- 19 Mayıs 2020
- 47.082
- 211.236
- 548
- Konu Sahibi oluyenyuru12
-
Aylar sonra iki surat trip gördü diye hırslanıp tuvaletin ortasına boylu boyunca canavar bırakan kayınbaba da nazik olun saygılı olun canımı yiyin diyodu zaten.Off çok kötü ,oğlunun böyle kovmaktan beter davranislari,evlatlar insana böyle kaba davranırsa olurmu ,onun yerine güzelce konuşup bu kadar kalınması uygun olmuyor ,ben sizi evinize birakayim anne baba,birbirimize saygımızı koruyalım,sizi kırmak istemem ama ... Deyip evlerine götürmek daha iyi değil mi .
Biliyorum cahil insanlarla,anlayışsız ,düşüncesiz insanlarla geçinmek ,uzlaşmak çok zor ama bir evladın bu davranışlarıda iyimi...
Adam sanki anne babasına kin besliyomuşta, senin bi sözünü bekliyomuş gibi. Bu tavırlarda hoşuma gitmedi benim. Olaylar buraya kadar gelmeden sınır çizebilseydiniz keşke.Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.
Yalnız onların tavırları ne kadar kötüyse eşinin tavırları da aynı şekilde kötü kusura bakma.Bu kadar duyarlıydı da aylarca senin çektiklerine niye göz yumdu.Ben artık saldım eşim onlara ayari veriyor kv erken kalkmış bu sefer hazır masaya oturmak için eşim kalktığını görünce aşkım hazırladıklarımızı tepsiye koy da odada tv izleyerek yiyelim bugünde dedi topladım odaya geçtik kv gene kaldı öyleceBir daha gelmek isterlerse zaten kabul etmem şehir dışına planımız var arkadaşlar bizde toplanıp kalacak ıvır zıvır diye oyalarım zaten bir göndersem bir daha gelişleri olmayacakta gitmiyorlar işte smfmdmdmmdnd
Bana konu sahibi hayallerini yazıyor gibi geldi.Yalnız onların tavırları ne kadar kötüyse eşinin tavırları da aynı şekilde kötü kusura bakma.Bu kadar duyarlıydı da aylarca senin çektiklerine niye göz yumdu.
Karşısına alıp evlerine dönmelerini istemek daha doğru bir davranış olurdu.Onu beceremeyip saçma sapan davranışlar şu ramazan günleri olmamış.
Vayyy bir gecede ne büyük değişim. Adam 180 derece dönmüş. Çok sevinme kocan hiç normal değil. Aylarca seni ailesine hizmetçi etmiş, hiç mi görmedi o evde yaşananları da şimdi ailesine terör estiriyor?Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.
Bu kv ve kpnin gelmesi her sene olacak mı yani her sene 5 ay sizde mi kalacaklar o zaman istemediğinizi söylemekten başka çare yok en son çare boşanma olur ilk aklınıza o gelmesin bir neden mutsuz olduğunuzu söyleyinKızlar selam. Bir senedir evliyiz ve bu evliliğin son 4-5 ayı kv kp bizde kalıyor. Artık cinnet geçirmeme ramak kaldı. Evin alışverişini vs yaparlar iyiliklerine çok iyiler ama temizlik anlayışları sıfır SIFIR. Kp kapı açık işer yetmezmis gibi çoğu zaman sifona basmaz klozetin oturulan yerlerinde sarı sarı lekeler olur. Kv deseniz çene çok ama icraat hiç yok 50 küsur yaşında bir çorba yapar köpeğin önüne koysaniz o bile içmez. Temizlik anlayışı onda da yok yemek yaparken mutfak adeta çöplük olur ama geri dönüp toplamaz benim toplamamı bekler. Çoraplarının biri koltuk üstünde öteki baska odada koltuk altında gezer. Öyle bir insanlar düşünün işte.
Bunlara aylardir eşimin hatrina susup tahammül ediyorum ve bu da yetmezmiş gibi eşim bayramda köye gideriz dedi.
