- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Çok merak eder abimi falan arar yada annemi tasprenses telefonlara bakmıyor diyearanızda cinsellik te varken araması normal bence.. bikaç hafta arayıp sorma hatta aramalarına ve mesajlarına da dönme bakalım napacak.
Haklısın canım.. Buradaki canım kk üyeleri sayesinde yüreğim bir kuş tüyü gibi rahat artık..Cinselliği bu hale getiren yine kendimiz oluyoruz sanırım. Ben bu konuyu hiçbir zaman sorun etmedim ve hiçbir zaman da sorun olarak karşıma çıkmadı.
Sadece cinsellik yaşadın diye kendini nasıl böyle bir muameleye layık görebiliyorsun. Cinsel bir nesne değil bir bireysin sen. Seni cinsellikle ilgili kriterlerle yargılayacak, kullanılmış mal muamelesi yapacak insanları neden kafana takıyorsun?
Sırf bu yüzden kul köle olunur mu birine?
tamam işte dene ve gör[/QUOTE][QUOTseE="Tasprenses, post: 40979675, member: 634991"]Çok merak eder abimi falan arar yada annemi tasprenses telefonlara bakmıyor diye
O zmaan az alttan almalisin sende. Benimki bariz ilgisiz umursamaz.Benimki ilgisiz değil ama ben cok bunaltıyorum suç bende
ne yazmışGüya ara verdik ama sürekli mesaj atıyor uzak kalamıyor anlamadım gitti
Napiyorsun aşkım seni seviyorum bitanem bilmem nene yazmış
Inşallah hiç bozulmaz huzuru. Tam tersi çok düşkün olan erkeklerde varBoşuna kendini üzüyorsun ne varmış halinde, benim kız arkadaşımda sevgilisiyle birlikde olmuşdu 6 yılmı ne sürdü adam evliydikarımı boşayacam seni alıcam oyaladı oyaladı onca zaman en sonunda ayrıldı 1 yıl içinde eski sevgilisiyle evlendi şimdi hamile gün sayıyor dürüst oldu herşeyi Anlattı kabul ediyorsan dedi çocukda çok seviyorum dedi aldı kızı,arkadaşım hiç yüzüme vurmadı diyor böyle adamlarda var yani
Inşallah hiç bozulmaz huzuru. Tam tersi çok düşkün olan erkeklerde var
Inşallah canım çok saolİnş canım sizinde huzurunuz geri gelir,
Unutma kaçan kovalanır ama fazlada uzatmamak lazım seviyorsanız birbirinizi kıymetinizi bilin.
Hayır küçük biyerde değilim. Evet köyde doğup güyüdüm 5 yaşıma kadar ama ondan sonrası büyük şehirlerdeydim. üniye hazırlanıyorum evet ama şehir dışına çıkmak istemiyorum olursa bu şehirde kalmayı planlıyorum. Olmazsada puanım müsait açıktan 2 yada 4 yıllık bi bölüm bitirmek istiyorum. Sevilimle ilişki yaşayalı baya oluyor 1 yıl kadar belkide daha fazla tam hatırlamıyorum. Şuan aramız iyi zaten bı sorun yok ama hala düşünme aşamasındayız. Burdaki ablalarım sayesinde moralim çok yükseldi saolsunlar hepsi teselli etti beni en azından vicdanim rahatladı diyebilirim.. Teşekkür ederim yorumların içinMerhabaTasprenses
Öncelikle -yaşadığım ilişkinin arkasındayım- demek bu değildir. Sen kaygılanıyorsun ya beni kimse istemezse evlendiğim kişi yüzüme vurur v.s.
Evleneceğin insana yalan söylememeni tavsiye ederim sana, gerisi de zaten onun karekterine bağlı bir durum.
Bunuda en iyi sen anlarsın ilerde değişir evlenince değişir gibi klişelerin arkasına sığınmazsan doğru insanı bulacağına inanıyorum.
Çevren ve yetişme tarzın bu konuda çok önemli bence küçük bir yerde mi yaşıyorsun? Yada büyük bir şehir mi?
Üni. hazırlanıyordun yanlış bilmiyorsam. Farklı bir şehirde mi okuyacaksın bulunduğun yerde mi kalacaksın?
Bunlarında bu konuda çok etkisi var mesela;
Küçük bir ilçede yaşıyorsan ve okumuyacaksan işin çok ama çok ZOR derdim.
Sen bunun tam tersini yap ki en azından kendine özgüvenin gelsin.
Bi 10 yıl sonra bekaret'i önemseyen gençler daha da azalacak.
Ve şuan da çevremde fazlaca var bu durumu yaşayıp evlenen. Hatta pavyondan çıkarıp evlenen var. Ki sen sevdiğin adamla yaşamışsın bu durumu. Kendini güzel ifade edersen ileride üzülmezsin.
