Ayrılsak da beraberiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an Trendyoldan baktığı şeylerin mesajını atıyor bana şaka gibi alsak mı yapsak mı gibi

Kesinlikle durum bu şu an bana mesaj atıyor trendyolda birşey beğenmiş de alsa mıymış benim fikrimi merak etmiş ben bilemem al kendin dedim.
Ee evde yemek yapan evin düzenini sağlayan , çalışan istediği zaman egosunu tatmin ettiği kişinin olmaması durumu çıldırtır onu . Amacı boşanmak değil ki

Ee evde yemek yapan evin düzenini sağlayan , çalışan istediği zaman egosunu tatmin ettiği kişinin olmaması durumu çıldırtır onu . Amacı boşanmak değil ki
Boşanmak istemeyeceğine eminim.Bence adam boşanmamak için elinden geleni yapacak boşanma davasının uzun süreceğini düşünüyorum.Ama konu sahibi umarım kurtulur böyle birinden en yakın zamanda.

Boşanmak istemeyeceğine eminim.Bence adam boşanmamak için elinden geleni yapacak boşanma davasının uzun süreceğini düşünüyorum.Ama konu sahibi umarım kurtulur böyle birinden en yakın zamanda.
Ben açıcam davayı ama eminim pürüz çıkaracak en son burada oturmaya emin misin benim iş yerim çok yakın ya buraya dedi ben de o saatten sonra ne önemi var yok sayarım görmem bile seni dedim

Ben açıcam davayı ama eminim pürüz çıkaracak en son burada oturmaya emin misin benim iş yerim çok yakın ya buraya dedi ben de o saatten sonra ne önemi var yok sayarım görmem bile seni dedim
İyi demişsin canım kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba.
Hala sen bensiz yapamazsın beni görmek zorunda kalacaksın o zaman ne olacak mesajı veriyor aklınca.
Ne cevap verdi peki sen öyle deyince?

Haspama bak evden taşınmaya bile üşeniyor. Ay küfürler geçiyor içimden kalbin kırılmasın diye yazamıyorum. Çok naifsin

Gençliğinde çok kız arkadaşı olmayan erkeklerde aldatma eğilimi daha fazla. Çünkü hayatı kaçırmış hissediyorlar. Merak ediyorlar diğer kadınları. Ellerine az para geçince de böyle saçma sapan dışarıya göz dikiyorlar. Kendinizi kötü hissetmeyin. Yaşınız geç değil. İnsanlar 35 yaşında evlenmeye başlıyor artık. Evlilik yaşı ve anne olma yaşı her geçen gün ilerliyor. Bilim de gelişiyor. Zamanım çöp oldu diye düşünmeyin hayat doğrusal bir çizgi değil ki. Kötü tecrübeler de hayatın akışının bir parçası.
Yok tatlım be. Aldatmak kanlarında var. Dediğin örnekleri ben de gördüm çevremde. Ama gençliği hovardalıkla geçmiş, kadına dair duygusal ya da fiziksel bilmediği hiçbir şey kalmayan erkekler de yapıyor. Kanları bozuk bence. Karakteriz zavallılar.

Gidecek bence de bu ev benim evim ve başka bir düzen istiyorsa gitmesi gereken o boşanma davası açılmasından hiç çekinmiyorum kafam hiç onla değil artıkm
Eskiden çıkın gidin derdim size ama bu öküzlere kurulu düzen bırakmak insanın kanına dokunur. Madem memnun değil, madem ayrılmak niyeti defolsun gitsin. Ama onu da yapamadı okuduğum kadarıyla. Dalga mı geçiyor dengesiz? Tıpası yemedi tabi. Gönlünce olsun arkadaşım her şey. En kısa zamanda bunları unutturacak, telafi edecek büyük mutluluklar yaşamanı dilerim.

Ben de hayır bu şehri bu semti seviyorum gitmeyi düşünmüyorum iş olanağım çok dedim belki ben giderim dedi o senin bileceğin şey dedim

Oooo, sizinki sizi evden şehirden gönderme planı yapmış 😆 aklınca düzenini bozmayacak. Ama hem sizin düzeninizi, evinizi, işinizi hem hayallerinizi bozacak. Böyle ayrıntılı düşününce adamın yaptığını insanlar yeri gelir düşmanına bile yapmaz. Sizin yerinzide başka kadın olsa o evi yıkardı ya. Sırf çocuk süresince böyle haksızlık yapması bile kötülük size.

inşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra.

