• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

benım maaşım 2460(memurum)- esımın 1300+ arada ufak caplı prım (pazarlamacı)alıyor. ev kıra -esımın ılk esıden oglu var- arabamız yok, kıt kanaat gecınıyoz.
sosyal hayat neredeyse yok, haftada bır cay kahve ıcmeye bır yere gıdersek ancak o kadar..
kısacası ne ıs yaparsan yap muhakkak çalış, mumkunse devlet daıresınde gelırı sabıt olan bır kısı ıle evlenmeye bak, ne kadar cok kazancın olursa o kadar rahat yasarsın yada bırıkım yaparsın bu da bır gercek.

Çocuklu bir erkekle evlenmeye karar verirken nelere dikkat ettiniz
Burada genelde çocuklu erkek boşanmışsa , yani karısı çocuk varken yuvayı yıktıysa o adam iyi değildir tarzı yorumlara denk gelmiştim . O sebeple çocuklu erkeklere antipati oluştu.
Bir de çocuğu için ne kadar nafaka ödüyor

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Yil 2022 oldu 😅

Back
X