• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Eşim gözümün kara olduğunu kafama koyduğumu yapacağımı biliyor. Az önce yanima gelip yüzümün asıklığını sorguladı bas başa kalınca konusucagiz diye tersledim lafı söylediğimden beri kuyruk gibi dolaniyor pesimde salonda otururken gözümün içine bakıp duruyor. Konuyu az çok anladı gibi zaten ondan tutusmaya başladı. Konuyu tamamen konuşunca tercihi ailesi olursa sabah eşyalarımı toplar çıkar giderim zaten. Yumuşak davrandigim için bu haldeyim zaten bundan sonra kaybedecek bir şeyim yok kimseye bu kadar alttan almal
cok sevindim senin adına o zaman. Umarim senin istediğin gibi guzelce sonuclanir. Tavrına da , cevabına da çok mutlu oldum bu arada. Şurada verilen cevaplardan sonra ilaç gibi. Eşinle konuşunca bizi de bilgilendir bari sonucu hakkında.

Anladim yavrum olabilir insanız her şey bizler için
Fakat yine diyorum eşin evet o yönlerden iyiymiş ama senesi dolmamış evlilikte böyle aylarca kalmak olmaz
Elbette boşanma o kelimeyi de alma ağzına konuşurken gerek yok
Ama bu duruma katlanmak istemediğini belirt güzel güzel ikna et kavga çıkmasın cicim ayları aylariniz yaşanmamış olmaz ki böyle
Boşanmayı en son söyleyeceğim zaten ilk başlarda köy için olan muhabbeti açıp lafı ailesine getireceğim he illa ailemde ailem derse onların tarafında olursa o zaman boşanalım ailenle mutlu mesut yaşa diyeceğim.

Bakın bu ailesine bağımlı erkekler genelde diğer her yönden mükemmel olur ki bu hallerine bir alıcı bulabilsinler, ailesi yokken sizi o kadar mutlu eder ki ama tek problem ailesi diye düşünüp kurtuluş var sanırsınız ama işin aslı hiç öyle olmaz
Açık açık konuşacaksınız kayınbabaya da kv ye de diş gösterme zamanı gelmiş. kızlarının yanında nasıl dikkat ediyorlar çekindikleri için.. siz de aynı rest çekeceksiniz ya da evden gideceksiniz onlar gidince geleceksiniz

Beş ay ne demek ya . Neden koca alınca ek olarak eş ailesi kapıyı kapamadan tuvalete giden bir kayinbaba. Nasıl beş ay susarsiniz bir de başka seçenek yok demiş . Yani siz bu adamlara bu kadar aşık oluyorsunuz onlar da sizi ezim ezim eziyorlar . Hiçbir aşk sevgi bana bunu yaptıramaz .

Nasil kapisi acik tuvaletini yapar ya esin buna nasil ses cikarmaz ne bicim insan bunlar? Ben gorsem aninda cigligi basardim nasil hic tepkisiz durabildiniz? Esinizle konusun artik gitsinler bundan sonrada bir haftadan fazla kabul etmeyin onda da duzgunce temizliklerini yapsinlar tuvalet kapisini kapatsinlar. Cok yuz vermissiniz. Ailesi yokken iyi diyorsunuz zaten senenin yarisi ailesiylesiniz. Hemde daha yeni evlisiniz insan yan odada kv kp varken sevisemez bile istedigi gibi.

Boşanmayı en son söyleyeceğim zaten ilk başlarda köy için olan muhabbeti açıp lafı ailesine getireceğim he illa ailemde ailem derse onların tarafında olursa o zaman boşanalım ailenle mutlu mesut yaşa diyeceğim.
Belki de gitmişken ailesini köye bırakma fikri var yani evimden gidin diyemez ama beraber gideriz onları bırakıp döneriz diye düşünmüş olabilir bunu da göz önüne al canım

