• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık acısı nasıl geçer

mandalinaporta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
40
2
1
28
28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?

28 yaşındayım. 1.5 yıllık ilişkim bitti. İlişki boyunca bana prensesiymiş gibi davranan adam ayrıldıktan sonra buz gibi oldu hiç merak etmiyor görüşmek istemiyor ayrılık sebebinin maddi sorunları olduğunu söylüyor. 45 gün oldu ayrılalı defalarca yazdım hatta şimdi son kez onu görmek istediğimi tekrar yazdım. O kadar acı çekiyorum ki yataktan kalkamıyorum onu çok özlüyorum. Bu acı nasıl geçer beni bu kadar sevdiğine inandıran bir adam hiç bir şey olmamış gibi nasıl gidebilir ?
Maddi sorun yüzünden ayrıldığını düşünmüyorum artık yazmayın lütfen terapi alın dışarı çıkın acı Çekin ama yazmayın yani adam kaç kere reddetmiş tacize giriyor bu
Bir de ayrılmış adam niye sizi sonrasında merak etsin ki?
Belki hayatında biri var habire yazıyorsunuz

Maddi sorun yüzünden ayrıldığını düşünmüyorum artık yazmayın lütfen terapi alın dışarı çıkın acı Çekin ama yazmayın yani adam kaç kere reddetmiş tacize giriyor bu
Bir de ayrılmış adam niye sizi sonrasında merak etsin ki?
Belki hayatında biri var habire yazıyorsunuz
Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu

Bunu sordum başkası var mı diye hayır dedi beni seviyor musun dediğimde de evet ama artık ilişkiye devam etmek istemiyorum dedi. Başkası varsa beni sevmediğini söylese konu bende kapanacak ama demiyor ki bunu
İşte buna tam olarak cepte yedekte tutmak deniyor …adamdan bunu bekleyeceğinize kendi içinizde bitirseniz ?adam sizden ayrılmış daha ne yapsın?

İşte buna tam olarak cepte yedekte tutmak deniyor …adamdan bunu bekleyeceğinize kendi içinizde bitirseniz ?adam sizden ayrılmış daha ne yapsın?
Çok seviyorum denedim tam 20 gun mesaj atmadım ama sonra yine dayanamadım çok özlüyorum unutamıyorum onun başkasıyla konuşması vs düşünmek bile çıldırtıyor

Çok seviyorum denedim tam 20 gun mesaj atmadım ama sonra yine dayanamadım çok özlüyorum unutamıyorum onun başkasıyla konuşması vs düşünmek bile çıldırtıyor onun başkasıyla olması demek beni aldatmış demek

Maddi olsaydı insani şekilde en azından mesajlarınız hava da kalmazdı . Başkası var dese beddua edeceksınız en güzeli yok diyor ayağına dolaşmayın istiyor .

Maddi olsaydı insani şekilde en azından mesajlarınız hava da kalmazdı . Başkası var dese beddua edeceksınız en güzeli yok diyor ayağına dolaşmayın istiyor .
Hayir beddua falan etmeyeceğim kabul ederim bitiririm ama birbirimizi sevdiğimizi söyleyip maddi sorunlar var diyip ayrılmayı kafamda oturtamıyorum dedim zaten başkası var dese gerçekten numarasını vs her yerden sileceğim seni seviyorum ama istemiyorum dediği için o seviyoruma tutundum kaldım

İstemeyen birine defalarca yazmak neden, gururu bir kenara bırakma, erkekler maddiyatları azalınca sevdikleri kadını bırakmıyor, ama şimdi başkasından hoşlanıyorum artık senden sıkıldım zaten demek işlerine gelmiyor, diğer kadınla işler yürümezse sana geri dönecek çünkü
Senin bu adamı pişman etme ihtimalin bile yok bu şekilde, ona ne yaparsa yapsın ağlaya zırlaya elinin altında bekleyen bağımlı biri imajı çizdin
Şimdi sakin ol heryerden engelle, iletişim kurma ve ayrılığı kabullen, seni seven bir erkek bu kadar uzun süre konuşmadan asla durmazdı

Hayir beddua falan etmeyeceğim kabul ederim bitiririm ama birbirimizi sevdiğimizi söyleyip maddi sorunlar var diyip ayrılmayı kafamda oturtamıyorum dedim zaten başkası var dese gerçekten numarasını vs her yerden sileceğim seni seviyorum ama istemiyorum dediği için o seviyoruma tutundum kaldım
Kendınıze yazık etmeyin . Açıkça söylemez bunu beklemeyin

Ona mesaj attım yarın görüşelim seni özledim dedim bir saattir görmemiş hsyir derse açıkça son kez soracağım başkası varsa söyle ben de bitireyim artık diyeceğim
Seni istemediğini söyleyen biriyle inatla görüşmeye çalışıp yalvarıyorsun, artık sana saygı bile duymuyor emin ol geçmiş olsun

Ona mesaj attım yarın görüşelim seni özledim dedim bir saattir görmemiş hsyir derse açıkça son kez soracağım başkası varsa söyle ben de bitireyim artık diyeceğim
Ne gerek var kendini bu kadar küçük düşürme. Adam istemiyor işte belli. İsteseydi maddiyatı bir şekilde hallederim der yanında olurdu.

Seni istemediğini söyleyen biriyle inatla görüşmeye çalışıp yalvarıyorsun, artık sana saygı bile duymuyor emin ol geçmiş olsun
Çünkü daha ayrılmadan bir gün önce bile bana bebegiymis gibi davranıyordu aklım almıyor tüm bunları yazmak kolay ama yaşayınca çok zor. Benim için büyük bir şok sevmiyorum dese başkası var dese kabul edeceğim maddi sebep vs diyince ve sevdiğini de söyleyince hala bir umut bekliyorum

Ne gerek var kendini bu kadar küçük düşürme. Adam istemiyor işte belli. İsteseydi maddiyatı bir şekilde hallederim der yanında olurdu.
Bana açıkça söylesin bitireyim başkası varsa ya da sevmiyorsa ikisini de söylemiyor o yüzden umut ediyorum. Ona aldığım hediyeleri de hala masasında tutuyor kaldirmamis bile

Back