• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık mutfak masrafı problemi

Belkide karsi tarafi saf görüp aldiriyorlar bilemiyorum..Asgari ucretle calisan insanin evinde neden ipek hali olsun? Akil var mantik var.Bu kadinlarla evlenen de suc..
Sorma pandemi öncesi ayda bir kadın alıyordum temizliğe. Yatak oda takımımın çizik olduğunu söyler dururdu ha ha ha. Kırık değil bir şey değil niye 25 bin en az vereyim bir başladım mı halısını perdesini avizesini de değiştirmek gerekir.25 bine altın alsam 2 sene sonra 50 bin eder çocuğuma gelecek olur.

Aman dikkat tülsüz olur ama el kol bacak giderse o çok kötü
Ben cam silemiyorum bir hastalığımdan dolayı sadece iç tarafını sildim pandemi de kadın da alamam kronik hastayız. Varsın pis olsun diyoruz camları yalamıyoruz ya. Evin içi hijyen olsun yeter. Sağlık en önemli şey bele bir zarar gelse sizin tedavisi aylar yıllar sürüyor

Ben cam silemiyorum bir hastalığımdan dolayı sadece iç tarafını sildim pandemi de kadın da alamam kronik hastayız. Varsın pis olsun diyoruz camları yalamıyoruz ya. Evin içi hijyen olsun yeter. Sağlık en önemli şey bele bir zarar gelse sizin tedavisi aylar yıllar sürüyor
Doğru

Ev temiz sağlıkta varsa bide huzur daha ne olsun ne yapalım camida kir götüruversin

Kızlar dün hava güzeldi bayadır salon balkonu yikanmiyordu...
Kapıyı açtım su falan getirecem malum nasil olduysa ceryan yaptı kapı çok sert kapandı

tül kapıya sıkışmış açtım baktım ki tül yırtılmış canım sıkıldı yeniydi 3 senelik söylendim kendi kendime

Balkonu yıkadım içeriye girerken fırçanın sapı yirtiknyere takıldı perde iyiden gitti öyle biule değil parçalandı resmen
Yere yığıldı bende kestim attım

Şimdi durduk yere tül masrafı çıktı

Market masrafı o masraf bu masraf derken böyle ansızın çıkan masraflarda oluyor maalsef
Nerede oturuyorsun canım? Bulunduğun yerde sosyete pazarı tarzı yerler var mı? Orda perdecide oluyor uyguna almıştım ben ordan. Tabi kaç sene önce

Sorma pandemi öncesi ayda bir kadın alıyordum temizliğe. Yatak oda takımımın çizik olduğunu söyler dururdu ha ha ha. Kırık değil bir şey değil niye 25 bin en az vereyim bir başladım mı halısını perdesini avizesini de değiştirmek gerekir.25 bine altın alsam 2 sene sonra 50 bin eder çocuğuma gelecek olur.
Aşk olsun alsana şöyle varakli bir yatak odasi takimi 🤣 altin rengi cok moda artik..Saka bi yana tabiki eskiyince alinir ama sadece çizik diye takim degistirmek icin coook zengin olmak gerek sanirim..

Nerede oturuyorsun canım? Bulunduğun yerde sosyete pazarı tarzı yerler var mı? Orda perdecide oluyor uyguna almıştım ben ordan. Tabi kaç sene önce
Sosyete pazarı var haftada iki sefer kuruluyor fakat parça telleri var toptan kalan 3 4 metrelik tuller

Yok aylık kazancı taş çatlasa 5000 olan 3 de çocuğu olan bir tanıdığım her 3 4 senede bir yeniliyor eşyalarını uzun taksitlere bölüp evkur vs yerlerden. Ama çocuklar eve mahkumlar çünkü avm ye sinemaya tiyatroya yemeğe 3 ayda bir bile gidemiyorlar fakat ev saray gibi😅😅
Aşk olsun alsana şöyle varakli bir yatak odasi takimi 🤣 altin rengi cok moda artik..Saka bi yana tabiki eskiyince alinir ama sadece çizik diye takim degistirmek icin coook zengin olmak gerek sanirim..

Öğretmen maaşıyla ev, yazlık, iki lüks araç aldığını iddia eden bir abla vardı burda bir zamanlar 😂
Benimde bir arkadaşım var.
5000 lira maaşla ikinci evin kredisini ödüyorum eksiğim yok diye anlatırdı.
Meğerse ailesi evleri alırken 100.000 liraya yakın para vermiş iki evede
Her sene hasat zamanı gelen ayrı parayı ve ürünleri saymıyorum. Çoğu şey memleketten kamyonla gelir.
Tabii ailesi alır istediğini yapar kimseye laf düşmez ama sanki hiç bir yerden başka geliri yokmuşta tek gelen 5000 lira maaşla bunu yapıyor gibi konuşuyorlar.
tam tersı aslında :)
ekmek makarna abur cubur hazır paketlı urunler bunlar ucuz
1 cuval patates al pısır pısır ye ucuz ve doyurucu ama saglıklı mı
veya al 2 kg bulgur al pılav yap sureklı :) koftelık bulgur kısır yap yap ye sonra civciv gıbı şişsin herkes :KK70:

3 senedır saglıklı beslenıyoruz ocagımıza ıncır agacı dıktık resmen

saglıklı beslenmek cok pahalı maalesef saglıksız olan hersey ucuz
Avmlerde bile koca bir hamburger menü 30 liralarda iken salata 25 lira falan oluyor birinde tam anlamıyla doyarken diğerinde içeceği yok bir şeyi yok dümdüz salata
Akşam eve gittiğinde tekrar bir acıkma

Benimde bir arkadaşım var.
5000 lira maaşla ikinci evin kredisini ödüyorum eksiğim yok diye anlatırdı.
Meğerse ailesi evleri alırken 100.000 liraya yakın para vermiş iki evede
Her sene hasat zamanı gelen ayrı parayı ve ürünleri saymıyorum. Çoğu şey memleketten kamyonla gelir.
Tabii ailesi alır istediğini yapar kimseye laf düşmez ama sanki hiç bir yerden başka geliri yokmuşta tek gelen 5000 lira maaşla bunu yapıyor gibi konuşuyorlar.

Avmlerde bile koca bir hamburger menü 30 liralarda iken salata 25 lira falan oluyor birinde tam anlamıyla doyarken diğerinde içeceği yok bir şeyi yok dümdüz salata
Akşam eve gittiğinde tekrar bir acıkma
Geçen gün havaalanında uçak beklerken şöle bir baktım fiatlara su 10 spriet 25 teneke kutu bira 45 liraydı.
Bir salata bile 45 liradan başlıyor.
Simit 10 lira yaa bir simit yani.

Back