Ayrılmak mı gerek?

Valla içimden geçti benim ex de Boğaydı gerçek bir ömür törpüsü. Her şeye inat, en fuzuli şeylere bile inat, varsa yoksa inat laftan anlamıyorlar laf anlatmak imkansız. Küserse gurur yapar 1 ay gider konuşmaz. Benimki de tırı vırı yapmıştı ben de yallah dedim sonra alakasız bir şey için mesaj atmış sonra dedi ki gururumdan arayamadım Hiç çekemicem böyle saçmalayan bir tipi dedim ben de vurdum tekmeyi

Boğalar aşırı kıskançtır ayrıca, evden dışarı çıkmak istemeniz kıskanmış olabilir. En iyisi CV hazırlayın, kendiniz başvuruları patlatın

Eeee gevşedi işte resmen aslanım deseydiniz gevşemiş adam aleni

Burdaki ılık yorumlara bakmayın, kıskanmaktan ziyade ben olsam kızardım bu ne yahu diğer kızla gitti kadeh tokuşturdu ilgilendi ben yalnız kaldım diyorsunuz kim bu şekilde yok sayılmaya evet der? Çapkın geçinen ibişlerden kendisi. Bir dahaki sefere evden atın derim, ben bıktım artık karıya kıza bakmandan kendimi eşşek yerine koyduramam saygısız herif çık git diyin. Verin bavulu eline. Bu ne arkadaş evli bir erkek biraz seviyeli ve mesafeli olmalı

Yanlış yerde duruyorsunuz, kıskanarak kendinizi aciz konuma çekiyorsunuz. Onun yerine öfkelenerek karşı tarafa saygısızlık kabul etmeyen taraf olduğunuzu gösterin derim.

Bizim evliliğimizde bu tarz sorunlar olmadı 10 yıldır çünkü eşimde benim gibi genel olarak.

Rahatsız olunan her davranışı kıskançlık olarak tanımlamayı doğru bulmuyorum ben bu arada. Mesala sizin verdiğiniz konserdeki tavırlardan rahatsız olmanın kıskançlıkla alakası yok bence. Eşiniz gereksiz, saçma bir samimiyet kurmaya çalışmış orada. Siz neden kıskanç, sorunlu taraf olasınız ki?

Kıskanıyorum diye kenara çekilmiyorum ki, bir güzel carlıyorum usulünce kendisi anlıyor sonra da ben seninle bir yere gitmek istemiyorum her şeyi sorun haline getiriyorsun diyor. Ayrı ayrı takılalım dedim ben de böyle ortamlarda. Bu arada boğa burcu ama hiç kıskanç değildir, belli etmez daha doğrusu. Ben de çok seviyeli ve soğuk bi insanım, ona öyle bi problem yaşatmadım, kıskanacak bi ortam yaratmadım aslında. Ne zormuş arkadaş böyle biriyle evli olmak. Onun yaptığı gibi mi yapsam acaba?

İşte bu noktada ben rahatsızlığımı dile getirsem sen her şeyden rahatsız oluyorsun evden çıkmak istemiyorum diye psikolojik şiddet uyguluyor bana resmen. Ben olması gerektiği gibiyim ya anormal olan o, evliliğin gerekliliklerini çok algılayabilmiş değil, rahatına düşkün beyefendi. Neyse ben de çalışmaya başlarsam aynılarını yaşatacağım ona.

Bana tuhaf olan siz gibi geldiniz.
Tabii ki kıskanırım nedir, insanın her olayını burnundan getiriyorsanız asıl o ‘tabii ki’ hiçbir şeye karışmaz ve bir aktivitede bulunmaz.
Niye bence kadınlarla seyahat yapan bı adam var iş gereği de olsa haber vermesi gerekir. İyi bile dayanmiş

İş bul bence .2 hine iş bul .Kendi keyfinde .Yani sizin istedıgınız cumleyı kurmak cok mu zor.Çok mu yakışıklı herkes bu adamın peşinde .Siz benxe çok abartıosunuz gıbı geldı .Hayatı tek basınıza yuklenıceksenuz bence hiç ama hiç o ımzanın bı anlamı yok

Ben iş bulmanıza yardım etmemesinsen çok sizin yanınızdayken başka insanlara ilgi göstermesine kendine yürüyen kadınlara tavır koyamazsına takıldım.Gerçi iş için açık açık yardım etmeyeceğini söylemeside garip.Etik olmaz düşüncesiyle mi yardım etmiyor mesela.Eşinizle aynı işi mi yapıyorsunuz? Ne gibi bir yardım bekliyosunuz mesela? Nasıl biri eşiniz çok mu flörtöz? Kıskandığınız kadınla başbaşa seyahat etmesinden bahsetmişsiniz.Ne tür bir seyahat bu iş seyahati mi mesela?

Yok herkes peşinde değil ama hoş bir adam, sempatik biridir, oluyor işte. Ben ona göre kat kat güzel bi kadınım mütevazi olamayacağım ama duruşum net ve soğuktur, kimse yanaşamaz bana, izin vermem çünkü.

