• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar? Evlilere soruyorum?

image.jpg

Futbolcular da iyi kazanıyo ama iyi bir takıma giderse
Yatmadan aklıma geldi

Ikimiz yiyip icip gezelim, abimiz de ne yaparsa yapsin :63::63::63:
İyi fikirmiş. Yalnız ppetrol mühendisleri yurt dışında çalışırsa pilotu falan solluyor. Kızımız öyle bulsun bence hem bir ay çalışıp bir ay tatil yapıyolarmış. Hadi güzelim mühendislik fakültelerine git sen diyorum:)

İyi fikirmiş. Yalnız ppetrol mühendisleri yurt dışında çalışırsa pilotu falan solluyor. Kızımız öyle bulsun bence hem bir ay çalışıp bir ay tatil yapıyolarmış. Hadi güzelim mühendislik fakültelerine git sen diyorum:)

Ulan muhendislik fakultesinden bir halt bulamayan bir tek ben mi varim arkadas :KK70::KK70::KK70::KK70: Onca yil bosuna gitmisiz iyi mi :KK30:

Eşimle evlendiğimDe eşim eksilerdeydi yani borçları vardı hem de epey fazla arabamız, evimiz yoktu evlendikten hemen sonra da hamile kaldım ikizlerime daha hamile olduğumu öğrenmemişken Allah yürü ya kulum dedi eşimin işleri düzene girdi borçlar 1 ay içinde kapandı toplu bir para aldı bir işten, benim de miras meselesiyle elime bir para geçti, evimize eşya dahi alamamıştık evlendiğimizde.para gelince eşyalarımızı aldık, ev değiştirdik, araba aldık, neyse çocuklarımız doğdu onların ki ikiz olunca malum 2 kat fazla masraf oldu ama Allah bereketini verdi hiç zorlanmadık, ardından eşim trafik kazası geçirdi 5 ay evde yattı işe gidemedi o sıra zorlandık tabii ama iyileşip çalışmaya başlayınca toparladık birikim yapmaya başladık ev aldık onun borcunu öderken zorlandık zaman zaman ama eşim iyi işler aldıkça har vurup harman savurmadık belimizi doğrulttuk şükür bugünlere geldik tüm bunlar 3,5 yıl içinde oldu. Yani demem o ki evlilik rahat yaşam lüks yaşamak için uygun aday arayıp bulmak değildir inişiyle çıkışıyla, kazasıyla, işsiz kalma riskiyle herşeyiyle kader ortaklığı yapmak demek oluyor yeter ki arada sevgi, bağlılık,hayat arkadaşlığını göze almak olsun. Hayat standartım yüksek değil ama eksilerden bugüne geldiğimizi düşündükçe şaşıyoorum

Ha sen dersin ki ben düğünümden tut ev eşyalarıma, balayından bindiğimiz arabaya, oturduğum eve kadar lüks kullanırım ya da kullanmak isterim, herşeyim lüks olsun dersen inşaat sektöründe ihale kovalayan bir işadamıyla evlenmeyi düşünmelisin :) benim hiçbir zaman böyle bir hayat özlemim olmadı dünya görüşüm bu yönde değil ama sen böyle düşünüyorsan da orta direk bir adamla yapamazsın

Son düzenleme:
Sen şimdi adamı sırf parasına göre değerlendireceksin ya hani. E zengin adam seni niye istesin sende ne var güzelim demezler mi adama ? :)

[QherryBlossom, post: 41910841, member: 406520"]Ulan muhendislik fakultesinden bir halt bulamayan bir tek ben mi varim arkadas :KK70::KK70::KK70::KK70: Onca yil bosuna gitmisiz iyi mi :KK30:[/QUOTE]
Yanlış üniversitede mi okudun ki o dediğim bölüm yurt dışında çok kazanıyor arkadaş var ordan biliyorum evli olmasa konu sahibine diycem o kadar yani:))))

Bunu soracağına kendin okuyup meslek sahibi olsaydın. Başkasının gelirine muhtaç kalıp planlar yapmazdın.

Back
X