- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- Konu Sahibi esmermavigoz
3750 ben 4 eşim alıyor. Ama kv ye ben asgari ücret alıuorum dedık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim ayda en az 26bin kazanıyor gel bacım:))
Ahah dalga geçmişim sanırım niyeyse hatırlamıyorum 4 sene önce 26bin çok çok demişim yaMesleği ne
benım maaşım 2460(memurum)- esımın 1300+ arada ufak caplı prım (pazarlamacı)alıyor. ev kıra -esımın ılk esıden oglu var- arabamız yok, kıt kanaat gecınıyoz.
sosyal hayat neredeyse yok, haftada bır cay kahve ıcmeye bır yere gıdersek ancak o kadar..
kısacası ne ıs yaparsan yap muhakkak çalış, mumkunse devlet daıresınde gelırı sabıt olan bır kısı ıle evlenmeye bak, ne kadar cok kazancın olursa o kadar rahat yasarsın yada bırıkım yaparsın bu da bır gercek.
Ahah dalga geçmişim sanırım niyeyse hatırlamıyorum 4 sene önce 26bin çok çok demişim ya
Yil 2022 olduMerhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Mühendis mesleği:)Muhtemelen dalga , ben de o sebeple o emojiyi koydum lakin yine de mesleği merak ettim
Mühendis mesleği:)
Bir yerden tanıdın da emin mi olmaya çalışıyorsunÇok politik bir cevap olmuş
Petrol , inşaat, çevre, makine, elektronik, biyomedikal, kimya , uzay , yazılım , bilgisayar , metalurji , maden , elektrik , uçak .. bir sürü mühendislik var