- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi merllins06
-
- #1.181
ok para veren verdirem dar gelirli insanlara hayret ediyorum ben. Eşimin ve benim bekarlıktan kalma eski eşyaları 10 senelik evliyiz halaa kullanıyoruz.onlara para vereceğime tokiden 2artı bir ev aldım kiraya verdim öğrencilere miss gibi ek gelir. 20 bine koltuk 10 bine perde 30 bine yatak odası almadımBazen şandada çok güzel ürünler denk geliyor işte.
Benim oturma odamdaki tülde pazardan dikili aldım taktım çok havalı duruyor yani çok iş gördü kaç kere yıkandı bişicik olmadı
Uğraştırır diyorsun deneyim bakayım biTrendyolbiz hep ordan aldık, görümceler annemler biz. Ama çok zaman harcamak gerekiyor. Markası modeli pilesi ölçüsü. Annemler yanlış ölçü almış mesela, olmadı hiç. Ama adamın değil bizimkilerin suçu.
Aaaa buna bakayım hemen o zaman. Çok iyi olur öyle.Uğraştırır diyorsun deneyim bakayım bi
Bide stor için matkaba gerek yok artık perdecilerde stor için bir aparat var U şeklinde
Kenarlarında çıkıntı var kornişe takıyorsun...storlarin oklava şeklinde içine oturtuyorsun çok kolay
Aynen kornise tak bide ara ipi tak perde yıkamak ayrı dert oldu 3 senedirTrendyol'da varmış oraya baksana önce.
En güzeli dümdüz tüller,bir ara katlamalıydı cinnet geçiriyordum takarken:))
Benimkiler de böyle kenara toplanıyordu. İlk yıkamadan sonra iplerini kestim saldım aşağı düz tül oldularAynen kornise tak bide ara ipi tak perde yıkamak ayrı dert oldu 3 senedir
Düz diktiricem
Ben güvenemiyordum ama sizleri duyunca bakıcam interneteeperde sitesinden aldim ben kardesimin bir oda perdesini.Aynen olctugum gibi geldi sorunsuz.Kapıda odeme de vardı..
Bazı eşyalara ciddi paralar ödeyenlerede bende kızıyorum hiç gerek yok o kadar para vermeye.Eşyaya ç
ok para veren verdirem dar gelirli insanlara hayret ediyorum ben. Eşimin ve benim bekarlıktan kalma eski eşyaları 10 senelik evliyiz halaa kullanıyoruz.onlara para vereceğime tokiden 2artı bir ev aldım kiraya verdim öğrencilere miss gibi ek gelir. 20 bine koltuk 10 bine perde 30 bine yatak odası almadım
Bende yaptım bi ara ama orta kısım üst üste biniyor oda çirkin duruyorBenimkiler de böyle kenara toplanıyordu. İlk yıkamadan sonra iplerini kestim saldım aşağı düz tül oldular
O tüller cidden sıkıntılı oluyordu neyseki güneş bile dayanamadı gel seni yakayım da kurtul dedi eridi cidden tüller bende kurtuldum:))Aynen kornise tak bide ara ipi tak perde yıkamak ayrı dert oldu 3 senedir
Düz diktiricem
Süper olmuş tüller özgürlüğne kavuşmuştur o andaBenimkiler de böyle kenara toplanıyordu. İlk yıkamadan sonra iplerini kestim saldım aşağı düz tül oldular
Sizin parayla 8-9 çarpım burada .Ben Türkiye'de yaşamıyorum. Akrabalarımdan bildiğim kadarı ile herşey çok pahalı. ALLAH hepinizin yardımcısı olsun.
Benimkiler olmadı öyle. Ama dümdüz benimkiler boncuk vs yok sadece kenara toplanıyordu.Bende yaptım bi ara ama orta kısım üst üste biniyor oda çirkin duruyor
Sorma. İçime pembik gelin kaçmış evlenirken heralde. Yıkadım taktık falan sonra eşimle birbirimize baktık bunlar ne beee diye kesiverdik ipleriSüper olmuş tüller özgürlüğne kavuşmuştur o anda
Dedigim gibi kapida odeme de var .Ben sorun yasamadim.Ben güvenemiyordum ama sizleri duyunca bakıcam internete
Bir dönem o perdeler çok modaydı da ondan,heveslenip yaptık hepimizde benimki çöpte senin kide iplerden kurtulduSorma. İçime pembik gelin kaçmış evlenirken heralde. Yıkadım taktık falan sonra eşimle birbirimize baktık bunlar ne beee diye kesiverdik ipleri
Makarnayı da bol malzemeli yapıyorsak biftek fiyatına geliyor nerdeyse
Öyle bi bakınırken dikey zebra diye bişey gördüm hoşuma gitti. Fon, güneşlik, tül bir arada. Tam benim gibi tembellere göre. Tek perde üç perde gibi. Araştırayım biraz, kullanımı gerçekten kolaysa taşınınca onlardan alayım.Bir dönem o perdeler çok modaydı da ondan,heveslenip yaptık hepimizde benimki çöpte senin kide iplerden kurtuldu
Feleğin çemberinden geçmiş insanlar belli oluyorO tüller cidden sıkıntılı oluyordu neyseki güneş bile dayanamadı gel seni yakayım da kurtul dedi eridi cidden tüller bende kurtuldum:))
En güzeli düz tüller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?