• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Duzelmiyorlar net.aileleri muhtemeken bueda birçoğumuzun basina gelen gibi kislari gelecegiz diye ogullariyla anlasti. Yazlarida koyde olursunuz.esiniz bu durumda birakin mukemmel olmayi iyi bile olmuyor bu durumda. Ayni es profili bendede var aylardir ailemin evindeyim dogum yapmama gunler kaldi.Allahin izniyle yakinda bosayacagim. Kazasiz belasiz olsun insallah. Bunlar boyle adamlar iste.benimde evliligin ilk senesinde gelneye basladilar evlilik diye bisey kalmadi. Bosanamiyosunda bu durumda. Hemen tamam gelmeyiz vs diyolar seneye tekrar bisekilde geliyorlar. Yani o an goz boyama. Yuzsuzluk genelde ozellikle bu kislari gekip kalacagiz diyen kayin ailesinde var dikkat edin. Surekli yasayanda degilde ozellikle sadece kislari gelip kalan aile boşatiyor cocukaleim cunku dolduruyorlar aileleri. Yok ne var oglum uc ay sadece. Aman yardim ediyruz aman ona ne yapiyoruz vs diye dramaya giriyorlar. Vallahi cocuk yokken kac diyecegim ama belliki kocani seviuosun. Benim gibi seneler gecince miden bulana bulana bir an once bosamak istiyosun benim durumuma gelmeden gencligin kiymetini bil
.ya gitsinler mesafeni koy. Yada ayril

Kendi babanız öyle işese kıyameti koparirsiniz evde of baba iğrenç falan diye ama elin adamının babasına müsamaha sonsuz. Gerçekten baba evinde çekilmeyen şeyler koca evinde nasıl çekiliyor hiç anlamıyorum. Ne erkekmiş yav ne erkekmiş. Heheyt
Kendi kızlarından korkusundan kırk kere kontrol ediyormuş zaten.
Eşi nasıl böyle bi saçmalığa izin veriyor akıl alır gibi değil. Karısı hem temizliğini yapıyor hem de çıplak görme ihtimali var çünkü kapı açık. Bende mide kalmadı 🤦🏼‍♀️

Mukemmel kocalar evliligin ilk yili anasina babasina baktirmaz kullandiklari tuvaleti temizletmez once onu kabul edin.
Kocaniz mukemmel fln degil m si bile yok. Nasil sessiz kalip motive oluyorsunuz ya cidden ilginc ben 2 gun fazla kalmasina musade etmedim postaladim cunku o 2 gun basbasa olmamiz cok onemliydi
Babaniz tuvaleti oyle biraksa evi terk edicem ailemi silicem diye konu acarsiniz

Konuşun bence, çünkü siz birşey demezseniz bu böyle sürer gider.
Hani der ya büyükler, ağlamayan bebeye meme yok diye.
Bu çok doğru bir söylem, siz sorunlardan şikayetçi olmaz kabullenirseniz bugün, yarın da eh sen kabul ettin ki zaten bunları olur.
Zaten gelin kabul etti durumu olduğu için buraya konu açmak istedim. Daha önce de demiştim 1 haftalığına gittiler geri geldiler diye komsu akrabalar falan onlar daha yeni evli ne diye sürekli gidip duruyorsunuz rahat bırakın çocukları demişler kv de ee gelin kalmamiza bir şey demiyor niye gitmeyelim ki demis bunu bugün öğrendim ondan sonra zaten eşime köye gitmeyelim muhabbeti vs yaptım.

Ay şu konuyu görünce kan beynime sıçradı kapı açık işeme detayını kaçırmışım. Hiç mi utanma yok görgüsüzlük resmen. Bir de mükemmel bir koca falan demişsin ona da çıldırdım. Senin kocan vasıfsız bacım. Basiretsiz. Mükemmel diye güzelleme boşuna. Bırak mükemmeli senin kocan iyi bile değil. Bildiğin kötü.

Bugün konuşacağım zaten eşimle bu sondu kabul etmiyorum diye. Kv kp yaninda artik durmuyorum doğru düzgün konuşmuyorum onlar da anlıyorlar laf açmalarını bekliyorum bir açsalar onlara da seneye böyle kabul etmeyecegimi söyleyeceğim.
Böyle beklersen daha çok beklersin. Senin konuna benzer bi üye vardı 1000 mesaj yazıldı ona sonra kaçtı gitti göya konuşacak aksiyon alacaktı. Sende her sene bu sidiklileri çekersin,ilk seneden gelen diğer yıllar mı çekinecek.
Kocanda iyi falan değil sen susuyosun diye iyi sen sidik temizlerken pisliklerini toplarken anasına babasına hizmet ettirirken nerde iyiliği?
Bence kocanada kayın ailesine net konuş. Gerekirse boşanacağını söyle.

