Ayrılmayı düşünüyorum, peki ya sonrası ?

Şaka yapıyor olmalısınız .
Gencecık bır kıza nasıl sen secemezsın , senı secerler dıyebılıyorsunuz .
Sız onun yasayacagı hayatı onceden nasıl kestırebılıyorsunuz .
Sizi kınıyorum

yaşanmış olaydan dolayı dedim arkadaşım yaşadı sevdiğiyle evlenemedi başkasıyla evlendi bende sevmiyorum iki bacak arasına bakan erkeği

isterseniz arkadaşlar bunu bana örnek olarak söylüyorsunuz ama acılar her zaman gerçek olabilir mi? bu durumu bende yaşamış olabilirdim ve kendimi onuda düşünüp söyledim ağır ama maalesef gerçek dediğim kırıcıda olmuş olabilirim gerçek bizim kültürümüz bu bacak arası arkadaşlar evlenir dedim ama bu ihtimallerde varda dedim peki bence yaşamış olabilirdim bende vermiş olduğu tavrı hal hareketi verirdim fazlasını bile... ben kimseyi yadırgamıyorum haşa bunu da yapamam.

Düzeltmeniz bile daha beter. Sizin o tanıdığınız da muhtemelen burdaki kızcağız gibi artık defolu oldum ben diye düşünüyordur. Biz burda bu kızcağızın sizin tanıdığınızın durumuna düşmemesi için kendine güvenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Kendine güvensin ki evleneceği adamı doğru seçsin, güvensin ki o adamın karşısında başı dik dursun, kendini ezdirmesin. Şu cümlelerle o erkeklerden bir fakınız kalmıyor ki sizin. İlerde başına kakarlarmış, başına kakana yol verir o zaman çok mu zor? Neymiş zarı yokmuş, varsın olmasın, aklı başında olsun kendini değersiz görmesin yeter.

Canım benim yorumları okumadım ama, ben 22 erkek arkadaşım 25 yaşında biz de ilişki yaşadık 3 senelikte bir birlikteliğimiz var. Bizimde tartışmalarımız oluyor vs. Kii biz gittiğimiz yerleri hep birbirimize haber veren vs kişileriz. En son geçen gün üst üste bana ulaşamadı bu sefer artık haber vermeyelim birbirimize gerçekten fln dedi sonra en fazla 3-4 gün dayanabildi noldu bu sefer başladı haber vermiyorsun falan demeye :) ve şimdi eskisi gibi oldu :) biraz alttan al ve serbest bırak :) hee ayrıca ben ona bir şey yaşadığın için benimle olmak zorunda değilsin ayrılacaksan bu sana engel olmasın diye belirtirim. Ve dediği şey saçmalama tabi ki öyle bir şey düşünmüyorum ! olur :) biraz oluruna bırak tatlım :)

Biliyor musun o zar rahmi mikroplardan korumak için var. İdrar deliği ile o kısım birbirine çok yakın ve bebekken altımıza yaptığımız için mikrop kapmayalım diye yaratılmış.
Bizim milletimizde onu namus meselesine çevirmiş.
Canım namus zarda değildir kız olupta ne işler yapanlar var. Eğer mutlu değilsen bitirebilirsin ve pekala seni böyle! kabul eden çıkar.
Bunlar kafaya o kadar takılacak şeyler değil. Ve hayatına yeni biri girerse bu yaptığını hataymış gibi söyleme. Sevdim ve birlikte oldum bu kadar.

İlişkinizi kurtarmak istiyorsanız ki öyle hala seviyorsunuz anladığım kadarıyla, ara verip soluklanmak, hatta özlemek iyi gelecektir ikinizede.
Ama ben sadece birlikte oldum diye bu adamı çekecegim diyorsanız yapmayın derim, bu sizin elinizi kolunuzu baglarsa ve karşınızdakide bunu hissederse'nasıl olsa benden ayrılamaz 'der ve tepenize çıkar emin olun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende belirrttim onu. O da saçmalama diyor. Sanırım ara vermemiz gerekecek

