Aylık mutfak masrafı problemi

Eşyaya ç
Bazen şandada çok güzel ürünler denk geliyor işte.
Benim oturma odamdaki tülde pazardan dikili aldım taktım çok havalı duruyor yani çok iş gördü kaç kere yıkandı bişicik olmadı
ok para veren verdirem dar gelirli insanlara hayret ediyorum ben. Eşimin ve benim bekarlıktan kalma eski eşyaları 10 senelik evliyiz halaa kullanıyoruz.onlara para vereceğime tokiden 2artı bir ev aldım kiraya verdim öğrencilere miss gibi ek gelir. 20 bine koltuk 10 bine perde 30 bine yatak odası almadım

Uğraştırır diyorsun deneyim bakayım bi

Bide stor için matkaba gerek yok artık perdecilerde stor için bir aparat var U şeklinde

Kenarlarında çıkıntı var kornişe takıyorsun...storlarin oklava şeklinde içine oturtuyorsun çok kolay

Aaaa buna bakayım hemen o zaman. Çok iyi olur öyle.

Bazı eşyalara ciddi paralar ödeyenlerede bende kızıyorum hiç gerek yok o kadar para vermeye.

Aynen kornise tak bide ara ipi tak perde yıkamak ayrı dert oldu 3 senedir
Düz diktiricem
O tüller cidden sıkıntılı oluyordu neyseki güneş bile dayanamadı gel seni yakayım da kurtul dedi eridi cidden tüller bende kurtuldum:))
En güzeli düz tüller..

Sorma. İçime pembik gelin kaçmış evlenirken heralde. Yıkadım taktık falan sonra eşimle birbirimize baktık bunlar ne beee diye kesiverdik ipleri
Bir dönem o perdeler çok modaydı da ondan,heveslenip yaptık hepimizde benimki çöpte senin kide iplerden kurtuldu

Makarnayı da bol malzemeli yapıyorsak biftek fiyatına geliyor nerdeyse

Geçen bır tweet vardı, dışarda kremalı tavuklu makarnaya 30 lira vereceğime evde yaparım dedim, 50 liraya mal oldu diye
hic farketmez her şeyli makarna severim, sadece domates, salça, soğan, biber, maydanoz yeter.

Bir dönem o perdeler çok modaydı da ondan,heveslenip yaptık hepimizde benimki çöpte senin kide iplerden kurtuldu
Öyle bi bakınırken dikey zebra diye bişey gördüm hoşuma gitti. Fon, güneşlik, tül bir arada. Tam benim gibi tembellere göre. Tek perde üç perde gibi. Araştırayım biraz, kullanımı gerçekten kolaysa taşınınca onlardan alayım.

O tüller cidden sıkıntılı oluyordu neyseki güneş bile dayanamadı gel seni yakayım da kurtul dedi eridi cidden tüller bende kurtuldum:))
En güzeli düz tüller..
Feleğin çemberinden geçmiş insanlar belli oluyor süs püs gösteriş bir yerden sonra anlamını yitiriyor değil mi?
Eşyaya bakış açım, konforlu olsun, benden özel hizmet, hürmet beklemesin. Hayatımı zorlaştırmak yerine kolaylaştırsın.
Evimde bir tane bile fon yok, hepsi dümdüz beyaz tül. Bir de tülün nazını çekemem doğrusu.

Benimki böyle ortasi

Eklentiler

• 16158946840331451741390.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…