Bence sız abartıosunuz bu kadınlarda abaza deılkı .Evlı bır adama nıye yılışsınlar .Sen kendını önemse .İş bul bence vallaha .Kımseden fayda yok .Hiç kımsenın vıcdanına bırakma hayatını .

Arkadaşının sevgilisiydi o kız, çok sessizdi böyle, başta ben de konuşmaya çalıştım baktım o konuşmuyor amaan bunla mı uğraşıcam dedim bıraktım o gece. Eşim, arkadaşını çok sever, çok iyi saf bi insandır kendisi, kız da baktı çok çekingen, rahat hissetsin diye baya kastı, uğraştı kızla. Kız içince bir açıldı, meğer göründüğü gibi değilmiş. Rahatsız oldum valla, öncelik ben olmalıyım ne münasebet yani. Neyse kıskanmakla kalmadım tabi, biraz sürtüştük bu konudan. Ama ant içtim bunların aynısını yaşatmadan durmam
Evet iş seyahati, kalmalı değil ama başka şehirlere beraber baş başa gidiyorlar arabayla. Ben kıskanıyorum diye söylemiyordu bana, halbuki gideceğim demesi çok zor değil. Eski zamanlarda kaldı artık dert etmiyorum o kadar, eskiden çok üzdüm kendimi, şimdi bişey olursa ayrılır ben de hayatımı kurarım diyorum

Maalesef böyle demek istemem ama statüyü seven kadınlar diyelim siz anlayın. Evet, çalışacağım ya oturup takamam böyle. Olan bana olacak yoksa

Hmm aslında adam bir şey de yapmamış.İlk mesajınızı okuyunca bende sandım ki adam flörtöz biri falan.Sanki biraz siz mi fazla anlam yüklemişsiniz bu olaylara? Yani iş seyahatiyse bu adam mecbur gidecek ne yapabilir ki? Ve bence geçmişteki konuları açıp intikam peşine düşerseniz durum daha da kötüleşebilir gibi duruyor.

Flörtöz değildir genel olarak, ama benden çok tanımadığı bir kadınla ilgilenmesi bana göre değil. Aynı şeyi ben arkadaşımın tanımadığı sevgilisine/eşine yapsam olmaz.

Evet iş seyahatine gitsin ama bana söylesin rahat etmem için. kendisi dedi evet bana yazıyor diye böyle bi kadınla başbaşa gün boyu, içim nasıl rahat edebilir? Saklayınca daha bi şüpheli geliyor bana. Geçti gitti ama izi kaldı derler ya öyle.

Fırsat bulursam ortam olursa ben de deneyeceğim bi, daha kötü olabilir tabi ama başka türlü aynı ortamda eşten başka bir karşı cinsle ilgilenmenin rahatsız edici bir durum olduğunu anlamaz ki Teşekkür ederim yorumlarınıza.

Maalesef böyle demek istemem ama statüyü seven kadınlar diyelim siz anlayın. Evet, çalışacağım ya oturup takamam böyle. Olan bana olacak yoksa
Aman ne statüsü allah aşkına .Herkes bayılmıyor merak etme.Sen iş bul sallama hiç .Kendını doldurma .Folfurdukca her sey kotü oluo

Vallahi ruh ikizi olabiliriz, ben de seviyeli biriyim sosyal bir erkek arkadaşım ve birden fazla tanıdığım erkek kolay yaklaşılır bir kadın olmadığımı söylemişlerdi.

Bilemedim, benim hıyarto da internetten karılarla konuşmuştu aklı sıra çapkınlık yapıp macera arayacaktı attım evden. Bavulunu verdim eline kaldı Yani bilemedim ki ne yapılıri bu herif de bana dedi ki sen kıskançsın. Ben de ne alaksı var karılarla gözümün önünde benim evimde konuşamazsın kusura bakma dedim.

Boğalardan cidden soğudum bilemedim artık Koç veya Aslan stili bir şey bakıyorum

Yorumlarınız o kadar tatlı ki çok iyi geldi bana Bence biz kıskanç değiliz ya, onlar fazla rahat, geniş. Olması gereken hayatında biri varken böyle seviyeli olmak. Koç iyi olabilir de aslanı da bilemedim şimdi denemek lazım

Bazı eşler genel olarak iyi bile olsa eşini kıskanıp umarsız davranabiliyor. alttan alta yap işini ve bir an önce sen de çalışmaya başla. Sen rahat olunca o a daharahat olur. yoksa hep onu suçlayacaksın ve öfken birikecek

Genel olarak iyi biri ya, ama insan olarak, eş olarak değil burda bol bol gömüyorum rahatlıyorum valla o kadar çok sorun yaşadık ki her konuda(aileler, çocuk, maddiyat, karşı cins konuları) tükendi sanırım ilişki. Ben kendi hayatıma devam etmeliyim dediğiniz gibi ama evde huzur olmayınca hiçbir şeye isteğim de yok gücüm de. Sürekli düşünmekten oğlumla bile güzel zaman geçiremiyorum, patlamaya hazır bomba gibiyim. Toparlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…