• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Konuyu baştan sona takip etmedim, yazacaklarımda hata varsa affola.
Kayın ailenizi evinize getiren eşiniz, bunca zaman hiçbir yaptıklarına ses çıkarmayan, size yine dan dun konuşan kişi eşiniz. Her şeyin suçlusu kısaca eşiniz.
Şimdi aranızda her ne geçtiyse, insanları kovmaktan beter etmeniz normal mi? Hele şu mübarek günlerde? Bakın ana babadır, hakka girmeyin. Bunları yapmak yerine usulünce ‘ Babacım biz sizi evinize götürelim artık, havalar da ısınıyor, misafirliği tadında bırakalım’ gibi ifadeler kullansanız sorun çoktan çözülürdü.
Siz sonuna kadar haklısınız kimsenin ana babasının pisliğine katlanmak zorunda değilsiniz ama insan olarak eşinizi durdurmanız lazım. Hoş bana pek inandırıcı gelmedi o da ayrı ama yine de evlatlarından sürekli köpek muamelesi görmeyi hak edecek bir şey yapmamışlar. Oğulları aylardır tepesinde gezdirirken şimdi ne oldu yani?
Çocuk yapmaya ikna etme çabaları olabilir yalan değilse. Bu kadar ani değişim düşününce normal değil. 5 ay sere serpe yayılan kaynananın birden işe güce girişmesi bana bi garip geldi açıkçası. Kayınbaba pasif bir tavır yapmış, sifonu çekmemiş kalmış malzeme öylece. Bu beklediğim şeydi, ama kaynanadan bi eliyle dizini dövmeli ayılmalı bayılmalı performans bekliyordum. Bu kadar rahata alışmış insanlar altlarından minderi çekilince şoka girer, hemen kabullenmez, saldırır, o yok.

Çocuk yapmaya ikna etme çabaları olabilir yalan değilse. Bu kadar ani değişim düşününce normal değil. 5 ay sere serpe yayılan kaynananın birden işe güce girişmesi bana bi garip geldi açıkçası. Kayınbaba pasif bir tavır yapmış, sifonu çekmemiş kalmış malzeme öylece. Bu beklediğim şeydi, ama kaynanadan bi eliyle dizini dövmeli ayılmalı bayılmalı performans bekliyordum. Bu kadar rahata alışmış insanlar altlarından minderi çekilince şoka girer, hemen kabullenmez, saldırır, o yok.

bu insanlarıng erçekten varolduğunu varsayarak bu yorumları yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. yani gerçekten varlar mı? 😅

bu insanlarıng erçekten varolduğunu varsayarak bu yorumları yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. yani gerçekten varlar mı? 😅
Kayın aileli konularda hikaye yazılabileceği fikri bana garip geliyor. Çok sıkıcı bi kere. İnsan neden kendini böyle bişeyin içinde hayal eder ki? Daha eğlenceli konular var.

Eşi çocuk yapmaya ikna etmek için yapsa da kayınvalidenin tavırları bana da çok mantıksız geldi. Kesinlikle eline maşasını alırdı olağan şartlarda. Bana biraz uydurulmuş gibi geldi Allah affetsin🤣

kaos ihtimali yüksek konular bunlar.
Daha güzel konular var be. Metres,aldatma, kürtaj, toksik ilişki, üvey ana, maaşı eşin eline verme, vs. Kayın aile çok sıkıcı, herkes hemfikir olur bu konuda. Doğru düzgün kavga çıkmaz.

Daha güzel konular var be. Metres,aldatma, kürtaj, toksik ilişki, üvey ana, maaşı eşin eline verme, vs. Kayın aile çok sıkıcı, herkes hemfikir olur bu konuda. Doğru düzgün kavga çıkmaz.

neyse artık, buradan kopyayı aldı şimdi. kısmetse sonraki konulara.
heyecanla karısının yanında anasını, babasını harcayan adamın karısına karşı gelişen tutumuna dair updateleri bekliyorum. bakalım karısını nasıl harcayıp bizi kaosa sürükleyecek.

