- Konu Sahibi esmermavigoz
Baya yanlış anlaşılmış konu sahibinden çok saçmalamışım:)))Ay bana mı dediniz?
Hemen geliyorum
Adres neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya yanlış anlaşılmış konu sahibinden çok saçmalamışım:)))Ay bana mı dediniz?
Hemen geliyorum
Adres neydi?
Evet aşk bi gün bitiyor ama geriye arkadaşlık, saygı, güven kalıyor.
Ay ben bavulumu filan hazırladıydımYpok ya gaza getirmek istemiştim şaka yapmıştım sonra ben de fark edip düzelltim zaten:)
Konu ile alakali değil ama gelen kutusu senin iki Prensesin mi vardı ya:) ben bit tane biliyorum.:)))Ben evli değilim ama ev geçindiriyorum olur mu
Ben ve iki kızım
bende çalışıyordum esım muhendıs devlette 3500 alıyor sımdı onun yanına geldıgım ıcın çalışmıyorum eger calıssaydm 6 bın gelırımız olacaktı ama fazlasıyla esımın maaşı yetıyor tatlım son model arabamızı aldık ve yenı evlıyım evımın mobılyalarını gören bıdaha görmek ıstıyor ama askta onemlı
Baya yanlış anlaşılmış konu sahibinden çok saçmalamışım:)))
Konu ile alakali değil ama gelen kutusu senin iki Prensesin mi vardı ya:) ben bit tane biliyorum.:)))
Enteresan..evli degilim, rahmetll babacımın evindeyim..sadece kendi ozel ihtiyaclarıma 1000 lirayı yetiremedigim zamanlar oluyor..
ALtımda orta sınıf bir araba var..hic bir luksum de yok..evin giderleri bana ait degil..
3500 lirayla degil de, krediyle yaptık bunları diyin bari..yanlıs yonlendirmeyin kızcagımızı..
Siyrilmaya calisma gel gel kardes kardes gecinelim 13-13 boluselim lalalalla
Ben de tek basimayim, gelirim de iyi ama ancak geciniyorum be. Insan ne kadar parasi varsa o kadar yiyor galiba
Yazık ya üç beş de kazanana bırakalımSiyrilmaya calisma gel gel kardes kardes gecinelim 13-13 boluselim lalalalla
dudukten olmasin da:))Parayi veren dudugu caliyor ya o bakimdan
Enteresan..evli degilim, rahmetll babacımın evindeyim..sadece kendi ozel ihtiyaclarıma 1000 lirayı yetiremedigim zamanlar oluyor..
ALtımda orta sınıf bir araba var..hic bir luksum de yok..evin giderleri bana ait degil..
3500 lirayla degil de, krediyle yaptık bunları diyin bari..yanlıs yonlendirmeyin kızcagımızı..
Onlar pek evlilik taraftarı olmuyorlar ama
kredi ile yapmadık canım benımmm eşim parasını tuttu kredi ile faiz ödemek saçmalık yemesını de bıleceksın harcamısınıda ve esımın ailesinin de yardımı oldu tabiii kiiEnteresan..evli degilim, rahmetll babacımın evindeyim..sadece kendi ozel ihtiyaclarıma 1000 lirayı yetiremedigim zamanlar oluyor..
Yazık ya üç beş de kazanana bırakalım
Ben konuyu takipteyim anacımmmm
Biliyosunuz ben de bekar bir kadınım
En yüsek maaşlı adam kimse ben de yarından tezi yok onu aramaya çıkayım.
En yüksek maaşlı kocası olan bi zahmet yazıversin nerde tanıştı, nerde karşısına çıktı filan
Benim yatmam lazım, yarın iş var ne yazık ki
Bulamadım ki zengin koca, mecbur gidicem işe bak görüyon mu