Ayrılmak mı gerek?

Yok ben o kadar kıskanç değilim ya, birçok kadın var etrafında rahatsız olduklarım çok sayılıdır yani. Mesela şöyle örnek vereyim ona ilgisi olduğunu bildiğim bir kadınla sürekli günübirlik başbaşa iş seyahatlerine gidiyordu arabayla, kız sürekli acındırıyordu buna kendini, ben de uyardım eşimi doğal olarak. Neyse sonrasında bana onunla başbaşa bir yere gitse hep gizledi mesela ben sorarsam söyledi. Yani ben olsam hayatım rahatsızsın tamam ama bak ben onunla bugün seyahate gidicem istediğin zaman arayabilirsin derdim. O sakladı. Ya da son gittiğimiz yerde ilk defa gördüğümüz arkadaşının sevgilisi çok sessiz kızmış eğlensin diye beni unuttu, yani bence sıradan çocukça kıskançlıklar yapmadım ki

Ay ben sıradan sandım. Çok haklısın , asla güvenme bence.

Bana tuhaf olan siz gibi geldiniz.
Tabii ki kıskanırım nedir, insanın her olayını burnundan getiriyorsanız asıl o ‘tabii ki’ hiçbir şeye karışmaz ve bir aktivitede bulunmaz.
Tabi ki kıskanırım dediğim olaylar bana göre sıradan şeyler değil ki. Herkesten kıskanmam tabi ki. Gün içinde asla aramam sormam, bunaltmam.
Her olay burnundan gelir çünkü o da özgürlüğüne düşkün. En son bir konsere gittik, arkadaşının kız arkadaşını ilk defa gördük, çok sessiz bir kızdı, içince nasıl açıldı ama görmeniz lazım, hiç sevmedim kızı samimiyetsiz geldi bana. Benimki de eğlensin diye sürekli kızla uğraştı durdu, benimle ilgilenmedi. Yahu bize ne onunla sevgilisi ilgilensin. Sürekli kızla kadeh kaldırmalar, benim kadeh kaç kere havada kaldı yanisi sıradan kıskançlıklarım yoktur arkadaşım

Valla ne biliyim boşanmak isterse de 1 sene üzülürüm ama sonra ben de kurarım tekrar hayatımı Söylemesi kolay tabi umarım öyle olur.
Konu çok uzadığı için detaya inmedim. En son alkollü bi mekanda arkadaşının kız arkadaşıyla çok ilgilenmesi beni rahatsız etti. İlk defa gördük kızı, çok sessizdi ama eşim baya uğraştı kızla kendini ortamdan hissetsin çekinmesin diye. Böyle şeylere asla susamam.
Ne münasebet yani ben de arkadaşımın eşiyle, tanımadığım elin adamıyla çok ilgileneyim olur mu diyorum olur diyor bi de.

Bu durumda kocanızı gözünüzün önünde arkadaşınızın sevgilisi ile flört ettiğini düşünüyorsunuz.
Bu normal değil ki, ilgi alaka elbet olabilir ama tüm odağını başka bir kadın yapması evliliğinin bitmesine sebeptir zaten.
Eğer bu ve benzeri tutumları daima gösteriyorsa boşanmamanız hata.
Yalnız abartıp abartmadığınıza bakmak lazım, her zaman söylerim eşim tüm kadınlara jest yapabilir ‘önce bana yaptıktan’ sonra hatta bununla gurur da duyarım:

Bana tuhaf olan siz gibi geldiniz.
Tabii ki kıskanırım nedir, insanın her olayını burnundan getiriyorsanız asıl o ‘tabii ki’ hiçbir şeye karışmaz ve bir aktivite
Evet yorgunuz ikimiz de. Ki ben ona söylüyorum da bu şekilde gitmez benim daha yaşım genç sevmek sevilmek istiyorum kusura bakma bile dedim yani.
Konuda detaya inmedim uzamasın diye. Mesela kıskançlıklarımdan şöyle örnek vereyim yukarıda da yazdım.
İşyerinde bir sürü kadınla çalışıyor, takıldığım 1-2 tanedir şimdiye kadar. Onlar da eşime ilgisi olduğunu hissettiklerim. Ki doğruymuş eşim de doğruladı bunu. Bi tanesiyle sürekli başbaşa günlük iş seyahatine gidiyordu, kızla da diyaloğu iyiydi. Ben biraz yakınlığı kes deyince kesti. Onu dahi ben söyledim kendi düşünemedi yani. E ben nasıl kıskanmayayım şimdi? Üstüne benim kıskandığımı anlayınca kızla seyahate gittiği günler bana söylememeye başladı ama ben anladım yani. Ben olsam rahatsızsın biliyorum ama bak yarın onunla seyahate çıkıcaz istediğin zaman arayabilirsin derdim. Ben neyi kıskansam onu gizler benden

Adam düzeni bozulsun istemiyor. Yani temizliği, yemeği yapilsin istiyor. Boşanmakta bir dünya kağit işi felan.

