- 9 Ağustos 2024
- 8
- 0
- 31
- Konu Sahibi Kemalettin
Çok haklısınız. Ben karşımdaki insanları akkıllı mantıklı zannettimDimi hatta annesi ile gidip bize büyü yaptırıyor diyecekler
O kocası daha çok sapıtacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınız. Ben karşımdaki insanları akkıllı mantıklı zannettimDimi hatta annesi ile gidip bize büyü yaptırıyor diyecekler
saçmalamayın ne olur bu insanların zihniyeti karanlık hemen kaçın uzaklaşın. En kısa sürede boşanın bebeğinizde zarar görmesin.Kızlar merhaba
Bir gün buraya böyle şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ben ve eşim eğitim seviyemiz yüksek ve çok güzel yerlerde çalışan iki kişiyiz. 6 aylık hamileyim. Hamileliğimi eşimin ailesi burnumdan getirdi ve ağlamadığım bir gün dahi yok diyebilirim. En son yaşadıklarım beni dehşete düşürdü. Ailesi bebek haberini alınca bir tuhaflaştı. Zaten oğullarını paylaşamıyorlardı. Bebekten sonra çıldırmışa döndüler.
Geçen haftalarda eşim beni karşısına alıp kendine ve annesine ailesine büyü yaptığımı annemin de burada bana yardım ettiğini iddia etti. Her ne kadar ben böyle birşey yapmam desem de artık iş işten geçmişti ve bana inanmak yerine kavga etmeyi hatta boşanmayı konuştuk. Birkaç gün ayrı kaldık.
Sonra ben bebeğim için bişeyleri düzeltebileceğimizi düşündüm. Çünkü ben büyü olayının gerçek olduğunu ve yapıldığını evlendikten sonra eşimin ailesinden akrabalarından duyup öğrenmiştim.
Sonra bişeyleri düzeltebiliriz diye biraraya geldik. Ailesi beni görmeyi asla istemediklerini ailemin de benim yanıma gelemeyeceğini söylediler. Arada birsürü rezillik de yaşandı tabi.
Ailesi şimdi eşimle çok iyi oğulları yanına gidiyor. İstedikleri gibi görüşüyorlar. Ancak ben yapayalnız kaldım. Yakın zamanda da annem ailem yanımda olmadan doğum yapacağım.
Ailesinin yanından geldikten sonra yine değişti eşim. Benimle kavga etti. Hatta boğazıma yapışıp öldürürüm seni gibi tehditlerde bulundu. Ailesi birsürü hacı hocayla görüşmüş. Hepsi benim adımı veriyormuş. Benim büyü yaptığımı söylüyormuş.
Tamamda sana başka bir hoca hangi konuda yardım edebilir ki ? Böyle bir aile sence başka hocanın gelininiz yapmamış demesine inanır mı.Eşin ana kuzusu heralde ayrıca torun gelecek diye sevinmeleri gereken yerde niye çıldırmışa döndüler çok garip bir ilişki Allah sabir versin sanaKızlar merhaba
Bir gün buraya böyle şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi. Ben ve eşim eğitim seviyemiz yüksek ve çok güzel yerlerde çalışan iki kişiyiz. 6 aylık hamileyim. Hamileliğimi eşimin ailesi burnumdan getirdi ve ağlamadığım bir gün dahi yok diyebilirim. En son yaşadıklarım beni dehşete düşürdü. Ailesi bebek haberini alınca bir tuhaflaştı. Zaten oğullarını paylaşamıyorlardı. Bebekten sonra çıldırmışa döndüler.
Geçen haftalarda eşim beni karşısına alıp kendine ve annesine ailesine büyü yaptığımı annemin de burada bana yardım ettiğini iddia etti. Her ne kadar ben böyle birşey yapmam desem de artık iş işten geçmişti ve bana inanmak yerine kavga etmeyi hatta boşanmayı konuştuk. Birkaç gün ayrı kaldık.
Sonra ben bebeğim için bişeyleri düzeltebileceğimizi düşündüm. Çünkü ben büyü olayının gerçek olduğunu ve yapıldığını evlendikten sonra eşimin ailesinden akrabalarından duyup öğrenmiştim.
Sonra bişeyleri düzeltebiliriz diye biraraya geldik. Ailesi beni görmeyi asla istemediklerini ailemin de benim yanıma gelemeyeceğini söylediler. Arada birsürü rezillik de yaşandı tabi.
Ailesi şimdi eşimle çok iyi oğulları yanına gidiyor. İstedikleri gibi görüşüyorlar. Ancak ben yapayalnız kaldım. Yakın zamanda da annem ailem yanımda olmadan doğum yapacağım.
Ailesinin yanından geldikten sonra yine değişti eşim. Benimle kavga etti. Hatta boğazıma yapışıp öldürürüm seni gibi tehditlerde bulundu. Ailesi birsürü hacı hocayla görüşmüş. Hepsi benim adımı veriyormuş. Benim büyü yaptığımı söylüyormuş.
Manyaklıktan başka şey değil böyle insanlar ikna olmaz, büyülendi diye dehşet şaçabilirler. Konu sahibi akıl tutulması yaşıyor bebek böyle ailede doğarsa bile devlet duruma el koymalı sonra görüyoruz müge anlıda deli deli işler kayıplarDimi hatta annesi ile gidip bize büyü yaptırıyor diyecekler
Ben mesajı okurken bir baktım büyü var evet , ama kaynanangilden biri yapmış, sizin mutluluğu çekememiş, sabun gibi erisinler diye sabuna büyü yapıp neden bilmiyorum yahudi mezarına gömmüşler. Kııız imansız gidin diye yahudi mezarı da sanırım.Kızlar merhaba
Ailesinin yanından geldikten sonra yine değişti eşim. Benimle kavga etti. Ailesi birsürü hacı hocayla görüşmüş. Hepsi benim adımı veriyormuş. Benim büyü yaptığımı söylüyormuş.
inanacak birileri ya napıyorsunuz hanımefendi hahshshsjkBen mesajı okurken bir baktım büyü var evet , ama kaynanangilden biri yapmış, sizin mutluluğu çekememiş, sabun gibi erisinler diye sabuna büyü yapıp neden bilmiyorum yahudi mezarına gömmüşler. Kııız imansız gidin diye yahudi mezarı da sanırım.
İnanacak olanın parasını yemek zevkli olacaktır.inanacak birileri ya napıyorsunuz hanımefendi hahshshsjk