- Konu Sahibi esmermavigoz
Benim eşim ayda en az 26bin kazanıyor gel bacım:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim biz kadinlar sadece ev gecindirmek icin calismiyoruz biliyor musun? Yillarca okumusuz cabalamisiz kariyer icin de calisiyoruz ayni zamanda kendimizi guvende hissetmek icin de calisiyoruzOna göre çalışacağım ve çalışmayacağım, evet eşimin geliri önemli ayrıca
O
bende çalışıyordum esım muhendıs devlette 3500 alıyor sımdı onun yanına geldıgım ıcın çalışmıyorum eger calıssaydm 6 bın gelırımız olacaktı ama fazlasıyla esımın maaşı yetıyor tatlım son model arabamızı aldık ve yenı evlıyım evımın mobılyalarını gören bıdaha görmek ıstıyor ama askta onemlıMerhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Bence mutlu olacagin kisiyi aramalisinOna göre çalışacağım ve çalışmayacağım, evet eşimin geliri önemli ayrıca
O
Yani arkadaş demek istiyor ki evliliklerin kaderini pek parlak görmüyorum, öyle de çekeceğim böyle de. En azından varlık içinde çekeyim eziyetimi.
10 yil sonra severek evlenenler de birbirinden nefret ediyor nasilsa. Bir gun her sey esitlenecekse , bari para icinde olsun mantigi
Kiz hakli bence
Ay bana mı dediniz?Benim eşim ayda en az 26bin kazanıyor gel bacım:))
paraya gore es secme parayla mutlu olamazsin..Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
Evet aşk bi gün bitiyor ama geriye arkadaşlık, saygı, güven kalıyor.10 yil sonra severek evlenenler de birbirinden nefret ediyor nasilsa. Bir gun her sey esitlenecekse , bari para icinde olsun mantigi
Kiz hakli bence
Ypok ya gaza getirmek istemiştim şaka yapmıştım sonra ben de fark edip düzelltim zaten:)[/QUOTE]OTE="Bilgece, post: 41910513, member: 377773"]Kuma mi istiyosunuz anlamadim? Gel bacim ne kiz?