Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
karşımdakinin de psikolojik olarak iyi olduğunu da düşünmüyorum.
Demişsiniz ya hani ;

Ama ben sanki o göbek bağının kesilmemesi işine gelen tarafım
Sizi sevmeyen, sizden boşanmak isteyen adamın psikolojisini düşünmeyi bırakıp, kendi psikolojiniz için birşey yapın bence. Bir an önce de evi ayırın. Kendiniz için, sağlığınız için ayırın...

Onun gitmesi gerektiğini bu durumun daha fazla böyle devam etmeyeceğini söyleyin. Nasıl birbirinize şakalar yapıyor beraber yemek yiyorsunuz? Ruhsal olarak iyi değilsiniz de tuhaf akşam yemeğe gelcem tabiki diyor
Onun gitmesi gerektiğini bu durumun daha fazla böyle devam etmeyeceğini söyleyin. Nasıl birbirinize şakalar yapıyor beraber yemek yiyorsunuz? Ruhsal olarak iyi değilsiniz
Evet evet bence de tuhaf akşam yemeğe gelcem tabiki diyor bana ya zaten ikimiz de normal değiliz o nedenle konu açma gereği duydum ben hiç
Böyle boşanma görmedim biri gitsin bir avukatla görüşsün o da yok anca egosal tatminlerimiz

Demişsiniz ya hani ;

Sizi sevmeyen, sizden boşanmak isteyen adamın psikolojisini düşünmeyi bırakıp, kendi psikolojiniz için birşey yapın bence. Bir an önce de evi ayırın. Kendiniz için, sağlığınız için ayırın...
bu yine iyi toparlanmış halim mesleği gereği beni delirtmeyi iyi biliyor

Söyledim sana git demem haksızlık olur ama kadın başıma taşınma vs uğraşmak istemiyorum biran önce soyadından kurtulmak istiyorum ama tabiki özgür olmakstiyorum dedim ev bakıcam dedi
Eve gerek yok. Erkekler için eşyalı çok apart var. Gitsin orada kalsın.

Anladığım kadarıyla ne siz ne kocanız gerçekten,ciddi şekilde boşanmak istemiyor gibisiniz. Kocanız da böyle heyecan arıyor gibi. Belki geçici süre başkasıyla dışarda takılıp, yine eve yemeğinizi yapan kadının olduğu yere dönüp düzenini bozmak istemiyor. 2. Kadını fark etseniz bu sefer "boşanma sürecindeyiz" bahanesini sunacak. Sizi kullancak yani.

Eve gerek yok. Erkekler için eşyalı çok apart var. Gitsin orada kalsın.

Anladığım kadarıyla ne siz ne kocanız gerçekten,ciddi şekilde boşanmak istemiyor gibisiniz. Kocanız da böyle heyecan arıyor gibi. Belki geçici süre başkasıyla dışarda takılıp, yine eve yemeğinizi yapan kadının olduğu yere dönüp düzenini bozmak istemiyor. 2. Kadını fark etseniz bu sefer "boşanma sürecindeyiz" bahanesini sunacak. Sizi kullancak yani.
Aynen tam net içten hiç isteyemeyorum düzenim bozulacak diye mi vazgeçen ben olmadım diye mi bilmiyorum

Söyledim sana git demem haksızlık olur ama kadın başıma taşınma vs uğraşmak istemiyorum biran önce soyadından kurtulmak istiyorum ama tabiki özgür olmakstiyorum dedim ev bakıcam dedi
Yoo niye haksızlık olsun o seni tüp bebek arafesinde yalnız bırakırken sana haksızlık olmuyor mu. Senin 10 senene haksızlık olmuyor mu. Bırak ne hali varsa görsün otelde kalsın. Topla eşyalarını ver eline.

