- 26 Şubat 2014
- 104
- 17
- 98
- Konu Sahibi KucukKelebek
-
3 ay sonra evleneceğiz, planladığım liste:
1. ton balıklı makarna ve turşu
2. peynirli makarna
3. uskumrulu makarna
4. yoğurtlu makarna
5. kıymalı börek üzerine yoğurt
6. fırında makarna
7. dışarıdan
ay çok alemsin güldürdün benidışardan ne söyliceni merak ettim açıkcası ama bi makarna türü bulursun heralde
örnek verir misin fsarklı türlerden :)hiç bir zaman liste yapmadım. hiçte düşünmem ne yemek yapsam diye. yemek yemeyi çok sevdiğimden hep aklıma farklı farklı yemekler gelir ve yaparım
farklı türler derken bir gün fasulye yapıp bir gün mantı gibi :) sanırım kendi uydurduğum tarifler gibi anlaşılmış :) bi yediğim yemeği 10 gün yemek istemem :) kimi vardır bi hafta da 2 kez aynı yemeği pişirir ya hiç bana göre değil :)örnek verir misin fsarklı türlerden :)
ben hergun düşünüyorum ne yapsam diye valla. Soyle bir,sıkıntım var kafamda ne yapacağımı bilmeden alışverişe,gitt\ğimde bazen alakasız malzemler alıyorum sanırım. Deli oluyorum sonra en iyisi bir liste hazırlamak benim şuan yakında bebeğimizde gelecek evimizin düzeni oturmalı artık yemek konusunda.hiç bir zaman liste yapmadım. hiçte düşünmem ne yemek yapsam diye. yemek yemeyi çok sevdiğimden hep aklıma farklı farklı yemekler gelir ve yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?