Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Heh bacım aferin sana inşallah en kısa zamanda da giderler.

Kocan olay bacım.
Meseleyi çözmüşsünüz ben yazana kadar ama eşinin tavrını çok sevdim benim eşim de böyle yaptı evliliğimizin başında deprem zamanıydı ben kalsınlar demiştim uzamıştı mutsuz olunca eşim hemen tavrını koymuştu. Çok mutlu olun belli değer veriyorsunuz birbirinize

Benimki de değmez
Johnny Depp'in gençliği ile evli olsaydım bi düşünür yine değmeyeceğine karar verirdim
Yavv rahat rahat opusup koklasamadigin adam johnny deep olsa ne olacak kim olursa olsun degmez anasini babasini cekmeye konu sahibi esinizle son bir kez konusun baktiniz olacak gibi degil ona gore yolunuzu cizin benim esimde annesi icin bir sure bizde yasamasini soyledi dedim kusura bakma askindan olsem olmaz illaha bir anneyle yasayacaksam ahada anam orada gider onunla yasarim ana senin anan benim degil sizin ki gibi sacma bir sebepti onlarin derdide esiniz nasil rahat ediyor ona sasiriyorum

Esinizin hatirina susmayacaksiniz iste boyle susarsaniz tepenize cikarlar evet konusun bir daha aileni asla kabul etmem bayramdada koye gitmem ben artik cidden bosanmayi dusunuyorum diyin bakalim ne olucak sesinizi cikarin artik
Dedim her şeyi zaten bayramda köye gitme sebebi babası köye gelecekseniz biz erken gideriz dediği içinmiş konuyu konuştuktan sonra da köye gitmeyecegimizi söyleme bırak erkenden gitsinler onlar gittikten sonra biz köye gelmiyoruz tatil yapacağız deriz dedi. Sustugum için suçlu olduğumu biliyorum bunu eşimde söyledi en başında her şeye susmasaydın bende bu kadar taviz vermezdim sen istiyorsun bu şekilde mutlusun diye ben görmezden geliyordum seni mutsuz edecek hareketleri olduğunda açık açık dile getir söyle tavrını koy aileme düşkünüm tamam ama benim birinci ailem sensin önceliğim sen olacaksın haksız olsan bile aileme karşı seni savunur baş başa kalınca haksız olduğunu söyler kızar lafını yaparım mutsuz ol diye evlenmedim nasıl mutlu olacaksan ben öyle davranırım dedi umarım sözlerinin de arkasında olur bu gazla da zaten artık kimseyi alttan almam.

Kendide edemiyormus zaten ben farkında değilmişim. Az önce birlikte olmak istedi ailesinin uyanık olduğunu o yüzden olmayacağını söyledim. Ki ikimizde libidosu yüksek insanlarız ailesi yokken yeri gelir sabah akşam birlikte olurduk bugün nerdeyse 10 gün oldu birlikte olmayalı. Ailesi uyanık olduğu için olmayacağını söyledikten sonra peşine de hemen lafı iliştirdim bak adam akıllı ozelimizi bile yaşamıyoruz artık diye bir suratı düştü morali bozuldu çok üstüne gittim galiba böyle böyle en kısa zamanda gönderecegim inşallah

Çok teşekkür ederim sizde çok mutlu olursunuz inşallah

Bazı kocalar ne kadar çok seviliyor, hayret ediyorum. Kocanızı sevdiğiniz kadar kendinizi de sevseniz keşke.

Bunun için boşanılır mı? Çatır çatır boşarım, hıncımı alamam döner bir daha boşarım.
Köye gidecekmiş de başka seçenek kabul etmiyormuş paşa. Şu cümleyi kuracak cesareti nasıl veriyorsunuz, neden veriyorsunuz?
Evleri soğuksa çözüm bulsunlar. Sarılarak ısıtmıyorsunuz herhalde bu insanları. Herkes nasıl ısınıyorsa onlar da öyle ısınacaklar.

Başka seçenek yoktan kastı babası köye gelirseniz biz buradan erken gideriz dediği içinmiş. Önceki yorumlarda da belirttim zaten. Bu şekilde devam ederse bende dönüp dönüp boşarım herhalde smcmcnmcmc

Yorumunuzu yeni gördüm. Ne yalan söyleyeyim bunlar gelene kadar çocuk düşünüyordum ama baktım çulu attılar gitmiyorlar kesinlikle vazgeçtim bu fikrimden ne zaman öteki kışa gireriz gelmeyeceklerinden emin olurum o zaman çocuk doğururum anca. Kpe gitmeyecegimizi söylemedik eşim bırak köye gideceğiz diye bilsinler erken gitsinler onlar gittikten sonra başka bir tatil planı yaptık gelmeyecegiz deriz konuyu kapatırız dedi. Bayramdan sonra tekrar gelmek isterlerse ne olacak diye sorduğumda bayram sonra tarla işleri vs başlıyormuş tarlalari bırakıp gelemezler gelmek isterlerse havalar zaten ısınıyor boşuna gel git yapmayın orada kalın artık der sınırı koyarız dedi zamanla gorucez sonucunu.