Adamın amacını anlamış değilim.Biraz şımarıklık gibi geldi. Açıkçası çok merak ettim. Ama tüp bebek tedavisi yorucu ve yıpratıcı bir süreç siz bu süreçte tam her şey halloldu derken bunu yapması üzücü.

Hakkınızda hayırlısı olsun.Kimseye değerinden gram fazla vermeyeceksin o net bunu anladım.

Bu adamın şu an size ilgili davranmasına bakmayın. Büyük ihtimalle uzlaşabilmek için yapıyor. Sizi şehir dışına yollamış bile şimdiden. Sanki yakınlarda olursanız rahatsız olacak gibi bir hali var. Konuyu okurken başka kadın olasılığını düşündüm ama bu hali beni daha da şüphelendirdi. Hani diyorsunuz ya bir anda böyle oldu diye, bence bir anda olmamış. Dışa vurması bir anda olmuş. Size çok iyi davrandığı dönemlerde de aklından geçtiğini düşünüyorum ben. Espriler şakalar yapıyor ya, hiç aldanmayın bu duruma. En ufak direnmenizde çirkinleşebilecek birine benziyor. Bana kalırsa davayı açın, evi asla ona bırakmayın ama bir an önce gitmesini sağlayın.

Butun iliski boyunca sizi kontrol altina almaya alisik mi bu adam acaba? Baksaniza bosanma sonrasi planinizi bile yapmis, onu bile kontrol edebilecegini dusunuyor demek ki.
Adam bu kadın bensiz yaşayamaz bu şehre dağa taşa bile katlanamaz bensiz her yere anılarımı bıraktım ölüp biter bensiz ben vazgeçilmezim perişan olacak üzüntüden bensiz kalmak kolay mı diye düşünüyor

Butun iliski boyunca sizi kontrol altina almaya alisik mi bu adam acaba? Baksaniza bosanma sonrasi planinizi bile yapmis, onu bile kontrol edebilecegini dusunuyor demek ki.
Daha çok alttan alınmış, makul davranılmış, değer verilmiş, itibar edilmiş. Bu kadar basit şeylere bile g.tü kalkabilen biri ona değer vereni kaybettiğinde muazzam bir hızla çakılır yere. Şimdiden ben napıcam demeye başlamış gibi. Azıcık ilgisiz kalınca kediye döndü. Çok salaklar ya bu herifler hshshshdj

Evet işte buda klasik kıçı kalkmiş türk erkeği fazla ilgi sevgiyi kaldıramamış.
Bu kadın bana böyle kul köleyse daha neleri vardir dışarda diye araştırmalara girmiş.
Birilerinden ilgide görmüş iyice tavana değmiş.
Aynı hızla düşeceğinin farkında değil ama şimdi boşanmamak için her şeyi yapıcak bu leş adam.
İnşallah konu sahibi bu oyunlara gelmez bir an önce kendi yoluna bakar.
Bu paraziti hayatından defeder.

Şu an Trendyoldan baktığı şeylerin mesajını atıyor bana şaka gibi alsak mı yapsak mı gibi

Kesinlikle durum bu şu an bana mesaj atıyor trendyolda birşey beğenmiş de alsa mıymış benim fikrimi merak etmiş ben bilemem al kendin dedim.
kafasına dank etmiş :rolleyes: gidemezsin yapamazsın sanıyormuş...

siz yazdıklarınızdan bir çeşit gaflet uykusunda gibisiniz. 3 yıldır kavga var,geçen sene boşanalım demiş bu sene çocuk istemiyorum demiş.adam istemiyor ama siz duymuyorsunuz hala o evde olmanızın sebebi de bu. ya da adamı gönderebilirdiniz. bir umut barışmak istiyorsunuz. belki devam etsin çocuk olsun istiyorsunuz ama adam sizi sevmiyor. boşandığınızda sizi seven bir insanla evlilik şansınızı da o evde durduğunuz her gün kaybediyorsunuz.37 ne ki. insanlar 50 yaşında tekrar evleniyor. bitirin. kaçın. gururunuz çok yara alır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X