Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aylık birikim :)
- Konu Sahibi gulsah-34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
Buralara kimseler uğramak olmuş. Bende birikim yapmak istyrum. Hedef araba almak ama birikimi yaptıktan sonra değişebilir. Şöyle bi plan yaptm kredi var aylık 2350 bnm gelirim kira faturaların bi kısmı eşimde benim 850 kredi fatura giderleri var bide içerisinde günüm var oda birikim en nihayetinde neyse şimdi mutfak içinde ben para ayırıyorum. Hep karttan cektirdigim için aylık nekadar harcaniyor hiç farkına varmiyorum.onun için aylık 600 dedim mutfağa. Yeter inşallah. 1 çeyrek alsam her ay 100 tl likte hesaptan gram altın alsam.inşallah evdeki hesap çarşıya uyar bu Aybaşı başlıyorum kolay gelsin hepimize bol kazançlar arkadaşlar.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Buralara kimseler uğramak olmuş. Bende birikim yapmak istyrum. Hedef araba almak ama birikimi yaptıktan sonra değişebilir. Şöyle bi plan yaptm kredi var aylık 2350 bnm gelirim kira faturaların bi kısmı eşimde benim 850 kredi fatura giderleri var bide içerisinde günüm var oda birikim en nihayetinde neyse şimdi mutfak içinde ben para ayırıyorum. Hep karttan cektirdigim için aylık nekadar harcaniyor hiç farkına varmiyorum.onun için aylık 600 dedim mutfağa. Yeter inşallah. 1 çeyrek alsam her ay 100 tl likte hesaptan gram altın alsam.inşallah evdeki hesap çarşıya uyar bu Aybaşı başlıyorum kolay gelsin hepimize bol kazançlar arkadaşlar.
Akıllı telefonunuz varsa harcamalarınızı kaydedebileceğiniz uygulamalar var.
Ben yaptığım tüm harcamaları kaydediyorum, ya hemen sonra, ya da o akşam fişlere bakarak.
Mutfak harcamalarınızı böyle kontrol edebilirsiniz.
- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
Doğru yoksa ipin ucu çok fena kaçıyor bakıyim bir uygulamalara saolun .Akıllı telefonunuz varsa harcamalarınızı kaydedebileceğiniz uygulamalar var.
Ben yaptığım tüm harcamaları kaydediyorum, ya hemen sonra, ya da o akşam fişlere bakarak.
- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
Ya işte buna bi çözüm bulamıyoruz çok param var havasına bide ben internet alışverişini bırakırsam tam olacakBen biriktiyorum, sonra da toplu halde harcıyorum. Böyle acayip bir tipim işte...
- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
Program adı alabilir miyim?Akıllı telefonunuz varsa harcamalarınızı kaydedebileceğiniz uygulamalar var.
- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
Ya işte buna bi çözüm bulamıyoruz çok param var havasına bide ben internet alışverişini bırakırsam tam olacak
Sorma, toplumun kanayan yarası oldu o internet alışverişi. Rahattan alışveriş ederken hunharca harcama yapıyorum. Bazıları ihtiyacım bile değil.. İnternette görürsem aklımda kalıyor, en geç 1 ay içinde elimde buluyorum o ürünü... Bunun için bi terapi almalıyım galiba... hani şöyle yuvarlak kurup herkes kendi hatasını anlatıyor ya
- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
aynen indirimdeymiş diye atlıyorum hemen bundan sonran olmasada olur diye düşünmeye calıscm :) yada kredi kartıyla almyacam param varsa debit karttan alcam yoksa yokSorma, toplumun kanayan yarası oldu o internet alışverişi. Rahattan alışveriş ederken hunharca harcama yapıyorum. Bazıları ihtiyacım bile değil.. İnternette görürsem aklımda kalıyor, en geç 1 ay içinde elimde buluyorum o ürünü... Bunun için bi terapi almalıyım galiba... hani şöyle yuvarlak kurup herkes kendi hatasını anlatıyor ya
- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
vcalla cok iyi tebriklermerhaba kıslar bende çok harcayan biriyim ama artık yeteeerrrrr
ev hanımıyım eşim para verdikçe yarısı cüzdanın hiç açılmayacak arka kısmına atıyorum bi çeyrek alacak kadar birikiyo aylık napııyıımmmm
ayıptır söylemesi iki çeyreğim oldu
- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
Birikim yapmak istiyorsanız isteklerinizi değil ihtiyaçlarınızı önemseyeceksiniz.
Ben birikim yapıyorum bazı ihtiyaçlarım için sırf o ayki rutinim bozulmasın , maddi olarak sıkışmayayım diye.
Keyfe dönüyor bir süre sonra.
Gıdadan kesmeyin. Ama israfta etmeyin, birikim kendiliğinden olur.
Biz de maaşları aldık ve bir kısmını kilitli kumbaraya attık eşimle. 2 aydır 2 ayrı kumbara ile birikim yapıyorum yaşam standardım da hiç bir değişiklik yok inanın.
Sadece gereksiz, insanı tüketim çılgınlığına iten avmleri gezmiyorum örneğin. Gibi gibi.
Ben birikim yapıyorum bazı ihtiyaçlarım için sırf o ayki rutinim bozulmasın , maddi olarak sıkışmayayım diye.
Biz de maaşları aldık ve bir kısmını kilitli kumbaraya attık eşimle. 2 aydır 2 ayrı kumbara ile birikim yapıyorum yaşam standardım da hiç bir değişiklik yok inanın.
Sadece gereksiz, insanı tüketim çılgınlığına iten avmleri gezmiyorum örneğin. Gibi gibi.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Program adı alabilir miyim?
iXpenselt Lite
Lite olan ücretsiz, ücret verirseniz daha donanımlı versiyonu da varmış ama birikim başlığının altına parayla uygulama almak yakışmaz di mi
- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
gerçekten öle canım bişey almak istediğinde ihtiyacım varmı yokmu diye düşünüyorum ve aslında olsada olur olmasada olur diyip almıyorum kıslar işe yarıyor gerçekten bunu kendinize söyleyinBirikim yapmak istiyorsanız isteklerinizi değil ihtiyaçlarınızı önemseyeceksiniz.
- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
teşekkür ederimvcalla cok iyi tebrikler
- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
o uygulamaların ismini yazabilir misiniz? :)Akıllı telefonunuz varsa harcamalarınızı kaydedebileceğiniz uygulamalar var.