- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- 408
- Konu Sahibi esmermavigoz
Maşallah yaabende onları gözlerinden öperimEvet evet iki
Büyüğü 8,5
Küçüğü 5,5 yaşında ablası
Ellerinizden öperler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah yaabende onları gözlerinden öperimEvet evet iki
Büyüğü 8,5
Küçüğü 5,5 yaşında ablası
Ellerinizden öperler
Pilotmus oyle didiler
benimkisi genç çirkin ve çulsuzEn iyisi ali Ağaoğlu. Valla bak. Genç ve yahsikli aldıkta ne oldu. Tirt çıktı. Bir de çirkin ve zengin deneyek
İyi fikirmiş. Yalnız ppetrol mühendisleri yurt dışında çalışırsa pilotu falan solluyor. Kızımız öyle bulsun bence hem bir ay çalışıp bir ay tatil yapıyolarmış. Hadi güzelim mühendislik fakültelerine git sen diyorum:)Ikimiz yiyip icip gezelim, abimiz de ne yaparsa yapsin
Benim ki de genç ve culsuz sayılırdi da ne oldu. Bosanacaz bir ton borçla. Ama ali Ağaoğlu gibi biri olsa ne bosanmaktan ne çocuk yapmaktan korkarsinbenimkisi genç çirkin ve çulsuz
yaşlı zengin daha mı cazip acaba
Futbolcular da iyi kazanıyo ama iyi bir takıma giderse
Yatmadan aklıma geldi
ali ağaoğluda bakmıo bacım, ne edek.Benim ki de genç ve culsuz sayılırdi da ne oldu. Bosanacaz bir ton borçla. Ama ali Ağaoğlu gibi biri olsa ne bosanmaktan ne çocuk yapmaktan korkarsin
İyi fikirmiş. Yalnız ppetrol mühendisleri yurt dışında çalışırsa pilotu falan solluyor. Kızımız öyle bulsun bence hem bir ay çalışıp bir ay tatil yapıyolarmış. Hadi güzelim mühendislik fakültelerine git sen diyorum:)
O nedenle sen elinde ki ile idare etcen bende artık ya kismetali ağaoğluda bakmıo bacım, ne edek.
mecbur valla.. Sende aklını iyi kullan artıkınO nedenle sen elinde ki ile idare etcen bende artık ya kismet
Kesinlikle. Ay ben bu siteyi evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim vala. Artikin aklım, ben ve kk üçlüsünden herkes korksun.mecbur valla.. Sende aklını iyi kullan artıkın
takipteyiz ona gore.. Gelişmeleri bildşrirsinKesinlikle. Ay ben bu siteyi evlenmeden önce bilseydim evlenmezdim vala. Artikin aklım, ben ve kk üçlüsünden herkes korksun.