• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemiyorum

şu an iş yerindeyim ağlamamak için zor tutuyrm kendimi hep görüyordum bir arayışta sürekli ekler kızları fotolarına bakar bakarken görürüm kavga çıkar kavga çıktığında açıklma yapıp ya da kendine çeki düzen verme yok tek kelimesi bu benim hayatım
düzelmeyeceği bariz işte.
neyi bekliyorsun?
kendini kandırmaktan vazgeç en kısa zamanda.

iki önemli nokta.
1)benim hayatıma karışma.
2)ne yaparsan yap umrumda değilsin.

eşinin bu iki cümlesi, onun için evliliğin bittiğini gösteriyor bence.
evet bende onu anladığım için şu an ayırlmayı düşünüyorum ama
konuyu baştan bilenler telefondaki fotolardan mı bitiriyorsun bunlar mı aldatma diyorlar
sorun foto değil ki sorun yakalamış olduğunuz o iki ayrıntı
çok teşekkür ederim anlatmak istediğimde bunlardı

yok saklama gereği duymuyor çünkü açık açık karısına bu benm hayatım diyor

ben erkek olsam benim karım da sizin gibi bu durumlara ragmen benimle kalsa sevgili bile yaparım
yakinda eve getirir karışma benim evim der

evet çocukta yok gitmeme daha kolay ben hergün acaba var mı biri hayatında aklında diye kalan ömrümü nasıl geçireyim
ve uzun zamandır eşimde değişiklik vardı ben hep sabredyrdum bir kız arkadaşı arasa ya acil bir iş var bir baksana yapsana dese gecede olsa yardımına koşardı ben gün içinde eşimi arıyorum canım bşy var bi baksana bu iş nasıl olur dediğimde bana oflayarak telefonu kapatırdı yardım etmezdi ama diğer kızlara koşarak yardıma giderdi
ay gene duramadım :D konunu da okuyorum bir yandan.
şimdi sen sosyopatlıgı bir oku. sosyopat cok ama cok ileri dozu acayip kötüdür.
ama sosyapatlıgın temeli cevreden ve etrafından övgü almak için yapılan cabalardır.
mesela eşin başka birine yardım edip sana ofluyorsa muhtemelen bir azıcık bir sosyopat tarafı var.
sosyopat kişiliik kesinlikle övgu ister. aslanım, ay sen olmasan bunu yapamazdım, sen ne kadar becereikli bir adamsın, sagol benim içi,n işini bıraktın geldin vs.v.s.ss. bunlar adamı-kdını besler. bu beslenme şekli evde yoksa bu kişi evdekinden uzaklaşır.
soru : sen evlenmeden önce ve sonrasında fedakarlıklarını adamın yüzüne vuruyor musun ?
ben bunu yaptın sen ne yaptın bzim için gibi ???

verdiği her cevap beni daha kötü ediyor ama o bunun farkında değil
ben bu ay hamile olabilirm eğer hamilelik olursa ne yaparım böyle geçmez ömür çocukla çıkar giderim daha kötü olur
eşime karşı tek güvenim kalmadı onun vermiş olduğu cevaplar bile benm için boşanma sebebi ben bu evliliğin kurtulmasını mı bekleyeceğim bilmyrm ne yapacağımı bilmiyorum eğer boşanma dilekçesi verirsem asla geri dönmem
eşinize karşı çok mu ilgilisiniz?
genelde bu yüzden şımarıyorlar kaybetme korkuları kalmıyor
sizinkinde de hiç öyle bir korku yok
uzak durun biraz ama ayrı yatmayın trip afratafra yapmayın
burnu sürtülsün biraz

aklı başında bir insan böyle şeyler yapmaz
ne demek bu benim hayatım!!

milletimin anlamadığı şu bence.
sosyal medya dediğimiz bir sanal sokak.
nasıl reelde kimseyi baştan aşağıya süzüp, ağzımızın suyunu akıtmıyorsak sanalda da aynı karakteri muhafaza etmeliyiz bence.
sokakta efendi, hanım, sosyal medyada arsız olmak kişilik bozukluğu bana göre.

o kadınlar sokakta, işte, taytlı poposunu uzatıp ona buna dudak uzatıyor mu? sanmıyorum.
sanal sokakta yapması da yanlış.

