• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır.
1 senelik evlisin 5 ayında kp kv ile yaşamışsın eşinde gıkını çıkarmamış bu mu iyi koca.Sizin beyinleri elekten geçirip un haline mi getiriyorlar anlamıyorum.İşlevi yok çünkü.

Neyse biz ne desek boş kapı açık işiyen kayınpederin sapıklığı ve pis aile üyelerinin hizmetçiliğini yapmaya devamm

Bu böyle olursa her kış sizdeler. Ciddi ciddi konuşmak lazım bunu. Ev ev üstüne olmaz. Ya bu ev sorunlarına Bi çözüm bulacaklar ya da herkes kendi yolunu çizecek. Karı koca hayatiniz kalmamış Bi özeliniz de.. Yeni evli bir de yani cicim aylarında gelip yerleşmişler
Bugün konuşacağım zaten eşimle bu sondu kabul etmiyorum diye. Kv kp yaninda artik durmuyorum doğru düzgün konuşmuyorum onlar da anlıyorlar laf açmalarını bekliyorum bir açsalar onlara da seneye böyle kabul etmeyecegimi söyleyeceğim.

Birkaç hafta diye geldiler ve o şekilde kabul ettim bunu en başından söylerseler hayatta etmezdim zaten. Bir kaç hafta kaldılar kendi kendilerine yılbaşına kadar kalma kararı aldılar sebepleri de köy soğukmuş :) sanki soğuk bir tek bunlara var yıl başı geçti kar yağıyor yollar kötüdür gitmeyelim oldu o geçti bir haftalığına gittiler bir baktım bir haftanin sonunda geri dönmüşler ee hava çok soğukmus ev ısınmıyormuş kışın ortasında ikinci soba alamazlarmis yerseniz tabi. Eşimin iyiliğine gelecek olursak ailesi olmadığında gerçekten melek ama ailesi varken bana cinnet geçirten adama dönüşüyor resmen.
Siz evlenene kadar soğuklarla nasıl baş ediyorlarmış? Sizin anneniz babanız yok mu? Siz bir şey diyemiyorsunuz belli hiç mi evinize girip çıkmadılar?
Yaşlı insanlar diye susuyor olabilirsiniz ama koskoca adamın tuvaletinin peşinden koşmak zorunda değilsiniz söyleyin eşiniz temizlesin babasının lekelerini. Köye de gitmek istiyorsa kendisi gidebilir. Ailen buradayken ben çok yoruldum dinleneceğim diyebilirsiniz. Benim için boşanılır bunun için çünkü basit bir mevzu değil, böyle bir düzeni de bana reva gören adama koca diyemem. Özünde iyiyse annesine babasına sıcak ev açsın temizlikçi tutsun, eşim dediği insana köle muamelesi yapmasın.

Konuşun bence, çünkü siz birşey demezseniz bu böyle sürer gider.
Hani der ya büyükler, ağlamayan bebeye meme yok diye.
Bu çok doğru bir söylem, siz sorunlardan şikayetçi olmaz kabullenirseniz bugün, yarın da eh sen kabul ettin ki zaten bunları olur.

Bugün konuşacağım zaten eşimle bu sondu kabul etmiyorum diye. Kv kp yaninda artik durmuyorum doğru düzgün konuşmuyorum onlar da anlıyorlar laf açmalarını bekliyorum bir açsalar onlara da seneye böyle kabul etmeyecegimi söyleyeceğim.
Herkesin düzeni kendine.
Tamam gelip kalırlar ama 3-4 Ay nedir yahu?
3 gün 4 gün bilemedin 1 hafta kalsınlar hadi, hasret gidersinler evlatları ile, ama herkesin bir düzeni bir yaşam tarzı var.
Bunlar biraz abartmışlar.

Birkaç hafta diye geldiler ve o şekilde kabul ettim bunu en başından söylerseler hayatta etmezdim zaten. Bir kaç hafta kaldılar kendi kendilerine yılbaşına kadar kalma kararı aldılar sebepleri de köy soğukmuş :) sanki soğuk bir tek bunlara var yıl başı geçti kar yağıyor yollar kötüdür gitmeyelim oldu o geçti bir haftalığına gittiler bir baktım bir haftanin sonunda geri dönmüşler ee hava çok soğukmus ev ısınmıyormuş kışın ortasında ikinci soba alamazlarmis yerseniz tabi. Eşimin iyiliğine gelecek olursak ailesi olmadığında gerçekten melek ama ailesi varken bana cinnet geçirten adama dönüşüyor resmen.
Ooo bu her sene böyle olacak demek ki yandınız siz

