Eşimi savunmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Hiçbir şeyim eksik değil derken evet evlendikten sonra bana araba aldı, düğünde ailesi 6 bilezik taktı eşime birini satalım düz 5 olsun demiştim (sayılarla takıntım var mı diyeyim ne denir bilemiyorum bir şey yapacaksam ya 1-3 olarak ya da 5in katları olarak yaparim) aradan bir hafta on gün geçmeden 4 bilezik daha getirdi 5 yerine 10 olsun o da 5in katıdır sonuçta demişti.. Baba evinde bir kıyafet aldığımda buna bu kadar para verilir mi diye kıyamet koparken eşimi harcadığım paranin nereye gittiğini bile sormaz. Mükemmellikten kastım içkisi maddesi kumari cartı curtu yok aldığı maaşı bana verir ben ona harçlık veririm. Ben olmadan gittiği max yer binanın altındaki bakkaldır. İyi bir eşten kastım buydu. He şimdi derseniz ki bu adam köyden başka seçenek yok diyor nasıl bunları yapar önceki yorumlarda dediğim gibi işin içinde ailesi olmadığı sürece mükemmel eş işin içine aile girince kopamıyor onlardan ki bunun sebebi de hep ailesi bekarken ev araba alırken hep ailesi destek olmuş iş konusunda da keza aynı şekilde ailesi destek olmuş. Düğünümüz vs yapılırken ailesi tarlaları satıp bize para harcatmadan evimizi eşyamızı dizip düğünü yaptılar eşimin aile konusunda susmasinin tek sebebi bu onlar iyilik yapmisken ben nasıl karşı çıkabilirim kafasında olan bir insan.