İnşallah hamile değilsinizdir ,bu düşüncede ki birinin baba olduğunu dusunemiyorum, söyledikleri evli bir erkeğe yakışmayacak şeyler.
Bir de sizi kaybetmekten korkmuyor mu bu adam hiç, benim hayatım sen karışma diyebiliyor.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

milletimin anlamadığı şu bence.
sosyal medya dediğimiz bir sanal sokak.
nasıl reelde kimseyi baştan aşağıya süzüp, ağzımızın suyunu akıtmıyorsak sanalda da aynı karakteri muhafaza etmeliyiz bence.
sokakta efendi, hanım, sosyal medyada arsız olmak kişilik bozukluğu bana göre.

o kadınlar sokakta, işte, taytlı poposunu uzatıp ona buna dudak uzatıyor mu? sanmıyorum.
sanal sokakta yapması da yanlış.
konu açtığıma çok pişman oldum insanın kendisinden başka kimsenin hayrı yokmuş daha kötü oldum
içim zaten kötü burda sn kocanın eksiklerini tamamlamışsın diye gelen yorumlar beni daha kötü etti
o bayana çok şey yazılırdı ama yazarken kaldıracak yüreğim yok rahatsız olduğu tayt mıydı acaba konuya taytla girip kocana yaptıkalrını başına kalkıyormusun sen evde ona aslanım helal diyr musun yazarak devam etmesi herkes vicdanı kadar düşünür konuşur namusuyla çalışıp adamın ekmeğine ekmek kattım halen suçlu bensem kocası erkeğim istediğimi yaparım sözüyle yola çıkıp benm hayatım diyrsa suçlu kadındır demi

İnşallah hamile değilsinizdir ,bu düşüncede ki birinin baba olduğunu dusunemiyorum, söyledikleri evli bir erkeğe yakışmayacak şeyler.
Bir de sizi kaybetmekten korkmuyor mu bu adam hiç, benim hayatım sen karışma diyebiliyor.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
bu akşam doktora gideceğim inş bir aksilik çıkmazsa hamilelik olsada olmasada ayrılmayı düşünüyorum
çünkü bitti benm için zor olacak ama ben böyle bir insanla yapamam sonuç ne olursa olsun ayrılıırm

konu açtığıma çok pişman oldum insanın kendisinden başka kimsenin hayrı yokmuş daha kötü oldum
içim zaten kötü burda sn kocanın eksiklerini tamamlamışsın diye gelen yorumlar beni daha kötü etti
o bayana çok şey yazılırdı ama yazarken kaldıracak yüreğim yok rahatsız olduğu tayt mıydı acaba konuya taytla girip kocana yaptıkalrını başına kalkıyormusun sen evde ona aslanım helal diyr musun yazarak devam etmesi herkes vicdanı kadar düşünür konuşur namusuyla çalışıp adamın ekmeğine ekmek kattım halen suçlu bensem kocası erkeğim istediğimi yaparım sözüyle yola çıkıp benm hayatım diyrsa suçlu kadındır demi
ben de belki benzeri yorumlar yapardım.
ama o 2 cümle her yorumu geçersiz kıldı benim için.

ben de belki benzeri yorumlar yapardım.
ama o 2 cümle her yorumu geçersiz kıldı benim için.
çok iyi bir eş oldum hep derdi ki iyikide senle evlenmişim seni tanımışım senin gibisini bulamam herşeyin farkındaydı ama
değişti yaşayamadığı bekarlığını yaşamak istiyor ve açık açık bana istediğini düşün ben istediğimi yaparım dedi
o iki cümleyi kurdu bitti

çok iyi bir eş oldum hep derdi ki iyikide senle evlenmişim seni tanımışım senin gibisini bulamam herşeyin farkındaydı ama
değişti yaşayamadığı bekarlığını yaşamak istiyor ve açık açık bana istediğini düşün ben istediğimi yaparım dedi
o iki cümleyi kurdu bitti
bir de paralandı yazmışsın ya 3. cevap o.
maalesef maddi rahatlığı bulan bazı erkekler ilk olarak karısını ya da arabasını yeniler derler ve doğru.

bir de paralandı yazmışsın ya 3. cevap o.
maalesef maddi rahatlığı bulan bazı erkekler ilk olarak karısını ya da arabasını yeniler derler ve doğru.
aynen öyle oldu zaten eşim çok baskı altında büyütülmüş okulda da sıkıntı çekmiş
şimdi rahata kavuşunca neden o günleri yaşamayayım dedi işin en garibi evliliği anlamamış
karısı rahatsız olduğunda ergen çocuklar gibi bana karışma demesi yani biri buna evliliğin böyle olmadığını
anlatmalı mı yaş gelmiş 28 lisans mezunu bunu idrak edemiyor mu yoksa işine geldiği gibi karısını dışarı tutarak mı yaşayamadıklarını yaşamak istyr

