• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

bende çalışıyordum esım muhendıs devlette 3500 alıyor sımdı onun yanına geldıgım ıcın çalışmıyorum eger calıssaydm 6 bın gelırımız olacaktı ama fazlasıyla esımın maaşı yetıyor tatlım son model arabamızı aldık ve yenı evlıyım evımın mobılyalarını gören bıdaha görmek ıstıyor ama askta onemlı

Enteresan..evli degilim, rahmetll babacımın evindeyim..sadece kendi ozel ihtiyaclarıma 1000 lirayı yetiremedigim zamanlar oluyor..

ALtımda orta sınıf bir araba var..hic bir luksum de yok..evin giderleri bana ait degil..

3500 lirayla degil de, krediyle yaptık bunları diyin bari..yanlıs yonlendirmeyin kızcagımızı..

Haftanın 7 günü çalışıyor eşim çünkü bi Maaş yetmiyor offf buna bi çare bulmak lazım :mad:
Sen eline işini al senin gelirin iyi olsun Sevdiğin adamın maaşı az olacaksa ne olurki :110:

Enteresan..evli degilim, rahmetll babacımın evindeyim..sadece kendi ozel ihtiyaclarıma 1000 lirayı yetiremedigim zamanlar oluyor..

ALtımda orta sınıf bir araba var..hic bir luksum de yok..evin giderleri bana ait degil..

3500 lirayla degil de, krediyle yaptık bunları diyin bari..yanlıs yonlendirmeyin kızcagımızı..

Ben de tek basimayim, gelirim de iyi ama ancak geciniyorum be. Insan ne kadar parasi varsa o kadar yiyor galiba:KK30:

Benim eşim bu 3500 ün bayağı üzerinde bir rakam alıyor ama biz daha borcumuzu bitiremedik. Altımızda düldülümüz var nerde son model araba. Ya insanlar yemeden yastık altı yapıyor yada biz fazla savurganız..Ben bu işin içinden çıkamadım:confused:

Konu sahibi yasiniz daha 17 yaziyo profilde

Önce okulunu bitir guzel bol maaşlı bi mesleğin olsun eş adayini ondan sonra düşün

Ben konuyu takipteyim anacımmmm
Biliyosunuz ben de bekar bir kadınım

En yüsek maaşlı adam kimse ben de yarından tezi yok onu aramaya çıkayım.
En yüksek maaşlı kocası olan bi zahmet yazıversin nerde tanıştı, nerde karşısına çıktı filan

Benim yatmam lazım, yarın iş var ne yazık ki

Bulamadım ki zengin koca, mecbur gidicem işe bak görüyon mu

kredi ile yapmadık canım benımmm eşim parasını tuttu kredi ile faiz ödemek saçmalık yemesını de bıleceksın harcamısınıda ve esımın ailesinin de yardımı oldu tabiii kii

Ben konuyu takipteyim anacımmmm
Biliyosunuz ben de bekar bir kadınım

En yüsek maaşlı adam kimse ben de yarından tezi yok onu aramaya çıkayım.
En yüksek maaşlı kocası olan bi zahmet yazıversin nerde tanıştı, nerde karşısına çıktı filan

Benim yatmam lazım, yarın iş var ne yazık ki

Bulamadım ki zengin koca, mecbur gidicem işe bak görüyon mu

Pilotmus oyle didiler

Back
X