Keske yazınızı revize etmeseydınız .
En azından sınır katsayım daha azdı

Kesinlikle öyle. Sırf iki damla kan akmadı diye ne canlar yanıyor

Bazen acılar ağır oluyor canım ben kimseyi yadırgamıyorum yaşacaklar bunlar oluyor gördüğüm buydu evet güzel olanlarda vardır dedim ama olumsuzluklarda vardı maalesef biliyordum böyle tepki alacağımı ve bilerek yazdım konu sahibi sen güzel olanı düşün evleneceksin tabi ama zorluklarda çıkabilir insanlara fazla güvenme evlenene kadar bu lafım bugünden itibaren diyorum seni yadırgamıyorum yargılamıyorum beni yanlış anlama lütfen

Bende belirrttim onu. O da saçmalama diyor. Sanırım ara vermemiz gerekecek
Benden sana tavsiye canım benim ara vermek ayrılmanın zaten arefesidir. Gün içerisinde daha az mesajlaşın, zaten çok sık konuşulacak bir şey kalmıyor emin ol bu konuşamama. Biraz daha az mesajlaşın ve bunu sen talep et hatta. Yoksa diğer türlü aklında kurar durursun. Hiç gerek yoksende mesela mesaj bekleme ne bileyim arkadaşlarınla gez, dolaş. Evde temizlik yap dolabını düzenle. Ben bunlarla ilgilenirim mesaj atmadığı sırada . E zaten çok çok 2 gün uzun süre mesaj atmicak sonra noluyoruz yaa özledime gelecek olay :) ama ara vermek çokta sağlıklı değil. Bu yapacağın zaten biraz daha netleştirir herşeyi. Ara verirseniz ayrılmış say.

Bence cok bogmussun sıkılmış. .6 dan 11 e kadar beni aramadi diyorsun..bu ne ya..hapis hayati.her saat rapor mu vericek insan? Bende olsam sıkılırim
ondan ayrilirsanda sıkıntı yapma..bu devirde bakire olmayan daha kolay evleniyor..

Tebrik ediyorum ne kadar güzel bir zihniyettesiniz!!!!
Bu zihniyetle kendinize saygınız olmadığını çıkarıyorum.Zira hangi aklı başında bir insan pazardan elma armut seçilecekmiş gibi yorum yapar ki!!!

Haklısın bunaltmamaya çalışacağım

Tebrik ediyorum ne kadar güzel bir zihniyettesiniz!!!!
Bu zihniyetle kendinize saygınız olmadığını çıkarıyorum.Zira hangi aklı başında bir insan pazardan elma armut seçilecekmiş gibi yorum yapar ki!!!

bu durumu arkadaşıma sormalıyım o bu durumu yaşadığında söylemişti cok sevdiği adam tekmeyi bastığında benimde içime oturmuştu ama teselli etmeye calışsamda bir müddet sonra bu konuda haklıymışım dedi bunu yapan erkek sonucta

eski konularına baktımda sorunlu taraf sensin sevgilin iyi dayanıyo sana, çocuk vicdan azabından senden ayrılamıyor ya da gerçekten seviyor katlanıyor yoksa kendinde demişsin ota boka kavga çıkarmışsın, işin gücün yok anlaşılan tek meşgalen sevgilin, onunda senle ilgilenmesini istiyorsun, sıkmışsın çocuğu, böyle giderse ayrılırsınız sonrasında da diyecek sözüm yok , pişman değilsin zaten birlikte olduğun için o zaman sorun ne ? ilerisini düşünen insan zamanında yapmaz o işi, ayrılırsanızda sen yoluna , o yoluna...

sizde de o zaman erkek zihniyeti var yani??

Konu 4 sayfa nasıl olaysız, hakaretsiz gitmiş derken şu yorumu görmesem göbeğim çatlardı inanın.
Seçmek nedir bayan? Bir de büyük büyük yazmışsınız. Kavun mu karpuz mu bu kız da manavdan meyve seçilir gibi seçiliyor? Olumsuz yorum yapacaksanız da üslubunuzu iyi ayarlayın bari, kadınlarımızın zihniyeti değişmedikçe daha çok bekaret konuları açılır buralarda.

Arkadaşlar 18 yasinda yasayabildiginiz orgazmlari 25ten sonra yasayamiyorsunuz. Tam da beden korpecik oldugu icin güzel zaten. Yurdumun frijit kadinlarina seslenis..

sizde de o zaman erkek zihniyeti var yani??

ben bayan olarak düşünüyorum erkek olsam kesinlikle yadırgamam geçmişinde ne yaşadığı değil benimle ne yaşacağı önemli derim benim için kalbi önemli bana sadakatı önemlidir. ama arkadaşımız yaşanmış diyince o konu geldi aklıma ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…