• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemiyorum

evet çocukta yok gitmeme daha kolay ben hergün acaba var mı biri hayatında aklında diye kalan ömrümü nasıl geçireyim
ve uzun zamandır eşimde değişiklik vardı ben hep sabredyrdum bir kız arkadaşı arasa ya acil bir iş var bir baksana yapsana dese gecede olsa yardımına koşardı ben gün içinde eşimi arıyorum canım bşy var bi baksana bu iş nasıl olur dediğimde bana oflayarak telefonu kapatırdı yardım etmezdi ama diğer kızlara koşarak yardıma giderdi
Siz yine iyi dayanmissiniz ben esimin telefonun da bir bayanla is icin mesajlastigini gordum bana samimi geldi kaldiramadim kac gun konusmadim Allahim daha buyuklerinden korusun geldi konustu anlatti (tabi ne kdar ikna oldum orasi mechul) :) beklemedeyim bende bakalimm umarim zaman bizim aleyhimize olur.

anlatayım hata bul bakalım
onunla ne zorluklarla evlendim herşeyi herkesi karşıma aldım
bir genç kızın en güzel günlerini ailesi mahvetti koca şehirde tek başıma
ev kurdum düğün yaptım askerde onu bekledim babası anası tek kuruş göndermedi
ondan bundan borç edinip oruçlu ağzımla banka banka dolaşıp para göndermeye çalıştım
o gelmeden düğün salonu hazırdı gelinliğim hazırdı evi kiralamıştım
ailesi bana öyle çektirdiki evlenmeyelim diye etmedikleri hakaret kalmadı ama sevdim vazgeçemedim
onunla çalışıp borç ödedim sabah erken kalkıp ütüsünü kahvaltısını çorabına kadar hazırlayıp işe gittim gün içinde kırk kere seni seviyorum halen sana çok aşığım mesajlarıyla geçti günlerimiz istediği yemeği yaptım o gelemden ev temiz olsun yemek hazır olsun diye çalıştığım halde iki katı yoruldum sizce ben onun neyini eksik ettim hiç birşeyine karışmadım sorular sormadım son 6 ayda gözüme soka soka arayışta olduğunu gösterince bende bitti herşey ve siz bana suç sizde mi diye bi sorun diyrsunuz kendinize
Yerden göğe haklısın da nolur korun arkadaşım nolur...
Bebeğe de yazık olmasın bari.

Siz yine iyi dayanmissiniz ben esimin telefonun da bir bayanla is icin mesajlastigini gordum bana samimi geldi kaldiramadim kac gun konusmadim Allahim daha buyuklerinden korusun geldi konustu anlatti (tabi ne kdar ikna oldum orasi mechul) :) beklemedeyim bende bakalimm umarim zaman bizim aleyhimize olur.
benm eşim gelip konuşma gibi bir dert içinde değil istediğini düşün benm hayatım hatta çıkıp gitsen hayatımı yaşayacağım dedi şimdi bir kaç gün içinde karar almalıyım susup oturamam güvenim bu kadar bitmişken neyi kurtarmayı bekleyeceğim

Bu onun hayatı mıymış ? Ne diye evlenmiş o zaman ?
Sizi aldatsa neden aldattın deseniz bu benim hayatım mı diyecek nasıl mantık anlamadım.
Evelenince bireysel hayat diye bir şey yok ki hayatlar bir.

en büyük hatam ona sahip çıkıp sevmek sadık kalmak oldu biliyorum
şimdi çok kötüyüm kendimi işime veremiyorum neden neden diyrm
uzme kendini Allaha sukret ki cocugun olmamis aileni karsina almissin nasil eve doneceksin cok zor bi durum bu sana ders olsun bir daha hic kimse icin aileni karsina alma
Ne olursa olsun ana baba gibi yar olmaz sonunda hep donusumz onlara oluyor

Yerden göğe haklısın da nolur korun arkadaşım nolur...
Bebeğe de yazık olmasın bari.
ben kaç yıl evlat hasreti çektim içim yandı hiç birşeye kolay sahip olmadım
şimdi çocuğum olsa mutlu olur muyum kaç yıl istedim hep o anı bekledim duyduğumda ondan vazgeçer miyim
yoksa onunla yeni bir hayat kurarsam hamile yalnız bir kadın nasıl tutunur

