Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an Trendyoldan baktığı şeylerin mesajını atıyor bana şaka gibi alsak mı yapsak mı gibi

Kesinlikle durum bu şu an bana mesaj atıyor trendyolda birşey beğenmiş de alsa mıymış benim fikrimi merak etmiş ben bilemem al kendin dedim.

Adam manyak sanırsam ... toptan engelleyin ayrıca çoktan evden atmalıydınız boşanmak istiyorsa çıksın gitsin.

Hiçbir gelişme yok ailesi aradı biraz zaman vermemi rica etti ama bunu tamamen onlar istedi. Akşam eve geliyor oturuyor bambaşka hayatlar yaşıyoruz. Herkes kendi kendine takılıyor bilmiyorum kafasından neler geçiyor ama gün geçtikçe daha çok daha çok kinleniyorum çıkıp karşısına çık git demek istiyorum sonra anlaşmalı olacak işi çekişmeli hale getirmek de istemiyorum. Sonuç çok belli bu saatten sonra dönüşümüz olamaz söylediklerini sindiremiyorum ve sanıyorum bana bunları yaşattığın ve elimden aldıkları için hiçbir zaman onu affedemeyeceğim
Ailesi ne amaçla zaman istedi neyi bahane ettiler?
Oğullarıyla konuşmamışlar mı derdi neymiş?
Avukatla konuşacaktiniz ne yaptınız söylediniz mi evdeki şahısa.

Eğitimli olmak kesinlikle bireysel ilişkilerde işe yaramıyormuş yine bildiğiniz hikayede buluyorsunuz kendinizi şu süreç bana hayatta nasıl durmam gerektiğini şu yaşımda öğretti. Ben uçak acil durum gaz maskesini önce yanımdakine sonra kendime mantığı ile hep boğulmuşum. Bundan sonra önce ben sonra benimle olmayı hakedenler olacak
Lütfen bu yazdığınızı kendinize sık sık hatırlatın.
Lütfen herkesten önce kendinizi sevin, kendinize saygı duyun. Sizi kendinizden daha fazla sevecek kimse yok.
Siz iyi olmadıktan sonra dünya dört dörtlük olsa size ne.
Siz iyi olmaksınız ki hayatınız iyi olsun.
Sizi seven, saygı duyan, özen gösteren insan sizi zaten üzmez. Sizi hak etmeyen insanları çevrenizde tutmayın. Lütfen kendinize eziyet etmeyin. Çok başarılı ve mutlu olacağınıza inanıyorum ben.

Ailesi ne amaçla zaman istedi neyi bahane ettiler?
Oğullarıyla konuşmamışlar mı derdi neymiş?
Avukatla konuşacaktiniz ne yaptınız söylediniz mi evdeki şahısa.
Dönemsel olarak böyle olduğunu kendi haline bırakmam gerektiğini onların da hiçbir davranışını kabul etmediğini belirttiler aslında benim yanımda gibi konuştu annesi çok üzgündü seni herşeyden çok seviyoruz ve yanındayız dediler

Ben ayrılacaklarını düşünmüyorum.adam çok kurnaz çözmüş konu sahibini zaten.
Ya böyle demeyin kendimi cidden çok zor durumda hissediyorum yetiştiğim aileye beni bu kadar iyi düzgün ve özgüvenli yetiştiren, her koşulda destek olan beni hiçbir zaman arka plana atmayan aileye yaptığım tercihle çok mahçup hissediyorum. Kendimi kullanılmış ve birine hizmet etmiş tüm harcanan emekleri çöpe atmış gibi hissediyorum

Ya adam tüp bebek bile yapmak istememiş siz duymazdan gelmiş devam etmişsiniz en aonunda istemiyorum demiş bazı arkadaşlara katılmiyorum 10 yılın sonunda aklı basina mı gelmiş falan ee napim şimdi eşime olan duygularım bitti ayıp olmasin diye devam mı edicem

Ya adam tüp bebek bile yapmak istememiş siz duymazdan gelmiş devam etmişsiniz en aonunda istemiyorum demiş bazı arkadaşlara katılmiyorum 10 yılın sonunda aklı basina mı gelmiş falan ee napim şimdi eşime olan duygularım bitti ayıp olmasin diye devam mı edicem
şöyle bu 5. Tüp bebek denememizdi her birinde destek oldu yanımda oldu benimle beraber üzüldü son 3 seferdir havuz yapılıyordu onlarda da olumsuz bir bakış açısı yoktu kasım ayında son toplama yapıldığında bunlardan bahsetti

Hiçbir gelişme yok ailesi aradı biraz zaman vermemi rica etti ama bunu tamamen onlar istedi. Akşam eve geliyor oturuyor bambaşka hayatlar yaşıyoruz. Herkes kendi kendine takılıyor bilmiyorum kafasından neler geçiyor ama gün geçtikçe daha çok daha çok kinleniyorum çıkıp karşısına çık git demek istiyorum sonra anlaşmalı olacak işi çekişmeli hale getirmek de istemiyorum. Sonuç çok belli bu saatten sonra dönüşümüz olamaz söylediklerini sindiremiyorum ve sanıyorum bana bunları yaşattığın ve elimden aldıkları için hiçbir zaman onu affedemeyeceğim
Ailesinin zaman istemesinin hiçbir anlamı yok, şu an oğullarıyla evlilik mi değil mi belli olmayan garip ilişkiyi siz yaşıyorsunuz o yüzden onların isteklerini kulak arkası yapın kimsenin sizden bir istekte bulunmaya hakkı yok çünkü.