Bakıyorum da cidden bahaneleriniz hiç bitmiyor. Herkese bir lafınız var. Cok mu zor yarın uyanınca bir avukata gitmek?
Değil tabiki neden zor olsun ben zaten sağlıklı düşündüğümü düşünmüyorum ki. Ama psikolojik olarak hazır olamadığım için hareket edemiyorum

Yoo niye haksızlık olsun o seni tüp bebek arafesinde yalnız bırakırken sana haksızlık olmuyor mu. Senin 10 senene haksızlık olmuyor mu. Bırak ne hali varsa görsün otelde kalsın. Topla eşyalarını ver eline.
Çok doğru konforu var nasılsa gitsin kalsın çok lazımsa

Aynen tam net içten hiç isteyemeyorum düzenim bozulacak diye mi vazgeçen ben olmadım diye mi bilmiyorum
Bence adam bir işler karistiriyor bunuda açık açık ogrenmediginiz için geçerli bir sebep arıyorsunuz kafanızda o yüzden tam oturtamadiniz boşanmayı heralde.

Yıllarca bebek bekleyip bebek olacağı zaman gitmesi, başkasını bulursun demesi normal değil bunu anladınız ama. Adam akıllı gibi dalga geçerek boşanmaya çalışıyor ki uyanmayasiniz.

Ayrıca ailesine falan da sırtını çevirmesi başka biri var güvendiği sanırım

Yoo hiçte haksızlık olmaz bence ne yardan ne serden geçiyor. Mesajlarınızı merak etmesi,sorgulaması galan da sevgisinden değil bence tipik erkek egosu. Boşanayım,yoluma bakayım ama eski karım kimseyle olmasın. Garip bir şekilde kaldıramıyor erkekler bunu.

Bir an önce evleri ayırın ve boşanmak için onun adım atmasını beklemeyin bence. Kocanıza hizmet etmeti de bırakın derim.

Yoo hiçte haksızlık olmaz bence ne yardan ne serden geçiyor. Mesajlarınızı merak etmesi,sorgulaması galan da sevgisinden değil bence tipik erkek egosu. Boşanayım,yoluma bakayım ama eski karım kimseyle olmasın. Garip bir şekilde kaldıramıyor erkekler bunu.

Bir an önce evleri ayırın ve boşanmak için onun adım atmasını beklemeyin bence. Kocanıza hizmet etmeti de bırakın derim.
Evet belki de ondan seven adam zaten böyle yapmazdı
Benim zoruma giden bir hafta önce uyusan uyandırıp seni çok seviyorum diyip öpen adam bir hafta sonra boşancam diyor
Bu dalgalanma benim de net olamama neden oldu

Merhaba acaba bu düşünceleri ankaradan istanbulda taşınmanızla alakalı olabilir mi istanbulda zorlanmış bunalmış yorulmuş olabilir mi geri dönmeyi teklif etseniz evliliğinize bir şans verseniz belki düzelir eşiniz istanbulda mutlu muydu geçinmeniz nasıl
Aslında kötü geçmedi burası parasal sıkıntımız da olmadı çok şükür, yok artık ona şans falan demem o dese de kabul etmem biz o aşamayı geçtik bence. Hiçbir sorunumuz yokken buna maruz kaldım daha büyük bir sağlık sorunum olsa bu adam beni ortada bırakır

Evet belki de ondan seven adam zaten böyle yapmazdı
Benim zoruma giden bir hafta önce uyusan uyandırıp seni çok seviyorum diyip öpen adam bir hafta sonra boşancam diyor
Bu dalgalanma benim de net olamama neden oldu
İnsan bazen karşısındakini tanıyamayabiliyor ama vicdan rahatlatma için yapılmış samiyetsiz hareketlerde olabilir o dedikleriniz.

Aslında kötü geçmedi burası parasal sıkıntımız da olmadı çok şükür, yok artık ona şans falan demem o dese de kabul etmem biz o aşamayı geçtik bence. Hiçbir sorunumuz yokken buna maruz kaldım daha büyük bir sağlık sorunum olsa bu adam beni ortada bırakır
Ben ankaradan istanbula taşınmanın bunalmıştık gibi düşündüm ama istanbulda mutlu muydunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X