Anlattiklarindan o zor kişinin sen olduğunu düşünüyorum. Adam yilmiş. Demek ki her dişariya çiktiğinizda problem, tartişma çikiyor. Ergen değilsin, ne demek kiskaniyorum, yok sivri dilliyim,... Kendine gelince bahane çok gibi. Adama güvenmiyorsan, aç boşanma davasini. Adamin yerinde ben olsam, aynisini yapardim.

Ya evlilik terapistine gidin, ikinizde aynaya bakin ve değişmeye çalişin. Yada noktayi koyman lazim. Başka çare yok.

Arkadaşı rahatsız olmadı mı? Dediğiniz gibiyse kızın erkek arkadaşı yani eşinizin arkadaşı rahatsız olmalıydı.

Ben arkadaşımın sevgilisiyle flört edecek kadar … mıyım diye bana kızıyo sonra, ben de asla alttan almam. Bu arada evet bence flörtleşti, yani gereksiz ev sahibi moduna soktu kendini. Bu tarz tutumları çok yoktur, ben de aynen sizin gibi düşünüyorum aştım bazı konuları, o gece benimle ilgilense öncelik ben olsam, bu kadar problem olmazdı. Ama benimle de pek ilgilenmedi.
Çok ayrı insanlarız aslında, çok benziyoruz gibi görünse de doğrularımız inanılmaz farklı. Ben çok net bir insanım, kıskandıracak girişimlerim yoktur, eski ilişkilerim bitmişse bitmiştir benim için bidaha görüşmem ki çok karşıma çıktı evliyken yazan da oldu asla dönmedim, konuşmam. O böyle düşünmez mesela. O ben kötü ayrılmadım ki der denk gelirse yanımda bile konuşur

Beni ne kadar tanıyorsun da böyle bir kadın diyebiliyorsun? Buluttan nem kapıyormuşum.
Şöyle söyleyeyim işyerinde çok kadın var ama rahatsız olduğum sadece birkaç kişi oldu ve onların da eşime ilgisi vardı, eşim de söyledi bunu bana. Sıradan kıskançlık yapamayacak kadar seviyorum kendimi, istesem de uğraşamam öyle şeylerle. Ama ortada rahatsız edici bi durum varsa susmam asla da.

Kudddi adam yalan söylüyormuş büyük oyunu bu kez ben bozdum

Ama suç sende . Niye bana yazdığın yorumu , konuya yazmıyorsun ? Yalanlarını yakalamışsın.

Ama suç sende . Niye bana yazdığın yorumu , konuya yazmıyorsun ? Yalanlarını yakalamışsın.
Ay o zaman da konu uzadı olacaktı anlatacak o kadar detay var ki hangi birini yazsam bilemiyorum. Yazdıkça da hatırlıyorum eski mevzular sinir geliyo, içerde şimdi gidip patlıycam adama

Ay o zaman da konu uzadı olacaktı anlatacak o kadar detay var ki hangi birini yazsam bilemiyorum. Yazdıkça da hatırlıyorum eski mevzular sinir geliyo, içerde şimdi gidip patlıycam adama
Yok kıskançlığı yok yere yapıyorsun zannediliyor. Halbuki çok haklısın. Sakın güvenme valla. Gece uyuyor gibi yap adamı gözle

Ayrı insanlar oluşunuzu evlenmeden önce göremediniz mi peki?
Ben kıskanç bir kadın değilim ama kadın erkek ilişkilerinde belli bir sınırlarım vardır bu konuda benden daha rahat biriyle evlenmez canımı yok yere sıkmazdım. Tam aksi olsam, benim normal gördüğümü sorun edecek biriyle de evlenmek istemezdim. Evlilik içinde bu önemli konular bunlar bence.

Yani her konuda değil ama böyle durumlarda kıskanmadan nasıl duruyorsunuz, kendinize güvenmek mi işin aslı?
Evlenmeden önce de bu tarz şeylerden problem yaşamıştık. Çok önemli bir konu değil gibi dursa da ilişkiyi çok yıpratıyor dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…