Adam sanki anne babasına kin besliyomuşta, senin bi sözünü bekliyomuş gibi. Bu tavırlarda hoşuma gitmedi benim. Olaylar buraya kadar gelmeden sınır çizebilseydiniz keşke.
Di mi? Adam sorunlu üslup leş.
Ben anne babama asla böyle davranmam. Başımın üzerlerinde yerleri var. Ama evli olsam ev ev üzerine olmuyor der bir çözüm üretirdim en başından. Ailece sorunlular zaten. Kaynana kayınbaba da yüzsüz! Ben 4 yaşındaki kızıma böyle davransam evi terk eder 🤣🤣🤣🤣🤣

Konuyu baştan sona takip etmedim, yazacaklarımda hata varsa affola.
Kayın ailenizi evinize getiren eşiniz, bunca zaman hiçbir yaptıklarına ses çıkarmayan, size yine dan dun konuşan kişi eşiniz. Her şeyin suçlusu kısaca eşiniz.
Şimdi aranızda her ne geçtiyse, insanları kovmaktan beter etmeniz normal mi? Hele şu mübarek günlerde? Bakın ana babadır, hakka girmeyin. Bunları yapmak yerine usulünce ‘ Babacım biz sizi evinize götürelim artık, havalar da ısınıyor, misafirliği tadında bırakalım’ gibi ifadeler kullansanız sorun çoktan çözülürdü.
Siz sonuna kadar haklısınız kimsenin ana babasının pisliğine katlanmak zorunda değilsiniz ama insan olarak eşinizi durdurmanız lazım. Hoş bana pek inandırıcı gelmedi o da ayrı ama yine de evlatlarından sürekli köpek muamelesi görmeyi hak edecek bir şey yapmamışlar. Oğulları aylardır tepesinde gezdirirken şimdi ne oldu yani?
Dogru olan sizin dediginiz ama bu kadar harekete lafa hala daha kalmak icin israr kiyamet duranda ne bileyim bana acayip geldi insanda azicik gurur olur gidecegim yerde hic hastane olmasa bile oglumla gelinim bana boyle kopek cekse bir gece durmam evlerinde adamlar birde b.k birakiyor lap diye konu sahibinin anlattiklari gercekse ailede bir acayip

Dogru olan sizin dediginiz ama bu kadar harekete lafa hala daha kalmak icin israr kiyamet duranda ne bileyim bana acayip geldi insanda azicik gurur olur gidecegim yerde hic hastane olmasa bile oglumla gelinim bana boyle kopek cekse bir gece durmam evlerinde adamlar birde b.k birakiyor lap diye konu sahibinin anlattiklari gercekse ailede bir acayip
Konu sahibinin eşinde gerçekleşen bu U dönüşü mantıklı değil. Eğer gerçekten anlattığı gibiyse aile de bu dengesizliğe alışıktır muhtemelen. Başladı bizim deli yine diyorlardır🤣🤣🤣 yoksa dediğiniz gibi anında tası tarağı toplayıp giderlerdi

Konu sahibinin eşinde gerçekleşen bu U dönüşü mantıklı değil. Eğer gerçekten anlattığı gibiyse aile de bu dengesizliğe alışıktır muhtemelen. Başladı bizim deli yine diyorlardır🤣🤣🤣 yoksa dediğiniz gibi anında tası tarağı toplayıp giderlerdi
Ne bileyim ben gelininin istemedigini bile bile ayni evde yasamaya calisanida gordum agziyla beni istemiyor deyip ayni evde yasamak icin cabalayanda var ya suan geline yalakalik yapmalari yuzsuzluktende olabilir oglunun yaptigi cok ayip ben utandim o ayri

