Konya çevresinde Allah rızası için yardım eden hoca var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca onun bunun lafıyla sizin boğazınıza yapışan adamı hocalardan tut bilim insanlarına kadar götürsen bi b*k olmaz ondan. Eğitimli biriyim demişsiniz ama belli ki değilsiniz, hiçbir eğitimli kadın kendine bu davranışları reva görmez, üfürükçüden medet ummaz. Bugün boğazına yapışan yarın sana ve bebeğe neler yapar büyü yaptın şöyle böyle diye. Biraz akıl mantık lütfen ya.

Kızlar merhaba
Bir gün buraya böyle şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ben ve eşim eğitim seviyemiz yüksek ve çok güzel yerlerde çalışan iki kişiyiz. 6 aylık hamileyim. Hamileliğimi eşimin ailesi burnumdan getirdi ve ağlamadığım bir gün dahi yok diyebilirim. En son yaşadıklarım beni dehşete düşürdü. Ailesi bebek haberini alınca bir tuhaflaştı. Zaten oğullarını paylaşamıyorlardı. Bebekten sonra çıldırmışa döndüler.
Geçen haftalarda eşim beni karşısına alıp kendine ve annesine ailesine büyü yaptığımı annemin de burada bana yardım ettiğini iddia etti. Her ne kadar ben böyle birşey yapmam desem de artık iş işten geçmişti ve bana inanmak yerine kavga etmeyi hatta boşanmayı konuştuk. Birkaç gün ayrı kaldık.
Sonra ben bebeğim için bişeyleri düzeltebileceğimizi düşündüm. Çünkü ben büyü olayının gerçek olduğunu ve yapıldığını evlendikten sonra eşimin ailesinden akrabalarından duyup öğrenmiştim.
Sonra bişeyleri düzeltebiliriz diye biraraya geldik. Ailesi beni görmeyi asla istemediklerini ailemin de benim yanıma gelemeyeceğini söylediler. Arada birsürü rezillik de yaşandı tabi.
Ailesi şimdi eşimle çok iyi oğulları yanına gidiyor. İstedikleri gibi görüşüyorlar. Ancak ben yapayalnız kaldım. Yakın zamanda da annem ailem yanımda olmadan doğum yapacağım.
Ailesinin yanından geldikten sonra yine değişti eşim. Benimle kavga etti. Hatta boğazıma yapışıp öldürürüm seni gibi tehditlerde bulundu. Ailesi birsürü hacı hocayla görüşmüş. Hepsi benim adımı veriyormuş. Benim büyü yaptığımı söylüyormuş.
saçmalamayın ne olur bu insanların zihniyeti karanlık hemen kaçın uzaklaşın. En kısa sürede boşanın bebeğinizde zarar görmesin.

Kızlar merhaba
Bir gün buraya böyle şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ben ve eşim eğitim seviyemiz yüksek ve çok güzel yerlerde çalışan iki kişiyiz. 6 aylık hamileyim. Hamileliğimi eşimin ailesi burnumdan getirdi ve ağlamadığım bir gün dahi yok diyebilirim. En son yaşadıklarım beni dehşete düşürdü. Ailesi bebek haberini alınca bir tuhaflaştı. Zaten oğullarını paylaşamıyorlardı. Bebekten sonra çıldırmışa döndüler.
Geçen haftalarda eşim beni karşısına alıp kendine ve annesine ailesine büyü yaptığımı annemin de burada bana yardım ettiğini iddia etti. Her ne kadar ben böyle birşey yapmam desem de artık iş işten geçmişti ve bana inanmak yerine kavga etmeyi hatta boşanmayı konuştuk. Birkaç gün ayrı kaldık.
Sonra ben bebeğim için bişeyleri düzeltebileceğimizi düşündüm. Çünkü ben büyü olayının gerçek olduğunu ve yapıldığını evlendikten sonra eşimin ailesinden akrabalarından duyup öğrenmiştim.
Sonra bişeyleri düzeltebiliriz diye biraraya geldik. Ailesi beni görmeyi asla istemediklerini ailemin de benim yanıma gelemeyeceğini söylediler. Arada birsürü rezillik de yaşandı tabi.
Ailesi şimdi eşimle çok iyi oğulları yanına gidiyor. İstedikleri gibi görüşüyorlar. Ancak ben yapayalnız kaldım. Yakın zamanda da annem ailem yanımda olmadan doğum yapacağım.
Ailesinin yanından geldikten sonra yine değişti eşim. Benimle kavga etti. Hatta boğazıma yapışıp öldürürüm seni gibi tehditlerde bulundu. Ailesi birsürü hacı hocayla görüşmüş. Hepsi benim adımı veriyormuş. Benim büyü yaptığımı söylüyormuş.
Tamamda sana başka bir hoca hangi konuda yardım edebilir ki ? Böyle bir aile sence başka hocanın gelininiz yapmamış demesine inanır mı.Eşin ana kuzusu heralde ayrıca torun gelecek diye sevinmeleri gereken yerde niye çıldırmışa döndüler çok garip bir ilişki Allah sabir versin sana

