Ayrılmayı düşünüyorum, peki ya sonrası ?

Bazı acılar evet ağır olur. Anneniz babanız ölse mesela o acı ağırdır, zor atlatılır. Ama bakire olmadığı için terkeden bir adam acıtmamalıdır bir kafının canını. Mutlu olmalıdır hatta bu zihniyette bir adamdan kurtulduğu için. Kadın dik durursa bu konuda karşısına zorluk falan çıkmaz, erkek denen varlık kuyruğunu kıstırıp oturur. Ama kadın başını eğer aplayıp zırlayıp beni böyle kabul eder misin derse erkek de tekmeyi vurur. Burda sizin anlamadığınuz nokta erkekler bize bir şey yapmıyor, ne yapıyorsa yine kendi zihniyetimiz yapıyor.

İlişki yaşadığın için pişman değilsin onu seviyorsun çünkü kendini eksik ya da kötü hissetme hayatta insanların başına neler geliyor ara vermiş olabilirsiniz birbirinizin değerini anlar özlersiniz belki daha güzel bir başlangıç yaparsınız

Ara vermemiz gerek bencede.. Belki anlarız kıymetimizi

gerçekten çok ilginç erkek olsa idiniz böyle düşünecektiniz demek...
O zaman size empati duygunuzu geliştirmenizi öneririm.Zira seçemezsin seçilirsin düşüncesi hemcinsime hiç yakışmadı....

5 yıl biraz uzun olmuş..bu arada ya evililik gerçekleşir ya da ayrılık...eger değerin bilinsin istiyorsan toz ol.kaybol yani.ruh gibi ortadan kaybol.sana ulaşamasın.konuşamasın.haber alamasın.hop bitir.bak nasıl geliyor tıpş tıpış.

diğer konu hiç önemli değil.seni gerçekten seven biirisi bunu sorun etmeyecektir.sen sorun etmezsen kimse etmez.takılma.ben bakire evlendim:) ama bi sürü arkadaşım değildi ve bişey de olmadı.benim evliliğim bitti onlarınki sürüyor...bu bir kıstas değil..kafanı takma..

gerçekten çok ilginç erkek olsa idiniz böyle düşünecektiniz demek...
O zaman size empati duygunuzu geliştirmenizi öneririm.Zira seçemezsin seçilirsin düşüncesi hemcinsime hiç yakışmadı....

yaşanmış olaydan bana anlatılan o kaldı canımı sıktığı içindi kalmış aklımda ben empatimi çok iyi yapıyorum emin ol.

Üzüldüm adınıza.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

ilerde yaşacağı acılar için dedim YAŞAYAN DİYE YAZINCA O ARK. GELİNCE YAZDIM DİYORUM ARK. MORAL VERMEM GEREK AMA YAŞANAN OLUNCA DEDİM.

ilerde yaşacağı acılar için dedim YAŞAYAN DİYE YAZINCA O ARK. GELİNCE YAZDIM DİYORUM ARK. MORAL VERMEM GEREK AMA YAŞANAN OLUNCA DEDİM.

Bakire olmayıp evlenen var mı yaşayan yazsın demiş. Kötü örneklerinizi anlatın dememiş. Gerçi size ne desek boş sanırım. Kaçtım ben uğraşamayacağım.

hiçbişey olmaz ayrilirsan
boşu boşuna kendini yiyip bitirme
sen onunla birlikte oldugun için kötü pis falan da değilsin mutsuz olmamak kendine verdiğin değeri kaybetmemek için uğraş ilk olarak.
bu bekaret kafası ne zaman gencecik insanların beyinlerini bulandirmayı bırakacak acaba.

cinsellik yaşadın diye adama bağlı kalmak zorunda degilsin belkide bunu bildiğinden rahat böyle
Bi uzak dur aklı başına gelsin .

Ya sonrası mı .. ?

Sonrasında ne olur Allah bilir :)

Ama sonrası için ve şuan için senin güçlü bir şekilde ayakta durman gerekir. Yaşadığın her şeyin sorumlusu sensin .. Ayrılmamak için sevginden başka hiç bir şeyi bahane olarak öne sürme..

Dimdik ayakta dur ..

Beni alan olur mu , beni kabul ederler mi gibi düşünceler .. Nedir bunlar böyle ? Bunları düşündükçe kendini fazlasıyla yıpratır, morelini en dibe indirgeme .. Bunu kendine yapmaya ne hakkın var ?

Dünyanın sonu mu demek bu senin için .. Sevmiyorsa , yürümüyorsa ilişkiniz ayırırsınız yollarınızı..

Hayatın boyunca her zaman dürüst ol , hayatına yeni giren insanlara karşı da.. Kaybedeceksen de dürüstlükten kaybet, kazanacaksan da dürüstlükten kazan..

Yeni birlikte olduğun kişiye geçmişin hakkında hesap vermek zorunda değilsin. Sevdiğin adamla 5 senini verdiğin insanla yaşadıkların senin isteyerek yaşadığın şeyler..

Öncelikle sevdiğin insanla hayatındayken beraber olman kadar normal ve güzel bir şey yok bunu kafana takma yargılayan insanlarıda es geç sana bir şey katmaz ayrıca sonrasında beni kabul eder mi başkası çok sığ bir düşünce seni seven insan sen onunlayken yaptıklarına bakmalı geçmişin sadece seni ilgilendirir öyle insanlar karşına çıkarsa da bil ki doğru insan değil son olarak ara veripte düzelen ilişki ben görmedim ya biter ya devam eder onunla beraber oldum artık başkası olamaz diye düşünüp yanlış karar verme

Şu ara vermek kafasını anlayamıyorum ben hiç de toparlayanını görmedim. Ha tabi her ilişki kendi şartları içinde değerlendirilir o ayrı. Yaşadıklarından dolayı da kendine yüklenme çok kafana takıp yaşamını sekteye uğratırsa bunun da tıbbi yöntemleri var başedemeyecek gibi olursan buna başvurursun fakat bana göre aşkın getirisi olduğu için yargılanacak bir durum yok

Bu sözlerin altına ben de imzamı atarım. O kadar doğru tespitler yapmışsınız ki saygıyla eğiliyorum. Keşke dediğiniz gibi tüm genç kızlar bunları okusa.
Kızlar, erkekleri kendileri gibi sanıyor hep. Kendileri gibi çok derinden seveceklerini, kendileri gibi çok değer vereceklerini sanıyorlar.

Kimsenin tam olarak ilgi odağı olamayız. Eğer hala sevdiğini düşünüyorsan ayrılma ama eğer ona karşı eskisi gibi değilsen çokta düşünmenin bir anlamı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…