Böyle beklersen daha çok beklersin. Senin konuna benzer bi üye vardı 1000 mesaj yazıldı ona sonra kaçtı gitti göya konuşacak aksiyon alacaktı. Sende her sene bu sidiklileri çekersin,ilk seneden gelen diğer yıllar mı çekinecek.
Kocanda iyi falan değil sen susuyosun diye iyi sen sidik temizlerken pisliklerini toplarken anasına babasına hizmet ettirirken nerde iyiliği?
Aaaaa doğru diyorsun hatta onunkiler de evleri soğuk diye gelmişti falan. Hatırladım şimdi. Yemin ederim aynı konu. Sanki Türkiye’de ilk kış bu sene yaşanıyor daha önce kış görmediler. Bizim insanımız ne kadar parazit ya.

şu lafı eden adam isterse dünyayı alsın. Tipsizin ettiği lafa bak hele. Senin anan baban yok mu bacım, bayramda ananı babanı görme hakkın yok mu mesela? Bilen bilir kolay kolay boşan ayrıl diye yazmam kimseye ama sen boşan bence ya da sağlam bir cinnet şart.
Ailemle bekarlığımdan beri görüşmüyorum. Köye de kesinlikle gitmeyeceğim zaten. Bu zamana kadar ben mi abartıyorum yanlış mı düşünüyorum diye dizginliyordum hep kendimi ama şuan sizden böyle destek gördükçe her yorumdan esime karşı cinnet geçirmeme ramak kalıyor.

Bugün net konuşacağım zaten bu zamana kadar hep ben mi abartıyorum diye durduruyordum kendimi ama sizden böyle destek görünce haklı olduğumu anladım. Boşanma konusunu da dile getireceğim zaten en azından çocuk olmadan bitsin bitecekse de

Ailemle bekarlığımdan beri görüşmüyorum. Köye de kesinlikle gitmeyeceğim zaten. Bu zamana kadar ben mi abartıyorum yanlış mı düşünüyorum diye dizginliyordum hep kendimi ama şuan sizden böyle destek gördükçe her yorumdan esime karşı cinnet geçirmeme ramak kalıyor.
Valla bacım köye gitmemekle iyi yaparsın, tepkini koy yani bu ne böyle. Gerçekten yukarda da sormuşlar bak dalga geçmek için söylemiyorum ama altından şeyi mi var bu adamın, bu hayatı yaşamaya değiyor mu yani? Boşa gitsin eğer uzatırsa. Çocuk da yok zaten, doğru dürüst oturmuş bir evlilik de yok.

Ha milletin çişini temizlemeye meraklıysan bilemem tabi ♥️

Boşanmak falan kolay şeyler değil de bu hayatı yaşamaktan daha zor değil emin ol.

Kızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Maşallah eşiniz sizi o kadar seviyor, o kadar mükemmel bi koca ki aylardır böyle bi yaşama maruz bırakıyor sizi, bayramda gel bi yerlere kaçalım az kafa dağıt diyeceğine birazda köyde hizmet et diyor.. Yav Allah aşkına bulunduğunuz durumun farkına varın biraz..

Aaaaa doğru diyorsun hatta onunkiler de evleri soğuk diye gelmişti falan. Hatırladım şimdi. Yemin ederim aynı konu. Sanki Türkiye’de ilk kış bu sene yaşanıyor daha önce kış görmediler. Bizim insanımız ne kadar parazit ya.
ilk bu sene yaşanmadı ama bu sene iyi kış oldu, daha da bi bahane oldu

kastamonulu bir komşumuz var aralıktan beri memlekette köylerine gidecekler, sürekli yollar kapalı ve gidemiyorlardı sanırım daha yeni açıldı -emin de değilim.

Kocanızın nesi mükemmel ya. Çok kötü bir koca. Buna eş denmez yani. Mahremiyet sıfır, koloni gibi aynı evin içinde. Her sene kış geliyor konu sahibi o zaman sen her sene yarım yıl bunlarla cümbür cemaat yaşayacaksın anlaşılan. Bir de başka seçenek yok demiş şaka gibi sen bir bireysin. Senin aklın yok sayıyor resmen nasıl böyle konuşabilir dışarıdan bir insan senin hakkında. Bir de eksiğim yok demişsin. Neyini eksik bırakmıyor ki bu adam sana bir araba mı aldı ne aldı yani. Babanın evinde olanlar değil mi ekstra nesi var yani cidden merak ettim. Bilirim bu tipleri boşanırken de üç kuruş vermemek için beş takla atarlar. Gerçekten sinirlendim iftar vakti ama ailen ne der bu işe. Sen çalışmıyor musun biraz ayrıntı ver de ona göre akıl verelim.

Back