Dimi hatta annesi ile gidip bize büyü yaptırıyor diyecekler

O kocası daha çok sapıtacak
Manyaklıktan başka şey değil böyle insanlar ikna olmaz, büyülendi diye dehşet şaçabilirler. Konu sahibi akıl tutulması yaşıyor bebek böyle ailede doğarsa bile devlet duruma el koymalı sonra görüyoruz müge anlıda deli deli işler kayıplar

Bazı aileler kafayı büyüyle bozmuş oluyorlar.bunlara niye çocuk yaptinizki.insanin psikolojisi bozulur böyle insanlarla.arkama bakmadan kacardim ben olsam

Kızlar merhaba
Ailesinin yanından geldikten sonra yine değişti eşim. Benimle kavga etti. Ailesi birsürü hacı hocayla görüşmüş. Hepsi benim adımı veriyormuş. Benim büyü yaptığımı söylüyormuş.
Ben mesajı okurken bir baktım büyü var evet , ama kaynanangilden biri yapmış, sizin mutluluğu çekememiş, sabun gibi erisinler diye sabuna büyü yapıp neden bilmiyorum yahudi mezarına gömmüşler. Kııız imansız gidin diye yahudi mezarı da sanırım.:kahve:

Ben mesajı okurken bir baktım büyü var evet , ama kaynanangilden biri yapmış, sizin mutluluğu çekememiş, sabun gibi erisinler diye sabuna büyü yapıp neden bilmiyorum yahudi mezarına gömmüşler. Kııız imansız gidin diye yahudi mezarı da sanırım.:kahve:
inanacak birileri ya napıyorsunuz hanımefendi hahshshsjk

Ne sihirli ya benim bildiğim Harry Potter var bir tek.Akil versin Allah size versin .Yanlış Evlilik yapmışsınız tüm olay bu.

Naçizane az biraz dini bilgisi olan biri olarak sakın bu işlere yan yollara bulaşmayın delirirsiniz ben uyarayım siz kendiniz bilirsiniz ne affı var ne telafisi ciddiyim .Ne iyi ne kötü Allahin yoluna karışmayın bitecekse bitsin kesinlikle evlilik neyse o .Yoksa çok daha kötü bir ömür yaşarsınız geçin bunları

Eşiniz size iftira atmış farkında mısınız?
Büyü mü yaptınız? Hayirsa neden uğraşıyorsunuz bu adam için değer mi

İnsanlari nasıl manipüle ediyorlar ya onların kendine faydası olsa gizli hazine bulurlar sayısal loto numarasını rüyalarında görüp zengin olup bırakırlar bu saçma sapan üflemeli uyduruk işleri .Hepsi düzenbaz .Hepsi insanları manipüle etmek üzerine para alan menfaat sağlayan iyilik yada kötülük için farketmez hepsi cehennemlik .Sizin eşiniz hasta hanımefendi ben öyle anladım Allah sizi kurtarsın

@ K Kemalettin konunuzu değiştirip tepki aldığınız konuları silmeniz ne işe yarayacak? Bir kere konunuz alıntılandı, insanlar sadece ilk mesaja bakmayacak. Diğer üyelerin yorumlarına da bakacak. Yani tepki çeken kısımları silmeniz onları saklayabileceğiniz anlamına gelmiyor.

Velev ki kimsenin haberiolmayacak diyelim, size ne yararı olacak? Hamileyken, doğurmak üzereyken "bize büyü yaptın" diye eşinin boğazını sıkan bir adamla evli olduğunuz gerçeği mi değişecek? Keşke okadar basit olsaydı.

Burada insanlar sizi uyarmaya çalışıyor, tehlikedesiniz dikkatli olun demeye çalışıyor. Konunuzu düzenleyip gerçeklerin üstünü örtmeye çalışmak yerine "hamileyim, doğumum yakın, bunları kabul etmeye gücüm yok" deseniz burada sizi anlamayacak kadın olmaz. Ama inkar halinde kalmaya devam ederseniz de sempati bulamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X