Ayrılmayı düşünüyorum, peki ya sonrası ?

Ben de bir bayanım ama cidden bazen erkeklere hak vermeden duramıyorum. 4 yıllık bir ilişkiniz varsa belli şeyler düzene oturmuş demektir bu. Nasıl yeni evli bir çiftle 10 yıllık evli bir çiftin yaptıkları / yaşadıkları aynı olmazsa bu da o hesap bence. Onca zamandır sevgilisiniz ve sürekli konuşmak mesaj atmak işte saat 6 dan 11 e kadar mesaj atmadı gibi süreleri tutmak yerine biraz adamı kendi haline bıraksanız o sizinle ilgilenecek zaten. Evlilikte de normal sevgililik döneminde de bu ilgi bekleme saat tutma olaylarını gerçekten çok mantıksız buluyorum bayan olduğum halde hem de. Arkadaşıyla konuşmuş oyun oynamışlar ve ben aklına bile gelmemişim tarzı cümleler cidden doğru değil. Sizin çok samimi olduğunuz kız arkadaşlarınız yok mu onlarla saatlerce konuşmuyor musunuz ?? Benim çok samimi bir arkadaşım var o nişanlı ve muhtemelen nişanlısından daha çok benimle konuşuyor ve nişanlısı da bunu biliyor buna rapmen hiçbir şekilde konusu bile geçmez niye onunla daha çok konuştun benimle az konuştun diye. Çünkü onun benimle olan konuşma ihtiyacını anlıyordur.
Bazen sevgilinin saatlerce ilgi göstermesi yerine tek bir cümlesi sizi günlerce götürebilir. Lütfen mesajlara aramalara vb. şeylere takılmayın. Bırakın karşı tarafta biraz nefes alsın ve siz de kendisi sadece ilişkinize adamayın kendinize de alan bırakın zira belli bir zaman sonra bir paradoksun içine hapsolur ve depresyona girersiniz. Erkek arkadaşınız sizin onu bekleyeceğinden bu kadar eminse sizi saf yerine koyduğundan değil sevginize olan güvenindendir. Sıkılmakla ilgili cümleleri de sizden ya da ilişkinizden değil bu tarz kavgalardan ya da tartışmalardandur muhtemelen.
Ayrıyetten cinsel ilişki meselesine gelince. Beden sizin bedeniniz zevk sizin zevkiniz. Yaşadığınız ilişkiden pişman değilseniz eğer - ki olmadığınızı söylüyorsunuz - o zaman hiçbir şekilde buna bu kadar takılmayın. Herkes bakira kadın aramıyor. Ve bakire olmakta kimseye ekstra bir özellik katmıyor. Kalben saf/masum olmak ufacık bir et parçasına bakmaz diye düşünüyorum.