anlatayım hata bul bakalım
onunla ne zorluklarla evlendim herşeyi herkesi karşıma aldım
bir genç kızın en güzel günlerini ailesi mahvetti koca şehirde tek başıma
ev kurdum düğün yaptım askerde onu bekledim babası anası tek kuruş göndermedi
ondan bundan borç edinip oruçlu ağzımla banka banka dolaşıp para göndermeye çalıştım
o gelmeden düğün salonu hazırdı gelinliğim hazırdı evi kiralamıştım
ailesi bana öyle çektirdiki evlenmeyelim diye etmedikleri hakaret kalmadı ama sevdim vazgeçemedim
onunla çalışıp borç ödedim sabah erken kalkıp ütüsünü kahvaltısını çorabına kadar hazırlayıp işe gittim gün içinde kırk kere seni seviyorum halen sana çok aşığım mesajlarıyla geçti günlerimiz istediği yemeği yaptım o gelemden ev temiz olsun yemek hazır olsun diye çalıştığım halde iki katı yoruldum sizce ben onun neyini eksik ettim hiç birşeyine karışmadım sorular sormadım son 6 ayda gözüme soka soka arayışta olduğunu gösterince bende bitti herşey ve siz bana suç sizde mi diye bi sorun diyrsunuz kendinize
öncelikle ben hata sizde demedim. ama birşeyi anlamak ve nedenlerini bulmak için sormak, sorgulamak durumundayız. her iki tarafı da. bu yaptıklarınız veya yapmadıklarınız evliligin devamı saglamaya bazen yeterli olmaz. veya şöyle diyeyim tum bunlar bazılarına, evliliğin devamını saglamada kıstas olmayabilir. lütfen iyi düşünün.
daha size gercekten birşey yazmayacagım. size iyi günler, kolay gelsin ve sevgiler.

uzme kendini Allaha sukret ki cocugun olmamis aileni karsina almissin nasil eve doneceksin cok zor bi durum bu sana ders olsun bir daha hic kimse icin aileni karsina alma
Ne olursa olsun ana baba gibi yar olmaz sonunda hep donusumz onlara oluyor
yok benm ailem hep arkamda oldu onun ailesi beni istemedi gerekçeleri
oğlumuzun parası bize kalsın elin kızı yemesin sanki oğlu para basıyordu asgari ücret alıyrdu ama asgari ücret onlarda kalsın diye neler çektirdiler

Bundan daha guzel birsey varmi arkanda olan bi ailen var.
Annenle konus derdini anlat buyukler bizden daha iyi bilir boyle seyleri
Babaninda onayini al davani ac insallah pisman olmassin Rabbim sana hayirli bi kapi acsin

ben kaç yıl evlat hasreti çektim içim yandı hiç birşeye kolay sahip olmadım
şimdi çocuğum olsa mutlu olur muyum kaç yıl istedim hep o anı bekledim duyduğumda ondan vazgeçer miyim
yoksa onunla yeni bir hayat kurarsam hamile yalnız bir kadın nasıl tutunur
Çocuk hasreti için bir şey diyemem. Haklısındır da yazık olmayacak mı peki böyle bir babası olunca?
Senin mutsuzluğun ona yansımayacak mı?
Bak babası olmadan büyütürüm diyorsan zaten istersen 3 tane yap,beni ilgilendirmez.

Bundan daha guzel birsey varmi arkanda olan bi ailen var.
Annenle konus derdini anlat buyukler bizden daha iyi bilir boyle seyleri
Babaninda onayini al davani ac insallah pisman olmassin Rabbim sana hayirli bi kapi acsin
konuştum anlattım bana dedikleri sen istedin evlenmeyi sen zorladın
evlenmeye direttiğim günlerde arkamdalardı şimdi boşanmak istyirym desem
bana biz sana sahip çıkarız demiyorlar ve boşanırsam tek başıma ayakta duracağım
maddi destek vermez ailem tek kalacağım biliyrum onlar düzelmesini beklyr
ama bilmiyorlarki bugün düzelse yarın yine aynı sorunlar çıkacak ve o zmana ayrılmak daha zor olacak
ya çocuğum olursa benim için iki katı zor olacak düzen kurmak

