• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

Ona göre çalışacağım ve çalışmayacağım, evet eşimin geliri önemli ayrıca
O
Canim biz kadinlar sadece ev gecindirmek icin calismiyoruz biliyor musun? Yillarca okumusuz cabalamisiz kariyer icin de calisiyoruz ayni zamanda kendimizi guvende hissetmek icin de calisiyoruz
O bahsettigin kocalar bizi kapinin onune koyuverirse kendi basimizin caresine bakabilmek icin maddi manevi yeterli ve faydali bir birey olmak icin calisiyoruz bilmem bu anlattiklarim birsey ifade ediyor mu????

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
bende çalışıyordum esım muhendıs devlette 3500 alıyor sımdı onun yanına geldıgım ıcın çalışmıyorum eger calıssaydm 6 bın gelırımız olacaktı ama fazlasıyla esımın maaşı yetıyor tatlım son model arabamızı aldık ve yenı evlıyım evımın mobılyalarını gören bıdaha görmek ıstıyor ama askta onemlı

Yani arkadaş demek istiyor ki evliliklerin kaderini pek parlak görmüyorum, öyle de çekeceğim böyle de. En azından varlık içinde çekeyim eziyetimi.

10 yil sonra severek evlenenler de birbirinden nefret ediyor nasilsa. Bir gun her sey esitlenecekse , bari para icinde olsun mantigi :P

Kiz hakli bence :P

[QUOci_ser, post: 41910504, member: 178168"]Benim eşim ayda en az 26bin kazanıyor gel bacım:))[/QUOTE]
Gel derken sana da aynı meslekten bulalım demek istemiştim çok yanlış anlam çıkmış. Zaten beşte birini bile kazanmıyor şaka yapmak istemiştim yanlış anlaşılacak bir cümle olmuş. Özürler diliyorum

10 yil sonra severek evlenenler de birbirinden nefret ediyor nasilsa. Bir gun her sey esitlenecekse , bari para icinde olsun mantigi :p

Kiz hakli bence :p

Yalnız benim eski koca gibi trilyonları olup da cimrinin de hasıysa o plan yürümüyor.
Ama şimdiden moralini bozmayalım di mi kızcağızın :KK15:

Evlilik böyle basit ve çıkar üzerine kurulu bir şey mi sanıyorsun? Hatta evliliği geç hiç bir türlü ilişkide olmamalı bu. Ben evli değilim ama erkek arkadaşım var. Erkek arkadaşımın ailesinin durumu normal bir Türk ailesinin durumunda. Erkek arkadaşım da çalışıyor. Biz evlenmek istiyoruz. Evlenince ben de çalışacağım o da çalışacak iyi, kötü her günümüzde birlikte olacağız İNŞALLAH. İlişkimizde paradan önce sevgi, saygı ve güven geliyor. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yazın bana küçük bi çocuk gibi geldi. 14-15 yaşlarımdayken zengin bi erkekle evlenirim çalışmam diyordum. Çalışırsam da parası iyi olan meslek olur diyordum.

OTE="Bilgece, post: 41910513, member: 377773"]Kuma mi istiyosunuz anlamadim? :KK70::KK70::KK70: Gel bacim ne kiz?[/QUOTE]
Ypok ya gaza getirmek istemiştim şaka yapmıştım sonra ben de fark edip düzelltim zaten:)

Merhaba, siz ablalarıma sorum, bir evin geçimi için ne kadar gereklidir? Evli olanlar, ve hayat standartı yüksek olanlar, ne kadar harcama yapıyorsunuz? Siz çalışıyormusunuz, sadece eşiniz mi çalışıyor? ve mesleğiniz nedir? Buna göre bir eş seçecegim, ve buna göre de bir meslek seçeceğim her görüşünüz benim için önemli şimdiden teşekkürler
paraya gore es secme parayla mutlu olamazsin..
maasina gore is secme omur boyu sevmedigin bi iste takili kalirsin..

OTE="Bilgece, post: 41910513, member: 377773"]Kuma mi istiyosunuz anlamadim? :KK70::KK70::KK70: Gel bacim ne kiz?
Ypok ya gaza getirmek istemiştim şaka yapmıştım sonra ben de fark edip düzelltim zaten:)[/QUOTE]
Ay ben bavulumu filan hazırladıydım
Ayakkabımı giyiyordum tam :KK58:

Back
X