• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık birikim :)

Altını alıp kenara koyup uzun süre unutmayacaksanız pek güvenli bir yatırım değil bu aralar.
Ya da internet şubesinden gram altın hesabı açıp al-sat yapacaksınız.

Ben 30 Kasım'da 3.07'den euro aldım mesela
Bugün 3.13 alış fiyatı

Günlük takip ediyorum, yükselince satıyorum, düşünce yine alıyorum.

Bende int alışverişi yapmamak için k.kartımı kesdim.
Ama perde tül alıcam mecbur temel esya int de çok ucuz seyler var alamıyorum.

öyle durumlar için 500 tl lik kartım var benim.
cinnet geçirip 7900 tl lik kartımı ben de kesmiştim . aylık asgari ödemesini ödeyemez duruma geliyodum nerdeyse. dedim ki bu gidiş gidiş değil. kapattırdım kartımı :'(

öyle durumlar için 500 tl lik kartım var benim.
cinnet geçirip 7900 tl lik kartımı ben de kesmiştim . aylık asgari ödemesini ödeyemez duruma geliyodum nerdeyse. dedim ki bu gidiş gidiş değil. kapattırdım kartımı :'(

Artık kıyafette ıvır zıvırda gözüm yok eksiklerimi alsam yeticek :) onlarda toplasan 1000-1500 tllik masraf.
şimdi 400 tl + 2 altınım var 2 ayda bu kadar oldu tabi ev taşıdık baya masrafımız oldu.
Kartım varken hep ucu ucuna yeterdi ama ortada elle tutulur birşey yoktu. Dolabımı açarım yine giyecek birşey bulamazdım.

!!! birikim artan parayla yapılmaz. birikim yaparsın artan parayla hayatını yaşarsın. yaşayabilirsen tabi:)
örneğin 2000 lira alan biri 600 tl yi maaşı gelir gelmez kenara atmalı.hayatını da geri kalan 1400 liraya göre düzenlemeli. sakın kredi çekmeye ya da bireysel emekliliğe girmeye kalkışmayın...kimse elini cebinize sokmasın..bankalar dahil.

Niye bireysel emeklilik iyi işte bizim adımıza birikim 1 yılda 2500 civarı birikim olmuş bile fena mı
Normalde biriktirecegim o parayı ben

Back
X