Aylardır bizde kalan kv kp ve eşimin bayramda köye gitmek istemesi.

Anlaşıldı neden bu kadar sabır çektiğiniz, hiçbir şey bedava değilmiş. Neyse, evlerini yaptırın kombiyi taktırın, ödeşin de bitsin bu rezillik.
Önceki yorumlarda da bunu söylemiştim zaten. Biraz ortalık durulunca oturduğumuz evi satacağız verdikleri parayi geri onlara göndereceğiz. Kalan ev parasının üstüne de ya birikimleri koyucaz ya da benim arabayi satıp baska ev alacağız.

Her şey gayet iyi ilerlerken eşinizin kusursuz bir saygısıza dönüşmesi size normal geliyorsa devam edin.

Ama eşiniz çok saygısız bir insan, siz de nasibinizi alırsınız, bugün olmazsa yarın.

Evet tam olarak öyle düşünmüş :) eşim gece vardiyasında da çalışıyor o gecedeyken ben eve başkasını alacakmışım. Gece tek başıma korktuğumu biliyorlar gece korkmamak için elin adamını eve alıp korkumu kocamı aldatarak yenecekmişim. Bunlar yokken evdeki bütün ışıkları açıp eşim gelene kadar bekliyordum sürekli mesajlasip araşıyorduk hangi ara adamı aldatacaktim. Düşündükçe daha çok sinirim geliyor.

Hicte aglamayin kendilerini ele vermisler insallah esiniz bir noktadan sonra onlar yasli biz kucuguz diye sizi baristirmak istemez sizde esinize sinirlenerek davranmayin ailesi hakkinda konusmayin tek soyleyeceginiz seni sevdigim icin katlandim ama onlar hakkinda onlarin benim icin dusunduklerini dusunmedim deyin

Her şey gayet iyi ilerlerken eşinizin kusursuz bir saygısıza dönüşmesi size normal geliyorsa devam edin.

Ama eşiniz çok saygısız bir insan, siz de nasibinizi alırsınız, bugün olmazsa yarın.
Eşimin saygısız insana dönüşme sebebi kvnin namusuma kadar laf etmesi onu aldattigimi soylemesinden dolayı önce bir okuyun anlayın öyle yorum yapın.

Bu arada oyle dusunduklerini hic sanmiyorum akli sira beraber yasayabilmek icin kvnin aklina bu sacma dusunce gelmistir oğlunu bu sekil tav edecegini sanmis

İğrenç,zihniyeti bozuk insanlar.

Ben kindarım eşim daha kindardır. Yani eşim biriyle konuşmayı bitirdiyse o insan onun gözünde kendini yaksa yiksa umursamaz. Ailesi içinde senin için katlaniyordum o kadar hizmetten sonra böyle bir şeyle karşılaşmak beni yıktı gene ailendir kötü bir laf söylemem ama bu saatten sonra beni onlarla yüz yüze getirirsen daha yüzümü göremezsin dedim. Haklısın diyebildi sadece.

Hem evlerini tadilat ettirip hem de tertemiz yarı parayı ellerine saymayın. Düşün gitsin hesaptan. Eline üç kuruş geçmiş, evimi yaptırayım dememişler, hem ev olur hem içinde hizmetçisi demişler, ultra zehir köylü kafası. Bi akıllı onlar.

Ben de aynısını düşündüm ama ispatlayamayacağım için yazmadım. Zaten gidip size tuvalet eğitimi mi vereceğiz diye bağırmak çok ayıp. Ama köye gideceğiz başka seçenek yok diye rest çeken adamın böyle 180 derece dönmesi de çok tuhaf. Bir de diyaloglar hiç organik değil. Tam anlatmak zor ama konuşma böyle ilerlemez.

Benim de kafama yatmamış şeyler var ama, boylu boyunca yılan gibi b.k bırakan eşşek kadar herife denir. Ben derim. Demeyen naiftir. Çok üzerler daha onu.

Mesaj ss'leri samanyolu tv oyunculuğu gibi olmuş. Tekniği değiştirmeniz lazım

Fake olmadığını kanıtlamak için şunları yazıp ss atmışsın ama ben asıl şu yazdıklarına inanamadım. Gerçekse o karıyı Allah ıslah etsin cidden! Yuh , pes!

Eşiniz annesinden aldığı parayla ev satın alıp sizin üzerinize mi yaptı?? 1 yıllık evlilik içinde bu da normal bir davranış değil. Kadın erkek fark etmez benim bir yakınım bunu yapsa onu da uyarırdım.

Bana inandırıcı gelmedi bunların hiçbirisi. Ama öyleyse bile hanımlar bakın ileride çoluk çocuğa ev için para veririrseniz tapuyu hisseli yapın. Günün birinde evlatlar kafasına saksı düşmüş gibi 1 günde değişip camdan eşyalarınızın atılması rezilliğine öyle bakabiliyorlar, yersen…

Kv ve kp davranışları hiç normal değil söyledikleride çok ayıp ama eşinizin davranışlarıda hiç hoş değil. Ayrıca evin sizin üstünüze olmasıda bana tuhaf geldi. 1 yıllık evlilikte. He işiniz kendi parasıyla alsa tamam ama.. Kv gil vermiş parasını. Sizin erkek kardeşinize aileniz ev alsa gelininiz kendi üzerine yaptırsa eminim ki sorun ederdiniz diye düşünüyorum hayırlısı olsun. Umarım karı-koca birbirinizi yıpratmadan bu süreci tamamlarsınız.

Kendi fake adresinden kendi adresiyle yazışabilir.
Abiyle kardeşin yazışmaları da hiç orijinal durmuyor.
Zeynep güven denemesi ama aynı başarıda değil bana geçmedi
Şu mesajları okuyana kadar konu daha inandırıcıydı benim için.
Böyle bir olay, mesaj yoluyla ve bu üslupla konuşulmaz. Hadi abinin yazdıkları neyse de kardeşin cevapları hiç inandırıcı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…