Kv ile de kp ile muhatap olmuyoruz artık desem yeridir yani eşimde konuşmuyor artık doğru düzgün. Dünde bugün de eşim odaya çekti burada takılalım bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar içeride dedi. Onlar salonda biz odada takılıyoruz yani. Yemeği sahuru ben hazırlardım çoğu zaman. Eşim dün erken hazırlayalım sahuru dedi hazırladık ötekileri cagiracaktim bırakma çağırma biz yiyelim dedi herhalde kalkmak istemiyorlar diye düşündüm sorgulamadim biz yedik topladık birlikte annesi geldi bizi niye çağırmadınız dedi e sizin de eliniz ayağını var hazırlayın yiyin hep hizmet hep hizmet olmaz böyle dedi kvyi bırakın ben bile neye uğradığımı şaşırdım. İftarı akşam dışarıda birlikte yapacağız yemeğe dokunma sakın dedi gene kv hazırladı onlar evde biz dışarıda yedik. Akşam babası tuvaleti baya bir kirletmisti yani görünce midem ağzıma geldi diyim siz anlayın artık. Hiç dokunmadan eşime gittim klozeti temizle dedim noldu dedi git klozeti temizle ne olduğunu görürsün diyince apar topar kalkti gitti. Klozette yatan canavar manzarasını görünce salonda terör estirdi kaç yaşında insanlarsiniz bu saatten sonra biz mi tuvalet eğitimi vereceğiz size gidin temizleyin bir daha en ufak bir leke dahi görmüyüm dedi kv gayet pişkin tavırla temizleyince eline yapismiyor ya hem gelin sürekli tuvalet banyo yıkıyor zaten dedi (ben temizleyecekmisim gene hanımefendideki lüks gökyüzünde). Eşimde ben kendime eş aldım size hizmetçi almadım kendi pisliginizi kendiniz temizleyeceksiniz he yok temizlemiyorsaniz da pisliginizde yaşayın o zaman dedi gene odaya kapandık çıkmadık. Dizi izlerken abur cubur yiyelim dedik mutfağa almaya gittiğimde kp kvye senin şu işlerin hallolsunda ufaktan köye gidelim artık dediğini duydum. Önümüzdeki hafta şutlayacagiz inşallah.
Ooo vallahi kocana helal olsun! Bunu çook önce yapması gerekirdi tabii ama geç olsun güç olmasın. İnşallah kocanın tavrı böyle devam eder.

Tuvalet faciası da tam bir iğrençlik! Ya hu tuvalet eğitimi 2-3 yaşında verilmiyor mu? 5 yaşında çocuk tuvaleti öyle bıraksa " ben sana böyle mi öğrettim!?" diye kızılabiliyor ( kızmayı normalleştirmiyorum, 5 yaşında çocuğun tuvaleti temiz bırakmasını bilmesi gerektiğini vurguluyorum)

Adam oldu olacak salonun ortasına mıçsın. Iyy!

