- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Şaka yapıyor olmalısınız .
Gencecık bır kıza nasıl sen secemezsın , senı secerler dıyebılıyorsunuz .
Sız onun yasayacagı hayatı onceden nasıl kestırebılıyorsunuz .
Sizi kınıyorum
benim tanıdığım böyle olduğu için dedim üzülürek söylüyorum acı gerçeğimiz maalesef deliler gibi sevdiği adam bu yüzden evlenmedi iki bacak arasına bakan erkekleri bende sevmiyorum canım ben kimseyi üzmek istemiyorum yanlış anlaşılmasın iki tarafta bu durumu umursamazsa evlenir. hatta ilerde başa kakanlar oluyor canım
İlişkinizi kurtarmak istiyorsanız ki öyle hala seviyorsunuz anladığım kadarıyla, ara verip soluklanmak, hatta özlemek iyi gelecektir ikinizede.Kızlar 5 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin
Güncelleme: Kızlar ara vermek istedi biraz uzak kalalım özleyelim anlayalım değerlimizi dedi. Ara vermeli miyim? Sanırım biraz tek kalmak iyi gelecek..
Bende belirrttim onu. O da saçmalama diyor. Sanırım ara vermemiz gerekecekCanım benim yorumları okumadım ama, ben 22 erkek arkadaşım 25 yaşında biz de ilişki yaşadık 3 senelikte bir birlikteliğimiz var. Bizimde tartışmalarımız oluyor vs. Kii biz gittiğimiz yerleri hep birbirimize haber veren vs kişileriz. En son geçen gün üst üste bana ulaşamadı bu sefer artık haber vermeyelim birbirimize gerçekten fln dedi sonra en fazla 3-4 gün dayanabildi noldu bu sefer başladı haber vermiyorsun falan demeye :) ve şimdi eskisi gibi oldu :) biraz alttan al ve serbest bırak :) hee ayrıca ben ona bir şey yaşadığın için benimle olmak zorunda değilsin ayrılacaksan bu sana engel olmasın diye belirtirim. Ve dediği şey saçmalama tabi ki öyle bir şey düşünmüyorum ! olur :) biraz oluruna bırak tatlım :)
isterseniz arkadaşlar bunu bana örnek olarak söylüyorsunuz ama acılar her zaman gerçek olabilir mi? bu durumu bende yaşamış olabilirdim ve kendimi onuda düşünüp söyledim ağır ama maalesef gerçek dediğim kırıcıda olmuş olabilirim gerçek bizim kültürümüz bu bacak arası arkadaşlar evlenir dedim ama bu ihtimallerde varda dedim peki bence yaşamış olabilirdim bende vermiş olduğu tavrı hal hareketi verirdim fazlasını bile... ben kimseyi yadırgamıyorum haşa bunu da yapamam.
Kesinlikle öyle. Sırf iki damla kan akmadı diye ne canlar yanıyorBiliyor musun o zar rahmi mikroplardan korumak için var. İdrar deliği ile o kısım birbirine çok yakın ve bebekken altımıza yaptığımız için mikrop kapmayalım diye yaratılmış.
Bizim milletimizde onu namus meselesine çevirmiş.
Canım namus zarda değildir kız olupta ne işler yapanlar var. Eğer mutlu değilsen bitirebilirsin ve pekala seni böyle! kabul eden çıkar.
Bunlar kafaya o kadar takılacak şeyler değil. Ve hayatına yeni biri girerse bu yaptığını hataymış gibi söyleme. Sevdim ve birlikte oldum bu kadar.
Düzeltmeniz bile daha beter. Sizin o tanıdığınız da muhtemelen burdaki kızcağız gibi artık defolu oldum ben diye düşünüyordur. Biz burda bu kızcağızın sizin tanıdığınızın durumuna düşmemesi için kendine güvenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Kendine güvensin ki evleneceği adamı doğru seçsin, güvensin ki o adamın karşısında başı dik dursun, kendini ezdirmesin. Şu cümlelerle o erkeklerden bir fakınız kalmıyor ki sizin. İlerde başına kakarlarmış, başına kakana yol verir o zaman çok mu zor? Neymiş zarı yokmuş, varsın olmasın, aklı başında olsun kendini değersiz görmesin yeter.
Benden sana tavsiye canım benim ara vermek ayrılmanın zaten arefesidir. Gün içerisinde daha az mesajlaşın, zaten çok sık konuşulacak bir şey kalmıyor emin ol bu konuşamama. Biraz daha az mesajlaşın ve bunu sen talep et hatta. Yoksa diğer türlü aklında kurar durursun. Hiç gerek yoksende mesela mesaj bekleme ne bileyim arkadaşlarınla gez, dolaş. Evde temizlik yap dolabını düzenle. Ben bunlarla ilgilenirim mesaj atmadığı sırada . E zaten çok çok 2 gün uzun süre mesaj atmicak sonra noluyoruz yaa özledime gelecek olay :) ama ara vermek çokta sağlıklı değil. Bu yapacağın zaten biraz daha netleştirir herşeyi. Ara verirseniz ayrılmış say.Bende belirrttim onu. O da saçmalama diyor. Sanırım ara vermemiz gerekecek
Tebrik ediyorum ne kadar güzel bir zihniyettesiniz!!!!evlenebilirsin ama karşındaki insan bu durumu bilip sana işkence edebilir yada el üstünde tutar canım herkes hata yapar herşeyin hayırlısı ARTIK SEN SEÇEMEZSİN SENİ SEÇERLER BU DURUMDAN DOLAYI YANLIŞ ANLAMA BENİ CANIM
Haklısın bunaltmamaya çalışacağımBenden sana tavsiye canım benim ara vermek ayrılmanın zaten arefesidir. Gün içerisinde daha az mesajlaşın, zaten çok sık konuşulacak bir şey kalmıyor emin ol bu konuşamama. Biraz daha az mesajlaşın ve bunu sen talep et hatta. Yoksa diğer türlü aklında kurar durursun. Hiç gerek yoksende mesela mesaj bekleme ne bileyim arkadaşlarınla gez, dolaş. Evde temizlik yap dolabını düzenle. Ben bunlarla ilgilenirim mesaj atmadığı sırada . E zaten çok çok 2 gün uzun süre mesaj atmicak sonra noluyoruz yaa özledime gelecek olay :) ama ara vermek çokta sağlıklı değil. Bu yapacağın zaten biraz daha netleştirir herşeyi. Ara verirseniz ayrılmış say.
Tebrik ediyorum ne kadar güzel bir zihniyettesiniz!!!!
Bu zihniyetle kendinize saygınız olmadığını çıkarıyorum.Zira hangi aklı başında bir insan pazardan elma armut seçilecekmiş gibi yorum yapar ki!!!
sizde de o zaman erkek zihniyeti var yani??bu durumu arkadaşıma sormalıyım o bu durumu yaşadığında söylemişti cok sevdiği adam tekmeyi bastığında benimde içime oturmuştu ama teselli etmeye calışsamda bir müddet sonra bu konuda haklıymışım dedi bunu yapan erkek sonucta
evlenebilirsin ama karşındaki insan bu durumu bilip sana işkence edebilir yada el üstünde tutar canım herkes hata yapar herşeyin hayırlısı ARTIK SEN SEÇEMEZSİN SENİ SEÇERLER BU DURUMDAN DOLAYI YANLIŞ ANLAMA BENİ CANIM
sizde de o zaman erkek zihniyeti var yani??