Ayrılmak mı gerek?

Bana tuhaf olan siz gibi geldiniz.
Tabii ki kıskanırım nedir, insanın her olayını burnundan getiriyorsanız asıl o ‘tabii ki’ hiçbir şeye karışmaz ve bir aktivitede bulunmaz.
Adam aktivite manyağı ..sadece karısı ile değil milletin karısı /kızı ile sosyalleşmek istiyor bence

Bu tip herifler nedense hep kadınlarla sosyalleşmek istiyor, kıllı sakallı bıyıklı hertiflerle sosyalleşmek isteyen Boğa burcu erkeği tanımıyorum :deli:
Ben ilk konuyu okurken adam arkadaşları ile iş sonrası 15 dakika takılsa 50 arama yapan takıntılı bir kadın düşündüm..sonra ayrıntıları okuyunca gördüm ki adam kadınlara karşı iletişim böcüğü..sadece karısına karşı böyle değil.Başkasının sevgilisine ayırdığı vakti kendi karısına ayırsa bu kadın neden böyle serzenişte bulunsun.

Ben ilk konuyu okurken adam arkadaşları ile iş sonrası 15 dakika takılsa 50 arama yapan takıntılı bir kadın düşündüm..sonra ayrıntıları okuyunca gördüm ki adam kadınlara karşı iletişim böcüğü..sadece karısına karşı böyle değil.Başkasının sevgilisine ayırdığı vakti kendi karısına ayırsa bu kadın neden böyle serzenişte bulunsun.
Yok vallahi takıntılı değilim, aksine bence gayet anlayışlıyım. Ama böyle çok uç hareketlerde bulunursa o zaman ne yapacağımı kestiremez, ortamda laf da sokabilirim, sessiz kalıp evde de delirebilirim😂 Bak hatırladıkça sinir oluyorum yahu en son konu bu olduğu için, biz davet etmişiz zaten konsere arkadaşlarını, içtiğini s.çtığını da biz ödüyoruz yanımızdakilerin çünkü kendisi İngiliz dükü, bi de üstüne elin kızı eğlendi mi diye niye kasayım ya? Bana ne! Ama yoook evlenince tüm değerin gidiyor, evdekini kim sallasın, boşanırsam eğer bir daha evlenmem diye ant içtim. Böyle bekar hayatı oh mis.

X