- 21 Ağustos 2022
- 1.614
- 5.562
- 32
Ayy haspam!! Allah aşkına ne zannediyor kendini? İngiltere kraliyet ailesinden miymiş? Ayrılınca depresyonlara girip sehir mi değiştirirmişsin? Bu ne ego ya! Vazgeçilmez zannediyor resmen kendini. Lütfen ağzının payını verin bu adamın. Hiçbir lafının altında kalmayın. Hatta "Sana bu öz güveni veren, bunu sağlayan bendim. Beni kendi silahımla varamazsın, kimsede vazgeçilmez değildir. Bitirelim bu işi bende hayatıma bakayım" diyerek bastır.Ben bu şehirde bile kalmazsın diye düşünmüştüm dedi
Vinç misiniz mübarek, nasıl da kaldırmışsınız herifin g *tünü.Ben bu şehirde bile kalmazsın diye düşünmüştüm dedi
3 yıldır aslında hiç kavgamız yok müthiş bir iletişimimiz vardı ne küsüyor ne alınıyorduk herkes birbirinin sınırını biliyordu şu tedavi sürecinde de çok desteğini gördüm nerde nasıl istersen yap parayı hiç kafana takma dedi temmuz ayından beri böyle benimle ilgili kafasında soru işaretleri varmış tutkusu bitmiş aşk devam etmiyormuş gibi laflar etti yani çok evveliyatı yok olsa ben de bu kadar şok olmazdım çünkü. İnanın başta istiyordum dönelim düzenimiz bozulmasın ama şurada konuşulanlar o kadar netleştirdi ki kafamı diyelim devam ettim bu söylediklerini aklımdan çıkaramazken ona nasıl güvenirim hep bir b planı yapıcam belki bir köşeye parasal birikim yapıcam belki duygusal birikim yapıcam bir gün gider mi şüphesiyle takılıcam öyle evlilik olmaz sürekli tetikte olamam ki kendimi ona bu kadar bıraktığım için bugün bu durumdayım bu hadi hataydı bir daha aynı hatayı yapmam aptallık olursiz yazdıklarınızdan bir çeşit gaflet uykusunda gibisiniz. 3 yıldır kavga var,geçen sene boşanalım demiş bu sene çocuk istemiyorum demiş.adam istemiyor ama siz duymuyorsunuz hala o evde olmanızın sebebi de bu. ya da adamı gönderebilirdiniz. bir umut barışmak istiyorsunuz. belki devam etsin çocuk olsun istiyorsunuz ama adam sizi sevmiyor. boşandığınızda sizi seven bir insanla evlilik şansınızı da o evde durduğunuz her gün kaybediyorsunuz.37 ne ki. insanlar 50 yaşında tekrar evleniyor. bitirin. kaçın. gururunuz çok yara alır.
Kesinlikle benim suçum ona her gün sevdiğimi söyleyen mesajlar attığım için ne kadar şanslı olduğumu söylediğim için her akşam koşa koşa eve gelip sevdiği yemekleri hazırladığım için sen çok seversin diyip tüm süprizleri önüne serdiğim için bir gün bile bir tek isteğine hayır olmaz demediğim için hiçbir sorunda sorun çıkaran değil çözümün bir parçası olduğum için hakettiğim değer buymuşVinç misiniz mübarek, nasıl da kaldırmışsınız herifin g *tünü.
Eğitimli olmak kesinlikle bireysel ilişkilerde işe yaramıyormuş yine bildiğiniz hikayede buluyorsunuz kendinizi şu süreç bana hayatta nasıl durmam gerektiğini şu yaşımda öğretti. Ben uçak acil durum gaz maskesini önce yanımdakine sonra kendime mantığı ile hep boğulmuşum. Bundan sonra önce ben sonra benimle olmayı hakedenler olacakÇok geçmiş olsun gerçekten kac yillik birliktelikte olacak seyler mi bunlar yani allah gözünüzü açmışinşallah bu adam boşanma sürecinde sorun çıkarmadan çeker gider evinizden hayatınızdan aklınızdan kalbinizden. Bebek sahibi olmaya çalıştığınız süreçte sergiledigi tavirlar davranışlar ne kadar saygısız ve sevgisiz ya hayret bir şey. Bahsettiginiz kadariyla mastirli doktorali kariyer sahibi başarılı bir kadinsiziniz. Ozel hayatinizdaki bu zor gunler de gecip gidecek. Her açıdan cok daha iyi ve huzurlu olacaksınız allah yardimciniz olsun
Çok tatlı bi insansınız mesajlarınızı okudukça eşinize daha da sinirleniyorumEğitimli olmak kesinlikle bireysel ilişkilerde işe yaramıyormuş yine bildiğiniz hikayede buluyorsunuz kendinizi şu süreç bana hayatta nasıl durmam gerektiğini şu yaşımda öğretti. Ben uçak acil durum gaz maskesini önce yanımdakine sonra kendime mantığı ile hep boğulmuşum. Bundan sonra önce ben sonra benimle olmayı hakedenler olacak
Eğitimli olmak kesinlikle bireysel ilişkilerde işe yaramıyormuş yine bildiğiniz hikayede buluyorsunuz kendinizi şu süreç bana hayatta nasıl durmam gerektiğini şu yaşımda öğretti. Ben uçak acil durum gaz maskesini önce yanımdakine sonra kendime mantığı ile hep boğulmuşum. Bundan sonra önce ben sonra benimle olmayı hakedenler olacak