Belki de gitmişken ailesini köye bırakma fikri var yani evimden gidin diyemez ama beraber gideriz onları bırakıp döneriz diye düşünmüş olabilir bunu da göz önüne al canım
O daha fena ramazanın bitmesine 1 ay var neredeyse. Mart sonuna kadar kalacaklar demek. Yani tam 6 ay beraber kalacaklar.
Yok artık daha neler.
6 ay kalan ailesine git diyemiyorsa bir cacık olmaz öyle pısırıktan

Heh hadi konuş bize de haber ver merak ederiz
Nasil kapisi acik tuvaletini yapar ya esin buna nasil ses cikarmaz ne bicim insan bunlar? Ben gorsem aninda cigligi basardim nasil hic tepkisiz durabildiniz? Esinizle konusun artik gitsinler bundan sonrada bir haftadan fazla kabul etmeyin onda da duzgunce temizliklerini yapsinlar tuvalet kapisini kapatsinlar. Cok yuz vermissiniz. Ailesi yokken iyi diyorsunuz zaten senenin yarisi ailesiylesiniz. Hemde daha yeni evlisiniz insan yan odada kv kp varken sevisemez bile istedigi gibi.
Konuştum kızları. Tuvalet olayını eşim bilmiyordu onu söyledim sert bir dille baba kapını kapat deseydin bir daha onu yapamazdi ya da gelip bana söyleseydin ben uyarirdim ben bile kapı açık tuvaletimi yapmıyorken onun yapmasını normal karşılayacağımı mı düşündün dedi. Köy muhabbetini kapattık her gün bir şehire gideriz tatili öyle değerlendiririz dedi. Köye gideceğiz başka seçenek yok demesinin sebebide bir kaç gün önce babası siz köye geleceksiniz biz erken gideriz siz sonra gelirsiniz demis onlar erken gitsin diye illa köy diye tutturmuş ailesinin bu kadar kalmasından kendisi de rahatsızmış ama hadi gidin artık diyemem bir oğlumuz var o da bizi evine sığdıramadı demesinler diye susuyorum önümüzdeki sene her şey üstüne yemin ederim böyle şeyler olmayacak sen bir bunaldıysan ben on bunaldim ama elimden bir şey gelmiyor dedi. Konuştuktan sonra salona geçtik eşim direkt lap diye babasına söyledi tuvalet olayı gece uyandığımda tuvaletin kapısını açıktı bir daha sakın görmüyüm benim karım buna şahit olmak zorunda değil dedi. Sonrasinda babasının dediği lafı teyit etmek için bayramda burada mısınız köye mi gideceksiniz dedim siz gelirseniz biz köye erken döneriz dedi yani yalan dolan olmadan olanı söylemiş. Şimdi de hazırlan dışarı da kahve içmeye gidelim baş başa vakit geçirmiş oluruz dedi dışarıya çıkıyoruz. Umarım böyle devam eder destekleriniz için çok teşekkür ederim 💖

sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı
Valla çok mantıklı boşanma illa ki aldatma dayak şiddet kumardan sonra olmaz mutsuzsun bitti adamın her istediğini alması yeterli değil bayramda sizin söz hakkınız bile yok onu geç ben bazen kendime hizmet etmeye eriniyorum elin pis ana babasını aylarca çekmem ara ara annemlere gidiyorum bir su bile istemezler benden ona rağmen 1 haftada bunalıp evime geliyorum başkasının ailesiyle yaşamak benim için başlı başına boşanma sebebi

