- 31 Ekim 2022
- 1.504
- 5.465
- 24
Demişsiniz ya hani ;karşımdakinin de psikolojik olarak iyi olduğunu da düşünmüyorum.
Sizi sevmeyen, sizden boşanmak isteyen adamın psikolojisini düşünmeyi bırakıp, kendi psikolojiniz için birşey yapın bence. Bir an önce de evi ayırın. Kendiniz için, sağlığınız için ayırın...Ama ben sanki o göbek bağının kesilmemesi işine gelen tarafım
Onun gitmesi gerektiğini bu durumun daha fazla böyle devam etmeyeceğini söyleyin. Nasıl birbirinize şakalar yapıyor beraber yemek yiyorsunuz? Ruhsal olarak iyi değilsiniz de tuhaf akşam yemeğe gelcem tabiki diyor
Evet evet bence de tuhaf akşam yemeğe gelcem tabiki diyor bana ya zaten ikimiz de normal değiliz o nedenle konu açma gereği duydum ben hiçOnun gitmesi gerektiğini bu durumun daha fazla böyle devam etmeyeceğini söyleyin. Nasıl birbirinize şakalar yapıyor beraber yemek yiyorsunuz? Ruhsal olarak iyi değilsiniz
bu yine iyi toparlanmış halim mesleği gereği beni delirtmeyi iyi biliyorDemişsiniz ya hani ;
Sizi sevmeyen, sizden boşanmak isteyen adamın psikolojisini düşünmeyi bırakıp, kendi psikolojiniz için birşey yapın bence. Bir an önce de evi ayırın. Kendiniz için, sağlığınız için ayırın...
Eve gerek yok. Erkekler için eşyalı çok apart var. Gitsin orada kalsın.Söyledim sana git demem haksızlık olur ama kadın başıma taşınma vs uğraşmak istemiyorum biran önce soyadından kurtulmak istiyorum ama tabiki özgür olmakstiyorum dedim ev bakıcam dedi
Aynen tam net içten hiç isteyemeyorum düzenim bozulacak diye mi vazgeçen ben olmadım diye mi bilmiyorumEve gerek yok. Erkekler için eşyalı çok apart var. Gitsin orada kalsın.
Anladığım kadarıyla ne siz ne kocanız gerçekten,ciddi şekilde boşanmak istemiyor gibisiniz. Kocanız da böyle heyecan arıyor gibi. Belki geçici süre başkasıyla dışarda takılıp, yine eve yemeğinizi yapan kadının olduğu yere dönüp düzenini bozmak istemiyor. 2. Kadını fark etseniz bu sefer "boşanma sürecindeyiz" bahanesini sunacak. Sizi kullancak yani.
Bakıyorum da cidden bahaneleriniz hiç bitmiyor. Herkese bir lafınız var. Cok mu zor yarın uyanınca bir avukata gitmek?bu yine iyi toparlanmış halim mesleği gereği beni delirtmeyi iyi biliyor
Yoo niye haksızlık olsun o seni tüp bebek arafesinde yalnız bırakırken sana haksızlık olmuyor mu. Senin 10 senene haksızlık olmuyor mu. Bırak ne hali varsa görsün otelde kalsın. Topla eşyalarını ver eline.Söyledim sana git demem haksızlık olur ama kadın başıma taşınma vs uğraşmak istemiyorum biran önce soyadından kurtulmak istiyorum ama tabiki özgür olmakstiyorum dedim ev bakıcam dedi
Ay o bile içimi acıtmıyor artık, bunu bana yapabildiyse defolsun gitsinZaman gösterecektir ama bu adamin ya hayatinda yahut aklinda başka birisi var gibi.
Değil tabiki neden zor olsun ben zaten sağlıklı düşündüğümü düşünmüyorum ki. Ama psikolojik olarak hazır olamadığım için hareket edemiyorumBakıyorum da cidden bahaneleriniz hiç bitmiyor. Herkese bir lafınız var. Cok mu zor yarın uyanınca bir avukata gitmek?
Çok doğru konforu var nasılsa gitsin kalsın çok lazımsaYoo niye haksızlık olsun o seni tüp bebek arafesinde yalnız bırakırken sana haksızlık olmuyor mu. Senin 10 senene haksızlık olmuyor mu. Bırak ne hali varsa görsün otelde kalsın. Topla eşyalarını ver eline.
Bence adam bir işler karistiriyor bunuda açık açık ogrenmediginiz için geçerli bir sebep arıyorsunuz kafanızda o yüzden tam oturtamadiniz boşanmayı heralde.Aynen tam net içten hiç isteyemeyorum düzenim bozulacak diye mi vazgeçen ben olmadım diye mi bilmiyorum
Yoo hiçte haksızlık olmaz bence ne yardan ne serden geçiyor. Mesajlarınızı merak etmesi,sorgulaması galan da sevgisinden değil bence tipik erkek egosu. Boşanayım,yoluma bakayım ama eski karım kimseyle olmasın. Garip bir şekilde kaldıramıyor erkekler bunu.Söyledim sana git demem haksızlık olur ama kadın başıma taşınma vs uğraşmak istemiyorum biran önce soyadından kurtulmak istiyorum ama tabiki özgür olmakstiyorum dedim ev bakıcam dedi
Evet belki de ondan seven adam zaten böyle yapmazdıYoo hiçte haksızlık olmaz bence ne yardan ne serden geçiyor. Mesajlarınızı merak etmesi,sorgulaması galan da sevgisinden değil bence tipik erkek egosu. Boşanayım,yoluma bakayım ama eski karım kimseyle olmasın. Garip bir şekilde kaldıramıyor erkekler bunu.
Bir an önce evleri ayırın ve boşanmak için onun adım atmasını beklemeyin bence. Kocanıza hizmet etmeti de bırakın derim.
Aslında kötü geçmedi burası parasal sıkıntımız da olmadı çok şükür, yok artık ona şans falan demem o dese de kabul etmem biz o aşamayı geçtik bence. Hiçbir sorunumuz yokken buna maruz kaldım daha büyük bir sağlık sorunum olsa bu adam beni ortada bırakırMerhaba acaba bu düşünceleri ankaradan istanbulda taşınmanızla alakalı olabilir mi istanbulda zorlanmış bunalmış yorulmuş olabilir mi geri dönmeyi teklif etseniz evliliğinize bir şans verseniz belki düzelir eşiniz istanbulda mutlu muydu geçinmeniz nasıl
İnsan bazen karşısındakini tanıyamayabiliyor ama vicdan rahatlatma için yapılmış samiyetsiz hareketlerde olabilir o dedikleriniz.Evet belki de ondan seven adam zaten böyle yapmazdı
Benim zoruma giden bir hafta önce uyusan uyandırıp seni çok seviyorum diyip öpen adam bir hafta sonra boşancam diyor
Bu dalgalanma benim de net olamama neden oldu
Evet öyleymiş ben içimden gelmese asla yapmam kendim gibi düşünüyorumİnsan bazen karşısındakini tanıyamayabiliyor ama vicdan rahatlatma için yapılmış samiyetsiz hareketlerde olabilir o dedikleriniz.
Ben ankaradan istanbula taşınmanın bunalmıştık gibi düşündüm ama istanbulda mutlu muydunuzAslında kötü geçmedi burası parasal sıkıntımız da olmadı çok şükür, yok artık ona şans falan demem o dese de kabul etmem biz o aşamayı geçtik bence. Hiçbir sorunumuz yokken buna maruz kaldım daha büyük bir sağlık sorunum olsa bu adam beni ortada bırakır