• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık birikim :)

o uygulamaların ismini yazabilir misiniz? :)
iXpenselt Lite benim kullandığım
Ama başkaları da var
Bu İngilizce bir uygulama, giyeceğe ne kadar, ilaca ne kadar, sağlık için ne kadar vs Çeşitli kategoriler var.
Bir de ne kadarını kartla aldın, ne kadarını peşin aldın onu da kaydedebiliyorsun.

İstek/ihtiyaç, bu doğru cidden,istek bitmiyor ki insanoğlu herseyi istiyor, 2 tane ruj aldım netten, 30 tl,almadan bi yerim mi eksilirdi hayır, zaten evdeyim sürekli makyaj yapmam ne alaka yani, ama beğendim aldım, ben de artık ihtiyaç odaklı yaşamaya çalışıcam

Aslında baştan bir miktar kenara atıp sanki o para yokmuş gibi davranmak en güzeli, 3000 tl mi gelir 2500 gibi yasa her 2 ayda 1000 tl biriksin

Aa konum yeniden aktiflesmis :) evet kızlar kumbara çok yararlı açılmayan lardan ben en büyük boyunu aldım baya büyük içine sadece 1 tl atıyorum dolunca 900 tl cikabiliyor. Kenara köşeye atıp değer vermiyecegimiz o 1 tl ler işte 900 tl gibi bi meblağ ediyor. Onun dışında başka bişey yapamadim cok yogun gecti bu aylar dugunler bilmem neler ama bu ay altın almaya başlıcam butceme gore

Bende kumbara aldim kızlar en büyük boy sadece 1 tl atiyorum daha önce de yapmistim tamamen dolunca 820 tl çıkıyor icinden bu da çok iyi yöntem kıyıya köşeye attığımız paralar çok güzel birikiyor

Ayyyy çok iyi fikir verdin eşim kurban kesemeyince çok üzülüyor e bütün maaşı da bana verir hep masrafı gidiyor

Bir kurbağa alıp kurban parası biriktirecegim allah razı olsun valla:)

Ayyyy çok iyi fikir verdin eşim kurban kesemeyince çok üzülüyor e bütün maaşı da bana verir hep masrafı gidiyor

Bir kurbağa alıp kurban parası biriktirecegim allah razı olsun valla:)
Al tabi canım en buyugunden al Sıkıştırinca söyle sağa sola 900 tl bile çıkıyor

Bozuk paralarla cidden birikim yapılıyor bizim kumbarada şu an 300 rahat var, bu arada ben de gelir gider programı indirdim şimdi, fişleri kaydedicem direk, ay sonunda ney gerçekten ihtiyaç ney istek onu bir göreyim, ne kadarını aslında biriktirebilirmişiz bakalım

iXpenselt Lite benim kullandığım
Ama başkaları da var
Bu İngilizce bir uygulama, giyeceğe ne kadar, ilaca ne kadar, sağlık için ne kadar vs Çeşitli kategoriler var.
Bir de ne kadarını kartla aldın, ne kadarını peşin aldın onu da kaydedebiliyorsun.
android de bulamadım eve gidince ipad'ten bakıcam :)
muadil bi iki prog. buldum ama beğenemedim.

android de bulamadım eve gidince ipad'ten bakıcam :)
muadil bi iki prog. buldum ama beğenemedim.

Iphone'a yükledim ben, androidde de vardır diye düşünmüştüm.
Ipad'e değil de telefona yüklemek daha pratik olur sanki. Özellikle nakit harcamalarda hemen kaydetmek önemli, yoksa hatırlamakta güçlük olabiliyor, mesela pazarda aldıklarım, mesela otopark ücreti, işyerinden toplanan çay parası gibi.
Kredi kartı kolay, internet şubesine girip dönem içi harcamalardan geriye dönük kaydedebiliyorum, iyi oluyor.

Iphone'a yükledim ben, androidde de vardır diye düşünmüştüm.
Ipad'e değil de telefona yüklemek daha pratik olur sanki. Özellikle nakit harcamalarda hemen kaydetmek önemli, yoksa hatırlamakta güçlük olabiliyor, mesela pazarda aldıklarım, mesela otopark ücreti, işyerinden toplanan çay parası gibi.
Kredi kartı kolay, internet şubesine girip dönem içi harcamalardan geriye dönük kaydedebiliyorum, iyi oluyor.

telefonda başka uygulamalar buldum
bunları deneyeyim bari
evet ya anında yazmazsam unutma ihtimalim çok yüksek :)

Allah nasip ederse bu ay esimle yarim altin alalim dedik asgari ucretle calisiyor bi de araba aldi masraflar katlandi e kredi kartida var bana soz verdi sozunden de donemiyor mecbur kaldi artik almaya bence en mantikli birikim altindir ken a rda para durdukca harcaniyor 5tlden bisey olmaz alalim 10tlden bisey olmaz harcayalaim ama unutuyoruz ki bi markete gittiginde bile 25kr eksik kalsa aldiklarini koymak zorunda kaliyorsun

ya kıslar altında düştükçe ben zarar ettim geçen ay 175 ten aldım çeyreği bu ay 165 yarın ne olacak Allah bilir belki 150 olur biraz zarardayım sanki

Back
X