Kızlar konuyu uydurduğumu fake olduğunu vs yazmışsınız konuya son noktayi koymaya geldim. Kendileri bu sabah tabiri caiz kovdum :) sözlü falan değildi baya eşyalarını camdan fırlatarak kovdum arkalarına bile bakmadan gittiler. Eşimin tavırlarının bu kadar değişmesi beni de şaşırtıyordu sorduğumda bir şey yok böyle davranmak istiyorum falan diyordu ama yalan olduğu bariz belliydi kendisi yalan söylerken lafları karıştırır gözlerini kaçırarak konuşur her sorduğumda bunları yapıyordu. Bugün sabah aklıma görümcem geldi dedim bu içinde tutamaz bana söylemediyse kesin ona yumurtlamıştır çoktan. İnsta konuşmalarında her şey ortaya çıktı. Eşim açık açık gidin demiş annesine ama annesi ne benim namussuzluğumu ne kimsesizligimi bırakmamış. Konuşmanın fotoğraflarini eklerim hatta. Eşimi uyandırdım mesajları gösterip ne var ne yok anlatiyorsun dedim mesajda yazanları tekrar söyledi eşimin liseyide uniye birlikte okuduğu arkadaşları var liseden sevgili olup üni bitince evlenmişler şuan kendileriyle baya samimiyiz onlar bizde kalır biz onlarda. KV hızını alamayıp onlara kadar laf söylemiş neymiş yatılı kalındığında herkes uyuduktan sonra x'le benim kırıştırmadığım ne malummuş. Evi benim üstüme yapmış bana araba almış tapuyu bilmem neyi alıp başkasına kaçarmışım daha bir sürü laf kimsesizmisim eşimin de kimsesiz kalmasını istiyormusum. Sanki eşim beni çöpten aldı beni anne baba dünyaya getirmedi. Kv ne yaparsanız yapin Mayıs'a kadar buradayız hiçbir yere gitmeyeceğiz evin yarı parasını biz verdik evin yarısı bizim demiş. (Sözde eve birini atacağım diye gitmiyor mayıstan sonra ne hikmetse oglunu aldatmayacagima inanıp gidiyor) Yani hala gözlerim dolu dolu yazıyorum şunları. Eşim bunları anlattıktan sonra odalarına girdim kalkın hemen pılınızı pırtınızı toplayın gidiyorsunuz dedim kp noluyor dedi namus bekçiliği yapan karına sor ne olduğunu anlatır sana dedim kv sen kimin evinden kimi kovuyorsun diye bağırınca ne var ne yok camdan attım tapu benim üstüme kendi evimden sizi kovuyorum çıkmak için yarım saatiniz var yoksa polis çağırırım dedim. (Polis ne alaka bende bilmiyorum o an aklıma gelen en göz korkutma yöntemi buydu 🥲) Eşim de sadece ışık görmüş tavşan gibi donup kalıp izledi öyle gittikten sonra biraz konuştuk ailesiyle artık görüşmeyecegi böyle şeyler yaşattığı için üzgün olduğunu söyleyip özür diledi. Keşke en başında ne olduklarını anlasaydim da aylar s*çıp bıraktıklarini sidiklerini temizlemek zorunda kalmasaydim. Anlattığıma gene inanmayacak olanlar olur o yüzden eşimle kız kardeşinin konuşmasını da ekliyorum inanıp inanmamak size kalmış.

Eklentiler

• 1000017594.webp
    1000017594.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 223
  • 1000017595.webp
    1000017595.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 220
  • 1000017596.webp
    1000017596.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 217
Kızlar konuyu uydurduğumu fake olduğunu vs yazmışsınız konuya son noktayi koymaya geldim. Kendileri bu sabah tabiri caiz kovdum :) sözlü falan değildi baya eşyalarını camdan fırlatarak kovdum arkalarına bile bakmadan gittiler. Eşimin tavırlarının bu kadar değişmesi beni de şaşırtıyordu sorduğumda bir şey yok böyle davranmak istiyorum falan diyordu ama yalan olduğu bariz belliydi kendisi yalan söylerken lafları karıştırır gözlerini kaçırarak konuşur her sorduğumda bunları yapıyordu. Bugün sabah aklıma görümcem geldi dedim bu içinde tutamaz bana söylemediyse kesin ona yumurtlamıştır çoktan. İnsta konuşmalarında her şey ortaya çıktı. Eşim açık açık gidin demiş annesine ama annesi ne benim namussuzluğumu ne kimsesizligimi bırakmamış. Konuşmanın fotoğraflarini eklerim hatta. Eşimi uyandırdım mesajları gösterip ne var ne yok anlatiyorsun dedim mesajda yazanları tekrar söyledi eşimin liseyide uniye birlikte okuduğu arkadaşları var liseden sevgili olup üni bitince evlenmişler şuan kendileriyle baya samimiyiz onlar bizde kalır biz onlarda. KV hızını alamayıp onlara kadar laf söylemiş neymiş yatılı kalındığında herkes uyuduktan sonra x'le benim kırıştırmadığım ne malummuş. Evi benim üstüme yapmış bana araba almış tapuyu bilmem neyi alıp başkasına kaçarmışım daha bir sürü laf kimsesizmisim eşimin de kimsesiz kalmasını istiyormusum. Sanki eşim beni çöpten aldı beni anne baba dünyaya getirmedi. Kv ne yaparsanız yapin Mayıs'a kadar buradayız hiçbir yere gitmeyeceğiz evin yarı parasını biz verdik evin yarısı bizim demiş. (Sözde eve birini atacağım diye gitmiyor mayıstan sonra ne hikmetse oglunu aldatmayacagima inanıp gidiyor) Yani hala gözlerim dolu dolu yazıyorum şunları. Eşim bunları anlattıktan sonra odalarına girdim kalkın hemen pılınızı pırtınızı toplayın gidiyorsunuz dedim kp noluyor dedi namus bekçiliği yapan karına sor ne olduğunu anlatır sana dedim kv sen kimin evinden kimi kovuyorsun diye bağırınca ne var ne yok camdan attım tapu benim üstüme kendi evimden sizi kovuyorum çıkmak için yarım saatiniz var yoksa polis çağırırım dedim. (Polis ne alaka bende bilmiyorum o an aklıma gelen en göz korkutma yöntemi buydu 🥲) Eşim de sadece ışık görmüş tavşan gibi donup kalıp izledi öyle gittikten sonra biraz konuştuk ailesiyle artık görüşmeyecegi böyle şeyler yaşattığı için üzgün olduğunu söyleyip özür diledi. Keşke en başında ne olduklarını anlasaydim da aylar s*çıp bıraktıklarini sidiklerini temizlemek zorunda kalmasaydim. Anlattığıma gene inanmayacak olanlar olur o yüzden eşimle kız kardeşinin konuşmasını da ekliyorum inanıp inanmamak size kalmış.
Ne demek bunlar ya şaka mı bu 😳😳😳şok oldum resmen. Eşiniz çalışırken sizin eve erkek atacağınızı mı düşünmüş kvniz ? Başkasına yatıya giderken onunla gece vakti bir şeyler yapabileceğinizi iddia ediyor. Kvniz hastalıklı düşünen bir ruh hastası. Kovmakla iyi etmişsiniz

