• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

Fabrikatorle evlen bence geliri de gideri de dusunmezsin.

Ogretmen maasiyla zor oluyor da.
Benim de senin gibi secme imkanim olsaydi kesin fabrikator yakisikli ve iyi huylu olani secerdim.

mesleğim iyi ama koca yok tatlım olacaktı ama olmadı:KK61:erkek milleti mi boşver hepsi birbirinden beter ha illa zengin istiyorsan 40-50 yaşlarında avukat(iyi birikim yapar),iş adamı,fabrikatör gerisi kurtarmaz bacım :KK61:hatta bulursan bana da sevabına ayarla:KK14:

Ben konuyu takipteyim anacımmmm
Biliyosunuz ben de bekar bir kadınım

En yüsek maaşlı adam kimse ben de yarından tezi yok onu aramaya çıkayım.
En yüksek maaşlı kocası olan bi zahmet yazıversin nerde tanıştı, nerde karşısına çıktı filan

Benim yatmam lazım, yarın iş var ne yazık ki

Bulamadım ki zengin koca, mecbur gidicem işe bak görüyon mu
erkekler bile zengin kız aramaya başlamış sen zengin koca arıyorsan çok mu :KK53::KK70:

şansın bol olsun

Parayla saadet olmaz canikom. Hem sen evlilik için daha çok küçüksün (yanlış değilse 17)
Büyüdü gel çocuk

Git otede ders calis
Mesleğini kendi kriterlerine gore sec
Daha koca kismina evlilik kismina cok var
Bu kadar da paragoz olmayin yavrularım

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Bence mutlu olmayi dene. Karpuz secmiyorsun parali koca istiyorsun galiba ama ne parali kocalar var aldatiyolar iyi dusun

konu sahibi sana bir tavsiyem var sırf zengin diye bir adamla gözün kapalı evlenme, sana iki tane tanıdığım genç kızın hayatından örnek vereyim bir tanesinin hikayesi şu ; genç, aileden zengin erkek kızımızı cafede mi ne bir yerde görüyor kızı takip ediyor evini öğreniyor ( evet oldukça ilkel bir yöntem şu zamana göre ama bu durum bu ) aİlesini görücü gönderiyor kız isteniyor kız tarafı da ufak bir soruşturma hop zengin aile deyip hemen atlıyor olaya kız da bayıla bayıla kabul ediyor,şatafatlı, ünlülerin katıldığı, sahne aldığı bir düğün, lüks bir ev ve eşyalar vs. evleniyorlar sonuç erkek annesinin biricik kuzusu, ailem de ailem bir tip, evimizi kapatalım gidip annemlerle yaşayalım diyor kız kabul etmiyor bu sırada gel gitler itiş kakışlar ve hatta şiddet bu arada hamile olduğunu öğreNiyor kız, iş şiddete varınca kız babasının evine dönüyor erkek ve ailesi oralı olmuyor derken boşanma davasını açıyor kız o zenginlikteki erkek meğerse başkasının yamında sigortalı asgari ücretle çalışan birine dönüveriyor tabii ki hile yoluyla, şu an boşanma alamasındalar kız dığum yaptı adam nafaka vermemek için bin takla atıyor tazminat konusu muallakta herşey olabilir eğer ispat edemezse. Bu streslerle yaşıyor kız çok zor bir boşanma süreci yaşıyor ki çok yüksek bir tazminat talep etti ama onun çeyreğini bile adamdan koparıp alabilir mi belli değil.yani hırslı olmak iyi değil sırf zengin diye bir adamla evlenmek istersen karşındaki de eşşek değil bunu farkında olacaktır ve sana ona göre muamele edecektir.

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler

Valla benim bey gayet güzel kazanıyor, yanında da evlilik için sıra bekleyen çömezleri var onlar da güzel kazanıyor ama elinde mesleği olmayan, mürekkep yalamamış, kafası çalışmayan hatunlara pek yüz vermiyorlar be cicim.

Burda "mantik evliligi mi, ask evliligi mi?" basligi adi altinda cok konu acildi..
Bu konuda direk beklentilerin ne oldugunu yazinca konu biraz geyige donmus,
halbu ki bence o tirnak icerisinde belirttigim konular da bu konunun ustu kapali versiyonu..
Mantik evliliklerinde de adamin kasina gozune degil,
parasina puluna yasam standardina e biraz da huyuna suyuna bakiliyor..
Ha birazcik fake kokusu almadim mi aldim:)
Ama cok da yuhlanacak bir konu degil bence,
boyle para-pul-koca meseleleri cok konusuldu kk da.

Amerika uygunmu canım. Direk citizen olursun fln. Dolar kazanıyoruz ayda en olmadı 8 9 bin$ geliyo. Bize Türkiye'ye tatile gittiğinde paran 3le çarpılıyo fln işte. Zenci olur beyaz olur Mexican American olur. Hangisini seçiyorsan artık bana temel bilgilerini ver ilgilenirim. Huzur sevgi SAYGI fln onları vadedemiyoruz ama:) canım yas KESK'e o kadar kolay olsa evlilik Dediğin geçim Dediğin şey;)

asgariyle geçinip şükür diyen de vaarrr milyarlar alıp yetmiyor diyen de yani kimsenin fiyat vermesine gerek yok aslında gelir ne kadar olursa gider de o kadar çoğalıyor bence

nasıl bı durum ınsanı bu soruyu sormaya iter
cıddıye alıp cevap vereyım
aylık 3.ooo tl yede gecınebılırsın
10.000 tl yede
ne kadar paran varsa okadar harcarsın
sabıt zorunlu gıderler bellı
net gelır bellı
cıkar aradakı fark elde kalan para
ona gore ayak yorgan meselesı

Sen koca filan aramiyosun ki resmen sağmaya damızlık inek ariyosun
ama maalesef kafası çalışan erkekler senin gibi menfaatçileri anında anlıyor be yavrum :)

daha mesleğine ideallerine bile karar veremediğine göre, onun bunun yaşamıyla kendininkini yönlendirmeyi düşündürdüğüne göre yaş 14-15 falan mı?

yüksek hayat standartı istiyorsan ona göre eş değil iş seç.

Back
X