• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık birikim :)

maalesef onlarda anlayamamış ki.. döner sermaye olduğu için.. hesaplayan maaştaki kişi yanlış hesaplamış.. ama ceremesini bu kişiler çekti maalesef ki.. evt çoktu.. :KK43:

İnternette bu konuda danıştay kararları var.
Sizin yakınınızın başına gelen olay ne zaman oldu?

Yuuuuuhhhhhhhhhhhhh
Çokmuş onunki

Ben internette araştırma yaptım, diyor ki eğer fazla yatırıldığının farkında ise ve ses çıkarmıyorsa ödemek zorunda. Ama farkedilmeyecek bir ödeme ise haklı olup son 60 ay içindekileri öder sadece.

Bizim ödememiz de her ay değişiyor, hatta bazen arada 1000 TL fark oluyor, yani 36 ay ödeme almışım, zaten birbirinin aynı olan 2 ücret yok, her ay değişiyor. Benim kesilmediğini bilmem mümkün değil.

İtiraz ettim, bakalım ne çıkacak.

Geçmiş olsun inşaAllah dilekçeniz kabul edilir
Hangi kurumdasınız

Birikim yapabilen kisilere nasıl ozeniyorum anlatamam... aylık gelirimiz sukur çok iyi.. evimiz arabamiz var tabi kredilerimiz de var. :) bir seneye kredilerimizi bitiriyoruz inşallah o zaman birikim yapabiliriz. :) suan gereksiz harcama denebilecek çok şey yapıyoruz aslında ama hepsi bebisimize. Evet oda Almaya bilirdim duvar kağıtlarıni degistirmeyebilirdim. Perde stor perdesi kullanabilirdim pahalı anakucagi almak yerine daha uygununu alabilirdim birikimim olurdu ama içimde kalabilirdi... Bakalım bebisimiz doğsun da bi aranızda katılıcam inşallah..

Kızlar Merhaba :)
Birikim yapabiliyor musunuz maasinizdan ya da ev hanımıysanizz harcliklarinizdan nasıl birikim yapıyorsunuz ? Bende başlamak istiyorum çeyrek altın iyi olur diye düşündüm siz nasıl yapıyorsunuz hadi burdan biraz yardimlasalim belki birbirimizi teşvik ederiz bu konuda :)
Canim valla biseye guc yetmiyorki birikim nerdeee ben avon ypiyorum 2 senedir allaha sukur kazancindan da memnunum boyle seylerle kazanc olmaz diyordum ama oluyomus valla

konu çok güzelmiş, sohbet de öyle, ama herkes dağılmış gitmiş sanırım..

kızlar şimdi ne durumdasınız? 2 yıl geçmiş konu ilk açıldığından bu yana..var mı birikim konusunda gelişmeler ya da yeni fikirler?

Günaydın :) bizde de durum aynı maaş gelmeden gideceği yer belli.aylık gelir 5bin.ev ve araba kredisi 2700 ayrıca kiradayız 600 de o.bize 1700 kaliyor 1 yaşında oğlum var bezi mamasi elektrik su mutfak yakit internet tlfn derken 100-200 ancak kalıyor. Kredi kartı kullanmiyoruz

Günaydın :) bizde de durum aynı maaş gelmeden gideceği yer belli.aylık gelir 5bin.ev ve araba kredisi 2700 ayrıca kiradayız 600 de o.bize 1700 kaliyor 1 yaşında oğlum var bezi mamasi elektrik su mutfak yakit internet tlfn derken 100-200 ancak kalıyor. Kredi kartı kullanmiyoruz
yine de ev ve araba kredisi ödeyerek birikim yapıyor sayılırsınız, neticede birikimi yatırım olarak değerlendirmişsiniz...ev yapım aşamasında sanırım? kendi evinize geçince kira olarak yatırdığınız ücreti de kolaylıkla birikime atabilirsiniz ;)

yine de ev ve araba kredisi ödeyerek birikim yapıyor sayılırsınız, neticede birikimi yatırım olarak değerlendirmişsiniz...ev yapım aşamasında sanırım? kendi evinize geçince kira olarak yatırdığınız ücreti de kolaylıkla birikime atabilirsiniz :KK66:
Evi başka yerden aldık kiraya vercektik ama ablamlarin ihtiyacı vardı onlar oturuyor yani kiraya devam :))) çok şükür üç günlük dünya olduğu kadar kimseye el acmadan yaşayalım da :)

Ne çok zaman olmuş konuyu açalı ;) ay ben biriktirdim 750 euro falan vardı ama ihtiyaç oldu bozdurdum. Şu an gene sıfır

Back
X