Ne demek bunlar ya şaka mı bu 😳😳😳şok oldum resmen. Eşiniz çalışırken sizin eve erkek atacağınızı mı düşünmüş kvniz ? Başkasına yatıya giderken onunla gece vakti bir şeyler yapabileceğinizi iddia ediyor. Kvniz hastalıklı düşünen bir ruh hastası. Kovmakla iyi etmişsiniz
Ya da kendisi böyle biri olduğu için herkesi kendi gibi sanıyor! 🤮

Peki siz şu an iyi misiniz ?
Yaşadıklarınız hiç kolay değil. Sabır diliyorum umarım eşiniz adam gibi arkanızda durmaya devam eder.

Anlaşıldı neden bu kadar sabır çektiğiniz, hiçbir şey bedava değilmiş. Neyse, evlerini yaptırın kombiyi taktırın, ödeşin de bitsin bu rezillik.

Peki siz şu an iyi misiniz ?
Yaşadıklarınız hiç kolay değil. Sabır diliyorum umarım eşiniz adam gibi arkanızda durmaya devam eder.
Aklıma geldikçe durup durup ağlıyorum sinirimden. Kv eşime mesaj attı o sana büyü yapmış ağzını dilini bağlamış zaten kimsesiz çocuğu da olmuyor sapsız üzümü koy kapiya bir kadın için anne babana yapılanlara nasıl susuyorsun diye. Çocuğu olmuyordan kastı da görümce ilk geceden hamile kalmış çünkü çocuk istiyorlarmış bizde en başında beri istemiyoruz diye korunuyoruz bu muşamba suratlı da çocuğumuz olmuyor diye anlıyor korunmayı. Neyse eşim de bir daha ikisinizinde yüzünü görmek istemiyorum senin o kimsesiz dediğin kız benim hayatım oluyor bir daha sakın bana ulaşmaya çalışmayın bu saatten sonra ya cenazenize gelirim ya cenazeme gelirsiniz dedi engelledi her yerden. Sudan çıkmış balık gibiyim ne olacak ne yapacağım bu lafları nasıl yiyip yutacagim bilmiyorum sadece durup durup ağlıyorum.

Back