Çocuk hasreti için bir şey diyemem. Haklısındır da yazık olmayacak mı peki böyle bir babası olunca?
Bak babası olmadan büyütürüm diyorsan zaten istersen 3 tane yap,beni ilgilendirmez.
diyelim hamileyim aldırmam mı gerekiyor ben bu işin günahını düşünüyrm ona kıyamam yapamam
evet mutsuzluğum ona yansır belki zaman zaman ama bilmyrm bu konuda kafam karışı sadece bildiğim şey kocam bitti benm için onunla devam edemem bana bu şekilde davranan adamın aldatması beklemek saçma olur zaten herşey ortada adam arayışta

zaten bu ay hamile olmazsam tabiki böyle insandan çocuk düşünmem artık sadece bu ay için olursa ben nasıl kıyarım ona günah değil mi onun suçu ne evfet haklısınız parçalanmış bir ailede doğacak kolay değil babası büyüyecek
ben istermiyim tüm bunları yaşasın olmazsa bu ay belki kendime yeniden hayat kurarım yalnız olduğumda bşylerin üstesinden gelmek daha kolay ben herşeyin farkındayım ama diyelim hamileyim gidip aldırmak daha başında bitirmek nasıl olur bilmyrm

diyelim hamileyim aldırmam mı gerekiyor ben bu işin günahını düşünüyrm ona kıyamam yapamam
evet mutsuzluğum ona yansır belki zaman zaman ama bilmyrm bu konuda kafam karışı sadece bildiğim şey kocam bitti benm için onunla devam edemem bana bu şekilde davranan adamın aldatması beklemek saçma olur zaten herşey ortada adam arayışta
Aldır ya da aldırma nasıl derim ben?
Bir can söz konusu burada!
Ama adam dün böyle olmamış ki.
6 aydır seni gözden çıkarmışsa zaten korunuyor olmanı temenni ederdim sadece.

Aldır ya da aldırma nasıl derim ben?
Bir can söz konusu burada!
Ama adam dün böyle olmamış ki.
6 aydır seni gözden çıkarmışsa zaten korunuyor olmanı temenni ederdim sadece.
evet haklısınız ama ben net şekilde 2 gün önce gördüm önceden sabır diyrdum 2 gün önce emin oldum herşeyden
bir kaç gün içinde belli olduğu zaman hamilelik kararlarım daha hızlı olacak sadece şu an gidecek yerim olmadığı için beklyrm o evde gidecek tek evim yok koca şehirde arkamda duracak tek kimse yok zaten kimseyede ihtiyacım yok
ama insan manevi destek beklyr ama yok

Ne demek karışma? Ne demek bu benim hayatım? Nasıl bir egoist düşüncedir bu böyle.. Sen ben yok artık BİZ var. Eşinin ciddi şekilde kumaşı bozuk. Sırf bu durumdan taviz vermemek için senin de yapabileceğini söylüyor. Nasıl erkek bu yaaa, aslında söylicem de bunun türkçe karşılığını ciddi ağır olacak.. Sakın ondan çocuk falan yapma , en azından şimdi. Çünkü ciddi bir potansiyel var kocanda. Şayet eşim şu konuşmayı bana yapsa, ben onun namus anlayışını ciddi sorgulardım.

merhaba arkadaşlar,
buraya yazdım çünkü iki düşünce kafamda gidip geliyor
eşimi sevdim çok emek verip evlendim ama dönüp baktımki
eşim benim bildiğim tanıdığım insan değilmiş
geçen telefonunda sosyal medyasına baktım sayfa çevirdikçe
kameraya öpücük veren taytlı foto çekmiş kızlar ekli

dedim bşy sorabilir miyim neden bu kızlar ekli sende
bana verdiği cevap ne olacak sanki nasıl ne olacak kim dedim
çalıştığı firmanın karşı firmasındaki elemanmış
neden ekleme gereği duydun dedim o beni ekledi dedi
ekledi diyelim sn rahatsız olmuyor musun böyle taytlı fotolardan

ben olsam karşı firmadan bir erkek eklesem ve verdiği pozlarda buna benzer olsa
tepkin ne olur dedim bana verdiği cevap ekle ben karışmam dedi

o gece hiç ses etmedim ayrı uyudum sabah uyandım herşeyi baştan düşündüm
ve kıyamet koptu benim için

arkadaşlar eşimin hayatında biri yok biliyorum ama arayışta onu farkettim
sorarım size kızlar kocanız ayda bir konuşmuş olduğu kadını sosyal medyadan arayıp
ekleme gereği duyuyorsa bu nedir ve pozlar erkeklerin ilgisini çekecek pozlar

eşim bana bu benim hayatım karışma bana dedi ve benim için bitti
ben sürekli eşimin bir arayışta olduğunu farkediyorum yani ben onun neyine yetemedim