İlişkiniz yeni mi yaşandı 3-5 ay filan olduysa hala şokta olup böyle saçma düşüncelerde de olabilirsin diye düşündüm.
genelde bu konuda kk da çok yargılayan olur ama sana denk gelmedi şanslısınHayır küçük biyerde değilim. Evet köyde doğup güyüdüm 5 yaşıma kadar ama ondan sonrası büyük şehirlerdeydim. üniye hazırlanıyorum evet ama şehir dışına çıkmak istemiyorum olursa bu şehirde kalmayı planlıyorum. Olmazsada puanım müsait açıktan 2 yada 4 yıllık bi bölüm bitirmek istiyorum. Sevilimle ilişki yaşayalı baya oluyor 1 yıl kadar belkide daha fazla tam hatırlamıyorum. Şuan aramız iyi zaten bı sorun yok ama hala düşünme aşamasındayız. Burdaki ablalarım sayesinde moralim çok yükseldi saolsunlar hepsi teselli etti beni en azından vicdanim rahatladı diyebilirim.. Teşekkür ederim yorumların için
Hayır küçük biyerde değilim. Evet köyde doğup güyüdüm 5 yaşıma kadar ama ondan sonrası büyük şehirlerdeydim. üniye hazırlanıyorum evet ama şehir dışına çıkmak istemiyorum olursa bu şehirde kalmayı planlıyorum. Olmazsada puanım müsait açıktan 2 yada 4 yıllık bi bölüm bitirmek istiyorum. Sevilimle ilişki yaşayalı baya oluyor 1 yıl kadar belkide daha fazla tam hatırlamıyorum. Şuan aramız iyi zaten bı sorun yok ama hala düşünme aşamasındayız. Burdaki ablalarım sayesinde moralim çok yükseldi saolsunlar hepsi teselli etti beni en azından vicdanim rahatladı diyebilirim.. Teşekkür ederim yorumların için
allah aşkına 5 saat mesaj atmaması anormal mi size göre? 5 saat nedir yahu? akşam 6 dan saat 11 e kadar mesaj atmadı kısmından sonrasını okumadım bile..Kızlar 4 yıllık bi ilişkim var. Çok severek başladık bu ilişkiye ama zamanla her aşk gibi bizde yavaş yavaş birbirimizden sıkılmaya başladık( Ben öyle hissediyorum. her kavgamızda sıkıldım bıktım gibi laflar kullandığı için) Dün son bomba patladı. Akşam 6 dan gece saat 11e kadar mesaj atmadı. Çok yakın bir erkek arkadaşıyla tangodan konuşup pcden online oyun oynuyorlarmış. Ben de bu arada aklından bile geçmiyorum ki mesaj atmıyor. En son aradım da anca uyandı uykusundan. Dalmışım dedi. İnanın benle bu kadar soluksuz konuşmuyor dünyayı bir kenara bırakıp sırf bana odaklanmıyor. Bu gece konuşalım dediğimde ne konuşcaz ki konuşacak konu yok dıyor düşünün. Her şeyi konuşup aşmışız gibi bişey düşünüyor heralde. Sonrada uyuyalım mı çok yorgunum der. Dün mesaj attı, olmayacak böyle zorluyorum zorluyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum iyi geceler dedi gitti. Bunun o samimi olan arkadaşıda geçenlerde kız arkadaşından ayrılmış benimkine ''ben ciddi düşünmüyorum daha çok gencim yaşacayak çok seyim var'' falan demiş hatta '' senin tasprenses seni askerden gelene kadar bekler mi ?'' falan demiş benim sevgilimde ''bekler'' demiş. Aklını yıkıyor heralde. Bende uzunca mesaj attım buna sıkıldıysan zorla duruyorsan hiç durma falan. Herneyse tam ayrılmadık ama ayrılma arefesindeyiz. Sorun şu ki biz onunla cinsel ilişki yaşadık. (Pişman değilim çook sevdiğim için yaptım aşk gözümüzü kör etmiş anlaşılan, Ay niye yaptın pis kız günah işledin bilemem ne gibi aşağılayıcı laflar etmeyin lütfen, yarın bigün sizin başınıza yada yakınınızın başına gelmeyecek diye bişey yok.) Askerden öncede söz falan takmayı düşünüyorduk. Hala ben senden sıkılmadım seni çok seviyorum falan diyor sadece alttan al diyor. Bilmiyorum her kavgada sıkıldım diyen biri nasıl hala sevebilir ki? Biz ayrılırsak ne olacak? Ona bişey olmaz ama ben ilk kez onunla beraber oldum, İlerde ne olur ne biter benimle bu şekilde sevgili olmayı evlenmeyi kabul eden biri olur mu? Yada ömür boyu yanlız mı kalacağım? Onu çok seviyorum ama artık ikimizde yürütemiyoruz gibi geliyor. Benim durumumda olup ilerde evlenen falan var mı ? yada benim gibi ilişki yaşayıp yeni bi hayata başlayabilen var mı ? Ne olur bana bikaç fikir verin
Güncelleme: Kızlar ara vermek istedi biraz uzak kalalım özleyelim anlayalım değerlimizi dedi. Ara vermeli miyim? Sanırım biraz tek kalmak iyi gelecek..