Ben kesin boşanırdım! Yatılı misafir hiç sevmem. Hele de böyle yüzsüz ve kötü(kızlarının evinde gayet düzenli olup senin evinin içinden geçtikleri için) insanları asla kabul etmezdim. Kocan da iyi falan değil. Sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış derler. Evliliğin daha 1. Yılı ve yarısında hizmetçilik yapmışsın. Konuş bakalım aileni istemiyorum de o mükemmel! Koca neye dönüşüyor izle

Siz evlenmeden önce kışları nerde geçiriyorlardı? Köyde yaşayan insanların böyle bir düzenleri olabiliyor, yazın köyde kışın çocuklarının yanında kalıyorlar. Ama bunun size evlenmeden önce söylenmesi lazımdı.

Yo niye kızayım. Ben sadece olayları sübjektif değerlendiriyorum. Konu sahibinin anlatımından daha ataerkil bir yapı içerisinde olduğunu anladım. Herkese birebir aynı değer yargıları ile yaklaşsam toz pembe olurdu.

Mükemmel kocanın tanımı; ailesine sınır çizemeyen, aylarca karısını ailesine hizmet ettiren, oturup bir film dahi izleyemediğiniz, yatakta da 3-5 koklaşıp sonra dönüp uyuduğunuz koca mı oluyor yani?
Mükemmel kocanın önce ailesine sınır çizip biz eşimle ayrı bir aileyiz mesajı vermesi gerek.

Biz evlenmeden önce yazı köyde kışı burada geçiriyorlardı. Düğün telaşı vs derken doğalgaz için sıraya yazılmaları uzun sürdü. Birde tapu ıvır zıvır işleri oldu oturdukları ev eşimin dedesine ait olduğu için kp bütün kardeslerinden teker teker imza vs topladı haliyle bu süreçte baya geç yazıldı ondan dolayı da sıra gelmedi. Evlenmeden önce kendileri diyordu zaten sen şu eve gelde biz git gel uğraşmayalım evimizi duzenimizi bilelim artık diye bu yazda doğalgaz olmazsa zaten bende artık kayış kopar.

Konuştum istemediğimi kendisinin de bu durumdan rahatsız olduğunu seneye böyle bir şey olmayacağını kısaca her şeyi telafi edeceğini belirtti yani kocam bir şeye dönüşmedi

benim kadar ataerkil ailesi olan azdır şurda yüksek ihtimalle

benim kastım o değildi, benim kastım dilimiz. tanımlarımız. dünyayı nasıl görüp nasıl anlamlandırıyorsak o dille konuşuyoruz. konuştuğumuzu normalleştiriyoruz.

insanların namusuna laf ederken, küfrederken hiç babasına değil hep analara vuruyoruz, eksik yanlış edepsiz şeyleri hep kadın cinselliği üzerinden tanımlıyoruz, dilimiz neyse zihin dünyamız da öyle şekillenir. olağanlaşır.

o nedenle önce dilimizi, tanımlarımızı bu cinsiyetçi, (cinsiyetçilik de önemli değil de) kadını aşağılayıcı bakıştan kurtarmamız lazım diye düşünüyorum.

kadını aşağılamadan (evet baba evi, koca evi diyerek yaptığımız şey aşağılamak, yok görmek o evdeki kadını), evleri erkek egemenliğinde görmeden de derdimizi anlatabiliriz karşımızdakine, bence.

E güzel maşAllah diyelim. Şimdi ne zaman gideceklermiş? Seneye daha çok var da
Max önümüzdeki hafta gidecekler. Annesinin buradaki akrabalariyla arasında tapu imza işleri var hadi toparlanin yallah diyemiyoruz bundan dolayı. Bu süreçte bende zaten artık iğnelemeye başlayacağım ki kıt degillerse gitmeleri gerektiğini anlarlar he anlamazlarsa da bu tapu cart curt işleri bitince eşim açık açık konuşacak zaten kaldi ki konusmazsa ben kayış koparıp ağzıma geleni sayarım artık.

Yok ağzına geleni sayma. Bu işi eşin çözmeli. Sana da yazık günah. Kendi evinde askılı giyemezsin don atlet gezemezsin. Bugğn yemek yapmayalım diyemezsin. Kaldıki gençler 50li yaşlar yani. Sen onların idrarını temizlemek zorunda değilsin. İnş eşin sözünde durup seni de düşünür

Valla esin suan sadece seni yatıştırmis gibi geldi .suan ailesiyle hic konusmamis .ailesine tapuyu aldiklarinda gidersiniz artık dememis bence dereyi gormeden pacalari sivama .kv ve kp gelecek hafta gideceklerinden haberleri bile yok .bakalim esin konusunca kusura bakma kizim diyip mi gidecekler yoksa gelin bizi istemedi diyip mi gidecekler .ayrica hava soguksa kizlarinda da kalabilirlerdi .
Gelecek hafta giderlerse yaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…