Ee siz evlenmeden önce de gelip eşinizin bekar evinde mi kalıyorlardı?
Eğer öyleyse ne olacağı belliymiş zaten,değilse size hizmet ettirmek amaçları.
Şimdiye kadar dayanmanız hata yılbaşından önce halletmeliydiniz.
Eşinize söyleyin böyle kabul edemem diye diretirse boşanmaktan başka yol yok
Evet evlenmeden önce bekar evinde kalıyorlardı. Evlenmeden önce kv kp sen bi gel de bizde buradan kurtulalim artık evimizi düzenimizi bilelim cart curt diyen insanlardı. Şimdi beleş köle bulunca düzeni falan boş verdiler djdndnfnfn

Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Sen neden 4 ay dayandın?? Dinlerken içim şişti. 2 3 hafta kalsalar neyse. Kov şunları

Yani konuşun en kısa zamanda. Çünkü kışın ev soğuksa seneye de soğuk olur. Soluğu sürekli sizde mi alacaklar? Evlerine Bi düzenleme yapsınlar yani. Misafirlik bu kadar surmemeli ve bu kadar yüz göz olunursa arada sevgi de saygı da kalmaz. Yaşayış tarzınız alışkanlıklarınız hiçbiri aynı değil. Evlenirken size bunu söyleyeceklerdi o zaman siz de ona göre karar verecektiniz evlenip evlenmemeye

Ben artık eş ailesine gidip geldiğim beş günden sonra bile nasıl oluyorsam geçen dedi “bu bayram gitmeyiz annemlere, sen dönünce bana cehennemi yaşatıyorsun bu tatilde kafa dinleyeceğim” 😂😂
Ben kışın beş gün yazın 7 gün görmeye tahammül edemiyorum, bize zaten hiç gelemezler. Kadın evlenmiş 6 ay kocasıyla görüşmüş sonra 4 ay kaynana tepesine binmiş hala kocam da kocam, kocam iyidir diyor😂😂
Valla böyle eşleri gördükçe de kocama üzülüyorum bize denk geldi diye 😂😂
Ay çok haklısınız ya 😂 kaynana evinde rahatımdır hiç sorunları sıkıntıları olmaz bana ona rağmen eşimle kalmalı gittiğimizde az yüzüm düşse kocamı korku salar noldu noldu diye peşimde dolanır garibim huyumu bildiğinden. Böyle bir şey yaşatsalar bana başta kocam huzurumuzun kaçacağını bildiğinden kabul etmezdi. Yani kocanız iyi bir eş değil. İstemeye istemeye köye mecbur götürülmek ne demek ayrıca 3 yaşında mısınız?

Sorun ilk basta esinizde, sonra sizde. Onlar köyün soguk oldugunu bu sene kesfetmediler. Ogullarina kisin gelip kaliriz demislerdir. Oda hay hay bayrami da beraber köyde yapariz, ben sizi götürürüm demistir. Siz uyuyorsunuz daha. Yaslilari bozma.taraftari degilim, ama bunlar kendi kizlarinin evinde yapmadiklarini sizde yapiyorlarsa bunu a) kimsenin sınır koymamasindan ve b) size saygi duymadiklarindan. Esinle konusun durumu düzeltmeye sans verin, aksi halde siz konusacaksiniz. Ha yerinizde olsam bayram köye gitmem. Madem esiniz cok merakli o gitsin. Saygisiz. Baska secenek istemiyormus..olur pasam

bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
şu lafı eden adam isterse dünyayı alsın. Tipsizin ettiği lafa bak hele. Senin anan baban yok mu bacım, bayramda ananı babanı görme hakkın yok mu mesela? Bilen bilir kolay kolay boşan ayrıl diye yazmam kimseye ama sen boşan bence ya da sağlam bir cinnet şart.

şu lafı eden adam isterse dünyayı alsın. Tipsizin ettiği lafa bak hele. Senin anan baban yok mu bacım, bayramda ananı babanı görme hakkın yok mu mesela? Bilen bilir kolay kolay boşan ayrıl diye yazmam kimseye ama sen boşan bence ya da sağlam bir cinnet şart.
Valla o kadar haklısınız ki. Ben de boşan demekten yana değilim her sorunda ama bu kadarı da pes. Bayramda ben de olsam katiyen gitmem

Bu zamana kadar nerde yaşamışlar pardon,
Sizin evde çok rahat etmişler canım e yan gel Osman hizmet var temizlik herşey var keyif çatmışlar resmen.
Hayatımda böyle fikirsiz insan görmedim hiç mi görgü görenek yok sanki 80 yaşındalar da bakıma muhtaçlar.
Şahsen kocam fenalığına fenadır iyiliğine iyidir ama 50 yaşında onun anası babası da hiç de evde tutmaz ayrıca kendisi de rahat etmez.
Kocan mükemmel biri değil.
Çözümünü bulursanız boşanma bi daha böyşe uzun süreli gelmeyeceklerse.
Ama eşin derse ben ailemle yaşıcaö o zaman boşan zaten bir am önce yoluna bak

Back