Konuştum kızları. Tuvalet olayını eşim bilmiyordu onu söyledim sert bir dille baba kapını kapat deseydin bir daha onu yapamazdi ya da gelip bana söyleseydin ben uyarirdim ben bile kapı açık tuvaletimi yapmıyorken onun yapmasını normal karşılayacağımı mı düşündün dedi. Köy muhabbetini kapattık her gün bir şehire gideriz tatili öyle değerlendiririz dedi. Köye gideceğiz başka seçenek yok demesinin sebebide bir kaç gün önce babası siz köye geleceksiniz biz erken gideriz siz sonra gelirsiniz demis onlar erken gitsin diye illa köy diye tutturmuş ailesinin bu kadar kalmasından kendisi de rahatsızmış ama hadi gidin artık diyemem bir oğlumuz var o da bizi evine sığdıramadı demesinler diye susuyorum önümüzdeki sene her şey üstüne yemin ederim böyle şeyler olmayacak sen bir bunaldıysan ben on bunaldim ama elimden bir şey gelmiyor dedi. Konuştuktan sonra salona geçtik eşim direkt lap diye babasına söyledi tuvalet olayı gece uyandığımda tuvaletin kapısını açıktı bir daha sakın görmüyüm benim karım buna şahit olmak zorunda değil dedi. Sonrasinda babasının dediği lafı teyit etmek için bayramda burada mısınız köye mi gideceksiniz dedim siz gelirseniz biz köye erken döneriz dedi yani yalan dolan olmadan olanı söylemiş. Şimdi de hazırlan dışarı da kahve içmeye gidelim baş başa vakit geçirmiş oluruz dedi dışarıya çıkıyoruz. Umarım böyle devam eder destekleriniz için çok teşekkür ederim