- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi merllins06
-
- #1.141
Tül yaptırdınız yerde bulma şansınız varsa yaptırabilirsiniz. aynısından.Kızlar dün hava güzeldi bayadır salon balkonu yikanmiyordu...
Kapıyı açtım su falan getirecem malum nasil olduysa ceryan yaptı kapı çok sert kapandı
tül kapıya sıkışmış açtım baktım ki tül yırtılmış canım sıkıldı yeniydi 3 senelik söylendim kendi kendime
Balkonu yıkadım içeriye girerken fırçanın sapı yirtiknyere takıldı perde iyiden gitti öyle biule değil parçalandı resmen
Yere yığıldı bende kestim attım
Şimdi durduk yere tül masrafı çıktı
Market masrafı o masraf bu masraf derken böyle ansızın çıkan masraflarda oluyor maalsef
Kapya biberi minik küp küp doğrayıp küçük poşetlere bölüp buzluğa at. Çorbalarda ve bulgur pilavında harika oluyor. Evde bir kabak mı arttı doğra küp küp at dolaba . 1 tane pırasayı jülyen doğra at. Karnabahar öyle. İçine minik patates doğranıp havuç rendesi de eklenince krallara layık besleyici sebze çorbası olurTaze olduktan sonra fiata'da bakmamak lazım aslında,helede pazarlarda daha taze oluyor herşey.
Papya biber almıştım,minik doğradım bazılarını,kalanınıda jülyen doğrayıp dolaba attım yemek yaparken iyi oluyor.
Biber kurusa burada oda olmuyor nemlenşiyor hemen,onuda hazır alıyorum:))
Bakıcam artık ama zor 3 sene onceydiTül yaptırdınız yerde bulma şansınız varsa yaptırabilirsiniz. aynısından.
Biberi öyle yapıyorum zaten,bulgurda yada bakliyat yemeğinde güzel oluyor.Kapya biberi minik küp küp doğrayıp küçük poşetlere bölüp buzluğa at. Çorbalarda ve bulgur pilavında harika oluyor. Evde bir kabak mı arttı doğra küp küp at dolaba . 1 tane pırasayı jülyen doğra at. Karnabahar öyle. İçine minik patates doğranıp havuç rendesi de eklenince krallara layık besleyici sebze çorbası olur
Benimde öyle yırtılmıştı sordum hatta bulamadım baştan yapıldı tüller güneş yıprattı bide.Bakıcam artık ama zor 3 sene onceydi
Aynen durduk yere değişmeye kalksa salonda iki pencere var toptan yenilenecek kaç tl tutar hiç fikrim yok en azından 3 bin tlMaalesef öyle 3 ay önce süpürgem bozuldu 400 tl ye yaptırdım filtre değişti ama geçen ay gene bozuldu lanet ettim 4300 e dyson aldım 12 takside media marktan . Ben istermiyim bu masrafı pandemi de ama mecbur. Sizin ki de mecbur yenilenecek
Bizimde öyle olucak iki pencere var nasıl canım sıkıldıBenimde öyle yırtılmıştı sordum hatta bulamadım baştan yapıldı tüller güneş yıprattı bide.
Oluyor bazen maalesef,2 camsa çok tutmaz aslında,seçeceğin tüle de bağlı aslında.Bizimde öyle olucak iki pencere var nasıl canım sıkıldı
Ben perde hiç almadım sadece storlarım var. Evime dipdibe hiç ev yok çünkü. Eşyaya asla çok para vermem. Yatırım evlada yapılmalı eşyaya değil derimAynen durduk yere değişmeye kalksa salonda iki pencere var toptan yenilenecek kaç tl tutar hiç fikrim yok en azından 3 bin tl
Hiç bilmiyorum fiyatlar nerelerdeOluyor bazen maalesef,2 camsa çok tutmaz aslında,seçeceğin tüle de bağlı aslında.
Bende direk stor kullanamam herhalde,güneşlik olarak var tüllerle beraber.Ben perde hiç almadım sadece storlarım var. Evime dipdibe hiç ev yok çünkü. Eşyaya asla çok para vermem. Yatırım evlada yapılmalı eşyaya değil derim
Tülün markası belliyse netten de bulma şansı olabilir.Hiç bilmiyorum fiyatlar nerelerde
Seviyordum bu tülü
Gereksiz masrafa can sıkılır çok haklısın. Ben oturma odama koltuk alacaktım teli çıktı artık ama mecbur süpürge alıp onu öteledim. Birini alsak diğerini alamıyoruz asgari ücretli falan olmamamıza rağmen. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsunBizimde öyle olucak iki pencere var nasıl canım sıkıldı
Aynen fazla eşya fazla dertBen perde hiç almadım sadece storlarım var. Evime dipdibe hiç ev yok çünkü. Eşyaya asla çok para vermem. Yatırım evlada yapılmalı eşyaya değil derim
Kesinlikle öyle, benim kiloma dikkat etme derdim olmasa haftanın 5 günü makarna yiyebilirim, bıkmadan usanmadanYa ben pazar diyete başladım (Evet pazartesi değil pazar adjfjdjd)
Yemin ediyorum size aldığım şeyler normalden pahalı tuttu
Makarnayı da bol malzemeli yapıyorsak biftek fiyatına geliyor nerdeyseKesinlikle öyle, benim kiloma dikkat etme derdim olmasa haftanın 5 günü makarna yiyebilirim, bıkmadan usanmadan
Belli.marka şu bilinen marka varya o ama nette bulsam bile dikimi vb..Tülün markası belliyse netten de bulma şansı olabilir.
Dikip hazır gönderiyorlar. Ben çok aldım internet üzerinden perde.Belli.marka şu bilinen marka varya o ama nette bulsam bile dikimi vb..
Netten bulsam acaba diğer pencereyle bu pencere arasında yeni eski farkı olurmu göze çarpar mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?