Konuştum kızları. Tuvalet olayını eşim bilmiyordu onu söyledim sert bir dille baba kapını kapat deseydin bir daha onu yapamazdi ya da gelip bana söyleseydin ben uyarirdim ben bile kapı açık tuvaletimi yapmıyorken onun yapmasını normal karşılayacağımı mı düşündün dedi. Köy muhabbetini kapattık her gün bir şehire gideriz tatili öyle değerlendiririz dedi. Köye gideceğiz başka seçenek yok demesinin sebebide bir kaç gün önce babası siz köye geleceksiniz biz erken gideriz siz sonra gelirsiniz demis onlar erken gitsin diye illa köy diye tutturmuş ailesinin bu kadar kalmasından kendisi de rahatsızmış ama hadi gidin artık diyemem bir oğlumuz var o da bizi evine sığdıramadı demesinler diye susuyorum önümüzdeki sene her şey üstüne yemin ederim böyle şeyler olmayacak sen bir bunaldıysan ben on bunaldim ama elimden bir şey gelmiyor dedi. Konuştuktan sonra salona geçtik eşim direkt lap diye babasına söyledi tuvalet olayı gece uyandığımda tuvaletin kapısını açıktı bir daha sakın görmüyüm benim karım buna şahit olmak zorunda değil dedi. Sonrasinda babasının dediği lafı teyit etmek için bayramda burada mısınız köye mi gideceksiniz dedim siz gelirseniz biz köye erken döneriz dedi yani yalan dolan olmadan olanı söylemiş. Şimdi de hazırlan dışarı da kahve içmeye gidelim baş başa vakit geçirmiş oluruz dedi dışarıya çıkıyoruz. Umarım böyle devam eder destekleriniz için çok teşekkür ederim 💖
Neyse en azından kendisi de rahatsizmis ve bazı açıklamalar yapmış. Bu güzel bir gelişme. Sadece takıldığım nokta, bi oğlum var o da evden gönderdi derler diyen kişi seneye nasıl gelme diyecek?

Ya ben çok merak ediyorum kocanız böyle bir hayata değiyor mu gerçekten 😅 benim kocam değmez mesela😂
Kız valla bende bazı adamların şeyi altından mı ya da bu konu sahipleri ömründe hiç erkek ya da iyi insan görmeden mi büyüyor anlamıyorum hayır aşk sevgi de yok ortada yani bi sex yapcam içgüdülerim tatmin olcak diye kimsenin ana babasını çekemem ya inanılmaz hadi bu yine 5-6 ay yıllarca aynı evde yaşamaya razı olan var

Benim kv ve kp de seninkilerinin bir benzeri idiler. Bende değil ama eltimde 6 ay kalmışlıkları var. Biz henüz iki aylık evliyken bir ay geldiler kalmaya. Allah'tan dayım ve kuzenim gelmişlerdi yurt dışından (4 günlüğüne) onlarda mecburen gittiler artık. Eltime dadandilar (eltimle aynı şehirdeydik) iki ay kaldılar orda. Ertesi sene yine geldiler bir ay kaldılar dahada kalacaklardı ama üniversiteye gidip geliyordum boş zamanlarimda kutuphaneye gidip akşam geliyordum eve, zorlarina gitmiş olacakki daha fazla kalmadılar. Yine eltime gittiler. Son dakika biraz daha kalacak gibi oldular yüzlerine artık yatak yorganlarin hepsini yıkadım kaldırdım dedim mesajı aldılar neyseki.

Ertesi sene yine geleceğiz dediklerinde cinnet geçirdim ve eşime hemen arıyorsun iki haftadan fazla kalmayacaklarını söylüyorsun dedim. Aradı söyledi strawberry iki haftadan fazla kalmanizi istemiyor dedi. Şimdi aynı sehirdeyiz ara ara çat kapı gelip geceyi bizde geçiriyorlar ama ertesi gün gidiyorlar. Bende bir geceliğine geldikleri için sesimi çıkarmıyorum çocuklarda mutlu oluyor çünkü. Sizin durumunuza gelecek olursak bahaneleri köyün soğuk olmasıysa işiniz yaş. Her sene o bahaneyle gelirler artık. Siz evlenmeden önce nerde kalıyorlardı?

Sevindim sizin adiniza ama bu sene gidin diyemeyen seneye diyebilcek mi bakalim. Ne zaman gidecklermis tam onuda ogrenseydiniz keske

Adınıza sevindim ama bence köydeki evlerine gerekirse bir ısıtma yaptırın ve bu dertten kurtulun

Hemen yumuşama bacım sen yine de. Bundan sonra da kuralları baştan koy, gidiş dönüş tarihleri belli olsun bir dahaki gelecekleri zaman.

Back