- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Bazen acılar ağır oluyor canım ben kimseyi yadırgamıyorum yaşacaklar bunlar oluyor gördüğüm buydu evet güzel olanlarda vardır dedim ama olumsuzluklarda vardı maalesef biliyordum böyle tepki alacağımı ve bilerek yazdım konu sahibi sen güzel olanı düşün evleneceksin tabi ama zorluklarda çıkabilir insanlara fazla güvenme evlenene kadar bu lafım bugünden itibaren diyorum seni yadırgamıyorum yargılamıyorum beni yanlış anlama lütfen
Arkadaşlar 18 yasinda yasayabildiginiz orgazmlari 25ten sonra yasayamiyorsunuz. Tam da beden korpecik oldugu icin güzel zaten. Yurdumun frijit kadinlarina seslenis..
Ara vermemiz gerek bencede.. Belki anlarız kıymetimiziİlişki yaşadığın için pişman değilsin onu seviyorsun çünkü kendini eksik ya da kötü hissetme hayatta insanların başına neler geliyor ara vermiş olabilirsiniz birbirinizin değerini anlar özlersiniz belki daha güzel bir başlangıç yaparsınız
gerçekten çok ilginç erkek olsa idiniz böyle düşünecektiniz demek...ben bayan olarak düşünüyorum erkek olsam kesinlikle yadırgamam geçmişinde ne yaşadığı değil benimle ne yaşacağı önemli derim benim için kalbi önemli bana sadakatı önemlidir. ama arkadaşımız yaşanmış diyince o konu geldi aklıma ondan dedim
gerçekten çok ilginç erkek olsa idiniz böyle düşünecektiniz demek...
O zaman size empati duygunuzu geliştirmenizi öneririm.Zira seçemezsin seçilirsin düşüncesi hemcinsime hiç yakışmadı....
Üzüldüm adınıza.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsundiğer konu hiç önemli değil.seni gerçekten seven biirisi bunu sorun etmeyecektir.sen sorun etmezsen kimse etmez.takılma.ben bakire evlendim:) ama bi sürü arkadaşım değildi ve bişey de olmadı.benim evliliğim bitti onlarınki sürüyor...bu bir kıstas değil..kafanı takma..
Bazı acılar evet ağır olur. Anneniz babanız ölse mesela o acı ağırdır, zor atlatılır. Ama bakire olmadığı için terkeden bir adam acıtmamalıdır bir kafının canını. Mutlu olmalıdır hatta bu zihniyette bir adamdan kurtulduğu için. Kadın dik durursa bu konuda karşısına zorluk falan çıkmaz, erkek denen varlık kuyruğunu kıstırıp oturur. Ama kadın başını eğer aplayıp zırlayıp beni böyle kabul eder misin derse erkek de tekmeyi vurur. Burda sizin anlamadığınuz nokta erkekler bize bir şey yapmıyor, ne yapıyorsa yine kendi zihniyetimiz yapıyor.
ilerde yaşacağı acılar için dedim YAŞAYAN DİYE YAZINCA O ARK. GELİNCE YAZDIM DİYORUM ARK. MORAL VERMEM GEREK AMA YAŞANAN OLUNCA DEDİM.
Valla şu halimle bile güldüm yazına çok tatlısın
Bir kaç gün uzak duracağım dediğiniz gibi. Ben dayanamam senden uzak kalmaya diyor ama bakalım..cinsellik yaşadın diye adama bağlı kalmak zorunda degilsin belkide bunu bildiğinden rahat böyle
Bi uzak dur aklı başına gelsin .
Bu sözlerin altına ben de imzamı atarım. O kadar doğru tespitler yapmışsınız ki saygıyla eğiliyorum. Keşke dediğiniz gibi tüm genç kızlar bunları okusa.Öncelikle senin aracılığınla genç kızlara mesaj vereyim. Arkasında duramayacağınız şeyleri yaşamayın lütfen. Pişman değilim demek arkasında durmak demek değil. Hala beni böyle kabul eden biri olur mu diyorsan evlilik öncesi cinsellik yaşayacak kişilikte değilsindir. Hep söylüyoruz ve ben bu kalıbı hiç sevmiyorum ama mecburen yine söyleyeceğiz; siz bacak aranızdaki bir zardan ibaret değilsiniz. Sizinle birlikte olan insanlar bekaretiniz için değil kişiliğiniz, karakteriniz, duruşunuz, hayata bakışınız hatta en önemlisi sizi sevdiği için birlikte olsun. Bu konuda kendinizi bu kadar ezdirmeyin artık yahu. kabul etmek ne demek allah aşkına. Nesin sen, mal mı, ticari eşya mı? Defolu mu oldun şimdi, garanti kapsamında değil misin? Nasıl bunu kendine yakıştırırsın?
Sen en iyisi ayrılma sevgilinden. Yoksa hayatın biter bu bakış açısıyla.