- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- 408
- Konu Sahibi esmermavigoz
Kesinlikle haberdar edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan muhendislik fakultesinden bir halt bulamayan bir tek ben mi varim arkadas Onca yil bosuna gitmisiz iyi mi
Muhendislikte erkek kayniyo oysa ki
Sen bahtsizmissin tatlim
Ben de buldum muhendislikten
ne kadar gelirse gelsin, geldiği kadar gidiyor..
erkekler bile zengin kız aramaya başlamış sen zengin koca arıyorsan çok muBen konuyu takipteyim anacımmmm
Biliyosunuz ben de bekar bir kadınım
En yüsek maaşlı adam kimse ben de yarından tezi yok onu aramaya çıkayım.
En yüksek maaşlı kocası olan bi zahmet yazıversin nerde tanıştı, nerde karşısına çıktı filan
Benim yatmam lazım, yarın iş var ne yazık ki
Bulamadım ki zengin koca, mecbur gidicem işe bak görüyon mu
Bence mutlu olmayi dene. Karpuz secmiyorsun parali koca istiyorsun galiba ama ne parali kocalar var aldatiyolar iyi dusunMerhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
yüksek hayat standartı istiyorsan ona göre eş değil iş seç.Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler