Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Aylar sonra iki surat trip gördü diye hırslanıp tuvaletin ortasına boylu boyunca canavar bırakan kayınbaba da nazik olun saygılı olun canımı yiyin diyodu zaten.

Adam sanki anne babasına kin besliyomuşta, senin bi sözünü bekliyomuş gibi. Bu tavırlarda hoşuma gitmedi benim. Olaylar buraya kadar gelmeden sınır çizebilseydiniz keşke.

Yalnız onların tavırları ne kadar kötüyse eşinin tavırları da aynı şekilde kötü kusura bakma.Bu kadar duyarlıydı da aylarca senin çektiklerine niye göz yumdu.
Karşısına alıp evlerine dönmelerini istemek daha doğru bir davranış olurdu.Onu beceremeyip saçma sapan davranışlar şu ramazan günleri olmamış.

Bana konu sahibi hayallerini yazıyor gibi geldi.
Böyle tavır gösterecek adam 4 ay koskocaman 4 ay ana babayla güllük gülistanlık oturmazdı.
Hala daha ağzını açıp hadi gidin artık diyemiyor ergen ergen hareketler yapıyor.
Ondan konu sahibi öfkeyle hayallerini yazıyor gibi geldi

Biraz argo konusacagim ama ulan ben utancimdan ayip olur diye disarida buyuk tuvaletimi yapamiyorum koskoca adam gelinin onune lak diye b*k birakiyor hani bir yandan uzuldum oglundan gordukleri tavirlara keske esiniz bastan tavrini dogru duzgun koysaydi onlarda culu sermeseydide boyle olmasaydi ama yapacak bir sey yok

Vayyy bir gecede ne büyük değişim. Adam 180 derece dönmüş. Çok sevinme kocan hiç normal değil. Aylarca seni ailesine hizmetçi etmiş, hiç mi görmedi o evde yaşananları da şimdi ailesine terör estiriyor?
Ayrıca bazı şeyleri çok abarttığını düşünüyorum

Bir yıllık evliliğin 4-5 ayı kayınaile ile yaşıyorsun , herif sana bayramda köydeyiz başka bir seçenek istemiyorum diyor sonra birden kaybetme korkusu ile 180 derece dönüyor. Yazmak istemedim ama gerçekçi değil. Bahsettiğiniz kaybetme korkusunu taşıyan kişi yukardaki tavrı baştan sergileyemez.

Bu kv ve kpnin gelmesi her sene olacak mı yani her sene 5 ay sizde mi kalacaklar o zaman istemediğinizi söylemekten başka çare yok en son çare boşanma olur ilk aklınıza o gelmesin bir neden mutsuz olduğunuzu söyleyin

Zaten burda görmüşsün aylarca ben olsam gitmem eşin gitsin. Bayramda dinlen evde sen gitme uğraşsın kendileri aylardır burdalarsa köydeki evin temizliği işi hep sana kitleyecekler. Gitmek istemiyorum diyin bahaneye ihtiyacınız yok.

Bu nasıl bir dönüşüm böyle, insanları bir dövmediği kaldı. Bu kadar sert olmak zorunda mıydı bilemedim. Ailesini tanıyıp ona göre davranıyordur her halde

Eğer eşin dönüşümü gerçekse Gregor Samsa bak da dönüşüm gör diyesim geldi. Adam aşırı itici olmamış mı ya böyle tam sitcom erkekleri gibi "gel hayatım biz odamızda yiyelim" deyip kapı kapatmalar falan. Anneni babanı evde istemiyorsan bunu pasif agresif olmadan konuşarak ifade edebilirsin sonuçta.
bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Bunu diyen adam birden Çocuklar Duymasın Selami oldu. Neyyyse :) ( Gönül'ün sesiyle)

Beni bilen bilir, misafiri 3 günden fazla çekemem. Kimseden de lafımı çekinmem. Bu hikayedeki eş bana bile fazla geldi oha yani adam bi günde üvey babadaki Halil gibi biri oldu çıktı Valla o hareketler ben okurken çok utandım ya öyle çirkin şeylere gerek var mı gerçekten? Anne baba bu ev işi olmadı, gelin ben sizi götüreyim ki tadımız kaçmasın demek varken gel hayatım biz icerde yiyelim onlar zıkkım yesin falan. Gerçekten olay gerçekliğini yitirdi bende. Yani umarım gerçekten değildir yoksa çok çirkin şeyler bunlar.

Herkes kocasını övsün derken senaryoyu kaçırdı.
Normal bir insan baktı eşi rahatsız, anne baba misafirlik uzadı ben sizi köye bırakayım der geçer.
Böyle saçma saçma işlere giren olmaz bence

Konu sahibi annenler gitmeden olmaz diyorsa Halil Abimize dönüşmesi olası:

Herkes kocasını övsün derken senaryoyu kaçırdı.
Normal bir insan baktı eşi rahatsız, anne baba misafirlik uzadı ben sizi köye bırakayım der geçer.
Böyle saçma saçma işlere giren olmaz bence
Ya gerçekten böyle bir oğul tiplemesi yok ben çok utandım. Resmen köpek çekiyor ana babasına. Bu insanlar tarla satıp düğünü yapmış evi dizmiş. Eski kafalı, cahil olabilirler. Oturur anlatırsın anne baba o işler eskide kaldı, biz aynı evde yapamıyoruz. Aramız açılacağına gelin sizin eve ısıtma yapalım, tatlı tatlı bayramda seyranda gidip gelelim demek varken. Senaryonun ucu kaçtı yine

Akşam dışarda iftar sonrası bana çok abartı geldi. Odada yemek yemeler, sahura kaldırmamalar bunlar yerine " artık dönün" demek daha kolay. İşleri varsa kızlarına gitsinler. Bence artık bir şeyler abartmaya başladı.

Adam babasının b.kunu ilk defa mi görüyor beş ayda? Neden önceden tepki vermedi? Beş aydır her şeye susan adam birden ana- babasına köpek çekmesi çirkin. Tuvalet konusu hariç.

Konuyu baştan sona takip etmedim, yazacaklarımda hata varsa affola.
Kayın ailenizi evinize getiren eşiniz, bunca zaman hiçbir yaptıklarına ses çıkarmayan, size yine dan dun konuşan kişi eşiniz. Her şeyin suçlusu kısaca eşiniz.
Şimdi aranızda her ne geçtiyse, insanları kovmaktan beter etmeniz normal mi? Hele şu mübarek günlerde? Bakın ana babadır, hakka girmeyin. Bunları yapmak yerine usulünce ‘ Babacım biz sizi evinize götürelim artık, havalar da ısınıyor, misafirliği tadında bırakalım’ gibi ifadeler kullansanız sorun çoktan çözülürdü.
Siz sonuna kadar haklısınız kimsenin ana babasının pisliğine katlanmak zorunda değilsiniz ama insan olarak eşinizi durdurmanız lazım. Hoş bana pek inandırıcı gelmedi o da ayrı ama yine de evlatlarından sürekli köpek muamelesi görmeyi hak edecek bir şey yapmamışlar. Oğulları aylardır tepesinde gezdirirken şimdi ne oldu yani?

Ee peki Boşanma durumu olursa ne yapacaksın yalnız üstesinden gelebilecek mısın. Önce her şeye hazırlıklı ol ve bence hamile kalmayı falan asla düşünme en azından önümüzdeki 1 yıl kadar. Tabi eğer bosanacaksan başka tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…