şuan çok kötüyüm ondan bebek düşünüyordum bebek istiyrdum
o kadar kıyamet koptu iki gündür eşim bana gelip ya sni rahatsız eden bunlar mı
evliliğimize bunlar mı zarar verecek al silelim böyle düşünme demedi
sadece tek kelime benim hayatım sıkma beni

ve eşim kendini halen bekar sanıyor karısı deseki o kadına neden bakıyorsun aldığım cevap
karışma kızlar yardım edin ben çok kırıldım aklımda içimde bitti diyebiliirm sürekli aynı durum
eşime biri bir adım atsa hemen arkasında gidecek belli o yüzden görüyorum ki arayışta

önümde iki karar var kalıp biraz sabredip aldattığını ispatlayıp gitmek
ya da beklerken ömrümden ömür gitmesin diye en kısa sürede boşanmak

şimdi düşünebilirsiniz sosyal medyadan mı bu kararı aldın
hayır eşimin bu durumları çok birikti ve her kavgasında
bu benim hayatım sn kimsin karışıyorsun istediğimle konuşurum
demesi oldu son damlada telefondaki fotolar oldu

ben onu nasıl sevdim nasıl emek verdim annesinden çok ona sahip çıktım
kaçgündür çok kötüyüm ben bunu hakedecek ne yaptım konuşmuyoruz aynı evde
geç saatlerde eve geliyor ben evde miyim değilmiyim hiç umrunda değil

biraz uzun oldu k.bakmayın
ohhh ne güzel benım hayatım bana karısma
ne güzel dunya

merhaba arkadaşlar,
buraya yazdım çünkü iki düşünce kafamda gidip geliyor
eşimi sevdim çok emek verip evlendim ama dönüp baktımki
eşim benim bildiğim tanıdığım insan değilmiş
geçen telefonunda sosyal medyasına baktım sayfa çevirdikçe
kameraya öpücük veren taytlı foto çekmiş kızlar ekli

dedim bşy sorabilir miyim neden bu kızlar ekli sende
bana verdiği cevap ne olacak sanki nasıl ne olacak kim dedim
çalıştığı firmanın karşı firmasındaki elemanmış
neden ekleme gereği duydun dedim o beni ekledi dedi
ekledi diyelim sn rahatsız olmuyor musun böyle taytlı fotolardan

ben olsam karşı firmadan bir erkek eklesem ve verdiği pozlarda buna benzer olsa
tepkin ne olur dedim bana verdiği cevap ekle ben karışmam dedi

o gece hiç ses etmedim ayrı uyudum sabah uyandım herşeyi baştan düşündüm
ve kıyamet koptu benim için

arkadaşlar eşimin hayatında biri yok biliyorum ama arayışta onu farkettim
sorarım size kızlar kocanız ayda bir konuşmuş olduğu kadını sosyal medyadan arayıp
ekleme gereği duyuyorsa bu nedir ve pozlar erkeklerin ilgisini çekecek pozlar

eşim bana bu benim hayatım karışma bana dedi ve benim için bitti
ben sürekli eşimin bir arayışta olduğunu farkediyorum yani ben onun neyine yetemedim

şuan çok kötüyüm ondan bebek düşünüyordum bebek istiyrdum
o kadar kıyamet koptu iki gündür eşim bana gelip ya sni rahatsız eden bunlar mı
evliliğimize bunlar mı zarar verecek al silelim böyle düşünme demedi
sadece tek kelime benim hayatım sıkma beni

ve eşim kendini halen bekar sanıyor karısı deseki o kadına neden bakıyorsun aldığım cevap
karışma kızlar yardım edin ben çok kırıldım aklımda içimde bitti diyebiliirm sürekli aynı durum
eşime biri bir adım atsa hemen arkasında gidecek belli o yüzden görüyorum ki arayışta

önümde iki karar var kalıp biraz sabredip aldattığını ispatlayıp gitmek
ya da beklerken ömrümden ömür gitmesin diye en kısa sürede boşanmak

şimdi düşünebilirsiniz sosyal medyadan mı bu kararı aldın
hayır eşimin bu durumları çok birikti ve her kavgasında
bu benim hayatım sn kimsin karışıyorsun istediğimle konuşurum
demesi oldu son damlada telefondaki fotolar oldu

ben onu nasıl sevdim nasıl emek verdim annesinden çok ona sahip çıktım
kaçgündür çok kötüyüm ben bunu hakedecek ne yaptım konuşmuyoruz aynı evde
geç saatlerde eve geliyor ben evde miyim değilmiyim hiç umrunda değil

biraz uzun oldu k.bakmayın
iki önemli nokta.
1)benim hayatıma karışma.
2)ne yaparsan yap umrumda değilsin.

eşinin bu iki cümlesi, onun için evliliğin bittiğini gösteriyor bence.

Back
X