- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi merllins06
-
- #1.161
Dikimi çok fazla tutmaz zaten metre hesabı olarak ücret alıyorlar.Belli.marka şu bilinen marka varya o ama nette bulsam bile dikimi vb..
Netten bulsam acaba diğer pencereyle bu pencere arasında yeni eski farkı olurmu göze çarpar mi bilemedim
Buda olabilir sorun çıkmıyor demi bunlarda.Dikip hazır gönderiyorlar. Ben çok aldım internet üzerinden perde.
Ben de kıza aldım 170 tl ye stor perde netten.Dikip hazır gönderiyorlar. Ben çok aldım internet üzerinden perde.
Yok çıkmıyor. Sadece boyu kısa istiyorsan o yok. Ben arka odalarda petek üstünde kalmasını istediğim için kestirdim. Pile sıklığı eni boyu falan ölçü seçiyorsun dikip gönderiyorlar.Buda olabilir sorun çıkmıyor demi bunlarda.
Stor ben de alcam da monte edebilir miyiz ondan emin olamadım. Jaluzi var çalışma odasında ondan kurtulmam lazım. Bana kalsa düz tül güneşlik alacam da eşim illa stor diyor.Ben de kıza aldım 170 tl ye stor perde netten.
Biz salon tüllerini değiştirmiştik ekim ayında,sonradan eşimde dedi nette var keşke alsaydık diyede.Yok çıkmıyor. Sadece boyu kısa istiyorsan o yok. Ben arka odalarda petek üstünde kalmasını istediğim için kestirdim. Pile sıklığı eni boyu falan ölçü seçiyorsun dikip gönderiyorlar.
Stor montesine girmeyin uğraştırıyor biraz matkapla delme işi yoruyor yani.Stor ben de alcam da monte edebilir miyiz ondan emin olamadım. Jaluzi var çalışma odasında ondan kurtulmam lazım. Bana kalsa düz tül güneşlik alacam da eşim illa stor diyor.
Eşim monteledi gayet güzel oldu. Avizeye mağaza 2000 dedi. Hepsi buradadan 280 e aldık 5 kollu şahane. Yani araştırmak gerekiyor siteleri . Korkunç fiyat farkları varStor ben de alcam da monte edebilir miyiz ondan emin olamadım. Jaluzi var çalışma odasında ondan kurtulmam lazım. Bana kalsa düz tül güneşlik alacam da eşim illa stor diyor.
Biz görümcemin salonuna aldık, tül, güneşlik ve fon. Benim bi ton para verip yaptırdıklarımdan daha güzel oldu vallaBiz salon tüllerini değiştirmiştik ekim ayında,sonradan eşimde dedi nette var keşke alsaydık diyede.
Açıkcası çok emin olamamıştım o anda.
Montesi sorun değil de kartonpiyerler var onun arasından delmek lazım, orda korniş de var. Salondakileri kornişin üstüne monte etmişler ama biz yapsak olur mu bilemedim. Bence de anlamsız stor, zaten sevmiyorum çıkarıp yıkayamıyorum diye. Ama adam taktı stora.Stor montesine girmeyin uğraştırıyor biraz matkapla delme işi yoruyor yani.
Ölçü verip hazır dikim geliyor öyle mi bilmiyordumDikip hazır gönderiyorlar. Ben çok aldım internet üzerinden perde.
Bazen şandada çok güzel ürünler denk geliyor işte.Biz görümcemin salonuna aldık, tül, güneşlik ve fon. Benim bi ton para verip yaptırdıklarımdan daha güzel oldu vallaBen de giyinme odasına aldım tül ve güneşlik kestirdim attan biraz ama çok ucuza aldığım için biraz dandik çıktılar 40 liraya perde mi olur? Ama iş görüyor mu görüyor.
Hepsiburadayla mahkemelik olduk bizEşim monteledi gayet güzel oldu. Avizeye mağaza 2000 dedi. Hepsi buradadan 280 e aldık 5 kollu şahane. Yani araştırmak gerekiyor siteleri . Korkunç fiyat farkları var
TrendyolÖlçü verip hazır dikim geliyor öyle mi bilmiyordum
Araştırayım o zaman ama tam güvenli bir site biliyorsan yazarmisin teşekkür ederim
İnanırım.ben de trendyolla takışmıştım ağır şekilde de avukat dayım çözdüHepsiburadayla mahkemelik olduk biz
Kartonpiyer varsa dikkat etmek lazım,en güzeli usta çağırıp yaptırmak kafan rahat olur hiç değilse.Montesi sorun değil de kartonpiyerler var onun arasından delmek lazım, orda korniş de var. Salondakileri kornişin üstüne monte etmişler ama biz yapsak olur mu bilemedim. Bence de anlamsız stor, zaten sevmiyorum çıkarıp yıkayamıyorum diye. Ama adam taktı stora.
Evet iki pencere denk gelse uygun fiyata netten baksamDikimi çok fazla tutmaz zaten metre hesabı olarak ücret alıyorlar.
3 senelik perdede çok fark etmez sanki.
Zaten 2 cam değilmi ..
eperde sitesinden aldim ben kardesimin bir oda perdesini.Aynen olctugum gibi geldi sorunsuz.Kapıda odeme de vardı..Ölçü verip hazır dikim geliyor öyle mi bilmiyordum
Araştırayım o zaman ama tam güvenli bir site biliyorsan yazarmisin teşekkür ederim
Trendyol'da varmış oraya baksana önce.Evet iki pencere denk gelse uygun fiyata netten baksam
Ne güzel olur nide düz diktiricem bulursam şuan ki model istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?