aynen öyle oldu zaten eşim çok baskı altında büyütülmüş okulda da sıkıntı çekmiş
şimdi rahata kavuşunca neden o günleri yaşamayayım dedi işin en garibi evliliği anlamamış
karısı rahatsız olduğunda ergen çocuklar gibi bana karışma demesi yani biri buna evliliğin böyle olmadığını
anlatmalı mı yaş gelmiş 28 lisans mezunu bunu idrak edemiyor mu yoksa işine geldiği gibi karısını dışarı tutarak mı yaşayamadıklarını yaşamak istyr
yine de için rahat etsin diye, her yolu denedim diyebilmek için konuş anlat.
sonra kararını uygularsın.

yine de için rahat etsin diye, her yolu denedim diyebilmek için konuş anlat.
sonra kararını uygularsın.
yok bana hakaret içeren mesaj atmış az önce konuşma gereği bile duymuyorum iş yerinden bir haftalığına izin aldım bu akşam bavulumu toplayıp gidiyrm biletimi aldım döndüğümde ev bulup boşanma dilekçesini dolduracağım

yok bana hakaret içeren mesaj atmış az önce konuşma gereği bile duymuyorum iş yerinden bir haftalığına izin aldım bu akşam bavulumu toplayıp gidiyrm biletimi aldım döndüğümde ev bulup boşanma dilekçesini dolduracağım
hakkında hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar,
buraya yazdım çünkü iki düşünce kafamda gidip geliyor
eşimi sevdim çok emek verip evlendim ama dönüp baktımki
eşim benim bildiğim tanıdığım insan değilmiş
geçen telefonunda sosyal medyasına baktım sayfa çevirdikçe
kameraya öpücük veren taytlı foto çekmiş kızlar ekli

dedim bşy sorabilir miyim neden bu kızlar ekli sende
bana verdiği cevap ne olacak sanki nasıl ne olacak kim dedim
çalıştığı firmanın karşı firmasındaki elemanmış
neden ekleme gereği duydun dedim o beni ekledi dedi
ekledi diyelim sn rahatsız olmuyor musun böyle taytlı fotolardan

ben olsam karşı firmadan bir erkek eklesem ve verdiği pozlarda buna benzer olsa
tepkin ne olur dedim bana verdiği cevap ekle ben karışmam dedi

o gece hiç ses etmedim ayrı uyudum sabah uyandım herşeyi baştan düşündüm
ve kıyamet koptu benim için

arkadaşlar eşimin hayatında biri yok biliyorum ama arayışta onu farkettim
sorarım size kızlar kocanız ayda bir konuşmuş olduğu kadını sosyal medyadan arayıp
ekleme gereği duyuyorsa bu nedir ve pozlar erkeklerin ilgisini çekecek pozlar

eşim bana bu benim hayatım karışma bana dedi ve benim için bitti
ben sürekli eşimin bir arayışta olduğunu farkediyorum yani ben onun neyine yetemedim

şuan çok kötüyüm ondan bebek düşünüyordum bebek istiyrdum
o kadar kıyamet koptu iki gündür eşim bana gelip ya sni rahatsız eden bunlar mı
evliliğimize bunlar mı zarar verecek al silelim böyle düşünme demedi
sadece tek kelime benim hayatım sıkma beni

ve eşim kendini halen bekar sanıyor karısı deseki o kadına neden bakıyorsun aldığım cevap
karışma kızlar yardım edin ben çok kırıldım aklımda içimde bitti diyebiliirm sürekli aynı durum
eşime biri bir adım atsa hemen arkasında gidecek belli o yüzden görüyorum ki arayışta

önümde iki karar var kalıp biraz sabredip aldattığını ispatlayıp gitmek
ya da beklerken ömrümden ömür gitmesin diye en kısa sürede boşanmak

şimdi düşünebilirsiniz sosyal medyadan mı bu kararı aldın
hayır eşimin bu durumları çok birikti ve her kavgasında
bu benim hayatım sn kimsin karışıyorsun istediğimle konuşurum
demesi oldu son damlada telefondaki fotolar oldu

ben onu nasıl sevdim nasıl emek verdim annesinden çok ona sahip çıktım
kaçgündür çok kötüyüm ben bunu hakedecek ne yaptım konuşmuyoruz aynı evde
geç saatlerde eve geliyor ben evde miyim değilmiyim hiç umrunda değil

biraz uzun oldu k.bakmayın
konusmari cok kirici hatasini fark etmesi lazim

Back