim sinirlerimi bozuyor, daha fazla aynı evde, seninle evli şekilde olmak istemiyorum, senden ayrı düzenimi kurmak istiyorum diyerek rest çekin. Bu ne yüzsüzlük ya!.Hem sıkıldım diyor hem de o evde yaşamaya devam ediyor üstüne gereksiz gereksiz şakalar yapıyor.
Bundan sonra da aynı masada yemek yiyip, birlikte oturup çay içerek muhabbet etmeyin. Anlasın artık ne aşamaya geldiğinizi. Kolay ve şaka zannediyor galiba bu adam hayatı.
Çok haklısınız kafam daha net artık ben de gitmesini isteyeceğim bir zahmet kendine bir düzen oluştursun ya da ne yapıyorsa yapsın buradaki çoğu kadının bakış açısı ayna oldu bana şu an onun gözünde umutlanan her zaman hazır olan kişiyim ilişkim boyunca da hep alttan alan ve kabullenen oldum sindirildim yıllar içinde ve şu an benim ona verdiğim tavizler nedeniyle istenmiyorum o zaman ben de onu istemiyorum hayat bu bir sefer gelicez tabiki mutlu olmam için elimden geleni yapıcam

Aklı
Orta yaş bunalımına girmiş olabilir.
Ailesi tarafından hep özgüveni kırılmış biriydi ben aileden hep kendime güven konusunda tam destekle büyüdüm ona da bunun için destek oldum bana içinde yaşadığım ortamdan çıkmamı kendime güvenmemi sağladın sana çok şey borçluyum şu an bu kadar özgüvenli olgun olmamı sana borçluyum dedi dün. Bu ne acı ki onun gelişim sürecine verdiğim katkı bana döndü. İlahi adalet diliyorum sadece.

Ailesi tarafından hep özgüveni kırılmış biriydi ben aileden hep kendime güven konusunda tam destekle büyüdüm ona da bunun için destek oldum bana içinde yaşadığım ortamdan çıkmamı kendime güvenmemi sağladın sana çok şey borçluyum şu an bu kadar özgüvenli olgun olmamı sana borçluyum dedi dün. Bu ne acı ki onun gelişim sürecine verdiğim katkı bana döndü. İlahi adalet diliyorum sadece.
Hep böyle olur zaten.o yüzden herkes diyor desteği abartmayın diye.

Çok haklısınız kafam daha net artık ben de gitmesini isteyeceğim bir zahmet kendine bir düzen oluştursun ya da ne yapıyorsa yapsın buradaki çoğu kadının bakış açısı ayna oldu bana şu an onun gözünde umutlanan her zaman hazır olan kişiyim ilişkim boyunca da hep alttan alan ve kabullenen oldum sindirildim yıllar içinde ve şu an benim ona verdiğim tavizler nedeniyle istenmiyorum o zaman ben de onu istemiyorum hayat bu bir sefer gelicez tabiki mutlu olmam için elimden geleni yapıcam
Ha şöyle işte. Güçlü olun, güçlü ve kararlı durun onun karşısında. Önce bi şaşıracaktır ne oldu bu kadına birden diye hatta belki geri vites yapacaktır ama kararınızdan vazgeçmeyin. Bundan sonrası içinde umarım çok mutlu olursunuz ve iyi ki bitti dediğiniz zamanlar ve kişiler gelir hayatınıza.

senden sonra Bulurum bir tane daha ona da veririm özgüveni deseydiniz. Ne çapsız bir adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X