Ulan zaten aylardır aileni görüyorsun daha neyin köy derdi anlamıyorum. Arkadaşlarla beraber şehir dışına çıkalım tatil yapalım dedim gene cevap aynı bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Artık iyiden iyiye boşansam mı diye düşünmeden edemiyorum. Özünde çok iyi eş mükemmel koca diyebilirim bir dediğimi ikiletmez bir şey istesem borçla harçla alır gene alır. Ama bu kadar aile düşkünlüğü beni artık uzaklaştırıyor. Aylardir bir kere sarılıp tv film izlemiş değiliz anca yatak odasinda sarılıp koklaşıp üç beş laf konuşur sonra döner yatariz.
Bana bir çıkar yol gösterin sırf bu sebepten boşanmak mantıklı mı olacak yoksa yapacağım başka seçeneklerde var mı? Bugün iftardan sonra eşimle konuşacağım zaten ben bu evlilikte mutlu değilim artık vs diye konuşmanın sonunu kendini düzeltmesine mi bağlamalıyım yoksa artık boşanalım mı olmalı? Bana bir yol gösterin beynim durmuş gibi artık sürekli ağlamak istiyorum hiçbir şey düşünemiyorum ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım
Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.
Bu nasıl bir dönüşüm böyle, insanları bir dövmediği kaldı. Bu kadar sert olmak zorunda mıydı bilemedim. Ailesini tanıyıp ona göre davranıyordur her haldeBen artık saldım eşim onlara ayari veriyor kv erken kalkmış bu sefer hazır masaya oturmak için eşim kalktığını görünce aşkım hazırladıklarımızı tepsiye koy da odada tv izleyerek yiyelim bugünde dedi topladım odaya geçtik kv gene kaldı öyleceBir daha gelmek isterlerse zaten kabul etmem şehir dışına planımız var arkadaşlar bizde toplanıp kalacak ıvır zıvır diye oyalarım zaten bir göndersem bir daha gelişleri olmayacakta gitmiyorlar işte smfmdmdmmdnd
Bunu diyen adam birden Çocuklar Duymasın Selami oldu. Neyyyse :) ( Gönül'ün sesiyle)bayramda köyde olacağız başka seçenek istemiyorum dedi.
Konu sahibi annenler gitmeden olmaz diyorsa Halil Abimize dönüşmesi olası:üvey babadaki Halil
Herkes kocasını övsün derken senaryoyu kaçırdı.Beni bilen bilir, misafiri 3 günden fazla çekemem. Kimseden de lafımı çekinmem. Bu hikayedeki eş bana bile fazla geldi oha yani adam bi günde üvey babadaki Halil gibi biri oldu çıktıValla o hareketler ben okurken çok utandım ya öyle çirkin şeylere gerek var mı gerçekten? Anne baba bu ev işi olmadı, gelin ben sizi götüreyim ki tadımız kaçmasın demek varken gel hayatım biz icerde yiyelim onlar zıkkım yesin falan. Gerçekten olay gerçekliğini yitirdi bende. Yani umarım gerçekten değildir yoksa çok çirkin şeyler bunlar.
Konu sahibi annenler gitmeden olmaz diyorsa Halil Abimize dönüşmesi olası:
Ya gerçekten böyle bir oğul tiplemesi yok ben çok utandım. Resmen köpek çekiyor ana babasına. Bu insanlar tarla satıp düğünü yapmış evi dizmiş. Eski kafalı, cahil olabilirler. Oturur anlatırsın anne baba o işler eskide kaldı, biz aynı evde yapamıyoruz. Aramız açılacağına gelin sizin eve ısıtma yapalım, tatlı tatlı bayramda seyranda gidip gelelim demek varken. Senaryonun ucu kaçtı yineHerkes kocasını övsün derken senaryoyu kaçırdı.
Normal bir insan baktı eşi rahatsız, anne baba misafirlik uzadı ben sizi köye bırakayım der geçer.
Böyle saçma saçma işlere giren olmaz bence
Ee peki Boşanma durumu olursa ne yapacaksın yalnız üstesinden gelebilecek mısın. Önce her şeye hazırlıklı ol ve bence hamile kalmayı falan asla düşünme en azından önümüzdeki 1 yıl kadar. Tabi eğer bosanacaksan başka tabiAilemle bekarlığımdan beri görüşmüyorum. Köye de kesinlikle gitmeyeceğim zaten. Bu zamana kadar ben mi abartıyorum yanlış mı düşünüyorum diye dizginliyordum hep kendimi ama şuan sizden böyle destek gördükçe her yorumdan esime karşı cinnet geçirmeme ramak kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?