• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık mutfak masrafı problemi

Belli.marka şu bilinen marka varya o ama nette bulsam bile dikimi vb..

Netten bulsam acaba diğer pencereyle bu pencere arasında yeni eski farkı olurmu göze çarpar mi bilemedim
Dikimi çok fazla tutmaz zaten metre hesabı olarak ücret alıyorlar.
3 senelik perdede çok fark etmez sanki.
Zaten 2 cam değilmi ..

Yok çıkmıyor. Sadece boyu kısa istiyorsan o yok. Ben arka odalarda petek üstünde kalmasını istediğim için kestirdim. Pile sıklığı eni boyu falan ölçü seçiyorsun dikip gönderiyorlar.
Biz salon tüllerini değiştirmiştik ekim ayında,sonradan eşimde dedi nette var keşke alsaydık diyede.
Açıkcası çok emin olamamıştım o anda.

Asıl büyük harcama kalemi yiyecek değil çocukların eğitim masrafı maalesef . 60 bin istiyor düzgün kolejler kitabı servisi ek masrafı 70 bine dayanıyor. Ortaokul lise göndersem 8 yıl korkunç bir para. E sonuç ne gene lise mezuniyeti. Kara kara bunu düşünüyorum aylardır. Devlette okutmaya devam edip o paraları özel tıp fakültesine versek daha mantıklı sanki. Malum bilgisayar mühendisleri bile işsiz günümüzde.

Stor ben de alcam da monte edebilir miyiz ondan emin olamadım. Jaluzi var çalışma odasında ondan kurtulmam lazım. Bana kalsa düz tül güneşlik alacam da eşim illa stor diyor.
Eşim monteledi gayet güzel oldu. Avizeye mağaza 2000 dedi. Hepsi buradadan 280 e aldık 5 kollu şahane. Yani araştırmak gerekiyor siteleri . Korkunç fiyat farkları var

Biz salon tüllerini değiştirmiştik ekim ayında,sonradan eşimde dedi nette var keşke alsaydık diyede.
Açıkcası çok emin olamamıştım o anda.
Biz görümcemin salonuna aldık, tül, güneşlik ve fon. Benim bi ton para verip yaptırdıklarımdan daha güzel oldu valla 😂 Ben de giyinme odasına aldım tül ve güneşlik kestirdim attan biraz ama çok ucuza aldığım için biraz dandik çıktılar😂 40 liraya perde mi olur? Ama iş görüyor mu görüyor.

Stor montesine girmeyin uğraştırıyor biraz matkapla delme işi yoruyor yani.
Montesi sorun değil de kartonpiyerler var onun arasından delmek lazım, orda korniş de var. Salondakileri kornişin üstüne monte etmişler ama biz yapsak olur mu bilemedim. Bence de anlamsız stor, zaten sevmiyorum çıkarıp yıkayamıyorum diye. Ama adam taktı stora.

Biz görümcemin salonuna aldık, tül, güneşlik ve fon. Benim bi ton para verip yaptırdıklarımdan daha güzel oldu valla 😂 Ben de giyinme odasına aldım tül ve güneşlik kestirdim attan biraz ama çok ucuza aldığım için biraz dandik çıktılar😂 40 liraya perde mi olur? Ama iş görüyor mu görüyor.
Bazen şandada çok güzel ürünler denk geliyor işte.
Benim oturma odamdaki tülde pazardan dikili aldım taktım çok havalı duruyor yani çok iş gördü kaç kere yıkandı bişicik olmadı :KK53:

Ölçü verip hazır dikim geliyor öyle mi bilmiyordum

Araştırayım o zaman ama tam güvenli bir site biliyorsan yazarmisin teşekkür ederim
Trendyol 😂 biz hep ordan aldık, görümceler annemler biz. Ama çok zaman harcamak gerekiyor. Markası modeli pilesi ölçüsü. Annemler yanlış ölçü almış mesela, olmadı hiç. Ama adamın değil bizimkilerin suçu.

Montesi sorun değil de kartonpiyerler var onun arasından delmek lazım, orda korniş de var. Salondakileri kornişin üstüne monte etmişler ama biz yapsak olur mu bilemedim. Bence de anlamsız stor, zaten sevmiyorum çıkarıp yıkayamıyorum diye. Ama adam taktı stora.
Kartonpiyer varsa dikkat etmek lazım,en güzeli usta çağırıp yaptırmak kafan rahat olur hiç değilse.

Dikimi çok fazla tutmaz zaten metre hesabı olarak ücret alıyorlar.
3 senelik perdede çok fark etmez sanki.
Zaten 2 cam değilmi ..
Evet iki pencere denk gelse uygun fiyata netten baksam

Ne güzel olur nide düz diktiricem bulursam şuan ki model istemiyorum

Ölçü verip hazır dikim geliyor öyle mi bilmiyordum

Araştırayım o zaman ama tam güvenli bir site biliyorsan yazarmisin teşekkür ederim
eperde sitesinden aldim ben kardesimin bir oda perdesini.Aynen olctugum gibi geldi sorunsuz.Kapıda odeme de vardı..

Evet iki pencere denk gelse uygun fiyata netten baksam

Ne güzel olur nide düz diktiricem bulursam şuan ki model istemiyorum
Trendyol'da varmış oraya baksana önce.
En güzeli dümdüz tüller,bir ara katlamalıydı cinnet geçiriyordum takarken:))

Back