- 25 Şubat 2025
- 73
- 242
- 8
- Konu Sahibi oluyenyuru12
Neyse en azından kendisi de rahatsizmis ve bazı açıklamalar yapmış. Bu güzel bir gelişme. Sadece takıldığım nokta, bi oğlum var o da evden gönderdi derler diyen kişi seneye nasıl gelme diyecek?
Sevindim sizin adiniza ama bu sene gidin diyemeyen seneye diyebilcek mi bakalim. Ne zaman gidecklermis tam onuda ogrenseydiniz keske
Seneye gelme konusunda köydeki evde doğalgaz alt yapısı var sadece kaloriferler takılacak eşim yaz sonuna kadar babam yaptırmazsa ben yaptıracağım soba derdi olmayinca gelmek için bahaneleri de olmayacak diye konuştu. Dışarıda kahve içerken açık açık konuştum yeni evliyiz evliliğimizin yarısını ailenle geçirdik ben artık istemiyorum he yok onlar benim ailem mecbur kalacaklar edecekler vs dersen yarın her şeyimi toplar giderim ailemi gözüm görmedi tek seferde sildim attim seni hiç gözüm görmez dedim. O da kafasındaki planın cümle başında yazdığım plan olduğunu seneye böyle bir şey olmayacağını söyledi. Rahatsız olduğun hareketlerde susma aileme dişini göster senin en büyük hatan kendini savunmuyorsun her şeye aman ağzımızın tadi kacmasin moduna girip içine atıyorsun o ev senin evin annem babam misafir evinde nasıl davranılmasını istiyorsan annem babam o şekilde davranmak zorunda ben senin bu kadar rahatsız olduğunu bilmiyordum sen sesini çıkarmayınca halinden memnunsun diye düşündüm keşke ilk geldikleri zaman içine atmak yerine benimle bu şekilde konussaydin ne onlar bu kadar kalabilirdi ne sen bu kadar içine atıp kendini yipratmis olurdun kışın başında onlar buradayken dogalgazi taktirirdim en fazla bir hafta kalır giderlerdi dedi. Bu laflardan sonra seneye de böyle manzarayla karşılaşırsam 10 çocuğum olsa eline boşanma kağıdını veririm haberin olsun dedim özür diledi uzun uzun konuştuk kapattik konuyu bakalım ne olacak zaman gösterecek artık.Yani madem bu kadar bunalmış şimdiye kadar ne diye müsade etmiş 5 ay. Kocana yine de çok güvenme sen. 5 aydır sesini çıkarmayan adam seneye de çıkarmayabilir.