Kıymet bilmemek tam olarak bu işte, uzun süre emek harcamışsınız gerçekten üzüldüm okuduğumdaKesinlikle benim suçum ona her gün sevdiğimi söyleyen mesajlar attığım için ne kadar şanslı olduğumu söylediğim için her akşam koşa koşa eve gelip sevdiği yemekleri hazırladığım için sen çok seversin diyip tüm süprizleri önüne serdiğim için bir gün bile bir tek isteğine hayır olmaz demediğim için hiçbir sorunda sorun çıkaran değil çözümün bir parçası olduğum için hakettiğim değer buymuş
Bugün için bir gelişme var mı ?3 yıldır aslında hiç kavgamız yok müthiş bir iletişimimiz vardı ne küsüyor ne alınıyorduk herkes birbirinin sınırını biliyordu şu tedavi sürecinde de çok desteğini gördüm nerde nasıl istersen yap parayı hiç kafana takma dedi temmuz ayından beri böyle benimle ilgili kafasında soru işaretleri varmış tutkusu bitmiş aşk devam etmiyormuş gibi laflar etti yani çok evveliyatı yok olsa ben de bu kadar şok olmazdım çünkü. İnanın başta istiyordum dönelim düzenimiz bozulmasın ama şurada konuşulanlar o kadar netleştirdi ki kafamı diyelim devam ettim bu söylediklerini aklımdan çıkaramazken ona nasıl güvenirim hep bir b planı yapıcam belki bir köşeye parasal birikim yapıcam belki duygusal birikim yapıcam bir gün gider mi şüphesiyle takılıcam öyle evlilik olmaz sürekli tetikte olamam ki kendimi ona bu kadar bıraktığım için bugün bu durumdayım bu hadi hataydı bir daha aynı hatayı yapmam aptallık olur
Çok teşekkür ediyorum buradaki arkadaşlarım sayesinde gerçekten çok yardımcı oldu herkes banaÇok tatlı bi insansınız mesajlarınızı okudukça eşinize daha da sinirleniyorum
Konuyu ilk açtığınız günden daha iyi görüyorum ben sizi. Önünüzdeki zorlu süreci güçlü durup atlatacağınıza inanıyorum tüm kalbimle
Eşin de sürünsün pişmanlıktan yerlerde yuvarlansın başını duvarlara vursun inşşş
Hiçbirşey olmamış gibi davranmak istiyor o kadar normal ki o ben istesem de normalleşemiyorum şu an yüzüne bile bakamıyorum. Ayrı odada ayrı yerde oturuyorum. Avukat bir protokol hazırlayacak ben de ona göre önüne getireceğim.Bugün için bir gelişme var mı ?
Var mı bir gelişme nasılsın ne durumdasın canım iyisindir umarım.Hiçbirşey olmamış gibi davranmak istiyor o kadar normal ki o ben istesem de normalleşemiyorum şu an yüzüne bile bakamıyorum. Ayrı odada ayrı yerde oturuyorum. Avukat bir protokol hazırlayacak ben de ona göre önüne getireceğim.
Hiçbir gelişme yok ailesi aradı biraz zaman vermemi rica etti ama bunu tamamen onlar istedi. Akşam eve geliyor oturuyor bambaşka hayatlar yaşıyoruz. Herkes kendi kendine takılıyor bilmiyorum kafasından neler geçiyor ama gün geçtikçe daha çok daha çok kinleniyorum çıkıp karşısına çık git demek istiyorum sonra anlaşmalı olacak işi çekişmeli hale getirmek de istemiyorum. Sonuç çok belli bu saatten sonra dönüşümüz olamaz söylediklerini sindiremiyorum ve sanıyorum bana bunları yaşattığın ve elimden aldıkları için hiçbir zaman onu affedemeyeceğimVar mı bir gelişme nasılsın ne durumdasın canım iyisindir umarım.
Yani bu benim de hep aklımda ama inanılır gibi değil eve 5 Te şıp diye damlıyor hiçbir yere gitmiyor evden işe işten eve ne zaman vakit ayırıyor başka birşeye onu da çözemiyorumBiri vardır onum kesin...ordan bi cesaret almış...cinsellik yaşadıklarını da düşündürttü söyledikleri...sizin yapmanız gereken bu cumleeri kurdugu anda evden gitmesini istemekti...yoklugunuzu hissettirmemişsiniz bile
Aynı şeyi siz yapsanız, bu kadın çok şımarmış, tutuştur eline boşanma protokolünü aklı başına gelsin diye doldururlardı oğullarını. Zaman maman yok. Zaman isteyen bile yok. Kime vereceksiniz zaten zamanı?Hiçbir gelişme yok ailesi aradı biraz zaman vermemi rica etti ama bunu tamamen onlar istedi. Akşam eve geliyor oturuyor bambaşka hayatlar yaşıyoruz. Herkes kendi kendine takılıyor bilmiyorum kafasından neler geçiyor ama gün geçtikçe daha çok daha çok kinleniyorum çıkıp karşısına çık git demek istiyorum sonra anlaşmalı olacak işi çekişmeli hale getirmek de istemiyorum. Sonuç çok belli bu saatten sonra dönüşümüz olamaz söylediklerini sindiremiyorum ve sanıyorum bana bunları yaşattığın ve elimden aldıkları için hiçbir zaman onu affedemeyeceğim
Hep mi böyleydi?Yani bu benim de hep aklımda ama inanılır gibi değil eve 5 Te şıp diye damlıyor hiçbir yere gitmiyor evden işe işten eve ne zaman vakit ayırıyor başka birşeye onu da çözemiyorum