- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.946
Ee evde yemek yapan evin düzenini sağlayan , çalışan istediği zaman egosunu tatmin ettiği kişinin olmaması durumu çıldırtır onu . Amacı boşanmak değil kiŞu an Trendyoldan baktığı şeylerin mesajını atıyor bana şaka gibi alsak mı yapsak mı gibi
Kesinlikle durum bu şu an bana mesaj atıyor trendyolda birşey beğenmiş de alsa mıymış benim fikrimi merak etmiş ben bilemem al kendin dedim.
Amacının hiçbir önemi kalmadı oturup yaptıklarına ağlasın artıkEe evde yemek yapan evin düzenini sağlayan , çalışan istediği zaman egosunu tatmin ettiği kişinin olmaması durumu çıldırtır onu . Amacı boşanmak değil kİ
Boşanmak istemeyeceğine eminim.Bence adam boşanmamak için elinden geleni yapacak boşanma davasının uzun süreceğini düşünüyorum.Ama konu sahibi umarım kurtulur böyle birinden en yakın zamanda.Ee evde yemek yapan evin düzenini sağlayan , çalışan istediği zaman egosunu tatmin ettiği kişinin olmaması durumu çıldırtır onu . Amacı boşanmak değil ki
Ben açıcam davayı ama eminim pürüz çıkaracak en son burada oturmaya emin misin benim iş yerim çok yakın ya buraya dedi ben de o saatten sonra ne önemi var yok sayarım görmem bile seni dedimBoşanmak istemeyeceğine eminim.Bence adam boşanmamak için elinden geleni yapacak boşanma davasının uzun süreceğini düşünüyorum.Ama konu sahibi umarım kurtulur böyle birinden en yakın zamanda.
İyi demişsin canım kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba.Ben açıcam davayı ama eminim pürüz çıkaracak en son burada oturmaya emin misin benim iş yerim çok yakın ya buraya dedi ben de o saatten sonra ne önemi var yok sayarım görmem bile seni dedim
Haspama bak evden taşınmaya bile üşeniyor. Ay küfürler geçiyor içimden kalbin kırılmasın diye yazamıyorum. Çok naifsinBen açıcam davayı ama eminim pürüz çıkaracak en son burada oturmaya emin misin benim iş yerim çok yakın ya buraya dedi ben de o saatten sonra ne önemi var yok sayarım görmem bile seni dedim
Ben bu şehirde bile kalmazsın diye düşünmüştüm dediİyi demişsin canım kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba.
Hala sen bensiz yapamazsın beni görmek zorunda kalacaksın o zaman ne olacak mesajı veriyor aklınca.
Ne cevap verdi peki sen öyle deyince?
Yoo deseydin o kadar umurumda değil ki bence sen beni görmeye dayanamaz gibi duruyorsun en iyisi sen şehir değiştir de salagaBen bu şehirde bile kalmazsın diye düşünmüştüm dedi
Yok tatlım be. Aldatmak kanlarında var. Dediğin örnekleri ben de gördüm çevremde. Ama gençliği hovardalıkla geçmiş, kadına dair duygusal ya da fiziksel bilmediği hiçbir şey kalmayan erkekler de yapıyor. Kanları bozuk bence. Karakteriz zavallılar.Gençliğinde çok kız arkadaşı olmayan erkeklerde aldatma eğilimi daha fazla. Çünkü hayatı kaçırmış hissediyorlar. Merak ediyorlar diğer kadınları. Ellerine az para geçince de böyle saçma sapan dışarıya göz dikiyorlar. Kendinizi kötü hissetmeyin. Yaşınız geç değil. İnsanlar 35 yaşında evlenmeye başlıyor artık. Evlilik yaşı ve anne olma yaşı her geçen gün ilerliyor. Bilim de gelişiyor. Zamanım çöp oldu diye düşünmeyin hayat doğrusal bir çizgi değil ki. Kötü tecrübeler de hayatın akışının bir parçası.
Ben de hayır bu şehri bu semti seviyorum gitmeyi düşünmüyorum iş olanağım çok dedim belki ben giderim dedi o senin bileceğin şey dedimBen bu şehirde bile kalmazsın diye düşünmüştüm dedi
Eskiden çıkın gidin derdim size ama bu öküzlere kurulu düzen bırakmak insanın kanına dokunur. Madem memnun değil, madem ayrılmak niyeti defolsun gitsin. Ama onu da yapamadı okuduğum kadarıyla. Dalga mı geçiyor dengesiz? Tıpası yemedi tabi. Gönlünce olsun arkadaşım her şey. En kısa zamanda bunları unutturacak, telafi edecek büyük mutluluklar yaşamanı dilerim.Gidecek bence de bu ev benim evim ve başka bir düzen istiyorsa gitmesi gereken o boşanma davası açılmasından hiç çekinmiyorum kafam hiç onla değil artıkm
Ben de hayır bu şehri bu semti seviyorum gitmeyi düşünmüyorum iş olanağım çok dedim belki ben giderim dedi o senin bileceğin şey dedim
Adam bu kadın bensiz yaşayamaz bu şehre dağa taşa bile katlanamaz bensiz her yere anılarımı bıraktım ölüp biter bensiz ben vazgeçilmezim perişan olacak üzüntüden bensiz kalmak kolay mı diye düşünüyorButun iliski boyunca sizi kontrol altina almaya alisik mi bu adam acaba? Baksaniza bosanma sonrasi planinizi bile yapmis, onu bile kontrol edebilecegini dusunuyor demek ki.
Daha çok alttan alınmış, makul davranılmış, değer verilmiş, itibar edilmiş. Bu kadar basit şeylere bile g.tü kalkabilen biri ona değer vereni kaybettiğinde muazzam bir hızla çakılır yere. Şimdiden ben napıcam demeye başlamış gibi. Azıcık ilgisiz kalınca kediye döndü. Çok salaklar ya bu herifler hshshshdjButun iliski boyunca sizi kontrol altina almaya alisik mi bu adam acaba? Baksaniza bosanma sonrasi planinizi bile yapmis, onu bile kontrol edebilecegini dusunuyor demek ki.
kafasına dank etmişŞu an Trendyoldan baktığı şeylerin mesajını atıyor bana şaka gibi alsak mı yapsak mı gibi
Kesinlikle durum bu şu an bana mesaj atıyor trendyolda birşey beğenmiş de alsa mıymış benim fikrimi merak etmiş ben bilemem al kendin dedim.