• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemiyorum

Çocuk kesinlikle yapmayın bu kafada olan sorumsuz bir adam çocuğu parka götürür unutup eve geri gelir o derece yani.. Boşanın net..

bu akşam doktora gideceğim inş bir aksilik çıkmazsa hamilelik olsada olmasada ayrılmayı düşünüyorum
çünkü bitti benm için zor olacak ama ben böyle bir insanla yapamam sonuç ne olursa olsun ayrılıırm
Sizi sevginizi haketmeyen birisi olduğu çok açık, yuva kolay kurulmuyor ama bu söyledikleri tavırları gerçekten çok yaralayıcı,inşallah kendiniz için en dogru kararı alırsınız.

Sizi sevginizi haketmeyen birisi olduğu çok açık, yuva kolay kurulmuyor ama bu söyledikleri tavırları gerçekten çok yaralayıcı,inşallah kendiniz için en dogru kararı alırsınız.
Şimdi bavulumu topladım otobüs saatini bekliyorum o kadar acı ve zor geliyr ki ne emekler le kurdum bu evi herseyinde elimin iyi var şimdi sanki her eşyam odam bna hsp soruyor sanki ağlamaktan bittim diyebilirim

Bir mektup yazdım birgun bu evden kurdugum bu evden bavulumu alip gidecegim aklima gelmezdi bu evden çıkarsam geri gelmem demiştim sna ama sn ısrarla benim hayatım dedin bizi bitirdin sna ne emekler verdim sni can diye sevdim sninle ac kaldım seninle karnım doydu ama sn benim ağlamalarımi yalvarislarimi sadece izledin benim hayatım dedin evet şimdi senin hayatın ben yokum allah herkesin yolunu açık etsin diye yazdim

Yine de hemen fevri olmayın derim ...
Çok sabrettim hiç bir hareketim fevri olmasın dedim ama bn sabrettikce eşim benim hayatıma karışma dedi sn evlisin bir arayistasin karın niye böyle yapiyorsun dediğinde bu bnm hayatim işine gelirse diyorsa daha nasıl sabredilir

Bir mektup yazdım birgun bu evden kurdugum bu evden bavulumu alip gidecegim aklima gelmezdi bu evden çıkarsam geri gelmem demiştim sna ama sn ısrarla benim hayatım dedin bizi bitirdin sna ne emekler verdim sni can diye sevdim sninle ac kaldım seninle karnım doydu ama sn benim ağlamalarımi yalvarislarimi sadece izledin benim hayatım dedin evet şimdi senin hayatın ben yokum allah herkesin yolunu açık etsin diye yazdim
Güzel yazmışsıniz ,adam olan bu yazdiklarinizdan çok şey anlar ve hatasını düzeltmek için elinden geleni yapar..Siz nasilsiniz,
Eşiniz ne yaptı ?

Back
X