Bekleyerek kendi sinirlerinizi bozuyorsunuz, ki size yazdığım ilk mesajda da aynı evde belirsizlikle yaşamanın sinirlerinizi bozacağını söylemiştim, bu en çok eşinizin işine yarıyor, hazır ailesi de oğullarının bu halinin dönemsel olduğunu söylemiş, sizin yanınızdaymış gibi görünüp zaman vermenizi söyleyerek topu size atmışken, bu belirsizlik içinde bekleyip daha fazla kinlenerek yaşayacağınız bir sinir krizi sonrası oğluşları ve kendileri topyekün haklı, siz haksız ilan edileceksiniz.

İyi ve adaletli aileleri tenzih ederim ama çoğunlukla boşanmalarda evliyken gelininden yanaymış gibi görünen erkek ailesi pantere döner, sürekli gelini dişler sizde de durum bu olabilir hazırlıklı olun bence.

Bana kalırsa bekleyerek hata yapıyorsunuz, hazırlayın anlaşma protokolünü ve boşanma dilekçenizi, karşılıklı imza sonrası açın davanızı, eşinize de artık aynı evde yaşamamız mümkün değil lütfen eşyalarını toplayıp başka eve çık deyin.

Size çocuk istemediğini, evliliğin monotonlaştığını, aranızda tutku ve aşkın bittiğini, evliliğe devam etmekte kararsız olduğunu söyleyen eşiniz, evlenirsem altınını alır gelirsin diyen eşiniz, şimdi de evden işe işten eve gelip trendyolda beğendiği bir şey için size fikrinizi soran yine eşiniz, adam sizinle oyun oynuyor izin vermeyin buna.

Bu şekilde yaparak bu adam sizin zamanınızdan çalıyor. Artık net bi şekilde evden gitmesini istemelisiniz bence. Anne olmak tekrar sevmek sevilmek hakkınız. Bu adamla bi gelecek yok zaten bari zamanınız boşa gitmesin. Iyi yere kapak atmış kendisi maşallah

Ay benim burda sinirim bozuldu afakanlar bastı. Konu sahibi nasil katlaniyorsun? adam hem bosanalim demis hem aksiyon yok. Valla "derdin ne senin hadi git artık" demen lazım. Sık sık hatırlat. Ev mi bakiyor napiyor yapsın planını. Alışacak bu adam böyle yasamaya ben diyim.

yetiştiğim aileye beni bu kadar iyi düzgün ve özgüvenli yetiştiren, her koşulda destek olan beni hiçbir zaman arka plana atmayan aileye yaptığım tercihle çok mahçup hissediyorum. Kendimi kullanılmış ve birine hizmet etmiş tüm harcanan emekleri çöpe atmış gibi hissediyorum
Eğer gerçekten böyle hissetseydiniz, şimdiye çoktan adımlar atardınız. Hâlâ, hâlâ ve hâlâ bir adım atmadınız inanılır gibi değil. Siz gerçekten ayrilmazsınız. Maalesef ömrünüzü bu adama harcar, adamın elinde oyuncak olmaya devam edersiniz. Ne acı...

Eğer gerçekten böyle hissetseydiniz, şimdiye çoktan adımlar atardınız. Hâlâ, hâlâ ve hâlâ bir adım atmadınız inanılır gibi değil. Siz gerçekten ayrilmazsınız. Maalesef ömrünüzü bu adama harcar, adamın elinde oyuncak olmaya devam edersiniz. Ne acı...
Yani çok haklısınız ama hayatta mizaç diye de birşey var 40 yıllık hayatında kimseye rest çekmemiş bir birey olarak benim için kolay hareketler değil bunlar. Avukatla görüştüm pazartesi tekrar yanına gidicem dilekçemi alıcam eve gelip önüne koyucam hatta o akşam bir de iş görüşmesine gidicem en azından ekonomik olarak da düşmeyeyim diye ama ben buradaki söyleyen kadınlar gibi hayatımın hiç bir döneminde kimseye defol diyemedim. Doğruluğunu savunmuyorum ama mizacım böyle.

Konunuzu başından beri takip ediyorum, sabrınıza da hayran kaldım. Bu şekilde davranacak adamı yüceltip kendinizi düşürüyorsunuz. Adam bekar hayatı yaşıyor, siz evli hayatı. Yani adamın sevgilisi olur zaten ayrıydık der, sizin olamaz hala aynı evdesiniz olur. Atın kapının önüne artık. Valla siz yapamazsanız biz kk olarak gelip yapacağız en sonunda 😂

Konunuzu başından beri takip ediyorum, sabrınıza da hayran kaldım. Bu şekilde davranacak adamı yüceltip kendinizi düşürüyorsunuz. Adam bekar hayatı yaşıyor, siz evli hayatı. Yani adamın sevgilisi olur zaten ayrıydık der, sizin olamaz hala aynı evdesiniz olur. Atın kapının önüne artık. Valla siz yapamazsanız biz kk olarak gelip yapacağız en sonunda 😂
Çok tatlısınız gerçekten valla gelsin birileri şu benim sabrımı benden alsın. Ev arıyormuş şu an bulunduğumuz şehir nedeniyle kira konusunu yapamıyormuş gitmesi gerektiğini belirttim bulucam dedi

Bunu ona söyleyin o zaman. Hiçbişey olmamış gibi hayatınıza devam etmeyin. Erkek yemeğinin yapıldığı, çamaşırının yıkandığı, asla sorgulanmadığı düzeni bırakır mı? Siz defedin
Yeni birini bulana kadar durur bu kadının yanında bu yüzsüz adam. Bulunca başka birine gider ve bu şekilde bırakır. Keşke bir an once konu sahibi evde de istemediğini belirtse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X